Jump to content

N73_VaTspirit

Members
  • Δημοσιεύσεις

    40
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by N73_VaTspirit

  1. Δυστυχώς ψάχνοντας σε διάφορα forum για το Samsung Note 9 διαπίστωσα πως η λειτουργία της κάμερας είναι προβληματική! :X Το πρόβλημα υπάρχει στην περίπτωση χρήσης του εφέ θολώματος στη φωτογραφική μηχανή ή χρήσης του οπτικού zoom x2 σε video. Τότε παρατηρούμε την αδυναμία να εστιάσει η κάμερα (η εικόνα παραμένει θολή ή κυματίζει) και ακούγεται ένας συνεχόμενος θόρυβος (μάλλον από τη κάμερα). :!: Μετά από επίσκεψη σε Εξουσιοδοτημένο Κέντρο Τεχνικής Υποστήριξης μου πρότειναν με τη σειρά τις παρακάτω ενέργειες: 1. Format της sd card. 2. Επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων. 3. Αλλαγή της κάμερας (μέσα στην εγγύση της συσκευής). :!: Προσωπικά (δεν είμαι ειδικός) θέλω να επισημάνω πως το πρόβλημα παρατηρήθηκε σε μένα μετά την μετάβαση στο android 9. Ίσως είναι θέμα λογισμικού, γιατί η κάμερα αλλιώς δουλεύει κανονικά. :lost: Ελπίζω η Samsung να ασχοληθεί με το πρόβλημα που προέκυψε με την κάμερα του note 9 και να δώσει σύντομα μια λύση. Είναι λυπηρό να έχεις δαπανήσει ένα σωρό χρήματα για τις «κορυφαίες» επιδόσεις που σου τάζουν και κατόπιν βρίσκεσαι με προβληματικό προϊόν!! :rocket: ΥΓ: Η 1η λύση δεν διορθώνει τίποτα. Η 2η λύση (επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων) με αντίγραφο ασφαλείας με πήγε πάλι στο android 9.
  2. Μια και αναφερόμαστε στα προβλήματα της κάμερας, έχω να αναφέρω πως μετά από τις αναβαθμίσεις λογισμικού τον τελευταίο καιρό (Μάϊο 2019), έχω πρόβλημα με τη φωτογράφηση στο μενού (Εστ. πρ. χρ.) που δίνει το θόλωμα του φόντου. Το σφάλμα είναι πως δεν "νετάρει" -καθαρίζει- το θέμα ο φωτογραφικός φακός. Αντιθέτως, όλο το πλάνο παραμένει θολό :cry:. Το έχει παρατηρήσει κανείς το παραπάνω φαινόμενο; :!: Πριν το πρόβλημα στο παραπάνω μενού της φωτογραφικής μηχανής, έβγαζες τη φωτογραφία και με μια μπάρα από το 0 έως το 7 εφάρμοζες το θόλωμα που επιθυμούσες στο μπροστά ή πίσω αντικείμενο ανάλογα με το που είχες εστιάσει αρχικά.
  3. Καλύτερο smartphone: Samsung Note 4 Καλύτερο tablet: Microsoft SURFACE 3
  4. Εδώ και μια εβδομάδα είμαι κάτοχος του Samsung Galaxy SII λευκού χρώματος από τον Κοτσόβολο (269Ευρώ). GT-I9100 με Caution Sealed Package. :rolleyes: Πρώτη φορά με Anroid ...και χρειάζομαι το χρόνο μου.... :lol:
  5. Πιστεύω πως κάτι θα υπάρχει, όπως το PT115m - Watch DVB-T TV on Android Tablet/Pad σε USB θύρα. Επίσης υπάρχει TV tuner (δώρο) για το Samsung Galaxy Tab 2 από το Πλαίσιο χωρίς να δίνει λεπτομέρειες... :ninja: Τεριάζει μόνο στην υποδοχή της Samsung.
  6. Το Carnaby 250i το έχουν ήδη παραγγίλει γνωστοί μου!! Δες το παρακάτω link. (Νομίζω Ελβετική Piaggio) http://www.piaggio.ch/UEbersicht.858.0.html
  7. Εδώ και λίγο καιρό η Piaggio έριξε στην αγορά το Carnaby 250, χωρίς καμιά ανανέωση του επίσημου site της. Εκεί βρίσκω μόνο το Carnaby 125 και 200. Το Carnaby 250 που είναι ΟεεεΟΟ;;;:ninja: Έτσι, δεν μπορώ να ξέρω τις διαφορές με το 200 και αν αξίζει η διαφορά των 400€!!:mad: Πρέπει να είναι ψεκαστό, αλλά τι κατανάλωση θα του δίνουν;:!: Η έκδοση 200 κυβικών, κινείται από τον κινητήρα Piaggio Leader 200 που προσφέρει ισχύ 21 ίππων. To 250 ποιό κινητήρα έχει; Μήπως το Piaggio Quasar 250cc του Beverly;;;;:worry: Ο πίνακας οργάνων έχει διαφορές ή μόνο νέο φαίρινγκ σε φιμέ χρώμα;;
  8. Με ενδιαφέρει ένα scooter (200-250cc) με 16ριδες τροχούς, ίσιο πάτωμα, να φοράει βαλιτσάκι 46lit με μέγιστο κόστος τα 3700€ :cry:. Μήπως ζητάω πολλά;;; Με αυτά τα στοιχεία είμαι ανάμεσα στ Carnaby 250 και στο SYM HD200evo. Το δεύτερο το έχουν φίλοι μου, με βαλιτσάκια των 46lit, χωρίς πρόβλημα.
  9. Είμαι υποψήφιος αγοραστής του Carnaby 250 και θα ήθελα να μάθω αν μπορώ να βάλω top case (Kappa) των 46lit; Θα το αντέξει η σχάρα του!!! Αν μπορούσαμε να βάλουμε την δική του κλειδαριά θα ήταν τέλεια.
  10. Γεια σας παιδιά και καλό καλοκαίρι!!!:cool: Είμαι κάτοχος Ν73 από το Δεκέμβριο του 2006. Περιττό να σας πω, πως είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από αυτό. Χθες μου παρουσίασε το εξής φαινόμενο: Ενώ έκανα και δεχόμουνα κλήσεις ένιωθα τη θερμοκρασία του κινητού ασυνήθιστα μεγάλη και κάποια στιγμή μου έσβησε!!:cry: (είχε προηγηθεί πλήρης φόρτιση πριν 20 ώρες περίπου). Περνώντας από κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ μου είπανε πως η μπαταρία ήταν αποφορτισμένη. Μετά στο σπίτι το φόρτισα για 3 ώρες ...και τώρα όλα καλά, σα να μη συνέβη τίποτα!!! Σας έχει συμβεί κάτι ανάλογο;:!: Σημείωση: το φορτίζω πάντα κλειστό μετά από την ένδειξη "χαμηλή στάθμη μπαταρίας" και έχω την αρχική του μπαταρία.
  11. Καταρχήν χαιρετώ όλους τους PSP users!! :) Αν δεν κάνω λάθος για να τρέξουμε παιχνίδια που κατεβάσαμε από το internet από το memory stick στο psp slim, θα πρέπει να έχουμε ήδη στην κατοχή μας: • μια Pandora Battery :( • ένα Pandora memory stick :mad: • ένα PSP flat :cry: μια διαδικασία αρκετά πολύπλοκη. Επειδή είδα στο forum πολλούς φίλους να ρωτάνε για το ίδιο θέμα, θα πρότεινα τη δημιουργία μιας απάντησης στα Ελληνικά με λεπτομέρειες και βήματα (ίσως με εικόνες ) για να το τολμήσουν περισσότεροι ενδιαφερόμενοι. Τέλος θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνετε να κλειδώνουμε φακέλους στο PSP (π.χ. Photo, Music, Video) με κάποιο password :!:. (Όχι μόνο για πρόσβαση στα παιχνίδια: Settings – Security Settings – Parental Control Level)
  12. Και εγώ πιστεύω πως το nokia N73 είναι από τα καλύτερα κινητά που έχουν βγεί. Το έχω εδώ και ένα χρόνο και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Χθες το βράδυ όμως μου έπεσε από 1,5μ. :X και βγήκε λίγο από το χρώμα του σε μια γωνία, (από ασημί έγινε άσπρο). Κατά τα άλλα όλα καλά... ευτυχώς!! Μήπως γνωρίζει κανείς που μπορώ να αλλάξω την πρόσοψη του Ν73 (όχι music edision); Κάτι είχα διαβάσει παλιά στο forum αλλά δεν θυμάμαι!!
  13. Καλημέρα σε όλους σας. Είμαι κάτοχος του Ν73 εδώ και ένα χρόνο. Εδώ και λίγο καιρό δεν λειτουργεί το ξυπνητήρι μου (Ν73) όταν το κινητό ειναι κλειστό (απενεργοποιημένο). ...Απλά ανάβει η οθόνη και τίποτα άλλο!!!! Πιστεύω να υπάρχει λύση σε αυτό, γιατί το χρειάζομαι. ΥΓ: Δεν έχω κάνει αναβάθηση από την αγορά του κινητού...
  14. Απορώ πως μετά από μια επανακίνηση λόγω κολλήματος της φωτογραφικής μηχανής, να μην έχει καθόλου σήμα το κινητό. Αν και έκανα αρχικά επαναφορά ρυθμίσεων, μετά hart format και τέλος δοκίμασα άλλη κάρτα. Το Ν73 παραμένει χωρίς σήμα!!!! Μάλλον είμαι για τον Γερμανό! Κλαψ… Καμιά ιδέα, πριν το παραδώσω στους «ειδικούς»;;;:wacko:
  15. Ναι μου ζήτησε να κάνω ρυθμήσεις σε χώρα, ώρα, ημερομηνία. Αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω καμία κλήση (μόνο επείγουσες)! Αριστερά πάνω στην οθόνη η μπάρα για το σήμα είναι άδεια. Μήπως πρέπει να ανησυχώ για το κινητό μου;:angry:ΒΟΗΘΕΙΑ.....
  16. διάβασα τις οδηγίες, έκανα soft format (χωρίς αποτέλεσμα) και συνέχισα με hart format. Αποτέλεσμα να μου βγάζει μήνυμα «μόνο επείγουσες κλίσεις». Μα τι στο καλό έπαθε.......ΒΟΗΘΕΙΑ :shock: το Ν73 μου παραμένει εκτός σύνδεσης.....
  17. Αλήθεια πως κάνουμε hard format???:!: Αναρωτιέμαι πως το Ν73 μου επιμένει στο εκτός σύνδεσης προφίλ!!!! …τι κόλλημα και αυτό!!!!!!!!!
  18. Το N73 (απλό) που έχω εδώ και 3 μήνες και καυχιόμουνα :D για τις δυνατότητες του, μου παρουσίασε το εξής πρόβλημα: Καθώς έβγαζα φωτογραφίες, το Ν73 κόλλησε!! το απενεργοποίησα και όταν θέλησα να το ενεργοποιήσω, μου βγάζει το μήνυμα «Το τηλέφωνο να παραμείνει σε λειτουργία εκτός σύνδεσης;» απαντώ όχι και μου ζητάει κωδικό PIN. Κατόπιν βγάζει μήνυμα «κωδικός δεκτός» αλλά παραμένει εκτός σύνδεσης. Πατώντας το κουμπί ενεργοποίησης ή αλλαγής προφίλ, βγάζει το μήνυμα «το τηλέφωνο είναι σε λειτουργία εκτός σύνδεσης. Αλλαγή προφίλ για πρόσβαση στο δίκτυο;» πατάω ναι και βγάζει μήνυμα «ενεργοποιημένο προφίλ Γενικό» όμως παραμένει Εκτός σύνδεσης. Έχω δοκιμάσει αρκετούς τρόπους με κανένα αποτέλεσμα. Έκανα και επαναφορά ρυθμίσεων, αλλά το κινητό μου παραμένει στο εκτός σύνδεσης. Τι πρέπει να κάνω;!!!!! ΥΓ: δεν έχω κάνει ποτέ αναβάθμιση. Περιμένω βοήθεια…….:cry: :cry: :cry:
  19. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!! Είμαι κάτοχος Ν73 και θα ήθελα να μάθω αν με κάποιο τρόπο μπορώ να έχω GPS στο κινητό μου!;;;
  20. Από τις φωτογραφίες που είδα, δεν φαίνεται να έχει προστατευτικό καπάκι για την κάμερα....! Μειονέκτημα αυτό!! ....αλλά μιας και δεν θα έρθει... πάμε για άλλα...:geek:
×
×
  • Create New...