araditsas Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 αν λες για τις απαιτησεις συστηματος στις faq,τις διαβασα,ναι.desktop εχω,ναι. edit:πες μου οτι υποστηριζει μονο laptop και οχι desktop να τρελαθω... τρελασου τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Και πώς καταλαβαίνουν αν ο υπολογιστής είναι laptop ή desktop ??? Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 η βλακεία είναι ότι δεν σε αφήνουν να μπεις...στον λογαριασμό σου από παντού! πχ έχω κάνει εγγραφή με ένα κινητό (συσκευή Χ) και αυτή την συσκευή την χάνω ή μου την κλέβουν κτλ. Δεν μπορώ να μπω απο πουθενά για να κάνω αλλαγή συσκευής ή να αλλάξω στοιχεία κτλ. Ας μπορείς να κάνεις streaming από ένα mac address αλλά να μπορείς να μπεις από οπουδήποτε για να δεις το account σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 η βλακεία είναι ότι δεν σε αφήνουν να μπεις...στον λογαριασμό σου από παντού! πχ έχω κάνει εγγραφή με ένα κινητό (συσκευή Χ) και αυτή την συσκευή την χάνω ή μου την κλέβουν κτλ. Δεν μπορώ να μπω απο πουθενά για να κάνω αλλαγή συσκευής ή να αλλάξω στοιχεία κτλ. Ας μπορείς να κάνεις streaming από ένα mac address αλλά να μπορείς να μπεις από οπουδήποτε για να δεις το account σου! Κάθε μήνα μπορείς να αλλάξεις την συσκευή. Άσε που αν καλέσεις σε περίπτωση κλοπής, θα σε εξυπηρετήσουν. Δοκιμασμένο αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpimpilikos Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Χθες μου καηκε ο pvr δεκτης και η εγγυηση εχει ληξει!!Παιζει να μου δωσουν κανενα απ την εταιρεια ή πρεπει να τον πληρωσω ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Υπάρχει η δυνατότητα να δουμε κανενα παιχνίδι με καταβολή ενός μικρού ποσού π.χ. 5€ μεσω web??? :cry: Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantierakos Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Αν ειχες διαβασει ολο το FAQ θα εβλεπες οτι δεν υποστηριζονται τα desktop. Η αλήθεια είναι ότι δεν το ξεκαθαρίζει μια και έξω, να αναφέρει όχι Desktop - σταθερό υπολογιστή μιλάει μόνο για Laptop κ.λ την πάτησα και εγώ και το έβγαλα από το S4 για να το βάλω στο Desktop! το χειρότερο είναι ότι δεν είχα ενημερωθεί ότι έπεσαν περικοπές από 2 συσκευές σε 1 με αποτέλεσμα έμεινα εκτός, έστειλα ένα mail που αναφέρω ότι φταίω και εγώ φταίει και η Nova (που είχα μείνει σε ενημέρωση για 2 συσκευές) και ελπίζω να διαγράψει το desktop και να το βάλω πάλι στο S4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosamos Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Μετά από υπομονή ενός μήνα, λόγω μπερδεματος, ξανα δήλωσα το nexus 7(2012) στο nova go.Ενώ συνδέομαι όμως κανονικά και κάνω login, μόλις επιλέγω live tv για να παρακολουθήσω , μου πετάει το εξής μήνυμα "playback on this video is not supported on the current device".τι πάει πάλι στραβά; Παράθεση Huawei Ideos X5 Pro , Nexus 7 , Huawei Honor 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Μετά από υπομονή ενός μήνα, λόγω μπερδεματος, ξανα δήλωσα το nexus 7(2012) στο nova go.Ενώ συνδέομαι όμως κανονικά και κάνω login, μόλις επιλέγω live tv για να παρακολουθήσω , μου πετάει το εξής μήνυμα "playback on this video is not supported on the current device".τι πάει πάλι στραβά; Tο έχεις root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user2163 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Γειά σας, αν κάνω την αίτηση σήμερα για το full pack της nova,πότε θα την έχω διαθέσιμη? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 έκανα φορητότητα διότι η cyta μου έκανε καλή προσφορά και μου έκαναν αντιπρόταση από forthnet - nova κινητά , υπεραστικά και σταθερά απεριόριστα, 24 internet όλο το βασικό πακέτο ΝΟΒΑ και όλο το αθλητικό στα 39,90 ευρώ. δεν ξέρω. είναι καλή τιμή? ποιά η γνώμη σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Πολύ καλή προσφορά. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 έκανα φορητότητα διότι η cyta μου έκανε καλή προσφορά και μου έκαναν αντιπρόταση από forthnet - nova κινητά , υπεραστικά και σταθερά απεριόριστα, 24 internet όλο το βασικό πακέτο ΝΟΒΑ και όλο το αθλητικό στα 39,90 ευρώ. δεν ξέρω. είναι καλή τιμή? ποιά η γνώμη σας? καλη ειναι ,τοσο δινω και εγω αλλα αντι το αθλητικο πακετο εχω το πακετο με τις ταινιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 και εμένα μου είπαν ή αθλητικό ή με ταινίες! προτίμησα αθλητικό μιας και έχει τα δικαιώματα μέχρι 2017 νομίζω! ταινίες είτε κατεβάζω είτε νοικιάζω.... ευχαριστώ για τις απόψεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 (edited) Σήμερα δοκίμασα να μπω στο Nova GO, και μου βγάζει μόλις πάω να προβάλω πρόγραμμα, "Η υπηρεσία αυτή δεν είναι διαθέσιμη". Να φταίει η σύνδεση? Μέχρι τώρα δούλευε... Btw, μήπως να μεταφερθει αλλου η ενότητα αυτή? Δεν την βρηκα με την καμια απο το muphone το google βοήθησε Edited July 21, 2014 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Σήμερα δοκίμασα να μπω στο Nova GO, και μου βγάζει μόλις πάω να προβάλω πρόγραμμα, "Η υπηρεσία αυτή δεν είναι διαθέσιμη". Να φταίει η σύνδεση? Μέχρι τώρα δούλευε... Btw, μήπως να μεταφερθει αλλου η ενότητα αυτή? Δεν την βρηκα με την καμια απο το muphone το google βοήθησε Με τηλέφωνο - ταμπλέτα ή λαπτοπ ? Είσαι root? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Με τηλέφωνο - ταμπλέτα ή λαπτοπ ? Είσαι root? Οο.. Συγγνώμη ξέχασα να το αναφέρω! Note 3 root! Δεν μπορώ να θυμηθώ αν έπαιξε τελευταία φορά πριν ρουταρω ή μετά. Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Με το/τα τελευταίο/α update δεν παίζει σε root ..... Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis780 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Κατέβασε μια εφαρμογή από το PLAY που να σου κρύβει το root ( hide root) και είσαι ok :D Παράθεση " Η αξιοπρέπεια κερδίζετε με πολλές πράξεις ... χάνετε όμως με μία !!!!! " :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Ρε παιδια ο απλος αποκωδικοποιητης της ΝΟΒΑ σας ζεσταινεται και σας παρα πολυ; Ασε που ωρες ωρες τρωει κατι κολληματα, ποτε κανει reboot, ποτε του πατας το κουμπι να αλλαξει καναλι και μπαινει στο menu. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Ρε παιδια ο απλος αποκωδικοποιητης της ΝΟΒΑ σας ζεσταινεται και σας παρα πολυ; Ασε που ωρες ωρες τρωει κατι κολληματα, ποτε κανει reboot, ποτε του πατας το κουμπι να αλλαξει καναλι και μπαινει στο menu. Γενικά δεν έχει και την καλύτερη ποιότητα. Φρόντισε να έχεις το τελευταίο update. Eπίσης τον έχεις μόνο του ή έχεις άλλη συσκευή από κάτω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zteblade85 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Ρε παιδια ο απλος αποκωδικοποιητης της ΝΟΒΑ σας ζεσταινεται και σας παρα πολυ; Ασε που ωρες ωρες τρωει κατι κολληματα, ποτε κανει reboot, ποτε του πατας το κουμπι να αλλαξει καναλι και μπαινει στο menu. Νια φίλε ζεσταίνεται πάρα πολύ.Σε σημείο που να πιστεύεις οτι θα καεί.Εγώ του έχω πάρει μια βάση με 2 ανεμιστηράκια και τον έχω πάνω .Τα έχω συνδέσει πίσω στην υποδοχή του usb.Τώρα το καλοκαίρι είναι μόνιμα σε λειτουργία.΄Αλλοι λένε οτι δεν παθαίνει τίποτα και έτσι να τον αφήσεις σκέτο.Εγώ όμως επειδή βαριέμαι την διαδικασία αλλαγής αν μια στο εκατομμύριο καεί και επειδή εκει στην nova το τμήμα εξυπηρέτησης είναι και λιγο αργό έβαλα τα ανεμιστηράκια και τέλος.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Γενικά δεν έχει και την καλύτερη ποιότητα. Φρόντισε να έχεις το τελευταίο update. Eπίσης τον έχεις μόνο του ή έχεις άλλη συσκευή από κάτω? Kανει update ο απλος αποκωδικοποιητης; Ουτε καν το εχω ψαξει. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 (edited) Με το/τα τελευταίο/α update δεν παίζει σε root ..... Που μπορώ να βρω παλαιότερη έκδοση? Κατέβασε μια εφαρμογή από το PLAY που να σου κρύβει το root ( hide root) και είσαι ok :D Κατέβασα και δοκίμασα 2 τέτοιες εφαρμογές αλλά δεν είδα αποτέλεσμα. Εσύ ποια χρησιμοποιείς? Edit: Τελικά τα κατάφερα. Απεγκατέστησα το novago, απενεργοποίησα το root μέσα από τις ρυθμίσεις της cyanogenmod και εγκατέστησα πάλι το novago και δουλεύει κανονικά τώρα αν και ενεργοποίησα πάλι το root. :cool: Υπάρχει τρόπος να το κάνουμε να δουλεύει σε δύο συσκευές? Edited July 29, 2014 by pektis7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Να φανταστω ότι σε android tv BOX δεν παιζει που συνδέεται με HDMI το novaGO... σωστα; Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts