Jump to content

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2007

kostas_pav
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά, άκουσα στην τηλεόραση ότι λέει από τις 10 και

μετά μπορείς να δεις τα αποτελέσματα από τη σελίδα του Υπ. Παιδ.

ή από την σελίδα της διεύθυνσης δευτεροβάθμιας του νομού σου.

Ξέρετε τπτ;

Παντως τιποτα δεν εχει βγει ακομα...και ουτε νομιζω να βγει πριν τις 12.

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστω ρε φιλε αμα δεν ημουν και νεος θα ειχα πεθανει τωρα , πιο πολυ επειδη ημουν και αμαθητος χεχε.Εγω παλι δεν προκειτε να παω στο σχολειο.Θα παρω τηλεφωνω κανα φιλο.Ασε αμα παω εκει μπορει να τρελαθω..

Στο έγκυρο Μακεδονία ΤV σε μια πρωινή εκπομπή με ένα νίμου

ξανθιά...

Έλεγε ο τύπος είτε από την σελίδα της διεύθυνσης δευτεροβάθμιας ανατολική ή δυτικής Θεσσαλονίκης

ή από την σελίδα του Υπ.Παιδ.

Μακάρι να μπορέσουμε να τα δούμε μέσω internet γιατι δεν υπάρχει περίπτωση να τρέχω Κόρινθο στο σχολείο :yawn: Τα βρήκε κανείς στο internet ή μπα?

παιδια, σε μερικα σχολεια εχουν βγει απο τις 9.30... μια φιλη μου απο θεσσαλονικη μου ειπε οτι αναρτηθηκαν... :cry: εμενα ο διευθυντης μου ειπε να παω κατα τη 1, αλλα εγω θα παω απο τις 11.30 :lol:

αγωνια, παιδια, κοιταω ειδησεις, και την ειδηση με τα αποτελεσματα των πανελληνιων την εχει παντα μετα απο την ειδηση με τα αποτελεσματα των ιστολογικων εξετασεων του Χριστοδουλου και χαωνομαι!!! :lol:

Μόλις με πήρε μια καθηγήτρια μου απ' το σχολείο και μου είπε ότι έχω πάει καλά..Αλλα δεν πρόλαβε να δεί καλά τους βαθμούς..Πάντως μου είπε για 17 στην Ιστορία :cry: Κλάψ..Περίμενα πάνω απο 18 :cry:

εγω δεν αντεχω... ειμαι ετοιμος να λυποθυμισω... κανει και ζεστη... ... χανομαι παιδια σβηνω!!!

γλωσσα 14.5

μαθηματικα κατ 16.7

φυσικη 17.4

αεσππ 19

αοδε 17.6

αοθ 19.1

μαθηματικα γεν 19.5

Καλη επιτυχια σε ολους:lol: :lol:

Κερναω αποψε εγω.....................

Hakuna matatA

Παιδιά μην παέι κανείς σε στρατιωτικές σχολές..μόνο αυτό σας λέω..επειδή δεν έχετε ζήσει τον στρατό δεν ξέρετε τι είναι..σκέφτεστε μόνο την σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση...έχω τελειώσει νομική και τώρα τελέιώνω και το στρατιωτικό...

άλλωστε με το βαθμό που θα βγάλετε για μια στρατιωτική σχολή περνάτε σε κάποιο καλό πανεπιστήμιο..

ελπιζω να βοηθησα κάποιους..

Αρχαία 14.9

Έκθεση 15.8

Λογοτεχνία 15.4

Λατινικά 15.4

Ιστορία 17.3 (:down:)

Βιολογία [Γενικής] 18.3

Μόρια: 16.684 :D

Μια χαρά :D

Παιδιά μην παέι κανείς σε στρατιωτικές σχολές..μόνο αυτό σας λέω..επειδή δεν έχετε ζήσει τον στρατό δεν ξέρετε τι είναι..σκέφτεστε μόνο την σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση...έχω τελειώσει νομική και τώρα τελέιώνω και το στρατιωτικό...

