Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδια σημερα αποφασισα να παρω FROG αλλα εχω μπερδευτει λιγο με τις χρεωσεις...Αρχικα ειδα στον ιντερνετ οτι η χρεωση προς εθνικα δικτυα ειναι:0,00350€/δευτ.Μετα ειδα στο βιβλιαρακι που σου δινει η FROG πως ειναι:0,0042€/δευτ.Και τελος μολις την ενεργοποιω μου στελνει sms και μου λεει πως ειναι:0,21€/λεπτο.Εγω ποιο να εμπιστευτω?

Ρε παιδια σημερα αποφασισα να παρω FROG αλλα εχω μπερδευτει λιγο με τις χρεωσεις...Αρχικα ειδα στον ιντερνετ οτι η χρεωση προς εθνικα δικτυα ειναι:0,00350€/δευτ.Μετα ειδα στο βιβλιαρακι που σου δινει η FROG πως ειναι:0,0042€/δευτ.Και τελος μολις την ενεργοποιω μου στελνει sms και μου λεει πως ειναι:0,21€/λεπτο.Εγω ποιο να εμπιστευτω?

Το φθηνότερο. :lol:

Αν έρθει άλλη χρέωση, παρ' τους τηλ. και πες ότι εκεί λέει αυτό και αυτό. :rolleyes:

0,21€/λεπτό = 0,00350€/δευτ

το 0,0042 πρέπει να είναι παλαιότερο.προφανώς το βιβλιαράκι που λες είναι λίγο παλιό.

και στο σιτε 0,00350€/δευτ λέει

Ολοι ειχατε δικαιο.Ρωτησα ενα παιδι και μου το επιβεβαιωσε...

------------------------------------------------------------------------------------

Μηπω ξερετε αυτες οι χρεωσεις ισχυουν και για σταθερα ή μονο για κινητα;Επιπλεον,γνωριζετε αν μπορω να μπω στο ιντερνετ με Frog μεσω WAP;

Ολοι ειχατε δικαιο.Ρωτησα ενα παιδι και μου το επιβεβαιωσε...

------------------------------------------------------------------------------------

Μηπω ξερετε αυτες οι χρεωσεις ισχυουν και για σταθερα ή μονο για κινητα;Επιπλεον,γνωριζετε αν μπορω να μπω στο ιντερνετ με Frog μεσω WAP;

Η χρέωση 0,21€/λεπτό ισχύει και για κινητά σε όποιο δίκτυο και αν ανήκουν αλλά και σε όλα τα σταθερά.Μέχρι στιγμής η Frog δεν έχει Wap και δεν μπορείς να μπείς στο internet.Καλύτερα να επιλέξεις άλλο δίκτυο (βλέπε F2G και Q) που έχουν τις ίδιες χρεώσεις και έχουν και internet.

Προσφορά βατράχου μέσω ενημερωτικού γραπτού μηνύματος (στα Ελληνικά και στα Αγγλικά παρακαλώ!): "Μοναδική προσφορά frog! Ανανεώστε το χρόνο ομιλίας σας έως 25/0309 & κερδίστε συνολικά €6 δωρεάν χρόνο ομιλίας, €3 για κάθε έναν από τους επόμενους 2 μήνες!". Δε γνωρίζω αν έχουν αποσταλεί ή θα έρθουν σε όλους τους συνδρομητές τα 2 μηνύματα.

Προσφορά βατράχου μέσω ενημερωτικού γραπτού μηνύματος (στα Ελληνικά και στα Αγγλικά παρακαλώ!): "Μοναδική προσφορά frog! Ανανεώστε το χρόνο ομιλίας σας έως 25/0309 & κερδίστε συνολικά €6 δωρεάν χρόνο ομιλίας, €3 για κάθε έναν από τους επόμενους 2 μήνες!". Δε γνωρίζω αν έχουν αποσταλεί ή θα έρθουν σε όλους τους συνδρομητές τα 2 μηνύματα.

Και μενα εστειλε αν ανανεωσω μεχρι 25/3 θα εχω 5 ευρω τον επομενο μηνα.Μαλλον το στελενει σε οσους ειχαν σε ακινησια αρκετο καιρο το φρογκ,οπως εγω.

Ανανεωσα χθες...για να δουμε θα τα δωσει?

Το έστειλε και σε μένα, αλλά για άλλο λόγο...:lol:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2717140#post2717140

Το έστειλε και σε μένα, αλλά για άλλο λόγο...:lol:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2717140#post2717140

Ε, τότε δε σου το έστειλε λόγω του ότι έκανες αίτηση φορητότητας, αλλά γιατί είσαι συνδρομητής... :p

Σήμερα έκανα αίτηση φορητότητας από wind σε frog.. ;)

και νομίζω ότι είναι έξυπνη κίνηση γιατί η frog έχει τις χαμηλότερες χρεώσεις.. και φυσικά κάλυψη ποιότητας του δικτύου της cosmote!

Στην οθόνη αναμονής τι γράφει? frog ή cosmote?

Σήμερα έκανα αίτηση φορητότητας από wind σε frog.. ;)

και νομίζω ότι είναι έξυπνη κίνηση γιατί η frog έχει τις χαμηλότερες χρεώσεις.. και φυσικά κάλυψη ποιότητας του δικτύου της cosmote!

Στην οθόνη αναμονής τι γράφει? frog ή cosmote?

Μα στη wind μπορείς να έχεις ακριβώς τις ίδιες χρεώσεις με την frog μέσω της δέσμευσης τιμής.. Δε χρειάζεται να κανείς φορητότητα.. Εκτός αν έχεις κάποιο άλλο αριθμό frog με τον οποίο θέλεις να μιλάς σχετικά φθηνά...

Μα στη wind μπορείς να έχεις ακριβώς τις ίδιες χρεώσεις με την frog μέσω της δέσμευσης τιμής.. Δε χρειάζεται να κανείς φορητότητα.. Εκτός αν έχεις κάποιο άλλο αριθμό frog με τον οποίο θέλεις να μιλάς σχετικά φθηνά...

Μήπως όμως έχει καλύτερο σήμα και γι΄αυτό επέλεξε να αλλάξει δίκτυο;

Μήπως όμως έχει καλύτερο σήμα και γι΄αυτό επέλεξε να αλλάξει δίκτυο;

Εάν πραγματικά έχει πρόβλημα με το σημα της wind τότε η σωστά επέλεξε το frog.. Σίγουρα η cosmote σε αρκετές περιπτώσεις καλύπτει καλύτερα κάποιες περιοχές..

Ακριβώς λόγω σήματος και λόγω αξιοπιστίας βασικά δεν θα χρησιμοποιήσω την wind.

Πολλές κομμένες κλήσεις, έλλειψη σήματος από το πουθενά κλπ.

Η cosmote είναι δοκιμασμένη λύση για μένα.. κ για αυτό επιλέγω frog.

Στειλτε 10 στο 1312 και ολες οι κλησεις θα χρεωνονται με 10 λεπτα το λεπτο μεχρι τελος του Μαιου.

Τωρα το ειδα στην TV, καλη φαση!

Στειλτε 10 στο 1312 και ολες οι κλησεις θα χρεωνονται με 10 λεπτα το λεπτο μεχρι τελος του Μαιου.

Με πρόλαβες. "Ευτυχισμένοι Μαζί" είναι αυτοί.

χα εβαλε και η φρογκ ψιλα γραμματα που τοσο καιρο παινευοταν οτι δεν εχει!

χα εβαλε και η φρογκ ψιλα γραμματα που τοσο καιρο παινευοταν οτι δεν εχει!

Μην τσιμπάς. Είναι το κόλπο για να πετύχει η διαφήμιση.

Μην τσιμπάς. Είναι το κόλπο για να πετύχει η διαφήμιση.

Ποιο κολπο; Αυτα που κοροιδευε στη προηγουμενη σειρα διαφημισεων τα κανει τωρα :lol:

Καλή φάση!!! Ώρα να ζωντανέψω ξανά το Βατράχι μου...

Περιμένω πάντως αυτό που λέω εδώ και καιρό: Πιο φθηνά μηνήματα προς όλους!

.

Καλή φάση!!! Ώρα να ζωντανέψω ξανά το Βατράχι μου...

Περιμένω πάντως αυτό που λέω εδώ και καιρό: Πιο φθηνά μηνήματα προς όλους!

Αυτο το βατραχι μια μπαινει και μια βγαινει απο το συρταρι!

:lol: