Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ήρθε και σε εμένα το μήνυμα!

Καλά ο Βάτραχος έχει τρελαθεί!!!!

Βέβαια πολύ πιο απλά ο Βάτραχος αποδεικνύει ότι τα sms δεν έχουν αξιόλογο λειτουργικό κόστος για τις εταιρέιας και αυτό σημαίνει ότι είναι μια υπηρεσία που μπορεί να προσφέρετε από τις εταιρείες με μηνιαία πάγια χρέωση και απεριόριστα μηνύματα. Κάτι σαv αυτό που κάνει το watch up .

.

Πραγματικά εντυπωσιακές οι προσφερεές του βάτραχου σε όλα τα "μέτωπα"....Έχουμε βαρεθει να λέμε μπράβο....

Open your Windows to Freedom!

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://www.reactos.org

παιδιά σας παρακαλώ αν ξέρετε ,,,θα κρατηθεί αυτή η προσφορα με τα 0.10 η μετά τον αύγουστο τελος και τσάμπα θα κάνω την φορητότητα ...

παιδιά σας παρακαλώ αν ξέρετε ,,,θα κρατηθεί αυτή η προσφορα με τα 0.10 η μετά τον αύγουστο τελος και τσάμπα θα κάνω την φορητότητα ...

Κάνε φορητότητα στο F2G και αλλάζεις πακέτο ανάλογα με τη χρέωση. ;)

Μήπως ξέρει κανείς πως ενεργοποιώ την ειδοποίηση κλήσεων σε καρτοκινητό frog ?

Την εντολή προώθησης θέλω χωρίς ειδοποίηση του καλούντα.

Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες

Μήπως ξέρει κανείς πως ενεργοποιώ την ειδοποίηση κλήσεων σε καρτοκινητό frog ?

Την εντολή προώθησης θέλω χωρίς ειδοποίηση του καλούντα.

Νομίζω πρέπει να πάρει την εξυπηρέτηση πελατών (1299) υποχρεωτικά για να την ενεργοποιήσεις..

Για την ιστορία πήρα τηλέφωνο και μου είπαν την εντολή ενεργοποίησης της υπηρεσίας ειδοποίησης κλήσεων για frog, η οποία είναι : **004*+3069754(αριθμός κινητού χωρίς το 69)#πλήκτρο κλήσης

Η παραπάνω εντολή είναι με απενεργοποιημένο τηλεφωνητή χωρίς ενημέρωση του καλούντα.

Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες

• 4 weeks later...
Επειδή δεν βλέπω να άλλαξε η σελίδα της FROG να υποθέσω ότι τα sms με 0,01 € έχουν σταματήσει να ισχύουν τα βράδια;
.

Πήρα μόλις ένα φρογκ από Ομόνοια.

Πενήντα λεπτά το πακετάκι των 5€.

Που ακριβώς τα πουλάνε αυτά; Πλανόδιοι; Γιατί έστειλα την αδερφή μου να πάρει από Ομόνοια και όλα τα καταστήματα τριγύρω της είπαν SIM με 5 ή με 12€. Μήπως δεν τα πουλάνε πια εξαιτίας του νέου νόμου για τα επώνυμα καρτοκινητά;

Που ακριβώς τα πουλάνε αυτά; Πλανόδιοι; Γιατί έστειλα την αδερφή μου να πάρει από Ομόνοια και όλα τα καταστήματα τριγύρω της είπαν SIM με 5 ή με 12€. Μήπως δεν τα πουλάνε πια εξαιτίας του νέου νόμου για τα επώνυμα καρτοκινητά;

Φυσικα πλανοδιοι.

Και στο μοναστηρακι κοιτα εξω στις κουτες.

πανεπιστημίου και γωνία με Ομόνοια είναι δύο money exchange

το ένα στην Πανεπιστημίου το άλλο στην Ομόνοια

Και τα δύο πουλάνε με 0,40 -0,70 ανάλογα την κάρτα

Καμμιά φορά έχουν και πιό φτηνά

Επίσης στην Μενάδρου στα καταστήματα Υ€$ (διαβάζετε και YES αλλά είναι τα σύμβολα του yen euro Dollar) μεταξύ πειραιώς και Αγ.Κωνσταντίνου

η ώρα φτάνει αγαπητά "φρογκοπουλα" τι θα γίνει θα μας ανανεώσουν την προσφορα ..η θα κάνει την αυτοκτονική κίνηση να την κατάργηση έχετε καμια είδηση ..πια είναι η γνώμη σας ?

η ώρα φτάνει αγαπητά "φρογκοπουλα" τι θα γίνει θα μας ανανεώσουν την προσφορα ..η θα κάνει την αυτοκτονική κίνηση να την κατάργηση έχετε καμια είδηση ..πια είναι η γνώμη σας ?

ουτε την προσφορα θα ανανεωσουν και το καπελο 12% θα μας βαλουν!! γνωμη μου....

