Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βασικα η σωστη ερωτηση ειναι "το ταδε iphone υποστηριζει tethering"; Δεν το κοβουν οι παροχοι.

Αν και δεν κατάλαβα την απάντησή σου μπορώ να σου πω ότι με Vodafone (συμβόλαιο και cu) και f2g μια χαρά υποστηρίζεται το personal hotspot στο iPhone 5

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και απαντώντας στο ερώτημά μου, μια χαρά δουλεύει το personal hotspot με κάρτα frog.

Ίσως να είναι θέμα συνδυασμού iphone και Q που δουλεύει με roaming στα δεδομένα. Σε άλλες συσκευές δουλεύει. Μόλις το δοκίμασα με μια κάρτα Q που έχω, και αυτή τη στιγμή μπαίνω από τον υπολογιστή μου που έχει συνδεθεί σε hot spot από το κινητό.

Καλησπέρα κι από μένα. Σκέφτομαι να αλλάξω το whats up σε frog.. Απλά θέλω να ρωτήσω το εξής. Ξέρει κανείς αν το υπόλοιπο της κάρτας μου θα περάσει στην frog;

Κάτι δεύτερο. Η frog ανήκει στο δίκτυο της Cosmote, οπότε κάποιος που έχει 1500' προς Cosmote από καρτοσυμβόλαιο μου μιλάει δωρεάν;

Κάτι τρίτο. Ο διπλασιασμός της ανανέωσης ισχύει μόνο εφόσον γίνεται από κατάστημα ή μπορούμε και από PayPal;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλησπέρα κι από μένα. Σκέφτομαι να αλλάξω το whats up σε frog.. Απλά θέλω να ρωτήσω το εξής. Ξέρει κανείς αν το υπόλοιπο της κάρτας μου θα περάσει στην frog;

Ναι. Θα "περάσει". Μείον τη χρέωση αλλαγής πακέτου από WU σε F.

Κάτι δεύτερο. Η frog ανήκει στο δίκτυο της Cosmote, οπότε κάποιος που έχει 1500' προς Cosmote από καρτοσυμβόλαιο μου μιλάει δωρεάν;

Ναι. Αφού θα είσαι C-Ote αριθμός.

Κάτι τρίτο. Ο διπλασιασμός της ανανέωσης ισχύει μόνο εφόσον γίνεται από κατάστημα ή μπορούμε και από PayPal;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δεν υπάρχει 2xπλασιασμός για νέα νούμερα F. Ίσχυε παλιότερα , όποιοι το πρόλαβαν.

Ναι. Θα "περάσει". Μείον τη χρέωση αλλαγής πακέτου από WU σε F.

Ναι. Αφού θα είσαι C-Ote αριθμός.

Δεν υπάρχει 2xπλασιασμός για νέα νούμερα F. Ίσχυε παλιότερα , όποιοι το πρόλαβαν.

Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου.

Αυτό δηλαδή τι εννοεί http://www.frogmobile.gr/el/default.aspx.. Ότι καποτε ήταν διαθέσιμη; Καλά κι έτσι όπως είναι μια χαρα είναι!!

το link δεν παει εκει που θες,αλλα γιαυτο ευθυνεται ο τροπος που ειναι κατασκευασμενο το site. Αυτο που ειδες πάντως και αναφερει 2πλασιασμο καρτας ανηκει στο μενου ¨μη εμπορικά διαθεσιμες προσφορες" οποτε μονο οι παλιοι που το ειχαν ενεργοποιησει το παιρνουν,οι καινουργιοι οχι.

το link δεν παει εκει που θες,αλλα γιαυτο ευθυνεται ο τροπος που ειναι κατασκευασμενο το site. Αυτο που ειδες πάντως και αναφερει 2πλασιασμο καρτας ανηκει στο μενου ¨μη εμπορικά διαθεσιμες προσφορες" οποτε μονο οι παλιοι που το ειχαν ενεργοποιησει το παιρνουν,οι καινουργιοι οχι.

Ναι εκεί πάει.. Σωστά κατάλαβα τώρα.. Όλα καλά.

Παιδιά μόλις αγόρασα 60' και μου έκανε άλλα 60' δώρο.. Αυτή η προσφορά πώς υπολογίζετε πότε έρχεται;

Κάθε 2-3 βδομάδες: Από Δευτέρες έως και Κυριακές

120΄ προς όλους για 30 μέρες με -3€ από το υπόλοιπο της κάρτας.

Για τον διπλασιασμο των λεπτών ομιλίας μου ήρθε μήνυμα και ισχύει από σήμερα μέχρι την Κυριακή 5/6.

Τώρα με το πακέτο ομιλίας προς όλους του FROG έχεις 60 λεπτά προς όλα τα κινητά και σταθερά τηλέφωνα Ελλάδας, για ένα μήνα, μόνο με 3,02€. νταφακ ιζ δις??

Τώρα με το FROG, έχεις 300' προς όλους τους αριθμούς FROG, για 1 μήνα, μόνο με 1,01€. νταφακ ιζ δατ??

