Jump to content

Sony Ericsson P990i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και μερικες αποριες για την ιδια την συσκευη?

1. Με κλειστο το πορτακι η συσκευη σου δινει την δυνατοτητα να απενεργοποιησεις το wi-fi καθως και το Bluetooth της συσκευης .

Οι ιδιες δυνατοτητες φυσικα παρεχονται και απο την οθονη αφης με ανοιχτο το πορτακι , ειναι ομως σαφως περισσοτερο χρονοβορες αλλα και περιπλοκες .

Ειδικα για το wi-fi ποιος ο λογος να παρεχεται η δυνατοτητα ενεργοποιησης του με κλειστο το πορτακι απο την στιγμη που για να κανεις browse π.χ. με τον opera πρεπει αναγκαστικα να ανοιξεις το πορτακι?

Δεν ειναι λιγες οι φορες που εχω ξεχασει να το ανοιξω και οταν δοκιμαζω να ανοιξω τον browser και βλεπω οτι ειναι κλειστο , προτιμω να κλεισω παλι το πορτακι και να το ενεργοποιησω απο εκει παρα να ακολουθησω την διαδρομη στο μενου .

2. Η συσκευη σου παρεχει την δυνατοτητα λειτουργιας σε flight mode οταν δεν θελεις να ειναι ενεργο το κομματι του κινητου τηλεφωνου και θελεις να χρησιμοποιησεις τις υπολοιπες δυνατοτητες της συσκευης .

Γιατι ομως η ιδια δυνατοτητα δεν παρεχεται οταν η συσκευη δεν εχει καποια καρτα SIM τοποθετημενη ?

Πως ειναι δυνατον μια συσκευη που παρεχει αρκετες λειτουργιες να μην τις προσφερει σε καποιον που θελει να χρησιμοποιησει μονο αυτες και οχι τις δυνατοτητες τηλεφωνου?

3. Οταν η συσκευη βρισκεται σε flight mode ειναι δυνατη η χρηση του wi-fi οχι ομως και του Bluetooth? ΠΟΙΟΣ ειναι ο λογικος διαχωρισμος μεταξυ αυτων των 2 σε χρησιμοτητα ή οτιδηποτε αλλο που δικαιολογει αυτη την επιλογη?

Ειναι λογικο να μπορει καποιος π.χ. να εχει προσβαση στο ιντερνετ μεσω wi-fi και δεν ειναι λογικο να εχει την δυνατοτητα να στειλει απο την συσκευη ή να λαβει σε αυτη δεδομενα μεσω Bluetooth?

Εαν επιλεξω για καποιες ωρες να εχω κλειστο το κινητο μου ωστε να μην μπορει να λαβει κλησεις , για ποιο λογο να μην μπορω π.χ. να εγκαταστησω μια εφαρμογη σε αυτο απο την στιγμη που μου παρεχει την δυνατοτητα να το χρησιμοποιησω?

Το καλωδιο ειναι μια λυση φυσικα , αλλα χρησιμοποιωντας λαπτοπ π.χ. και θελοντας να αποφυγεις οσο ειναι δυνατον τα καλωδια , το Bluetooth οπως και καθε αλλο ασυρματο δικτυο ειναι προτιμοτερο .

4. Το Jog DIal ειναι τοποθετημενο σε σημειο που ενοχλει αρκετα κατα την χρηση της συσκευης σαν φωτογραφικη μηχανη . Ειναι ιδιαιτερα ευκολο αθελα του καποιος να το περιστρεψει εστω μια φορα και η συσκευη να αλλαξει απο την λειτουργια καμερας σε αυτη του βιντεο δυσκολευοντας αρκετα την αμμεση ληψη μιας φωτογραφιας αφου θα πρεπει να διορθωσει κανεις αυτο το τυχαιο λαθος του .

5.Οταν καποιος βγαλει φωτογραφιες και τις αποθηκευσει για καποιο λογο στην μνημη της συσκευης αυτες στην συνεχεια μπορουν να βρεθουν στον φακελο "camera folder" το οποιο ειναι λογικο .

Αν θελει καποιος να τις μετακινησει στο memory stick , δεν μπορει να τις μεταφερει στον αναλογο φακελο σε αυτο και μπορει να τις μεταφερει μονο στον φακελο με τις εικονες γενικα .

Με δεδομενο αυτο , πως ειναι λογικο καποιος να θελει να μεταφερει σε μια μνημη με μεγαλυτερη χωρητικοτητα τις φωτογραφιες που εχει βγαλει , χωρις αυτες να "ανακατευονται" με εικονες αλλου ειδους που ο ιδιος πιθανον να εχει τοποθετησει στην καρτα μνημης του?

Υ.Γ. Περα απο τα αναμενομενα αρνητικα σχολια και επικρισεις , ειναι δυνατον να παρω εστω μια λογικη εξηγηση ή εκτιμηση απο καποιον για το γιατι συμβαινουν ολα αυτα?

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δυστυχώς κανένας δεν άκουσε την προτροπή μου πριν μία μέρα. Επειδή όντως δεν είμαστε μικρά παιδιά και ο florinaperis δεν έχει καμία δουλειά να λιώνει να σας νταντεύει θα έχουμε άλλη αντιμετώπιση.

1) Όταν λέμε «συνεχίζουμε στο θέμα», σημαίνει ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ στο θέμα και δε το γεμίζουμε Off Topic, απαντήσεις σε Mods κλπ. Δεν καταλαβαίνετε οτι αυτό προκαλεί για συνέχισή τους;

2) Όταν κάνουμε μια παρατήρηση σε κάποιους αυτό γίνεται ειδικά για αυτούς, αλλά και τους άλλους που τις διαβάζουν.

Οπότε:

mad23_ παίρνεις 5 μέρες BAN επειδή δε συμμορφώθηκες με προτροπή S Mod να ΜΗ συνεχίζεις τα off topic και να αναλύεις το τι συνέβει.

drmdtsap: 5 μέρες ΒΑΝ για προκλητικό μήνυμα. Έχω TyTN αλλά δε παίρνω σβάρνα τα φορουμς των προηγούμενων 100 συσκευών που είχα πριν από αυτό, για να γράφω: BYE-BYE, SONY ERICSSON AND P SERIES.PPC WM5 RULES!!!!!! και τέτοιες χαζομάρες.

Για την ώρα το thread θα καθαριστεί από τον Moderator. Κάθε άλλο off topic θα αντιμετωπίζεται ανάλογα. Δε θα καθόμαστε δύο Moderators πάνω από το PC μας για πάρτη σας. Αν υπάρχουν απορίες PM me. Τέλος, ασχοληθείτε με το κινητό κ μόνο με αυτό.

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Άνοιξε πάλι το θέμα. Ότι καθάρισα, καθάρισα.

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι:

Κανείς δεν θέλει στο συγκεκριμένο thread, να γράφουμε μόνο τα "καλά" για το κινητό.

Εδώ προσπαθούμε να βρούμε λύσεις, να ερευνούμε τα πάντα σχετικά με το κινητό, λέγοντας πρώτα τα αρνητικά του και βρίσκοντας λύσεις μετά για τα προβλήματά του.

Το να μιλάμε όμως για τα αρνητικά μιας συσκευής, συγκρίνοντάς την με άλλες κάθε 5 και λιγάκι, δεν νομίζω ότι οδηγεί πουθενά. Το μόνο που γίνεται στο τέλος είναι να μιλάμε για άλλα κινητά, για ανθρώπινες σχέσεις, για τον καιρό στο Τορόντο κ.λ.π.

Υπάρχει μία συγκεκριμένη συσκευή στο θέμα = ασχολούμαστε μόνο με αυτή την συσκευή (τα προβλήματα της, τα καλούδια της κ.λ.π.).

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

Παιδια έχω ένα πρόβλημα με το πρόγραμμα για το update. Έχω τις τελευταίες εκδόσεις και του suite k toy update program αλλα μόλις παω να το ανοίξω μου βγάζει αυτό το μήνυμα...

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

Παιδια έχω ένα πρόβλημα με το πρόγραμμα για το update. Έχω τις τελευταίες εκδόσεις και του suite k toy update program αλλα μόλις παω να το ανοίξω μου βγάζει αυτό το μήνυμα...

