Jump to content

[Επίσημο] Nokia N73 - Μέρος Ι

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επίσης σε κλειδωμένο πληκτρολόγιο δεν υπάρχει πλέον κανένας τρόπος να φωτιστεί η οθόνη (πατώντας κάποιο πλήκτρο) παρά μόνο αν ξεκλειδώσεις το πληκτρολόγιο...

Το δικό μου που το αγόρασα σήμερα και έχει την προτελευταία έκδοση δεν φωτίζεται το πληκτρολόγιο αν είναι κλειδωμένο.

London for ever

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

δεν εχω κανενα προβλημα με τις αναπαντητες. μου τις εμφανιζει κανονικα οταν ειναι κλειδωμενο το πληκτρολογιο (mr. lock). και για τον φωτισμο της οθονης μου αναβει κανονικα με το πληκρο ενεργοποιησης του κινητου. μεχρι τωρα δεν εχω διαπιστωσει καποιο bug..

Πως κλειδωνεις το πληκτρολογιο σου; Με το προγραμμα που εχει το κινητο, η με καποιο εξωτερικο προγραμμα;

Εγω παντως κατεβασα την καινουρια version και χρησιμοποιω το Autolock και δεν μου δημιουργει κανενα προβλημα. Βλεπω κανονικα οτι εχω κληση αναπαντητη και εν συνεχεια ποιος με καλεσε.

Οσο για τον φωτισμο της οθονης, με το προγραμμα που χρησιμοποιω, δεν υπαρχει αλλος τροπος εκτος του να ξεκλειδωσεις το πληκτρολογιο...:rolleyes:

Xρησιμοποιώ το keylocker, αλλά μάλλον πρέπει να το αλλάξω....:O

http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif

δεν εχω κανενα προβλημα με τις αναπαντητες. μου τις εμφανιζει κανονικα οταν ειναι κλειδωμενο το πληκτρολογιο (mr. lock). και για τον φωτισμο της οθονης μου αναβει κανονικα με το πληκρο ενεργοποιησης του κινητου. μεχρι τωρα δεν εχω διαπιστωσει καποιο bug..

Αυτό είναι πολύ σημαντικό και εγώ κάτι τέτοιο θυμάμαι...Αν θέλεις πες μας ποιό F/W έχει το κινητό σου... (*#0000#)

Εdit : Και εμένα ανάβει με το πλήκτρο ενεργοποίησης, νόμιζα πως άναβε και με το πλήκτρο κλήσης.....

http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif

ωραιος φιλε αυτο με το κλειδωμα κ τον φωτισμο δεν τ ηξερα...κ εγω που εχω μια απο τις πρωτες αναβα8μισεις (19-1-2007) οταν ειναι κλειδωμενο το κιν δεν φωτιζει η ο8ονη παρα μονο οταν πατησεις τ πληκρο ενεργοποιησης του κινητου...

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

Αυτό είναι πολύ σημαντικό και εγώ κάτι τέτοιο θυμάμαι...Αν θέλεις πες μας ποιό F/W έχει το κινητό σου... (*#0000#)

Εdit : Και εμένα ανάβει με το πλήκτρο ενεργοποίησης, νόμιζα πως άναβε και με το πλήκτρο κλήσης.....

v 4.0735.3.0.2

01-09-2007

rm-133

ενας φιλος μου που το πηρε σημερα ενω το ψαχουλευε αρχισε τα ρεσταρτ..ειναι θεμα αναβαθμισης η γενικα ετσι κανει παντα?

ενας φιλος μου που το πηρε σημερα ενω το ψαχουλευε αρχισε τα ρεσταρτ..ειναι θεμα αναβαθμισης η γενικα ετσι κανει παντα?

Αν δεν έχει την τελευταία έκδοση λογισμικού ας του κάνεις αναβάθμιση.

Η τελευταία έκδοση για το απλό είναι η 4.0735.3.0.2 και για το Music Edition είναι η 4.0736.3.2.1.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

καλημερα. ξερει κανεις αν στο nokia maps,που υπαρχει στην τελευταια αναβαθμιση, υπαρχει η δωρεαν αδεια πλοηγησης για τρεις ημερες? δεν μπορω να το βρω...:D

Μήπως με το τελευταίο firmware διορθώθηκε η λάθος ένδειξη της ώρας αποστολής μηνυμάτων;

Για κοιτάξετε το λιγάκι.

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

καλημερα. εκανα σημερα την τελευταια αναβαθμιση στο ν73 και εχασα τα ελληνικα. υπαρχει τροπος να τα επαναφερω? στο μενου παντως δεν υπαρχουν.

Μόλις αγόρασα το Ν73. Ξέρετε πόσες ώρες πρέπει να το αφήσω να φορτίσει πριν το χρησιμοποιήσω;

Ποιά προγράμματα είναι απαραίτητα να βάλω;

Ελπίζω να έκανα καλά που το επέλεξα σε σχέση με το Ε65

Xiaomi Mi9 Lite

Samsung A5 2016

καλημερα. εκανα σημερα την τελευταια αναβαθμιση στο ν73 και εχασα τα ελληνικα. υπαρχει τροπος να τα επαναφερω? στο μενου παντως δεν υπαρχουν.

Εγκατάστησε το πρόγραμμα nemesis κι έλεγξε των κωδικό προϊόντος της συσκευής. Αν δεν είναι ο ελληνικός, τροποποίησέ τον και επανέλαβε την αναβάθμιση.

Μόλις αγόρασα το Ν73. Ξέρετε πόσες ώρες πρέπει να το αφήσω να φορτίσει πριν το χρησιμοποιήσω;

Ποιά προγράμματα είναι απαραίτητα να βάλω;

Ελπίζω να έκανα καλά που το επέλεξα σε σχέση με το Ε65

1.Φόρτισέ το έως ότου εμφανιστεί η ένδειξη "μπαταρία φορτισμένη". Δε χρειάζεται περισσότερος χρόνος.

2.Δε θα έλεγα πως κάποιο πρόγραμμα είναι απαραίτητο. Προσπάθησε όμως να βρεις τον SysExplorer και το Handyclock.

3.Το Ε65 διαθέτει Wi-Fi, αλλά υστερεί γενικότερα στον multimedia τομέα. Πιστεύω πως έπραξες σωστά.

Καλησπερα .Εχει αναφερθει ..οο.. φορες γιατι συμβαινει αυτο.

Ωφειλεται διοτι οι συσκευες ειναι παραεισαγωγη . Υπαρχει λυση ομως.

Αλλαζεις το product code με αυτο του Ελληνικου .

Στην συνεχεια ,αναβαθμιζεις παλι..

ΔΕΣ το οδηγο μετατροπης απο απλο σε ΜΕ ,της 1η σελιδας.

Η διαδικασια ειναι ιδια..

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Να ρωτήσω κάτι. Παρατήρησα ότι την κάρτα μνήμης την έχει μέσα στον τηλέφωνο και όχι σε θήκη στο κουτί . Έτσι ήταν και σε σας;
London for ever

Να ρωτήσω κάτι. Παρατήρησα ότι την κάρτα μνήμης την έχει μέσα στον τηλέφωνο και όχι σε θήκη στο κουτί . Έτσι ήταν και σε σας;

Απο Γερμανο το πηρες;

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Απο Γερμανο το πηρες;

Τι σχεση μπορει να εχει αυτο? :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Τι σχεση μπορει να εχει αυτο? :)

Απλα επειδη στον Γερμανο γινονται πολλες μα#####ς δεν θα ητανε απιθανο να εχει ανοιχτει το κινητο και να εχει δουλευτει απο καποιον υπαλληλο.Για αυτο το αναφερα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Δεν εχω καμια σχεση με τον γερμανο αλλα αυτο μπορουσε να ειχε γινει παντου.. :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

ok τα καταφερα βρηκα τις οδηγιες και το εκανα N73 m. και ετσι εχει και ελληνικα τωρα. χιλια ευχαριστω.

Οχι, δεν το πήρα από Γερμανό(μακριά από μένα). Το πήρα από πλαίσιο που το είχε προσφορά 288 ευρώ.Το κουτί ήταν σφραγισμένο με ταινία ασφαλείας της nokia (την γνωστή).Να υποθέσω ότι σε σας είχε και το πλαστικό θήκη της μνήμης και ήταν εκτός τηλεφώνου.
London for ever

Αξίζει τελικά η μετατροπή σε Ν73 ΜΕ ή όχι;

Θα κερδίσω ή θα χάσω κάτι αν την κάνω???

Ευχαριστώ...!!!!

Το πλεονέκτημα της music edition έναντι της απλής ήταν ο media player. Πλέον έχουν τον ίδιο οπότε…:O Άσε που χάνεις και τις συντομεύεις του πολύπλήκτρου… διότι θα ανοίγει μόνο τον media player.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω τα παρακάτω αρχεία για το USB Flashing του απλού Ν73 με το Phoenix;

Nokia Diego v3.07 Sp2.msi

Phoenix 2004 Dongle c***k

Phoenix 2006 c***k

Ειναι απιστευτοι οι ανθρωποι...

Απλα απιστευτοι... :mad:

Πηγαινω πρωι πρωι σε nokia club για να μου ξαναπερασουν το λογισμικο στο τηλεφωνο καθως το κινητο τον τελευταιο καιρο εκανε restart απο μονο του...

Το αφηνω. Μου λεει σε 2 ωρες ελα να το παρεις...

Με παιρνει τηλεφωνο μετα απο 3 ωρες και τι μου λεει??

Περασα καινουριο λογισμικο στο τηλεφωνο αλλα τωρα δεν ανοιγει...!!!

Πως δεν ανοιγει δηλαδη απανταω υποψιαζομενος οτι καποια λαλακια εκανε..

Κολαει λεει στην εναρξη στην οθονη "ΝΟΚΙΑ" και δεν ανοιγει!

Θα το στειλω λεει δευτερα Αθηνα να το κοιταξουν..

πρποσπαθωντας να καταλαβω πως εγινε αυτο ενω το κινητο δεν ειχε καποιο σημαντικο προβλημα μου απανταει οτι ουτος η αλλος ειχε προβλημα και εκανε επανεκκινησεις οπως του ειχα πει!!! Ακουσον ακουσον!

Στο τελος αφου ειχαμε μιλησει 1.5 λεπτο και του "ετρωγα" το χρονο οπως μου ειπε μου πεταει το κορυφαιο... Το απιστευτο

Αμα δε θες να το στειλουμε ελα παρτο τη Δευτερα!!!

Να παω να παρω τι.. Ενα κινητο που δεν ανοιγει.. :shock:

Τωρα ενα μηνα στην Αθηνα δε θα κατσει λογικα??

Αν καποιος δηλαδη το εχει αναγκη θα πρεπει να πληρωσει την ασχετοσυνη τους? :mad:

Alpha clopy for ever...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...