Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχεις απόλυτο δίκιο που γκρινιάζεις και πίστεψέ με δεν είσαι ο μόνος.

Δυστυχώς όμως το ίδιο συμβαίνει σε όλες τις εταιρίες.

Για παράδειγμα στο F2G που έχω σαν 2ο νούμερο μ' έχουν καταπρήξει στα μηνύματα και μάλιστα προχτές με πήραν και τηλέφωνο να μου το θυμίσουν.

Η τραγική ειρωνία όμως ξέρεις ποια είναι; Ότι μεταφέρθηκα στο F2G με φορητότητα από Cosmote πριν 10 μέρες και λογικό θα ήταν το νούμερο να είναι ήδη δηλωμένο.

Μπάχαλο δηλαδή, μην το ψάχνεις...

με το f2g δε ξέρω, αλλά εμένα η κοσμοτέ-βοντα-κιου δε με σκοτίζουν ιδιαίτερα! με εξαίρεση λίγο την κιου που κάθε φορά που ακούω υπόλοιπο, πρέπει να ακούω όλο το ποιήμα

Τωρα για τις πολλες sim εννοουσα οτι πριν την βαλεις στο κινητο βλεπεις τι καρτα βαzεις. Ασε και εγω τα μπερδευω με 2 τηλεφωνα και καμια 10αρια καρτες!

{ειμαστε οff topic, αλλά} προσωπικά, για να μην μπερδευω τις sim κανω το εξης: βαζω στον τηλεφωνικο καταλογο της καθε sim μια επαφη που την ονομαζω This frog (πχ) και τον αριθμο κλήσης της συγκεκριμένης sim. Και το έχω κανει παγια κίνηση, πριν παρω τηλ, να τσεκαρω πρώτα το "this" για να ξέρω που είμαι. Επίσης, χρησιμοποιω τον τηλ κατάλογο μόνο της sim, και οχι και της συσκευης, και εκεί μέσα υπάρχουν μόνο οι "επιτρεπόμενοι" αριθμοί που θελω να καλώ από τη συγκεκριμένη sim.

Λέτε να θέλει η cosmote να ενσωματώσει το φρογκ στα κανονικά της καρτοκινητά, αντί να το εμφανίζει σαν εικονικό ανεξάρτητο πάροχο;

Στο δικό μου εξακολουθεί να γράφει FROG.

Θα το γράψω κι ας θεωρηθεί βλακεία. :O

Μήπως αυτό το C-Ote γράφτηκε έτσι για να θυμίζει, συνειρμικά, το T-Mobile;

Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν τα Cosmote σε λίγο καιρό βγάζουν Cosmo-T :p

{ειμαστε οff topic, αλλά} προσωπικά, για να μην μπερδευω τις sim κανω το εξης: βαζω στον τηλεφωνικο καταλογο της καθε sim μια επαφη που την ονομαζω This frog (πχ) και τον αριθμο κλήσης της συγκεκριμένης sim. Και το έχω κανει παγια κίνηση, πριν παρω τηλ, να τσεκαρω πρώτα το "this" για να ξέρω που είμαι. Επίσης, χρησιμοποιω τον τηλ κατάλογο μόνο της sim, και οχι και της συσκευης, και εκεί μέσα υπάρχουν μόνο οι "επιτρεπόμενοι" αριθμοί που θελω να καλώ από τη συγκεκριμένη sim.

Πρέπει να βοηθάει και η συσκευή όμως. Με τα νόκια (τουλάχιστον τα smartphone) δύσκολο αυτό γιατί δεν σου εμφανίζει καθόλου τον κατάλογο της κάρτας, παρά μόνο σε ρωτάει κάθε φορά που μπαίνει καινούργια κάρτα σιμ αν θέλεις να αντιγραφούν οι επαφές της νέας κάρτας στη μνήμη του τηλεφώνου.

Edited by hostis
[sIGPIC][/sIGPIC]

Λέτε να θέλει η cosmote να ενσωματώσει το φρογκ στα κανονικά της καρτοκινητά, αντί να το εμφανίζει σαν εικονικό ανεξάρτητο πάροχο;

...

Να σου πω, δε θα ήταν και τόσο άσχημη ιδέα.

Από το να εμφανίζονται οι εικονικές εταιρείες, ας το δώσουν σαν ένα ακόμα πακέτο

της καρτοκινητής τους. Τόσα πακέτα έχουν δε νομίζω να μας μπερδέψει ένα περισσότερο.

...

Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν τα Cosmote σε λίγο καιρό βγάζουν Cosmo-T :p

...

Καλό. :lol:

Ας το βαφτίσουν όπως θέλουν. Cosmo-T, T-Cosmo κ.λ.π.. Αρκεί να παραμείνουν οι φθηνές χρεώσεις και οι προσφορές διπλασιασμού που δίνει η Frog.

καλημερα σας για να μην ψαχνω ολες τις σελιδες εχω μια σιμ wind και θελω να την κανω φρογκ κρατοντας το ιδιο αριθμο,ποια ειναι η διαδικασια?
Samsung Galaxy A50

καλημερα σας για να μην ψαχνω ολες τις σελιδες εχω μια σιμ wind και θελω να την κανω φρογκ κρατοντας το ιδιο αριθμο,ποια ειναι η διαδικασια?

Θα πας με φορητότητα η οποία θα διαρκέσει γύρω στις 10-15 εργάσιμες καλώντας το 13897 από το κινητό σου δωρεάν. Εκεί θα δηλώσεις τα στοιχεία σου και πότε θέλεις να έρθει η νέα κάρτα sim στο σπίτι σου με courier δωρεάν. Ένα σχετικό link είναι το

http://www.frogmobile.gr/el/content.aspx?style=styles&ns=-10000&cid=17973

Επιβεβαιώνω κι εγώ την αλλαγή του operator logo από frog σε Cosmote εδώ και δυο μέρες....το θέμα είναι αν υπάρχει καθόλου "inside information" για το τι δηλώνει αυτή η αλλαγή, δεδομένου οτι τίποτα δεν γίνεται τυχαία....

Κάτι επίκειται να αλλάξει αλλά τι άραγε...??

Sony logo.gif

Φιλε/η Dbal επιβεβαιωνεις οτι εδωκαι δυο μερες αλλαξε απο frog σε cosmote η σε c-ote που εγραψε καποιος φιλος παραπανω? Εμενα εξακολουθει να γραφει frog και μου προξενει εντυπωση πως γινετε σε αυτο να αλλαzει επιλεκτικα σε καποιους και δεν γινετε μαzικα. Παντως συμφωνω οτι αυτο σιγουρα σημαινει καποιες αλλαγες που ομως δεν ξερω ποιες θα ειναι.
Ολα αισθανομαι...τα παντα...το ενα..το αλλο...ξερω γω...

Φιλε/η Dbal επιβεβαιωνεις οτι εδωκαι δυο μερες αλλαξε απο frog σε cosmote η σε c-ote που εγραψε καποιος φιλος παραπανω? Εμενα εξακολουθει να γραφει frog και μου προξενει εντυπωση πως γινετε σε αυτο να αλλαzει επιλεκτικα σε καποιους και δεν γινετε μαzικα. Παντως συμφωνω οτι αυτο σιγουρα σημαινει καποιες αλλαγες που ομως δεν ξερω ποιες θα ειναι.

Kι εγώ έχω 3 νούμερα φρογκ, δύο αδήλωτα και ένα δηλωμένο. Δεν έχει αλλάξει η ένδειξη. Μήπως είναι και θέμα συσκευής;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Kι εγώ έχω 3 νούμερα φρογκ, δύο αδήλωτα και ένα δηλωμένο. Δεν έχει αλλάξει η ένδειξη. Μήπως είναι και θέμα συσκευής;

Μαλλον και αυτο παιzει καποιο ρολο. Αλλα καποιος συμφορουμιτης εγραψε πιο πανω οτι τις τελευταιες 2 μερες αλλαξε απο Frog σε Cosmote ενω καποιου αλλου αρκετες μερες πριν...

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Έχω και εγώ FROG το οποίο δεν έχει αλλάξει σε COSMOTE. Αυτο θα γινόταν μαζικά άμα είναι να γίνει

Το operator logo άλλαξε σε COSMOTE - like συμβόλαιο...είναι προφανές οτι είναι θέμα συσκευής και πως διαχειρίζεται τα λογότυπα δικτύου, εδώ κάποιοι ακόμα τα κινητά τους δεν μπορούν να αλλάξουν την ένδειξη σε WIND....

Sony logo.gif

Δεν ξέρω αν το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος αλλά νομιζω ότι σχετικά με την προσφορά διπλσιασμού κάρτας, έχει αφαιρεθεί η υποσημείωση ότι έληγε 31/05. Επίσης στη σελίδα σύγκρισης frog και q η οποία παραμένει στο server αν και εχει αφαιρεθεί το σχετικό μπάννερ/λινκ από την αρχική σελίδα, αναφέρεται ακόμα η προσφορά διπλασιασμού ως προσφορά για όλο το 2010.

Γιατί δεν το ανακοινώνουν και επίσημα;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ξέρω αν το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος αλλά νομιζω ότι σχετικά με την προσφορά διπλσιασμού κάρτας, έχει αφαιρεθεί η υποσημείωση ότι έληγε 31/05. Επίσης στη σελίδα σύγκρισης frog και q η οποία παραμένει στο server αν και εχει αφαιρεθεί το σχετικό μπάννερ/λινκ από την αρχική σελίδα, αναφέρεται ακόμα η προσφορά διπλασιασμού ως προσφορά για όλο το 2010.

Γιατί η Cosmote το συνηθίζει να καθυστερεί στις ανακοινώσεις της.

Χτες το απόγευμα, σε επικοινωνία μου με το τμήμα εξυπηρέτησης για κάποιο προσωπικό μου θέμα, αναφέρθηκα και στο θέμα της φορητότητας. Με ενημέρωσαν ότι ετοιμάζουν (επιτέλους) να προσφέρουν τη δυνατότητα και σε συνδρομητές Cosmote να μεταφέρονται στο Frog χωρίς χρέωση.

Το αξιοπερίεργο της υπόθεσης βέβαια είναι ότι αυτή η δυνατότητα δεν θα δοθεί μέσα από τα πακέτα καρτοκινητής με τον παραδοσιακό τρόπο (AΛΠΑΚ - Αλλαγή πακέτου) παρά μόνο ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία μέσω του τμήματος φορητότητας.

Λεπτομέρεια βέβαια, απλά δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό τους.

Τώρα που το ξανασκέφτομαι, ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που το logo "Frog" αντικαταστάθηκε από το γενικότερο "Cosmote".

Τελικά η αλλαγή του λογότυπου ισχύει ; ή όχι το έχει μάθει κανένας σίγουρα;. Όσο για αυτό που λέτε για την μεταφορά υπολοίπου από καρτοκινητο κοσμοτε σε φρογκ πολύ καλή ενέργεια!. Και για το άλλο που αναφέρθηκε ότι μπορείς να κανείς αίτηση φορητοτητας για να πασ σε άλλο πακέτο κοσμοτε π.χ. Κόσμοκάρτα είναι πολύ καλό διότι έπρεπε να έφευγες με φορητοτητα σε άλλο δίκτυο και μετά στην κοσμοτε. Είναι όπως και στην γουίντ και με την κίου που έτσι γίνεται. Και στην champion με την βοντα. Αλλά αυτό που γράφουνε για το λογότυπο δεν νομίζω να φύγει διότι δεν θα ξεχωρίζεται. Και επίσης αν γίνει κανονικά πρέπει να μπορείς να αλλάξεις το πακέτο με ένα απλό μύνημα διότι πολύ απλά θα ανοίκει ολοκληρωτικά στην κοσμοτε.

Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με την Frog και παράλληλα την Cosmote.

Σκέφτομαι να κάνω συμβόλαιο με την Cosmote τώρα που έχει την προσφορά -20€ στα πάγια. Προς Cosmote/Κοσμοκάρτα/Frog θα έχω 1500λεπτά+1500sms+ότι άλλο παρέχουν προς τις άλλες εταιρίες κτλ. Μέχρι εδώ καλά.

Το πρόβλημά μου όμως είναι ότι: Η κοπέλα μου έχει Frog και από Σεπτέμβρη θα πάει Κύπρο. Εγώ που θα έχω τα 1500sms προς τα δίκτυα της Cosmote(+Frog) εάν στείλω μήνυμα θα χρεώνομαι ή θα αφαιρούνται από τα 1500 που έχω; Γιατί ο υπάλληλος του OteShop που πήγα μου είπε θα χρεώνομαι. Τώρα που είμαι στη Wind αυτό ποτέ δεν συνέβηκε, απλώς αφαιρούνταν από το πρόγραμμα που έχω.

Γνωρίζει κάποιος να με διαφωτίσει; Να πάρω τηλέφωνο κάπου να ρωτήσω σίγουρα; Αν ναι, σε ποιον αριθμό;

Ευχαριστώ

Όχι, δεν θα χρεώνεσαι αν στέλνεις σε COSMOTE όπου και αν βρίσκεται στον κόσμο, θα αφαιρούνται από τα 1500 .

Μόνο αν στείλεις σε Κυπριακό κινητό θε χρεωθείς .

Εγώ μέχρι να βγει επίσημη ανακοίνωση δεν πρόκειται να το πιστέψω.Ίσως να είναι μαρκετίστικα κόλπα έτσι ώστε να προσελκύσουν κ άλλους συνδρομητές μέσω φορητότητας.Πάντως αν ισχύσει τότε θα είμαι ο πρώτος που θα κάνω φορητότητα για frog, και εφ'όσον η q δεν δίνει διπλασιασμό μιας κ το q easy recharge έχει σταματήσει να λειτουργεί.

Τελικά η αλλαγή του λογότυπου ισχύει ; ή όχι το έχει μάθει κανένας σίγουρα;. Όσο για αυτό που λέτε για την μεταφορά υπολοίπου από καρτοκινητο κοσμοτε σε φρογκ πολύ καλή ενέργεια!. Και για το άλλο που αναφέρθηκε ότι μπορείς να κανείς αίτηση φορητοτητας για να πασ σε άλλο πακέτο κοσμοτε π.χ. Κόσμοκάρτα είναι πολύ καλό διότι έπρεπε να έφευγες με φορητοτητα σε άλλο δίκτυο και μετά στην κοσμοτε. Είναι όπως και στην γουίντ και με την κίου που έτσι γίνεται. Και στην champion με την βοντα. Αλλά αυτό που γράφουνε για το λογότυπο δεν νομίζω να φύγει διότι δεν θα ξεχωρίζεται. Και επίσης αν γίνει κανονικά πρέπει να μπορείς να αλλάξεις το πακέτο με ένα απλό μύνημα διότι πολύ απλά θα ανοίκει ολοκληρωτικά στην κοσμοτε.

Σχετικα ομως με το operator logo αυτος ειναι και ο λογος που πιστευω οτι σε πολλους εμφανιzεται πλεον το cosmote αντι για frog. Για παραδειγμα αν εγω απο cosmoκαρτ εχω την δυνατοτητα να μεταφερθω στη frog τι θα γιει θα εμφανιzει frog και οταν γυρισψ μετα παλι σε cosmoκαρτα θα εμφανιzει cosmote? Oποτε αν τελικα κανουν δυνατη τη μεταφορα απο cosmoκαρτα η whatsup σε frog και το αντιστροφο δεν θα ειναι λογικο να αλλαzει συνεχεια το logo.

Παιδια εχω μερικες ερωτησεις!

-Υπαρχει η δυνατοτητα να μεταφερθεις απο whats up σε frog χωρις φορητοτητα?

-Οταν παρεις ενα καινουριο αριθμο frog αναγραφει COSMOTE σα λογοτυπο δικτυου?

-Υπαρχει δυνατοτητα βιντεο κλησης απο αριθμο frog?

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Παιδια εχω μερικες ερωτησεις!

-Υπαρχει η δυνατοτητα να μεταφερθεις απο whats up σε frog χωρις φορητοτητα?

-Οταν παρεις ενα καινουριο αριθμο frog αναγραφει COSMOTE σα λογοτυπο δικτυου?

-Υπαρχει δυνατοτητα βιντεο κλησης απο αριθμο frog?

1. Coming soon.

2. Ανάλογα τη συσκευή.

Τελικά διαπίστωσα πως στη Nokia συσκευή μου πρώτα εμφανίζεται το λογότυπο Frog και μετά από 2 δευτερόλεπτα αλλάζει σε Cosmote.

Όσοι είχαν Q επί Vodafone εποχή, θα θυμούνται τι ακριβώς εννοώ.

3. Ακόμα δεν είναι δυνατή η βιντεοκλήση από αριθμό Frog.

Εδώ καλά καλά ίντερνετ δεν έχουν δώσει...

1. Coming soon.

2. Ανάλογα τη συσκευή.

Τελικά διαπίστωσα πως στη Nokia συσκευή μου πρώτα εμφανίζεται το λογότυπο Frog και μετά από 2 δευτερόλεπτα αλλάζει σε Cosmote.

Όσοι είχαν Q επί Vodafone εποχή, θα θυμούνται τι ακριβώς εννοώ.

3. Ακόμα δεν είναι δυνατή η βιντεοκλήση από αριθμό Frog.

Εδώ καλά καλά ίντερνετ δεν έχουν δώσει...

Ευχαριστω! Θυμαμαι αυτο που λες με τη Q. Πραγματικα τοτε ηταν ωραιες εποχες για την κινητη τηλεφωνια...!

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Κάτι περίεργο συνέβη σήμερα. Μια Frog κάρτα που έχω και δε χρησιμοποιώ συχνά είχα σημειώσει ότι λήγει στις 3 Ιουνίου 2010. Σήμερα που την έβαλα σε μια συσκευή και ήλεγξα το υπόλοιπο και την ημερομηνία λήξης διαπίστωσα ότι ενώ το υπόλοιπο είχε μείνει άθικτο (λογικό, μιας και δεν την έχω χρησιμοποιήσει εδώ και μερικούς μήνες) η ημερομηνία λήξης μετακινήθηκε για τις 7 Απριλίου 2011 !

Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος κάτι αντίστοιχο; Υπάρχει εξήγηση;

Η Frog μέχρι τον Απρίλη είχε διάρκεια χρήσης 6 μήνες από την τελευταία ανανέωση....

Τον Απρίλη έκανε την διάρκεια χρήσης 12 μήνες και αυτόματα με την αλλαγή αυτή έδωσε σε όλους 12 μήνες για να κάνουν ανανέωση...