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

Αν έχεις antivirus δοκίμασε να το κλείσεις...

1. Με κλειστο το πορτακι η συσκευη σου δινει την δυνατοτητα να απενεργοποιησεις το wi-fi καθως και το Bluetooth της συσκευης .

Οι ιδιες δυνατοτητες φυσικα παρεχονται και απο την οθονη αφης με ανοιχτο το πορτακι , ειναι ομως σαφως περισσοτερο χρονοβορες αλλα και περιπλοκες .

Ειδικα για το wi-fi ποιος ο λογος να παρεχεται η δυνατοτητα ενεργοποιησης του με κλειστο το πορτακι απο την στιγμη που για να κανεις browse π.χ. με τον opera πρεπει αναγκαστικα να ανοιξεις το πορτακι?

Δεν ειναι λιγες οι φορες που εχω ξεχασει να το ανοιξω και οταν δοκιμαζω να ανοιξω τον browser και βλεπω οτι ειναι κλειστο , προτιμω να κλεισω παλι το πορτακι και να το ενεργοποιησω απο εκει παρα να ακολουθησω την διαδρομη στο μενου .

2. Η συσκευη σου παρεχει την δυνατοτητα λειτουργιας σε flight mode οταν δεν θελεις να ειναι ενεργο το κομματι του κινητου τηλεφωνου και θελεις να χρησιμοποιησεις τις υπολοιπες δυνατοτητες της συσκευης .

Γιατι ομως η ιδια δυνατοτητα δεν παρεχεται οταν η συσκευη δεν εχει καποια καρτα SIM τοποθετημενη ?

Πως ειναι δυνατον μια συσκευη που παρεχει αρκετες λειτουργιες να μην τις προσφερει σε καποιον που θελει να χρησιμοποιησει μονο αυτες και οχι τις δυνατοτητες τηλεφωνου?

3. Οταν η συσκευη βρισκεται σε flight mode ειναι δυνατη η χρηση του wi-fi οχι ομως και του Bluetooth? ΠΟΙΟΣ ειναι ο λογικος διαχωρισμος μεταξυ αυτων των 2 σε χρησιμοτητα ή οτιδηποτε αλλο που δικαιολογει αυτη την επιλογη?

Ειναι λογικο να μπορει καποιος π.χ. να εχει προσβαση στο ιντερνετ μεσω wi-fi και δεν ειναι λογικο να εχει την δυνατοτητα να στειλει απο την συσκευη ή να λαβει σε αυτη δεδομενα μεσω Bluetooth?

Εαν επιλεξω για καποιες ωρες να εχω κλειστο το κινητο μου ωστε να μην μπορει να λαβει κλησεις , για ποιο λογο να μην μπορω π.χ. να εγκαταστησω μια εφαρμογη σε αυτο απο την στιγμη που μου παρεχει την δυνατοτητα να το χρησιμοποιησω?

Το καλωδιο ειναι μια λυση φυσικα , αλλα χρησιμοποιωντας λαπτοπ π.χ. και θελοντας να αποφυγεις οσο ειναι δυνατον τα καλωδια , το Bluetooth οπως και καθε αλλο ασυρματο δικτυο ειναι προτιμοτερο .

4. Το Jog DIal ειναι τοποθετημενο σε σημειο που ενοχλει αρκετα κατα την χρηση της συσκευης σαν φωτογραφικη μηχανη . Ειναι ιδιαιτερα ευκολο αθελα του καποιος να το περιστρεψει εστω μια φορα και η συσκευη να αλλαξει απο την λειτουργια καμερας σε αυτη του βιντεο δυσκολευοντας αρκετα την αμμεση ληψη μιας φωτογραφιας αφου θα πρεπει να διορθωσει κανεις αυτο το τυχαιο λαθος του .

5.Οταν καποιος βγαλει φωτογραφιες και τις αποθηκευσει για καποιο λογο στην μνημη της συσκευης αυτες στην συνεχεια μπορουν να βρεθουν στον φακελο "camera folder" το οποιο ειναι λογικο .

Αν θελει καποιος να τις μετακινησει στο memory stick , δεν μπορει να τις μεταφερει στον αναλογο φακελο σε αυτο και μπορει να τις μεταφερει μονο στον φακελο με τις εικονες γενικα .

