Jump to content

Billias80

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Billias80

  1. 1. Γίνεται με Gadgets που παρέχει ήδη το τηλέφωνο και το τοποθετείς σε όποια από τις 7 οθόνες σε βολεύει. 2. Ναι το κάνει και χωρίς drivers 3. Το κάνει και με τους 2 τρόπους 4. Έχει ομάδες 5. Το e-mail λειτουργεί πανεύκολα 4 touch και έκανες έλεγχο (μαζί με την επιλογή οθόνης 6. Όμοια όπως το 1. Επίσης έχει μία εφαρμογή το Locale (που απλά κάνει τα πάντα). more info about locale
  2. Καλησπέρα, Δεν είναι ανάγκη να αγοράσετε φορτιστή. Απλά πάρτε έναν μετατροπέα με 1.5-2 ευρώ από ένα μαγαζί με ηλεκτρολογικό υλικό (βλέπε Καυκά). Ο φορτιστής που το συνοδεύει είναι 220 Volts.
  3. Και το μόνο που θα συμπληρώσω και εγώ στον Zenor ΝΑ πληρώσεις με Paypal ΝΑ πληρώσεις με Paypal ΝΑ πληρώσεις με Paypal τόσο μεγάλη σημασία έχει. επίσης: Να μην λέει πουθενά refubrished και να σου απαντήσει ο τύπος μέσο e-bay chat ότι είναι καινούργια ή ελαφρώς μεταχειρισμένη με απόδειξη αγοράς. Να ξέρεις πως αν είναι Aμερική πρέπει να περάσει τελωνείο (και ίσως κοπεί λόγο ηλεκτρονικών, αν δεν έχει CE Mark) και να πληρώσεις και αρκετά για να περάσει Eλλάδα.
  4. σου προτείνει να αγοράσεις απο το ελληνικό Αλλά έκανα κανονικά την αγορά μου και όλα τέλεια! ΜΗΝ αγοράσετε B-stock (για 10 λίρες δεν έχετε εγγύηση) Έκανα checkout me paypal και το κυριότερο!!!!! Να έχετε πρόσφατο λογαριασμό scanned της διεύθυνσης αποστολής! που θα δηλώσετε θα σας το ζητήσουν (proof of address) Το παράγγειλα τετάρτη πρωί και πέμπτη πρωί ήταν στην πόρτα μου... Το πρώτο με τα SMS συμφονώ... αν και γραφω greeklish δακτιλιες στην οθόνη έχουν τα περισότερα touchscreen phones και αυτά με τις Ματ οθόνες... Η κατανάλωση του WiFi είναι λιγότερη από ότι με το Touch Pro που έχω... και εμένα αυτό με ικανοποιεί... επίσης η δυνατότητα να μπορώ να ανοίγω ότι θέλω όπου θέλω είναι τέλεια... και με το πρόγραμμα Locale και την χρήση gps μέσω κεραιών κινητής ανοιγοκλείνει εκεί που θέλω τα WiFi/μελοδίες etc.... :) Ερώτηση: ξέρει κανείς κανένα προγραμματάκι να αλλάζουμε το Slidebar στην λίστα επαφών που δεν έχει ελληνικά γράμματα; Καλημέρα :)
  5. το πήρα απο expansys.co.uk με 380gbp τελική με μεταφορικά. (440 euro) και σε 15 μέρες θα έχω και ένα voucher 30gbp. (35euro) Σχετικά με το Slider σε Ελληνική έκδοση έχει κανείς άποψη αν μπορούμε να το φτιάξουμε αν υπάρχει κάποιο addon;
  6. Καλημέρα, Κάτοχος για δεύτερη μέρα του HERO, και παράλληλα κάτοχος HTC Touch Pro (λόγο εργασίας). θα είμαι σύντομος σε μορφή bulletin. Η πρώτη ενέργεια ήταν να αλλάξω το Firmware. Εντυπώσεις: Interface, γρήγορο.... και πιο ευέλικτο το IPHONE 3gs (σε σύγκριση με ενώς φίλου). σε όλους τους τομείς.... τα έχετε ξαναπεί δε λέω πάλι τα ίδια. Σε σχέση με WM συγνώμη αλλά Microsoft πρέπει να σκεφτείς την κατασκευή ενώς Mobile OS με νέα μυαλά. Μην το συγκρίνετε σε καμία περίπτωση με κανένα WM είναι σα να συγκρίνουμε την εποχή των παγετώνων με του θερμοκηπίου. Το πρόβλημα μου/απορία: 3 πράγματα μένουν για να γίνει Ελληνικό. 1. Το Sidebar στις επαφές που διαλέγεις γράμμα να έχει ελληνικά γράμματα 2. Το keyboard phone style να είναι δίγλωσσο για να κάνεις σωστή αναζήτηση. 3. Να μπει στο μενού η επιλογή της γλώσσας.
  7. kalispera, Eimai 1.67, kai panw apo 140 kila. Dikaioume I5? h esto anaboli logo ygeias; To problima proerxete apo ton thireoidi exw episis kapio provlima sto ena gonato logo xronias paxisarkias (apo 5 etwn) (twra eimai 28) kai mikro oxi aparaitita provlima diaplashs ths kardias (logo varous) exei ksexilosei ligo apo tin mia meria! Vevea ola auta apo idiotes giatrous ta kserw. To thema einai pws h anavoli ligei sto telos tou etous, kai den kserw ti na kanw apo eksetaseis se dimosio nosokomeio gia na vgalw akrh. Eyxaristw gia to xrono sas. Vassilis
  8. katalavenw Gia tin ekdosi adeias! den isxioun ta online xartia pou exei to ypourgeio! LEEI prepei na akolouthiseis mia polyploki diadikasia mou ipan ta KEP. Tha parw sta xeria mou ta xartia avrio! na dw! Episis exw provlimata lipsis, ENW exw teleia apostoli fonis Tha ftiaksw tis giwseis mou, oste na miosw to parasito apo tin mixani! kai tha dw!
  9. Καλησπέρα, τίποτα πήρε το αυτί σας για extended log ή κάτι παρόμοιο!?
  10. Πίκρα.... Θα πάω να το δοκιμάσω! σε ένα κατάστημα.... Υπάρχει τρόπος να γράφει πρώτα το Ελληνικό γράμμα; Και ας στέλνει SMS με 70 χαρακτήρες
  11. Εννοώ το πλήρες πληκτρολόγιο, όχι της πόρτας. αλλά και εκεί θέλει πολλά πατήματα?
  12. Sorry gia ta greeklish! To Ensomatomeno Plhktrologio Qwerty, grafei ellhnika; to hardware enoo! (gia na dw an me volevei xoris portaki) Ida tin xara sas meta to update! kai signomi pou to lew! alla me zalise poly to na diavazw selides! kai mperdeutika giauto rotaw ksekathara!
×
×
  • Create New...