Jump to content

[Επίσημο] Nokia N73 - Μέρος Ι

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά υπάρχει τρόπος να έχουμε αφύπνιση με κλειστό το κινητό; Ο φίλος john74 είχε δώσει αυτή τη λύση αλλά δεν έγινε τίποτα.

Ουσιαστικά όταν θέσω αφύπνιση και κλείσω το κινητό, στην προκαθορισμένη ώρα το κινητό απλά ανάβει την οθόνη και τίποτε άλλο. Ούτε ήχος ούτε τίποτα :confused: Ακόμη και με τρίτα προγράμματα που προσπάθησα (Handy Clock) δεν έγινε τίποτα. Το τηλέφωνο απλά αρνείται να χτυπήσει την αφύπνιση όταν είναι κλειστό.

Δεν θέλω να το βάζω σε προφίλ "Εκτός Σύνδεσης" γιατί καταναλώνει μπαταρία. Τι μπορούμε να κάνουμε; :confused:

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια δεν ξερω αν το ειδατε αλλα η τιμη του στο πλαισιο ανεβηκε στα 471 ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω αυτο το σκαμπανεβασμα στη τιμη του αφηνει πολλα ερωτηματικα ομως δεν νομιζετε?

Τελικά υπάρχει τρόπος να έχουμε αφύπνιση με κλειστό το κινητό; Ο φίλος john74 είχε δώσει αυτή τη λύση αλλά δεν έγινε τίποτα.

Ουσιαστικά όταν θέσω αφύπνιση και κλείσω το κινητό, στην προκαθορισμένη ώρα το κινητό απλά ανάβει την οθόνη και τίποτε άλλο. Ούτε ήχος ούτε τίποτα :confused: Ακόμη και με τρίτα προγράμματα που προσπάθησα (Handy Clock) δεν έγινε τίποτα. Το τηλέφωνο απλά αρνείται να χτυπήσει την αφύπνιση όταν είναι κλειστό.

Δεν θέλω να το βάζω σε προφίλ "Εκτός Σύνδεσης" γιατί καταναλώνει μπαταρία. Τι μπορούμε να κάνουμε; :confused:

Για δοκιμασε και το αλαρμ μανατζερ , σε μενα δουλευει κανονικοτατα !!!

Για δοκιμασε και το αλαρμ μανατζερ , σε μενα δουλευει κανονικοτατα !!!

Μιλάς για το Igor.Dontsov.Alarm.Manager.v1.2.Beta.S60v3.Symbian OS9.1; Ποιά έκδοση έχεις; Δοκίμασα να εγκαταστήσω την 1.0 που υποτίθεται ότι είναι για OS9.1 v3 αλλά κατά την έναρξη παίρνω μήνυμα ότι η εφαρμογή αυτή δεν υποστηρίζεται :( Φίλε μου καμία σχετική εφαρμογή (Alarm Manager, Handy Clock, Handy Alarm Alarm Pro) δεν υποστηρίζει αφύπνιση με κλειστό το κινητό.

Μπορείς να μας πεις ποιά ακριβώς εφαρμογή έχεις και πως κατάφερες να έχεις αφύπνιση με κλειστό το κινητό;

EDIT:

E Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ !!!!

Φιλαράκι τι να πω; Είσαι άρχοντας!!! Εγώ είχα βρει μια παλαιότηρη έκδοση που δεν δούλευε αλλά αυτή (1.2) δουλεύει μια χαρά :D :D :D

Επιτέλους θα κοιμηθώ ήσυχος απόψε :lol: :lol: :lol: :rolleyes:

Παιδιά να ρωτήσω κάτι?

Αυτό που κάνω με την προβολή διαφάνειας....μπορώ να το κάνω σε βιντεάκι?

είτε με κάποιο πρόγραμμα για το κινητό είτε με κάποιο πρόγραμμα για pc?

nokia 6210/nokia 3210/nokia 3310/nokia 3410/nokia 3650/nokia 6600/nokia 6220/nokia n73/nokia n82

Τελικά το πήρα δεν καταφερά ν αντισταθώ :) !! Είναι πολύ καλό, ακόμη δεν το έχω πολύχρησιμοποιήσει αλλα πιστεύω ότι θα με αφήσει ικανοποιημένο!!!Κανα προγραμματάκι παίζει???

kai ego tora me to alarm manager to doulevo edo kai 1 evdomada..vazo 2 xypnitiria se kalo/kako me 3 lepta diafora,mia fora den epiase to proto kai htypise me ti defteri...kanonika tha eprepe na doulevei to alarm tis manas toy
Greek Android & iOS users (FB group)

Παιδια δεν ξερω αν το ειδατε αλλα η τιμη του στο πλαισιο ανεβηκε στα 471 ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω αυτο το σκαμπανεβασμα στη τιμη του αφηνει πολλα ερωτηματικα ομως δεν νομιζετε?

...και ξαναέπεσε στα 399 ευρώ αργά το πρωί της Δευτέρας!

Ρώτησα σε κατάστημα Vodafone την τιμή του πριν κανένα μήνα και κάτι και μου είπε 504 ευρώ. Επίσης το είχε στη βιτρίνα. Δηλαδή σου λένε τιμή αλλά ακόμα δεν το έχουν;
ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Ρώτησα σε κατάστημα Vodafone την τιμή του πριν κανένα μήνα και κάτι και μου είπε 504 ευρώ. Επίσης το είχε στη βιτρίνα. Δηλαδή σου λένε τιμή αλλά ακόμα δεν το έχουν;

Η τιμή που έχει τώρα η Vodafone είναι 474 €, αλλά με την επιδότηση που έχω μου πέφτει στα 324 €.Όντως δεν το έχουν, αλλά ρωτάω πότε θα το φέρουν.

...και ξαναέπεσε στα 399 ευρώ αργά το πρωί της Δευτέρας!

Αν κάνεις "Προσθήκη στο καλάθι" θα δεις πως η πραγματική τιμή του είναι 471 ευρώ :wacko:

Εχει χρησιμοποιησει κανεις την Transcend 2gb 80x με το n73?Υπαρχει προβλημα συμβατοτητας?Tωρα που επεσε στα 59ευρω ελεγα να την προτιμησω αντι για την sandisk ultraII....

Τελικά υπάρχει τρόπος να έχουμε αφύπνιση με κλειστό το κινητό;

Μετα την αναβαθμιση η αφύπνιση λειτουργει και με κλειστο το κινητο. :) Τουλαχιστον στο δικο μου..:happy:

Μετα την αναβαθμιση η αφύπνιση λειτουργει και με κλειστο το κινητο. :) Τουλαχιστον στο δικο μου..:happy:

eho to eho tigkarei sta apps,mallon paizei rolo kai ayto pantos meta tin anavathmisei den doulevei sosta to alarm tis manas toy

paidia kapoia files meinane sti diaheirisi kai den svinoune me tipota meta tin anavathmiseii..mipos xereis kaneis pos tha ta sviso mia kai kali?

Greek Android & iOS users (FB group)

tha ithela na rwtisw ti paizei k pws gnt na balw mia foto na mpei mprosta wallpaper olokliri oxi misi panw na fainetai mikrh..dn mporw na katalabw ti paizei me to n73 me ta alla kinita series 60 dn eixa problima..to kin petaei padws..apsteuto..opoios kserei kati as m pei g to parapanw k an iparxei maurh prosopsi...thnx nick..
Stay Hungry | Stay Foolish | http://www.iChas.gr

Προσπαθω να κατεβασω το F-Secure αλλα δεν κατεβενη :confused:

μετα απο λιγο μου λεει τελος χρονου συνδεσης (κατι τετιο!):( τι πρεπει να κανω?

Eχω δοκιμασει πολες φορες απο τοτε και τιποτα:( σε εσας εχει κατεβει κανονικα :confused: μηπος πρεπει να κανω καπια ρυθμιση :blink: γνωριζει κανεις :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Prepei na exeis rythmiseis "kauara: gia internet kai oxi wap ! to eixa to provlima kai egw , peira thl tin voda moy tis stilane kai ola ok.

Nα παρω στην vodafon κ τη να τους ζητησω να μου κανουν? :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

eho to eho tigkarei sta apps,mallon paizei rolo kai ayto pantos meta tin anavathmisei den doulevei sosta to alarm tis manas toy

paidia kapoia files meinane sti diaheirisi kai den svinoune me tipota meta tin anavathmiseii..mipos xereis kaneis pos tha ta sviso mia kai kali?

Μετα την αναβαθμηση και σε μενα ειχαν μεινει καποια αρχεια στην καρτα ,και τα βρηκα με card reader και τα εσβησα . Και απο τοτε ολα καλα !

Αν θυμαμε καλα οταν προσπαθης να το εγκαταστησης σου εμφανιζεται ενα περιεργο ονομα , και αυτο το file πρεπει να το βρεις και να το σβησης .

Εχει χρησιμοποιησει κανεις την Transcend 2gb 80x με το n73?Υπαρχει προβλημα συμβατοτητας?Tωρα που επεσε στα 59ευρω ελεγα να την προτιμησω αντι για την sandisk ultraII....

Σου είχα απαντήσει ξανά για το ίδιο θέμα.

Την έχω 3 μήνες και όλα εντάξει.Εγώ την είχα πάρει 99 ευρώ από Πλαίσιο και τώρα την έχουν 59 ευρώ?:(

Γειάααα σας....! Εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με την αφύπνιση, δουλεύει κανονικά ;) (με κλειστό το Ν73) και το χρησιμοποιώ τακτικά.

Για περιπτώσεις που ο ήχος κλήσης παραμορφώνει (μπουκώνει)... απλά απενεργοποιείται το 3G και όλα είναι εντάξει.:happy:

Ψάχνω να βρω κάποιο πρόγραμμα που να διαχειρίζεται τις εικόνες (σε ξεχωριστούς φακέλους) και να χρειάζεται κωδικό πρόσβασης για το άνοιγμα του φακέλου!!! Όχι με την έκθεση - εικόνες /βίντεο (γίνεται μπάχαλο!!:down: ). Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι τέτοιο στο διαδίκτυο.. ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων!!

Περιμένω νέα σας...

αυτο με την εκθεση που ειναι μαζι φωτος-βιντεος..δεν λυνεται δυστηχως οπως και στο Ν70 αλλα ενταξει,θεμα συνηθειας ειναι..:happy:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...