Με δεδομενο αυτο , πως ειναι λογικο καποιος να θελει να μεταφερει σε μια μνημη με μεγαλυτερη χωρητικοτητα τις φωτογραφιες που εχει βγαλει , χωρις αυτες να "ανακατευονται" με εικονες αλλου ειδους που ο ιδιος πιθανον να εχει τοποθετησει στην καρτα μνημης του?

Υ.Γ. Περα απο τα αναμενομενα αρνητικα σχολια και επικρισεις , ειναι δυνατον να παρω εστω μια λογικη εξηγηση ή εκτιμηση απο καποιον για το γιατι συμβαινουν ολα αυτα?

1. Καταρχήν το ίδιο εύκολα μπορείς να ενεργοποιήσεις το wi-fi και με ανοιχτό το πορτάκι με την οθόνη αφής, όσο και με μλειστό το πορτάκι! Πως; Κάτω αριστερά στην οθόνη, πατάς το κουμπάκι(το γκρί τριγονάκι) και πάς "Συνδέσεις" -> "Ασύρματο LAN".

Τώρα το γιατί παρέχεται η συγκεκριμένη δυνατότητα και με κλειστό το πορτάκι, ίσως γιατί θα μπορούσε μελλοντικά κάποια εφαρμογή που θα έτρεχε με κλειστό το πορτάκι, να μπορούσε να το χρησιμοποιήσει… Όπως και να έχει πάντως, δεν νομίζω ότι είναι αρνητικό κάτι τέτοιο.

2. Όντως αυτή η λειτουργία σε κάποιες περιπτώσεις ίσως να ήταν χρήσιμη. Δεν ξέρω γιατί δεν παρέχεται κάτι τέτοιο, αυτό που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι ίσως και να υπάρχει κάποιος λόγος, μιας και κανένα από τα προηγούμενα Ρxxx δεν είχε αυτήν την δυνατότητα.

3. Το λογικό σε αυτήν την περίπτωση θα ήταν να μην σε άφηνε να το ενεργοποιήσεις(wi-fi). Παρόλα αυτά σε αφήνει, ενημερώνοντας σε πρώτα ότι η συσκευή βρίσκεται σε flight mode. Δεν μπορώ να σκεφτώ ποιος είναι ο διαχωρισμός με το Bluetooth, αλλα όπως και να έχει δεν νομίζω ότι είναι αρνητικό αυτό.

Όσο για το αν έχεις κλειστό το τηλέφωνο και θές να εγκαταστήσεις κάποιες εφαρμογές μπορείς να το κάνεις μέσο IR ή εναλακτικά να μεταφέρεις τα αρχεία στην κάρτα με card reader. Ή ακόμα, αντί να μπείς σε flight mode να επιλέξεις να είναι σε black list όλες οι εισερχόμενες κλήσεις, ώστε να μην δέχεσαι κλήσεις και να μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το BT…

4. Εγώ το βρίσκω μια χαρά εκεί που είναι. Έχει αρκετό χώρο "από πάνω του" για να το κρατήσει το αριστερό χέρι, στην περίπτωση που θές να το κρατήσεις πλάγια. Και από την άλλη μπορείς άμεσα να το αλλάξεις από λήψη φωτογραφίας στην λήψη βίντεο…

5. Και όμως, αυτό γίνεται και πολύ εύκολα μάλιστα! Πηγαίνεις στον φάκελο camera folder της μνήμης του κινητού και πατάς "Διαχείριση αρχείων"-> "Εξαγ. αρχείων κάμερας" και σε ρωτάει αν θές να κάνεις μετακίνηση ή αντιγραφή. Ότι και από τα δύο και αν επιλέξεις οι φωτογραφίες πηγαίνουν στον αντίστοιχο φάκελο του memory stick!

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Για την ενεργοποιήση του wifi με κάλυψε ο georgep800. Με κλειστό το πορτάκι+wifi ας μην ξεχνάμε τον opera mini:!: Όταν κάποιος θέλει να κάνει μονο browse και να μην μπει σε σελίδες που θέλουν ασφάλεια με κωδικους κτλ, μπορεί να χρησιμοποιήσει τον μικρό opera που είναι και πιο ελαφρυς.

