Jump to content

Ό,τι αφορά την δορυφορική, ψηφιακή πλατφόρμα της Νova

tsarm
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αν λες για τις απαιτησεις συστηματος στις faq,τις διαβασα,ναι.desktop εχω,ναι.

edit:πες μου οτι υποστηριζει μονο laptop και οχι desktop να τρελαθω...

τρελασου τώρα.

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και πώς καταλαβαίνουν αν ο υπολογιστής είναι laptop ή desktop ???

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

η βλακεία είναι ότι δεν σε αφήνουν να μπεις...στον λογαριασμό σου από παντού!

πχ έχω κάνει εγγραφή με ένα κινητό (συσκευή Χ) και αυτή την συσκευή την χάνω ή μου την κλέβουν κτλ.

Δεν μπορώ να μπω απο πουθενά για να κάνω αλλαγή συσκευής ή να αλλάξω στοιχεία κτλ.

Ας μπορείς να κάνεις streaming από ένα mac address αλλά να μπορείς να μπεις από οπουδήποτε για να δεις το account σου!

η βλακεία είναι ότι δεν σε αφήνουν να μπεις...στον λογαριασμό σου από παντού!

πχ έχω κάνει εγγραφή με ένα κινητό (συσκευή Χ) και αυτή την συσκευή την χάνω ή μου την κλέβουν κτλ.

Δεν μπορώ να μπω απο πουθενά για να κάνω αλλαγή συσκευής ή να αλλάξω στοιχεία κτλ.

Ας μπορείς να κάνεις streaming από ένα mac address αλλά να μπορείς να μπεις από οπουδήποτε για να δεις το account σου!

Κάθε μήνα μπορείς να αλλάξεις την συσκευή. Άσε που αν καλέσεις σε περίπτωση κλοπής, θα σε εξυπηρετήσουν. Δοκιμασμένο αυτό.

Χθες μου καηκε ο pvr δεκτης και η εγγυηση εχει ληξει!!Παιζει να μου δωσουν κανενα απ την εταιρεια ή πρεπει να τον πληρωσω ???

Αν ειχες διαβασει ολο το FAQ θα εβλεπες οτι δεν υποστηριζονται τα desktop.

Η αλήθεια είναι ότι δεν το ξεκαθαρίζει μια και έξω, να αναφέρει όχι Desktop - σταθερό υπολογιστή μιλάει μόνο για Laptop κ.λ την πάτησα και εγώ και το έβγαλα από το S4 για να το βάλω στο Desktop! το χειρότερο είναι ότι δεν είχα ενημερωθεί ότι έπεσαν περικοπές από 2 συσκευές σε 1 με αποτέλεσμα έμεινα εκτός, έστειλα ένα mail που αναφέρω ότι φταίω και εγώ φταίει και η Nova (που είχα μείνει σε ενημέρωση για 2 συσκευές) και ελπίζω να διαγράψει το desktop και να το βάλω πάλι στο S4.

• 3 weeks later...
Μετά από υπομονή ενός μήνα, λόγω μπερδεματος, ξανα δήλωσα το nexus 7(2012) στο nova go.Ενώ συνδέομαι όμως κανονικά και κάνω login, μόλις επιλέγω live tv για να παρακολουθήσω , μου πετάει το εξής μήνυμα "playback on this video is not supported on the current device".τι πάει πάλι στραβά;
Huawei Ideos X5 Pro , Nexus 7 , Huawei Honor 8

Μετά από υπομονή ενός μήνα, λόγω μπερδεματος, ξανα δήλωσα το nexus 7(2012) στο nova go.Ενώ συνδέομαι όμως κανονικά και κάνω login, μόλις επιλέγω live tv για να παρακολουθήσω , μου πετάει το εξής μήνυμα "playback on this video is not supported on the current device".τι πάει πάλι στραβά;

Tο έχεις root?

• 3 weeks later...

Γειά σας,

αν κάνω την αίτηση σήμερα για το full pack της nova,πότε θα την έχω διαθέσιμη?

Ευχαριστώ!

έκανα φορητότητα διότι η cyta μου έκανε καλή προσφορά και μου έκαναν αντιπρόταση από forthnet - nova

κινητά , υπεραστικά και σταθερά απεριόριστα, 24 internet όλο το βασικό πακέτο ΝΟΒΑ και όλο το αθλητικό στα 39,90 ευρώ.

δεν ξέρω. είναι καλή τιμή?

ποιά η γνώμη σας?

Πολύ καλή προσφορά.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

έκανα φορητότητα διότι η cyta μου έκανε καλή προσφορά και μου έκαναν αντιπρόταση από forthnet - nova

κινητά , υπεραστικά και σταθερά απεριόριστα, 24 internet όλο το βασικό πακέτο ΝΟΒΑ και όλο το αθλητικό στα 39,90 ευρώ.

δεν ξέρω. είναι καλή τιμή?

ποιά η γνώμη σας?

καλη ειναι ,τοσο δινω και εγω αλλα αντι το αθλητικο πακετο εχω το πακετο με τις ταινιες.

και εμένα μου είπαν ή αθλητικό ή με ταινίες!

προτίμησα αθλητικό μιας και έχει τα δικαιώματα μέχρι 2017 νομίζω!

ταινίες είτε κατεβάζω είτε νοικιάζω....

ευχαριστώ για τις απόψεις!

• 1 month later...

Σήμερα δοκίμασα να μπω στο Nova GO, και μου βγάζει μόλις πάω να προβάλω πρόγραμμα, "Η υπηρεσία αυτή δεν είναι διαθέσιμη". Να φταίει η σύνδεση? Μέχρι τώρα δούλευε...

Btw, μήπως να μεταφερθει αλλου η ενότητα αυτή? Δεν την βρηκα με την καμια απο το muphone το google βοήθησε

Edited by konstantinos7

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Σήμερα δοκίμασα να μπω στο Nova GO, και μου βγάζει μόλις πάω να προβάλω πρόγραμμα, "Η υπηρεσία αυτή δεν είναι διαθέσιμη". Να φταίει η σύνδεση? Μέχρι τώρα δούλευε...

Btw, μήπως να μεταφερθει αλλου η ενότητα αυτή? Δεν την βρηκα με την καμια απο το muphone το google βοήθησε

Με τηλέφωνο - ταμπλέτα ή λαπτοπ ?

Είσαι root?

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Με τηλέφωνο - ταμπλέτα ή λαπτοπ ?

Είσαι root?

Οο.. Συγγνώμη ξέχασα να το αναφέρω!

Note 3 root!

Δεν μπορώ να θυμηθώ αν έπαιξε τελευταία φορά πριν ρουταρω ή μετά.

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Με το/τα τελευταίο/α update δεν παίζει σε root .....

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Κατέβασε μια εφαρμογή από το PLAY που να σου κρύβει το root ( hide root) και είσαι ok :D

" Η αξιοπρέπεια κερδίζετε με πολλές πράξεις ...

χάνετε όμως με μία !!!!! " :cool:

Ρε παιδια ο απλος αποκωδικοποιητης της ΝΟΒΑ σας ζεσταινεται και σας παρα πολυ; Ασε που ωρες ωρες τρωει κατι κολληματα, ποτε κανει reboot, ποτε του πατας το κουμπι να αλλαξει καναλι και μπαινει στο menu.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Ρε παιδια ο απλος αποκωδικοποιητης της ΝΟΒΑ σας ζεσταινεται και σας παρα πολυ; Ασε που ωρες ωρες τρωει κατι κολληματα, ποτε κανει reboot, ποτε του πατας το κουμπι να αλλαξει καναλι και μπαινει στο menu.

Γενικά δεν έχει και την καλύτερη ποιότητα. Φρόντισε να έχεις το τελευταίο update. Eπίσης τον έχεις μόνο του ή έχεις άλλη συσκευή από κάτω?

Νια φίλε ζεσταίνεται πάρα πολύ.Σε σημείο που να πιστεύεις οτι θα καεί.Εγώ του έχω πάρει μια βάση με 2 ανεμιστηράκια και τον έχω πάνω .Τα έχω συνδέσει πίσω στην υποδοχή του usb.Τώρα το καλοκαίρι είναι μόνιμα σε λειτουργία.΄Αλλοι λένε οτι δεν παθαίνει τίποτα και έτσι να τον αφήσεις σκέτο.Εγώ όμως επειδή βαριέμαι την διαδικασία αλλαγής αν μια στο εκατομμύριο καεί και επειδή εκει στην nova το τμήμα εξυπηρέτησης είναι και λιγο αργό έβαλα τα ανεμιστηράκια και τέλος.:p

Γενικά δεν έχει και την καλύτερη ποιότητα. Φρόντισε να έχεις το τελευταίο update. Eπίσης τον έχεις μόνο του ή έχεις άλλη συσκευή από κάτω?

Kανει update ο απλος αποκωδικοποιητης; Ουτε καν το εχω ψαξει.

Με το/τα τελευταίο/α update δεν παίζει σε root .....

Που μπορώ να βρω παλαιότερη έκδοση?

Κατέβασε μια εφαρμογή από το PLAY που να σου κρύβει το root ( hide root) και είσαι ok :D

Κατέβασα και δοκίμασα 2 τέτοιες εφαρμογές αλλά δεν είδα αποτέλεσμα. Εσύ ποια χρησιμοποιείς?

Edit: Τελικά τα κατάφερα. Απεγκατέστησα το novago, απενεργοποίησα το root μέσα από τις ρυθμίσεις της cyanogenmod και εγκατέστησα πάλι το novago και δουλεύει κανονικά τώρα αν και ενεργοποίησα πάλι το root. :cool:

Υπάρχει τρόπος να το κάνουμε να δουλεύει σε δύο συσκευές?

Edited by pektis7

• 2 weeks later...
Να φανταστω ότι σε android tv BOX δεν παιζει που συνδέεται με HDMI το novaGO... σωστα;