άλλωστε με το βαθμό που θα βγάλετε για μια στρατιωτική σχολή περνάτε σε κάποιο καλό πανεπιστήμιο..

ελπιζω να βοηθησα κάποιους..

καλα αυτο που λες ειναι απολυτο σωστο.εχω ακουσει για τρελα καψωνια:mad: :mad: :mad: :mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ρε παιδιά στο ίντερνετ που τα βλέπουμε τ'αποτελέσματα! Ψάχνω στο υπεπθ αλλά δεν βρήσκω. ΒΟΗΘΕΙΑ! ! ! Γρήγορα παρακαλώ... Η κοπέλα μου έδωσε..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Lars Magnus Ericsson

An Empire was born...

εννοείται..γίνετε πλύση εγκεφάλου..χάνεσαι από όλους τους φίλους σου και μπορείς να κάνεις παρέα μόνο με ομοίους σου...αυτό ισχύει για οτιδήποτε έχει στολή εκτός της πυροσβεστικής που είναι χημείο..

Οι στρατιωτικες σχολες ειναι αρκετα σκληρες.Βεβαια καψωνια δεν εχει.Εδω καψωνια δεν εχει στις ειδικες δυναμεις στις στρατιωτικες σχολες θα εχει ?Απλα εχει αρκετο τρεξιμο και πιεση , καμια σχεση με τις Αστυνομικες σχολες οπου τραβανε ζορι κυριως τις πρωτες 30-40 μερες.Μετα ειναι πιο χαλαρα.Στις στρατιωτικες σχολες ομως εχει ζορι για αυτο αλλωστε φευγουν ΑΡΚΕΤΟΙ απο εκει.

ως στρατιωτικος θα βαράς προσοχές για πολύ καιρό μέχρι να γίνεις τουλάχιστον ταγματάρχης...τα αστεράκια των ανθ/γων-υπ/γων και των λοχαγών δεν κλάνουν μια...μόνο να γελάς μπορείς μαζί τους..κωλόψαρα για πολύ καιρό θα μείνουν..

Οι στρατιωτικες σχολες ειναι αρκετα σκληρες.Βεβαια καψωνια δεν εχει.Εδω καψωνια δεν εχει στις ειδικες δυναμεις στις στρατιωτικες σχολες θα εχει ?Απλα εχει αρκετο τρεξιμο και πιεση , καμια σχεση με τις Αστυνομικες σχολες οπου τραβανε ζορι κυριως τις πρωτες 30-40 μερες.Μετα ειναι πιο χαλαρα.Στις στρατιωτικες σχολες ομως εχει ζορι για αυτο αλλωστε φευγουν ΑΡΚΕΤΟΙ απο εκει.

ναι καψωνια δεν εχει ...φιλος μου στη σμυν ακου τη τραβαγε μεχρι που τα παρατησε 1)φωτια στην κουβερτα την ωρα που κοιμοταν2)δεν ειχε αδεια εξοδου για αρκετες βδομαδες για παραπτωματα οπως το οτι το φερμουαρ του δεν ηταν ισιο!!!!!!!3)το μπανιο ηταν το πολυ 20 δευτερολεπτα και ταυτοχρονα ειχες απ' εξω ενα μλκ να φωναζε"το μπανιο δεν ειναι απολαυση αλλα κινηση" και αλλα πολλα τετοια τρελα

[sIGPIC][/sIGPIC]

και τραγικά ψιλοκαψώνια και υπαξιωματικός...φαντάσου εγω αναφερόμουν στην σχολή ευελπίδων κτλ..οι υπαξιωματικοί είναι κομπάρσοι και καραβανάδες για μια ζωή...

Υ.Γ σε όλα αυτά που λέω υπάρχουν και τεράστιες εξαιρέσεις ΑΝΘΡΩΠΩΝ γιατί οι υπόλοιποι έχουν ξεχάσει πως συμπεριφέρονται οι άνθρωποι..

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...