Jump to content

asda

Members
  • Δημοσιεύσεις

    63
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by asda

  1. Σας ευχαριστώ πολύ ....θα τα δοκιμάσω όλα αυτά και θα επανέλθω ....
  2. Καλημέρα, Αν μπορέι κάποιος να με βοηθήσει ,έχω πρόβλημα με τα GPS software , το Navigon δεν βλέπει καν το GPS (είναι ανοιχτό) , το Sygic μόλις το ανοίγω κλείνει αμέσως και το iGo φαίνεται στο 1/4 της οθόνης .....δεν ξέρω τι άλλο να κάνω , είμαι με stock 2.1 . Ευχαριστώ
  3. Στη συσκευή που εχω τα hard buttons θελουν αρκετή πίεση για να λειτουργήσουν , είναι σε όλους ετσι ή έτυχε στο δικό μου μόνο; Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk
  4. Καλημέρα , ποια εφαρμογή προτείνεται για rss reader που να έχει και widget ?
  5. Σε ευχαριστώ πολύ καλό θα το τσεκάρω άμεσα....
  6. Μια που όλοι έχουμε προσωπικά στοιχεία στο κινητό μας,υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να το κλειδώνει στην περίπτωση που κλαπεί? π.χ. να μην μπορεί να διαβάσει την sd card ή να δει mail,επαφές κτλ ...
  7. Εχει να προτείνει κανείς κάποια μεγαλύτερη SD card (16/32 Gb) που να δουλέυει στο blade?
  8. Μια ερώτηση,τα wallpaper τι ανάλυση πρεπει να έχουν για να απεικονίζονται σωστά στο blade ?
  9. Η διαφορά με 512Mb ram είναι τόσο μεγάλη πια?Ή ο συνδυασμός με custom rom το κάνει αγνώριστο?
  10. Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση , θέλω λίγο χρόνο για να εξοικειωθώ με το λειτουργικό.... Με custom rom δεν έχω ασχοληθεί ποτέ έχω και μια φοβία μην γίνει brick το κινητό, δεν διαφωνώ ότι μπορεί να είναι ταχύτερες αλλά είναι και το θέμα της εγγύησης στη μέση το όποιο δεν είναι ξεκάθαρο...
  11. Μόλις πριν λίγες μέρες κάτοχος του blade και μέχρις στιγμής αρκετα ικανοποιημένος , το μονο που με προβλημάτίζει είναι τα hard buttons που πρέπει να τα χρησιμοποιείς συνέχεια και θέλουν αρκετή πίεση για να λειτουργήσουν(να ακουστεί το click), δεν ξέρω αν είναι μόνο σε μένα.. απορώ πάντως γιατι στις εφαρμογές δεν κάνουν ένα touch button για back ή exit ή στο e-mail δεν έχει ένα back ή refresh touch button. Τώρα για την αναβάθμιση της μνήμης σε 512Mb και τη νέα έκδοση 2.2 λέω να περιμένω την επίσημη απο Wind. Μια απορία, πέρασα το handset SMS αλλά κάθε φορά που έρχεται μήνυμα εμφανίζεται στο notifications και η default app ότι έχει έρθει μήνυμα, πως το αλλάζω αυτό?
  12. Τελικά αγορασα τα Eterna rev.1 , περιμένω πως και πως να έρθουν.....θα γραψω εντυπώσεις μολις τα ακούσω..... Ακουσα και τα IEM της apple και ομολογω οτι ενθουσιαστηκα....τρομερή ποιοτητα ήχου σε όλα τα επίπεδα..είναι σαν να ακούς τη μπάντα την ώρα που γράφει στο studio....
  13. Σε ευχαριστω πολύ φίλε μου για τον κόπο σου, μπορείς να μου πείς αν οι διαφορές είναι χαοτικές ή απλα μια σκάλα παραπάνω?Εμένα τα λευκά ακουστικά του Ipod μου φαίνονται εντελώς χάλια..... Περιμένω με αγωνία τι λένε με Jazz.... Είμαι πολύ κοντά στο να πάρω τα Eterna rev.1 (σαν εναλλακτική έχω τα silver bullet και τα RE0/MC5) απλα φοβαμαι μήπως το μπάσο είναι υπερβολικό (τύπου CX300) ....επίσης σκέφτομαι να παραγγείλω και τον Fiio E5 αλλά δεν ξέρω αν είναι υπερβολή....
  14. Δηλαδή τα eterna δεν κάνουν για κλασσική και jazz?Πως ακούγονται σε αυτού του είδους τη μουσική?
  15. Vash_gr Οπότε τα RE0 είναι καλή επιλογή για τα είδη μουσικής που θέλω,εγω δεν ειμαι του υπερβολικου μπάσου (στυλ sub-woofer) θελω να ακουω αυτο που πραγματικά είναι ηχογραφημένο ή τουλαχιστον να μην το επισκιάζει ...οταν κανεις την σύγκριση ενημερωσε μας και εαν μπορείς κάνε μια σύγκριση και με τα CX300 ετσι απλα το μέγεθος της διαφοράς... SkiesofAzel Εχεις ακούσει κάποια απο τα eterna,SB,re0,mc5 και εαν ναι ποια θεωρείς καλύτερα?
  16. Ξέρει κανείς αν τα FA Eterna rev.1 θεωρούνται αναβάθμιση σε σχέση με τα τα AKG K324P (λένε ότι είναι ίδια με τα EP630 και CX300) ?επίσης σκέφτομαι και τα Silver Bullet... Η μουσική που ακούω είναι rock/metal/post/jazz. Edit : Έχει κάποιος απο εσάς τα RE0 ? Τι λένε σε αυτά τα είδη μουσικής ? Το μπάσο είναι τόσο χάλια όσο λένε?
  17. Κάνε ένα search για το S60Spot on!!!
  18. Ουπς μαμακια είπα ε?? :O ?sorry!! :happy: Ρομπα έγινα!!!Μην το πείτε πουθενά!! :secret:
  19. Ευχαριστώ για την απάντηση nervous!! Και κάτι άλλο που με απασχολεί απο τοτέ που είχα το Ν70 ,όταν βγάζω την κάρτα απο το κινητό μου αλλάζει το theme και με παέι στο default!!!!To κάνει και σε άλλους???
  20. Μπορεί κανείς να μου πεί κανά προγραμματάκι για ξυπνητήρι (σαν το alarm manager) ,ένα για να μπορώ να βάζω screensaver και κινούμενο wallpaper, έναν δυνατό explorer και τέλος κάτι σαν το smart settings?
  21. Τελικά το πήρα δεν καταφερά ν αντισταθώ :) !! Είναι πολύ καλό, ακόμη δεν το έχω πολύχρησιμοποιήσει αλλα πιστεύω ότι θα με αφήσει ικανοποιημένο!!!Κανα προγραμματάκι παίζει???
  22. Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι σίγουρος κάπου το άκουσα.. Κάπου βρήκα και αυτό : Performance: Undisclosed CPU (likely in the 220MHz ARM compatible range)
  23. Νομίζω ότι είναι στα 336Mhz!!!
  24. Κατάλαβα δεν με βλέπω να το αλλάζω τότε διότι έχω κατέβασει άπειρα πράγματα για το Ν70 και μάλιστα αρκετά απο αυτά κάνουν το Ν70 πράγματικα μια πλήρη συσκευή !!!Αφού κατέργησα το PDA μου μόλις βρήκα αυτά που ήθελα για το Ν70!
  25. Ξενέρωσα τώρα :down: !!Θα πρέπει να βρώ απο την αρχή όλες τις εφαρμογές που έχω για το Ν70 ???Πρέπει να το σκεφτώ καλά αν αξίζει η αλλαγή τότε!!
×
×
  • Create New...