Sorry gia ta greeklish!

To Ensomatomeno Plhktrologio Qwerty, grafei ellhnika;

to hardware enoo! (gia na dw an me volevei xoris portaki)

Ida tin xara sas meta to update! kai signomi pou to lew! alla me zalise poly to na diavazw selides! kai mperdeutika giauto rotaw ksekathara!

Sorry gia ta greeklish!

To Ensomatomeno Plhktrologio Qwerty, grafei ellhnika;

to hardware enoo! (gia na dw an me volevei xoris portaki)

Ida tin xara sas meta to update! kai signomi pou to lew! alla me zalise poly to na diavazw selides! kai mperdeutika giauto rotaw ksekathara!

Ναι, γράφει ελληνικά.

@Bilias80

Για να είμαστε ακριβής όμως: Γράφει ελληνικά απλά για να φτάσεις στο ελληνικό γράμμα πρέπει να πατήσεις πολλές φορές στο ίδιο πλήκτρο (ώστε να περάσουν πρώτα όλα τα λατινικά και μετά να έρθει η σειρά του ελληνικού).

Αυτό είναι κάτι που περιμένουμε να διορθωθεί. Αν τελικά διορθωθεί ποτέ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

@Bilias80

Για να είμαστε ακριβής όμως: Γράφει ελληνικά απλά για να φτάσεις στο ελληνικό γράμμα πρέπει να πατήσεις πολλές φορές στο ίδιο πλήκτρο (ώστε να περάσουν πρώτα όλα τα λατινικά και μετά να έρθει η σειρά του ελληνικού).

Αυτό είναι κάτι που περιμένουμε να διορθωθεί. Αν τελικά διορθωθεί ποτέ...

Εννοώ το πλήρες πληκτρολόγιο, όχι της πόρτας.

αλλά και εκεί θέλει πολλά πατήματα?

Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά?Γιατί δεν μου ανοίγει τα jar αρχεία όταν κάνω την εγκατάσταση?
Περπατάμε παράλληλα...και όλα θα γίνουν κατάλληλα (?) για να σμίξουμε πάλι...Μέχρι τότε θα.... έχω εναν πόλεμο ανοιχτό....ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ...

και εγώ το εννοώ το πλήρες πληκτρολόγιο, όχι της πόρτας...αυτό που όταν ανοίξεις το καπάκι βρίσκεται κάτω από την οθόνη...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Πίκρα....

Θα πάω να το δοκιμάσω! σε ένα κατάστημα....

Υπάρχει τρόπος να γράφει πρώτα το Ελληνικό γράμμα;

Και ας στέλνει SMS με 70 χαρακτήρες

Μερικές απορίες αν μου επιτρέπετε, που όσο αν έψαξα δεν μπόρεσα να βρω απαντήσεις:

1. Το backup των επαφών, το γράφει στην κάρτα μνήμης; Είναι συμβατό το αρχείο αυτό με SE P910; Γενικά τι είναι καλύτερο για το backup των επαφών; Ο συγχρονισμός με outlook ή η δημιουργία αντιγράφου;

2. Πόση μνήμη έχει αρχικά το κινητό; Τι μπορώ να σβήσω για να ελευθερώσω μνήμη; πχ το demo; Το P910 είχε 64 ΜΒ μνήμης, αυτό πόση;

3. Τα sms μπορώ να τα αποθηκεύω στην κάρτα μνήμης; Πώς μπορώ να μεταφέρω sms από το P910 στο P990;

4. Οι επαφές συμπιέζονται όπως και στο P910; Υπάρχει περιορισμός στο μέγεθος των επαφών;

5. Πώς μπορώ να μεταφέρω από το P910 στο P990 όλες τις καταχωρήσεις του ημερολογίου;

6. Μετέφερα επαφές από το P910 στο P990 αλλά παρατήρησα ότι αν στις σημειώσεις είχα γράψει μεγάλα κείμενα, δεν τις μετέφερε ολόκληρες!!!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Για να κάνω την αναβάθμιση απο το Γερμανό, πρέπει να έχω κ την απόδειξη μαζί μου?

Ναι, συνήθως την ζητάνε...

Μερικές απορίες αν μου επιτρέπετε, που όσο αν έψαξα δεν μπόρεσα να βρω απαντήσεις:

1. Το backup των επαφών, το γράφει στην κάρτα μνήμης; Είναι συμβατό το αρχείο αυτό με SE P910; Γενικά τι είναι καλύτερο για το backup των επαφών; Ο συγχρονισμός με outlook ή η δημιουργία αντιγράφου;

2. Πόση μνήμη έχει αρχικά το κινητό; Τι μπορώ να σβήσω για να ελευθερώσω μνήμη; πχ το demo; Το P910 είχε 64 ΜΒ μνήμης, αυτό πόση;

3. Τα sms μπορώ να τα αποθηκεύω στην κάρτα μνήμης; Πώς μπορώ να μεταφέρω sms από το P910 στο P990;

4. Οι επαφές συμπιέζονται όπως και στο P910; Υπάρχει περιορισμός στο μέγεθος των επαφών;

5. Πώς μπορώ να μεταφέρω από το P910 στο P990 όλες τις καταχωρήσεις του ημερολογίου;

6. Μετέφερα επαφές από το P910 στο P990 αλλά παρατήρησα ότι αν στις σημειώσεις είχα γράψει μεγάλα κείμενα, δεν τις μετέφερε ολόκληρες!!!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

1. Οχι, δεν γράφεται στη κάρτα μνήμης αλλά στο PC. Δεν είχα ποτέ P910 αλλά δεν νομίζω να είναι συμβατό. Ισως κάποιος άλλο ξέρει καλύτερα εδώ μέσα. Προσωπικά νομίζω το back up γιατί βρέξει χιωνίσει, μπορείς μετά από κάθε σφάλμα να επαναφέρεις τα πάντα στο κινητό όπως ήταν και όχι μόνο τις επαφές.

2. 64 ΜΒ και όση θές στο Mem stick. Οπως το πες, demo η κανενα παιχνίδι που δεν θες μπορούν να φύγουν.

3. Μπορείς να τα αποθηκεύσεις τα μηνύματα καθώς και επαφές αλλά ανάλογα την χωρητικότητα μνήμης της κάρτας και το πόσο σύγχρονη είναι, δηλαδή αν αναγνωρίζει όλα τα τηλ μίας επαφής ή μόνο ένα ή μόνο δυο από σύνολο τριων ή περισσοτέρων, email επίσης... Μια δοκιμή θα σε πείσει.

4. Δεν το γνωρίζω αλλά στα παλιότερα της σειράς συμπιέζονται οπότε θεωρώ πως θα γίνεται και στο P990. Δεν γνωρίζω αν έχει περιορισμό στο πλήθος των επαφών αλλά πιστεύω πως όχι και ανάλογα με την ελεύθερη μνήμη που έχεις αυτό θα χωράει και άλλες.

5. Θα τις μεταφέρεις στο Outlook και μετά στο P990. Ισχύει και για τις επαφές.

6. Δοκίμασε το 5 και λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα.

Το πρόβλημα παραμένει.Έχω αφαιρέσει java, flash player,shockwave player, update service και ξανά εγκατάσταση από την αρχή.Τίποτα, μου βγάζει πάλι το ίδιο μύνημα..

1. Οχι, δεν γράφεται στη κάρτα μνήμης αλλά στο PC. Δεν είχα ποτέ P910 αλλά δεν νομίζω να είναι συμβατό. Ισως κάποιος άλλο ξέρει καλύτερα εδώ μέσα. Προσωπικά νομίζω το back up γιατί βρέξει χιωνίσει, μπορείς μετά από κάθε σφάλμα να επαναφέρεις τα πάντα στο κινητό όπως ήταν και όχι μόνο τις επαφές.

μια χαρά μπορείς να κρατήσεις backup των επαφών στο memory stick.

το αρχείο είναι σε μορφί .vcf, είναι πλήρως συμβατό με p900-p910 και έχω μια υποψία ότι γίνεται και αυτόματη συμπίεση.

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

• The title was changed to Sony Ericsson P990i