καλά μας κοροϊδεύουνε?? ας τρωγαν τα λεφτά για τον φπα απο την κάρτα ανανέωσης!! Δεν ντράπηκαν να αυξήσουν τα πακέτα τους κατά 1 και 2 λεπτά??? Ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς... :chair:

1) Nokia 3330, 2) Nokia 6600, 3) Nokia N81, 4) Nokia C6-01, 5) Samsung Galaxy S5 Neo, 6) Samsung Galaxy S7

Τώρα με το πακέτο ομιλίας προς όλους του FROG έχεις 60 λεπτά προς όλα τα κινητά και σταθερά τηλέφωνα Ελλάδας, για ένα μήνα, μόνο με 3,02€. νταφακ ιζ δις??

Τώρα με το FROG, έχεις 300' προς όλους τους αριθμούς FROG, για 1 μήνα, μόνο με 1,01€. νταφακ ιζ δατ??

καλά μας κοροϊδεύουνε?? ας τρωγαν τα λεφτά για τον φπα απο την κάρτα ανανέωσης!! Δεν ντράπηκαν να αυξήσουν τα πακέτα τους κατά 1 και 2 λεπτά??? Ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς... :chair:

Η μισή ντροπή δική τους και η μισή των άλλων 2 εταιριών που τις εφαρμοσαν πιο νωρίς.. Θα μου πεις σημασία έχει το αποτέλεσμα και όχι ποιος το εκανε πρώτος.Ελπιζω να αλλάξει αυτο... Ειναι αστείο

Η μισή ντροπή δική τους και η μισή των άλλων 2 εταιριών που τις εφαρμοσαν πιο νωρίς.. Θα μου πεις σημασία έχει το αποτέλεσμα και όχι ποιος το εκανε πρώτος.Ελπιζω να αλλάξει αυτο... Ειναι αστείο

εγω συμφωνω που το αλλαξαν και ας το αφησαν ετσι με την υποδιαστολη καλυτερα ετσι παρα να το αυξησουνε περισσοτερο εξαλλου τα 1 η 2 η 6 λεπτα δεν ειναι κατι μεγαλο για τους καταναλωτεες αλλα για τις εταιριεις οταν θα πανε πληρωσουνε το φπα και θα ειναι αυξημενο κατα 1% τοτε θα δουνε την διαφορα οποτε λογικο ητανε να αυξηθουνε για να μην βαλουνε απο την τσεπη τους κιολας την νεα φορολογηση.

Αυτο εκαναν. Το φπα ειναι ενσωματωμενο στο χρονο ομιλιας. Αν δεν εκαναν την αυξηση τοτε θα ηταν σαν να πληρωνες 23% ή να εκαναν μειωση στο πακετο τους.

τελικα εκανα φορητοτητα σε frog σε καταστημα cosmote μου ειπαν ειναι 10 ευρω τα οποια ομως θα μπουν στη καρτα

Θελω να ρωτησω, μπορω να το περασω στο app της κοσμοτε και απο εκει να βλεπω τι μοναδες εχω και να κανω ανανεωση χρονου ομιλιας?ή ακομα αν το δεχεται και στο app του what's up

ξερω οτι δεν εχει (κακως) ακομα δικο της app

Πριν λίγο μου ήρθε μήνυμα, για τα 2gb, με 4,4€. Το συγκεκριμένο πακέτο, το ενεργοποιώ 1 φορά και το έχω διαθέσιμο οπότε θέλω ή είναι προσφορά με ημερομηνία λήξης;
Huawei Nova 5T

Πριν λίγο μου ήρθε μήνυμα, για τα 2gb, με 4,4€. Το συγκεκριμένο πακέτο, το ενεργοποιώ 1 φορά και το έχω διαθέσιμο οπότε θέλω ή είναι προσφορά με ημερομηνία λήξης;

μεχρι 2 φορες το μηνα, υποτιθεται θα εληγε καιρο τωρα, αλλα δεν ληγει, αγνωστο

Το ίδιο θέλω να ρωτήσω και εγώ.

Επίσης η προσφορά 60' + 60' κάθε πότε δίνεται;

καθε 2 βδομαδες χοντρικα/περιπου

ναι εχει ξαναγραφει, αλλα δεν βγηκε ακρη οσον αφορα τον αλγοριθμο που δινεται το πακετο, ειναι λιγο "random", πανω κατω υπολογιζε καθε δυο εβδομαδες

Αυξήσεις βασικών χρεώσεων:

http://www.cosmote.gr/mobile/content/el/attached_files/company/anakoinosi-kartokinitis_10-06.pdf

Αναμενόμενες οι αυξήσεις, αφού έγιναν σε όλες τις εταιρείες. Δύο θετικές εξελίξεις: (1) Δεν πείραξαν την ανά δευτερόλεπτο χρέωση ομιλίας προς Ελλάδα, ούτε στο βασικό τιμοκατάλογο, ούτε στα πακέτα. (2) Η χρέωση αποστολής SMS προς Ελλάδα, αν και αυξάνεται σε 0,10€/SMS, παραμένει η φθινότερη στην ελληνική αγορά κινητής, αφού στην Q, το SMS θα κοστίζει πλέον 0,14€.