Jump to content

John_The_Great

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About John_The_Great

  • Ημ. Γέννησης 25/01/1996

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

John_The_Great's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. βασικα να πω οτι κανω καποια κολπάκια και ανοιγει τελικα αλλα λειπουν λειτουργιες και δεν ανοιγει παντα. 4shared το κατεβασα και το αρχειο ηταν μονο το μβν κκαι οχι και το φβν. C510_R1DA035_MAIN_GENERIC_KT_RED52.mbn τελικα μετα απο μεγαλη προσπαθεια τα καταφερα. ποπο και ειχα αγχωθει πολυ. ηταν δυσκολο:happy:
  2. δοκιμασα να κανω flashing στο c510 με το αγγλικο λογισμικο να περασω και τωρα δεν ανοιγει αλλα ουτε μπαινει στο a2 uploader ουτε seus. ανοιγει δειχνει το λογοτυπο και μετα οταν παει να ανοιξει το φωτακι του πληκτρολογιου κολλαει στη μεση το φωτακι και αυτο γινεται συνεχώς. απο οτι καταλαβα αυτο εγω δεν το φτιαχνω. φτιαχνεται αυτο απο ειδικο και αραγε θα κοστισει πολυ? βοηθηστε pls:(:cry:
  3. 4 μηδενικα μου φαινεται οτι ειναι
  4. pantos prin liges meres mou eipan sto cc oti mallon tha synexisei tha doume
  5. εαν το διαβαζεσ θα καταλαβαινεσ πωσ ναι
  6. EXΩ ENA debranded c510. Θέλω NA το κάνω vodafone. Τι κωδικό θα βάλω; μήπως χρειάζεται NA κάνω flashing?
  7. Όχι, NA απενεργοποιήσω το my view. Έτσι είπα εγώ.
  8. Θα χρειαστει να κανεις debrand, αλλα οπως βλεπω την περιπτωση σου φαινεται να ειναι σαν τη δικια μου. Δηλαδη να χρειαζεται flashing. Υπαρχει ενας οδηγός στο φορουμ που λεει πως να το κανεις. Θα σου στειλω με πμ τις δυο σελιδες να το δεις. Αλλιως αν θες μπορω να σου λεω κι εγω τι να κανεις στελνοντας σου pm. Διαλεξε.
  9. Mitso το EXΩ παθει και εγώ αυτό. Με ακριβώς την ίδια αναβάθμιση παρόλο που είχε βγει η R1EA034 και τωρα η R1FA035. Μήπως το κινητό που έχεις είναι brand cosmote my view? Εγώ το έκανα debrand και μετά μπορούσα NA κατεβάσω νέες εκδόσεις. Αλλιώς με το my view menu μόνο R1EA030 MOY έβγαζε. Ελπίζω NA βοήθησα.
  10. Δεν υπάρχει. Ο μόνος τρόπος ήταν μεσω του my account, αλλά δεν ξέρω αν γίνεται ακόμα. Απενεργοποιούσες το my view και το ξαναενεργοποιούσες και έτσι αφού κάθε φορά έπαιρνες δώρο 40mb. Έτσι είχες και απεριόριστο και δωρεάν ίντερνετ.
  11. πάντώς αυτό που εχω εγώ δεν έχει αναγνώριση αλλα με έχει ικανοποιησει μια χαρα και στη μουσική και στην τιμή. hbh-ds220 29 ευρώ σε γερμανό
  12. προς το παρόν αυτα που ξέρω είναι ότι: 2 με το wirelless internet χρησιμοποιείς το κινητό ώς modem. 4 δύσκολο μου φαίνεται αλλα μπορεις εσύ να χρησιμοποιείς ένα προγραμμα για τον υπολογιστη που να κανει αυτή τη δουλειά, όπως το net meter, και σε συνδυασμό με το μετρητη δεδομένων του κινητού να καταλαβαινεισ ποσα mb έχεις καταναλώσει. τα αλλα 3 μολις τα μαθω θα τα γραψω. :cool: μολις μίλησα με το cc. 1. μπορεις αλλα προσεχε γιατι μου είπαν οτι π.χ. αν εσυ ενεργοποιήσεις την υπηρεσια στις 15 του μηνος και την απενεργοποιήσεις στην πρώτη του επομενου το πάγιο θα κοπεί στη μέση αλλα το ίδιο και τα δωρεάν mb που προσφέρονται μαζί με το πρόγραμμα που θα διαλέξεις. κατάλαβες τι θέλω να πώ? 3. ναι μπορείs μεσω του my account 5. αυτο δεν το γνωρίζω ακόμα:lol:
  13. Εγώ αναβαθμίσεις κανω κυριος για ψυχολογικούς λογους. ταχα για να λειτουργει το κινητό μου στην εντελεια:lol::lol:. την τελευται φορα ομως εκανα για να κανω debrand:).
×
×
  • Create New...