Το σιγουρο ειναι οτι δεν μπορει να επιστρεψει η Frog στο 0,21 το λεπτο και 4λεπτα το sms γιατι θα γινει ιδια με την Carefour!Εγω προβλεπω 0,18 το λεπτο και 3λεπτα το sms δεν τους παιρνει για κατι αλλο με την φορητοτητα,ετσι και αλλιως ουτε 45 λεπτα δωρο δεν δινει,ουτε 1λεπτο το λεπτο προς frog,ουτε bonus,ουτε πακετα ομιλιας οπως η vodafone π.χ 5ευρω 30λεπτα+30 sms το οποιο αντιστ.καπου 0,17 το λεπτο+30sms.

Θα πρεπει ο manager της frog/cosmote τελοςπ. να ειναι πραγματικα χαζος γιατι τοσα χρονια η πελατεια της frog ηταν ατομα με 3 ευρω τομηνα ενω τωρα εχει αποκτησει πελατ.βαση που μιλαει αρκετα και χαλαει χρημα αλλα επισης κανει ευκολα φορητοτητα δικοπο μαχαιρι πελατες δλδ και θελει προσοχι!Γιατι θα την πατησουν ασχημα διοτι ολοι η πελατες που προβλεπω το 80% τον καινουργιων να κανει φορητοτητα αν επιστρεψουν σε 0,21 και 4sms, δεν μπορουν να πανε στην cosmote γιατι frog/cosmote ειναι το ιδιο αναγκαστικα η frog θα τους στειλη σε Vodafone,wind,Q,ciao,carefour οτι χειροτερη κινηση μπορει να κανει 1 manager με λιγα λογια χανει η cosmote kai κερδιζουν ολοι οι αλλοι και παει τσαμπα και το κολπο με 0.10 το λεπτο.....!

και εγω δεν το βλεπω να ανανεωνεται η προσφορα

[sIGPIC][/sIGPIC]

26 και σήμερα και δεν έχουνε pi τι θα κάνουν .εγώ έχω κάνει αίτηση φορητότητας,άμα δεν την κρατήσουν θα την ακυρώσω ...ελπίζω να μπορώ ...επίσης το μεγάλο πρόβλημα είναι πως και να την κράτηση . με προβληματίζει πολύ το σήμα τους ..τέλος πάντων

26 και σήμερα και δεν έχουνε pi τι θα κάνουν .εγώ έχω κάνει αίτηση φορητότητας,άμα δεν την κρατήσουν θα την ακυρώσω ...ελπίζω να μπορώ ...επίσης το μεγάλο πρόβλημα είναι πως και να την κράτηση . με προβληματίζει πολύ το σήμα τους ..τέλος πάντων

Την επομένη της 31/8 θα πουν τι θα κανουν.

Ποιος ο λογος να το πουν απο τωρα?

Ελπιζω να καταλαβουν οτι αμα δεν την ανανεωσουν τοτε πολλες σιμ θα μπουν στα συρταρια!!

Τραβηξε πολυ κοσμο με αυτην την προσφορα.θα ειναι μεγαλη ανοησια να κανει κατι που θα ξενερωσει τους συνδρομητες της και θα πεταξουν τις καρτες η θα τις βαλουν στο συρταρι.η λογικη μου λοιπον μου λεει οτι αν δεν διατηρησει την προσφορα οπως ειναι,θα αυξησει ελαφρως τις χρεωσεις ,τοσο ομως που παλι θα ειναι η πιο συμφερουσα.αν βγαλει και κανενα μπονους με καθε ανανεωση χρονου ομιλιας η κατασταση θα ειναι η ιδανικη.
[sIGPIC][/sIGPIC]

αν θα πρέπει να πειράξει την προσφορα ..αν θέλει να υπάρχει σαν καρτοκινητοί αλλιώς δεν έχει κανένα νόημα ύπαρξης .

αγαπητοί μου "phonites" άμα στις 31 αύριο δηλαδή δεν δείτε ανακοίνωση ανανέωσης της προσφοράς έχω την εντύπωση πως πάει το 0.10..χάθηκε μαζί με την κυβέρνηση ..

μας ακούει εκεί κανεις εκεί ...να ξέρουμε τι θα κάνουμε ...να πετάξουμε τις sim .θα μας ενημερώσετε ?

πήρα πάντως εγώ στην εξυπηρέτηση πριν λίγο ..και μου είπαν μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο νέο ...αύριο λέει θα ξέρουμε ..

μάγκες νομίζω πως δεν ...

έκτακτο : σε ενημέρωση που είχαμε με την εξυπηρέτηση πελατών .:η ενημέρωση που έχουμε σήμερα είναι πως δεν θα συνεχιστεί η προσφορα αυτή .

"κοσμοφονιτες" και "φρογγιτες" πετάξτε τις κάρτες σας ουδένα λόγος υπάρχει να συνεχίσουμε ..κρίμα πάντως ..

ήτανε μακράν η καλύτερη προσφορα

αιώνια σου η μνήμη sim card frog

αν είναι έτσι πολύ βλάκες αυτή στη κοσμοτέ

Το λέει και στο site ότι ισχύει πλέον η παλιά χρέωση.. Πάει......Πάει... Γυρίσαμε στα παλιά...

http://www.frogmobile.gr/el/content.aspx?style=styles&ns=-10009&cid=17992