Jump to content

jorge214

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About jorge214

  • Ημ. Γέννησης 21/04/1991

jorge214's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Πήρα 19.8.....................................................................................................................................................................................οΕοΕοΕοΕοΕοεΟ!!!!!!!
  2. δυστυχώς στο σχολείο μας μόνο ανάμεσα σε σχέδιο και υπολογιστές μπορούμε να επιλέξουμε.....
  3. Για να ανακεφαλαιώσουμε,το μάθημα της Πληροφορικής μπορείς να το πάρεις συνολικά 2 χρονιές από τις 3 του λυκείου!(Αν δεν το έχεις πάρει στην πρώτη μπορείς να το πάρεις και στην δευτέρα και στην τρίτη!)
  4. Πάντως και γαλλικά να διαλέξω του χρόνου(που τα γράφουμε και στις εξετάσεις)ίσα ίσα που θα μου ανεβάσει και το μέσο όρο αφου θα έχω σίγουρα 20......τι σοι το εχω το sorbonne 2????:p
  5. Προσωπικά,καποια περίοδο των εξετάσεων γράφαμε κάθε μέρα και όχι μέρα παρα μέρα οπως εσείς,που λογικά δεν γράφατε κάθε μέρα για να τελειώσετε τόσο αργά!
  6. Όχι,κάνεις λάθος....εφαρμογές υπολογιστών υπάρχουν και στην 2α απλά αν το πάρεις στη 2α δεν μπορείς να το ξαναπάρεις στην 3η!
  7. Ο,τι μάθημα επιλογής και να πάρω,σιγά μην κάθομαι να διαβάζω.......Αφου δεν μετράει στο Μ.Ο ας πάρω και 5 δεν με νοιάζει!Ειδα και φέτος στην πληροφορική που ήταν επιλογής......Μέσα στην τάξη γινόταν χαμός!Η ώρα του παιδιού!lol!!!!
  8. μπράβο ρε φίλε alexis_18!!!Τα πήγες τέλεια......και πάλι μπράβο.....Καλή επιτυχία σε όλους!
  9. Παιδιά,πήρατε βαθμούς??????Αν οχι,πότε θα πάρετε???Εμείς πάντως παίρνουμε αυτή την Παρασκευή μαλλον......Όποιος θέλει,αφού πάρει βαθμούς,να μας πει πως τα πήγε!Καλά αποτελέσματα σε όλους!!!!!!!!!!!!!!!!!
  10. ^Έλα μωρέ!είναι άδικο αυτό!Εγω τελειώνω την Τετάρτη με Αρχές Οικονομίας(τι πιο βαρετό!!!:D πείτε κανενα sos by the way!!!!!)....Ωστόσο,είμαι πάρα πολύ χαρούμενος!!!!Γεωμετρία έγραψα σήμερα 100 και βγήκαν και τα αποτελέσματα σε κάτι εξετάσεις στα γαλλικά(Sorbonne 2).........και πέρασα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
×
×
  • Create New...