nikiforos_ Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Έφαγα τον κόσμο να βρω multisim και τελικά μου είπαν τηλεφωνικά ότι δεν υπήρχε πότε multisim για frog και γενικά έχουν έλλειψη. Δεν υπήρχε ποτέ ή έχουν έλλειψη, τελικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 (edited) Αγόρασα έναν αριθμό από πλανόδιο και ήταν multi sim Edited April 16, 2016 by elephant Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Έφαγα τον κόσμο να βρω multisim και τελικά μου είπαν τηλεφωνικά ότι δεν υπήρχε πότε multisim για frog και γενικά έχουν έλλειψη. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτή τη sim Frog αγόρασα προχθές Τετάρτη με 5€ από κατάστημα Cosmote http://i68.tinypic.com/xp7iq1.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Δεν υπήρχε ποτέ ή έχουν έλλειψη, τελικά? Έλα ντε. Στο τηλέφωνο ήταν κατηγορηματική. Αυτή τη sim Frog αγόρασα προχθές Τετάρτη με 5€ από κατάστημα Cosmote http://i68.tinypic.com/xp7iq1.jpg Σε ποια περιοχή? Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Σε ποια περιοχή? Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στο κατάστημα Cosmote Πανεπιστημίου κέντρο Αθήνας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 1. Η προσφορά με τα 2gb στα 4,4€ ισχύει ακόμα, νομίζω, τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή που ενεργοποιήσα το πακέτο. 2. Θεσσαλονίκη (ανατολική) υπάρχουν επίσης multi-sim με frog οπότε δεν πρέπει να υπάρχει έλλειψη γενικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Πώς ενεργοποιούμε τα 2gb με 4,4 ευρώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Πώς ενεργοποιούμε τα 2gb με 4,4 ευρώ; Στείλε 17317 στο 1330 από το frog σου. Πες μας αν γίνεται ακόμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Ευχαριστώ θα δοκιμάσω το βράδυ γιατί είμαι στην δουλειά και το νούμερο είναι τρίτοδεύτερο δεν το έχω μαζί μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Θεσσαλονίκη (ανατολική) υπάρχουν επίσης multi-sim με frog οπότε δεν πρέπει να υπάρχει έλλειψη γενικά. Σήμερα πήγα και στον Γερμανό στη Λαμπράκη και πάλι έφαγα άκυρο. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Καλαμαριά και στο εμπορικό μακεδονια είχαν στον γερμανό.ίσως δεν έχουν πολλά νούμερα? Δε ξέρω τι συμβαίνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Καλαμαριά και στο εμπορικό μακεδονια είχαν στον γερμανό.ίσως δεν έχουν πολλά νούμερα? Δε ξέρω τι συμβαίνει Στο εμπορικό είχα πάει παλιότερα όπου κλασσικά άκυρο. Καλαμαριά στην εξυπηρέτηση μου είπαν ότι δεν έχει. Δεν θέλω καινούργιο αριθμό, αντικατάσταση sim θέλω. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Στο εμπορικό είχα πάει παλιότερα όπου κλασσικά άκυρο. Καλαμαριά στην εξυπηρέτηση μου είπαν ότι δεν έχει. Δεν θέλω καινούργιο αριθμό, αντικατάσταση sim θέλω. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δοκίμασε κατάστημα Cosmote. Multi sim θα βρεις σίγουρα εκεί για αντικατάσταση. Να ρωτήσω, για όποιον/-α ξέρει: Για 4G δυνατότητα σε Frog sim στέλνω 4G στο 1333; Ή και κάτι άλλο; Καινούρια sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Μου φαίνεται αντικατάσταση σου κάνουν με οτιδήποτε και αν έχεις (cosmokarta,frog,whatsup).Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα,παλαιότερα είχα πάρει 2 sim με 10e το ίδιο νούμερο ,απλώς πρέπει να έχω ενεργή την μία μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Σήμερα πήγα και στον Γερμανό στη Λαμπράκη και πάλι έφαγα άκυρο. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δοκιμασε στην Παπαναστασιου.Ειναι κοντα στην Οσια Ξενη(την παλια). Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Μόλις έστειλα το μήνυμα για τα 2gb και το πήρε! Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Δοκίμασε κατάστημα Cosmote. Multi sim θα βρεις σίγουρα εκεί για αντικατάσταση. Να ρωτήσω, για όποιον/-α ξέρει: Για 4G δυνατότητα σε Frog sim στέλνω 4G στο 1333; Ή και κάτι άλλο; Καινούρια sim. 4G στο 1333 σωστά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Μόλις έστειλα το μήνυμα για τα 2gb και το πήρε! Sent from my Nexus 5X using Tapatalk 2,20€/1GB πολύ καλή προσφορά, Η συμφερότερη στα μικρά πακέτα ΜΒ. Από ΟΛΑ.....Και για 30 μέρες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Στο εμπορικό είχα πάει παλιότερα όπου κλασσικά άκυρο. Καλαμαριά στην εξυπηρέτηση μου είπαν ότι δεν έχει. Δεν θέλω καινούργιο αριθμό, αντικατάσταση sim θέλω. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οκ φίλος, με συγχωρείς, εγώ νόμιζα καινούργιο αριθμό (πακετάκι) ήθελες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Δοκίμασε κατάστημα Cosmote. Multi sim θα βρεις σίγουρα εκεί για αντικατάσταση. Να ρωτήσω, για όποιον/-α ξέρει: Για 4G δυνατότητα σε Frog sim στέλνω 4G στο 1333; Ή και κάτι άλλο; Καινούρια sim. Πήγα και σε cosmote. Και από τη εξυπηρέτηση μου είπαν δεν υπάρχει πουθενά. Ίσως θέλουν να σπρώξουν τις παλιές, ίσως θέλουν να παίρνουν το 5 ευρω. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 εκανε κανείς ανανεωση με paypal; το σαββατο εκανε συναδελφος κι ακομα δεν του εχουν μπει τα 10 ευρω :S πηρε τηλ και του ειπαν τεχνικο προβλημα καλα, ποσες μερες κανουν να μπουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 2,20€/1GB πολύ καλή προσφορά, Η συμφερότερη στα μικρά πακέτα ΜΒ. Από ΟΛΑ.....Και για 30 μέρες! Και τι στέλνουμε για να πάρουμε αυτό το πακέτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 αυτό: .......... Στείλε 17317 στο 1330 από το frog σου. Πες μας αν γίνεται ακόμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 αυτό: .......... Αυτο δεν ειναι για τα 2,2GB με 4 ευρώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 κι αν κανεις την διαιρεση; δια του 2 και τα δυο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts