nikosnaksos Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 φιλε μου σε ευχαριστο πολυ για την βοηθεια σου αλλα προτιμησα να κανω κατι πιο ασφαλεσ και σιγουρο........... απλα για να ξερεισ το γυρισα σε Ν73 το απλο και μετα το ξαναγυρισα σε Ν73 ΜΕ και πηρε την αναβαθμιση κανονικα............ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pontios15 Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 φιλε μου σε ευχαριστο πολυ για την βοηθεια σου αλλα προτιμησα να κανω κατι πιο ασφαλεσ και σιγουρο........... απλα για να ξερεισ το γυρισα σε Ν73 το απλο και μετα το ξαναγυρισα σε Ν73 ΜΕ και πηρε την αναβαθμιση κανονικα............ file auto to eixa kanei k egw alla den doulepse se mena...egw anagastika na perasw to logismiko me to phoenix. tespa...afou douleuei OK...!! My Phones In Use: iPhone 5, Samsung Galaxy S3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatoras Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 Παιδιά μια ερώτηση... Το Ν73 όταν έχει χαμηλή μπαταρία κάνει κάποιον προειδοποιητικό ήχο; γιατί εμένα δεν κάνει τπτ κλείνει απευθείας χωρίς προειδοποίηση. πχ το 7610 που είχα σφύριζε κ έβγαζε μνμ "χαμηλή μπαταρία" Ευχαριστώ εκ των προτέρων. The Mobiler Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 Πήγαινε στα προφίλ, άνοιξε αυτό που έχεις ενεργό, και εκεί που λέει "Ήχοι προειδοποίησης" πάτα ενεργό Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. October 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 Έχω το απλό Ν73 και πριν λίγο τελείωσα με επιτυχία την αναβάθμιση (ν.4.0726.2.0.1) μέσω Internet (πάλι καλά που δεν συνέβη κανένα περίεργο :heat:) Το πρόβλημα είναι πως πλέον κατά την εκκίνηση ενεργοποιείται ο Music Player (σαν να είχα το Music Edition), ενώ πριν δεν συνέβαινε αυτό. Ο μόνος τρόπος για να μην τρέχει στο παρασκήνιο είναι να το κλείνω από τις ενεργές εφαρμογές κάθε φορά που ανοίγει το κινητό. Υπάρχει τρόπος να μην εκκινεί μαζί με το σύστημα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. October 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 Διαθέτοντας την τελευταία αναβάθμιση (ν.4.0726.2.0.1) με το αναβαθμισμένο music player, παρατήρησα πως το παρεχόμενο handsfree (HS-23) με το πάτημα του πλήκτρου δεν πηγαίνει πλέον στο επόμενο μουσικό κομμάτι της λίστας όπως παλιά (κυκλικά). :!:Παρακαλώ όσοι εχετε την τελευταία αναβάθμιση επιβεβαιώστε το, όπως και όσοι έχουν την προηγούμενη ελέγξτε το αν λειτουργεί (αν δηλ. με το πάτημα του πλήκτρου του handsfree πηγαίνει στο επόμενο τραγούδι)....:worry: http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. October 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 Έχω το απλό Ν73 και πριν λίγο τελείωσα με επιτυχία την αναβάθμιση (ν.4.0726.2.0.1) μέσω Internet (πάλι καλά που δεν συνέβη κανένα περίεργο :heat:) Το πρόβλημα είναι πως πλέον κατά την εκκίνηση ενεργοποιείται ο Music Player (σαν να είχα το Music Edition), ενώ πριν δεν συνέβαινε αυτό. Ο μόνος τρόπος για να μην τρέχει στο παρασκήνιο είναι να το κλείνω από τις ενεργές εφαρμογές κάθε φορά που ανοίγει το κινητό. Υπάρχει τρόπος να μην εκκινεί μαζί με το σύστημα; Και εγώ το έχω παρατηρήσει αυτό, αλλά δεν έχω ανακαλύψει κάτι για να μην εκκινεί αυτόματα....Φαντάζομαι όμως μικρό το κακό...:O http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. October 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 Και εγώ το έχω παρατηρήσει αυτό, αλλά δεν έχω ανακαλύψει κάτι για να μην εκκινεί αυτόματα....Φαντάζομαι όμως μικρό το κακό...:O Εντάξει δεν είναι και κάτι σοβαρό, απλά το κάνω θέμα γιατί μάλλον επηρεάζει αρνητικά την αυτονομία της μπαταρίας ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Relfection Δημ. October 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 Πριν αγοράσω το Ν73 κάθισα και διάβασα όλο το thread. Εκεί τα παιδιά έγραφαν ότι η επιβάρυνση της μπαταρίας από αυτό που περιγράφεις, φίλε, είναι πιο λίγο και από αμελητέα... ;):shifty: “Είσαι ό,τι διαβάζεις.” Έρασμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatoras Δημ. October 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 Πήγαινε στα προφίλ, άνοιξε αυτό που έχεις ενεργό, και εκεί που λέει "Ήχοι προειδοποίησης" πάτα ενεργό Φίλε GeorgeChios φυσικά και το έχω ενεργό αυτό που λες, μήπως έχει καμιά άλλη ρύθμιση? The Mobiler Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limier Δημ. October 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 Κατέβασα το σωστό τελικά και το εγκατέστησα αλλά πάλι δεν γίνετε τίποτα.Εγκατέστησα και το smart movie converter στο Pc. Κάνω λοιπόν τα γνωστά: επιλέγω το Ν73 στο converter και κάνω το αρχείο convert. Όταν πάω να βάλω το αρχείο στο κινητό και στο φάκελο του SmartMovie μου λέει ότι το αρχείο δεν υποστηρίζετε και ότι θα είναι εκεί μόνο για αποθήκευση και όχι για αναπαραγωγή. Με το browse στο πρόγραμμα του smartmovie βλέπει μόνο τα demo αρχεία και όχι αυτό που έβαλα. Τζίφος που λένε και στο χωριό μου. Δοκίμασα όλα τα είδη codec στο converter όπως και πολλά διαφορετικά αρχεία αλλά πάλι τίποτα. Τώρα τι μαμακία:X κάνω δεν ξέρω... Μέχρι και το divX player έβαλα μπας και αλλά.... Δεν βλέπω να τα καταφέρνω Ευχαριστώ πάντως Τελικά τα κατάφερα. Για όσους αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα με το αν παίζουν αρχεία video στο real player του Ν73 η λύση είναι το Total video converter και βρίσκετε xxxxxxxxxxxxx Επιλέγεις το κινητό Ν73 και αμέσως σου κάνει convert σε mp4 και όλα τα αρχεία video ανοίγουν στο real player. Μπορεί να το έχει αναφέρει κάποιος άλλος σε προηγούμενο post αλλά επειδή ζήτησα βοήθεια και δεν ήξερε κανένας ίσως βοηθήσει κάποιον Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iannis Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Παιδες Τι διαφορές εχει η 3.0705.1.0.31 που εχει το κινητό μου απο την 4.0272.2.2.1 που ειναι η τελευταία version? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Καλυτερη φοτο την νυχτα, πιο σταθερο και οτι αλλο βελτιωσαν.. Αν μπορεις κανε την αναβαθμιση, θα ειναι σηγουρα καλήτερα αν την βαλεις :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 ΓΙΑΤΙ εμενα μου βγαζει οταν παω για αναβαθμιση οτι εχω την τελευταια και δεν χρειαζομαι αναβαθμιση ενω εχω την V.4.0726.2.0.1??????TO τηλεφωνο ειναι αγορασμενο απο οτε 0529782 p.code Και κατι αλλο σε αυτους που παρουσιασε το ξυπνητηρι το προβλημα να μην δουλευει ορισμενες φορες τι εκδοση λογισμικου ειχαν???? Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 ΓΙΑΤΙ εμενα μου βγαζει οταν παω για αναβαθμιση οτι εχω την τελευταια και δεν χρειαζομαι αναβαθμιση ενω εχω την V.4.0726.2.0.1??????TO τηλεφωνο ειναι αγορασμενο απο οτε 0529782 p.code Και κατι αλλο σε αυτους που παρουσιασε το ξυπνητηρι το προβλημα να μην δουλευει ορισμενες φορες τι εκδοση λογισμικου ειχαν???? Μα ήδη έχεις την τελευταία έκδοση! :O Για να ενημερώνεσαι για το ποιά είναι η τελευταία έκδοση του κινητού σου, πήγαινε εδώ :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Μα ήδη έχεις την τελευταία έκδοση! :O Για να ενημερώνεσαι για το ποιά είναι η τελευταία έκδοση του κινητού σου, πήγαινε εδώ :) MA εδω λεει οτι η τελευταια ειναι αυτη V 4.0727.2.2.1 Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 MA εδω λεει οτι η τελευταια ειναι αυτη V 4.0727.2.2.1 Στο site της Nokia (Nokia Software Updater), η έκδοση που αναγράφεται προς εγκατάσταση σχεδόν πάντα είναι η προ-τελευταία που κυκλοφορεί. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Εγω παντως οταν ρωτησα σε καταστημα nokia να μου κανουνε αναβαθμιση γιατι το κινητο "σερνεται" και εχει χαλασει ο "ιστος" μου απαντησε μ'ενα υφος του στυλ "τα ξερω ολα" οτι εχω ηδη την τελευταια εκδοση... Μηπως στα Nokia shop αργουν να φερουν τις τελευταιες εκδοσεις λογισμικου? Σημειωση εχω την 3.0638.0.0.30 30-10-2006. κατι αλλο. Αναβαθμιση γινεται να μου κανουνε αν εχω αλλαξει το κωδικο κλειδωματος του τηλεφωνου και δεν το θυμαμαι? Και αν ναι, τοτε ο κωδικος επαναφερεται στον εργοστασιακο 12345? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 κατι αλλο. Αναβαθμιση γινεται να μου κανουνε αν εχω αλλαξει το κωδικο κλειδωματος του τηλεφωνου και δεν το θυμαμαι? Και αν ναι, τοτε ο κωδικος επαναφερεται στον εργοστασιακο 12345? Ναι γίνεται κανονικά αναβάθμιση (καλό είναι να έχεις μαζί σου και την απόδειξη αγοράς ;)) και μετά ο κωδικός θα είναι πάλι ο "12345". Εναλλακτικά, μπορείς να μπεις εδώ και εισάγοντας μόνον το ΙΜΕΙ του κινητού σου, λαμβάνεις νέο κωδικό κλειδώματος. Για δοκίμασέ το :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 το εχω ηδη δοκιμασει. και αυτο και πολλα αλλα.. δεν υπαρχει τροπος ακομα για να βρεθει ο κωδικος κλειδωματος με καμια εφαρμογη για τα κινητα με os9.1 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limier Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Ξέρει κανείς πως μπορώ κατά τη μεταφορά των αρχείων στο lifeblog του υπολογιστή να κρατήσω τα video και τις εικόνες και να μεταφέρω μόνο τα μηνύματα ή και το αντίστροφο. Και αν μπορώ όταν περνάνε στο lifeblog του υπολογιστή να μένουν και στο τηλέφωνο? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Mia fili mou 8elei na parei to n73 apo germania gia pio ftina,exei gnosto ekei.To 8ema einai ama to parei apo ekei 8a exei elliniko menou kai genika 8a mporei na grapsei sta ellinika?Episis an den exei me mia apli anaba8misi logismikou meso internet 8a tis epitrepsei na exei elliniko menu? Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Mia fili mou 8elei na parei to n73 apo germania gia pio ftina,exei gnosto ekei.To 8ema einai ama to parei apo ekei 8a exei elliniko menou kai genika 8a mporei na grapsei sta ellinika?Episis an den exei me mia apli anaba8misi logismikou meso internet 8a tis epitrepsei na exei elliniko menu? Ναι αν αλλαξει το pr code και βαλει Το ελληνικο θα κανει την αναβαθμιση που ειναι για εμας Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Eukola alazei to pr code?Pos akribos ginete? Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Eukola alazei to pr code?Pos akribos ginete? Δες τον οδηγο της 1ης σελιδας του θεματος που βρισκομαστε.:) Αναφερεται σε αλλαγη pd απο απλο Ν73 σε ΜΕ . Η διαδικασια ειναι ιδια .. Γραφε με Ελληνικους μικρους χαρακτηρες για να καταλαβαινουμε τι γραφεις ... [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts