Jump to content

[Επίσημο] Nokia N73 - Μέρος Ι

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

1) Είναι "φόρτιση" και όχι "φόρτισμα"

2) Μπορείς να δεις το manual της συσκευής. Γενικά μέχρι να βγει η ένδειξη ότι είναι πλήρως φορτισμένο.

3) Δες εδώ ένα σχετικό θέμα.

:)

opoios kserei n'apanthsei s'afto plz...Poso prepei na einai to 1o fortisma?wres dld...

Μέχρι να φωτίσει πλήρως. Κι αυτό για τον απλούστατο λόγο ότι μόλις η μπαταρία φορτίσει πλήρως, ο φορτιστής κατά κάποιο τρόπο... "παίρνει εντολή" από το τηλέφωνο και σταματάει την παροχή ρεύματος προς τη συσκευή.

Απλά τώρα στην αρχή για κανά 3-4 φορές πριν το βάλεις για φόρτιση φρόντισε να κλείνει από μπαταρία, δηλαδή να αποφορτίζεται πλήρως.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Για να αρχειοθετήσεις τις εικόνες σε φακέλους στην έκθεση δεν γίνεται, αλλά για να μπορέσεις να τις κρύψεις, διάβασε αυτό το θέμα, θα σε βοηθήσει αρκετά!
σε ευχαριστω Itchrist86!:)

www.imagerous.com

www.totefteri.com

:cool:

το πλαισιο εχει βαλει τιμη online 288 ευρω.πως γινεται να ειναι φθηνοτερο απο το 70??

ht**p://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=10&category=60904253&product=894087

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Εψαξα αλλα δεν βρηκα λυση στην εξης απορεια μου: προσπαθωντας μεσω του m.youtube.com και πατωντας πανω στο link του οποιουδηποτε video ανοιγει ο real player και ζητα συνδεση με διακομιστη μεσολαβησης. Του επιτρεπω και τοτε απαντα:η συνδεση ειναι αδυνατη. Στον real δεν εχει διευθυνση διακομιστη μεσολαβησης και απο οτι καταλαβαινω εκει πρεπει να μπει...κατι. Αν γνωριζει κανεις:respect:

Κανεις??:worry:

Μηπος το smartmovie που προσπαθεις να κανεις εγκατασταση στο κινητο σου δεν ειναι για 3rd edition?

Διαβασε το 1 ποστ στης εφαρμογες εκει που λεει:

Που μπορω να βρω εφαρμογες για το κινητο μου

..και κατεβασε το απο εκει :)

Κατέβασα το σωστό τελικά και το εγκατέστησα αλλά πάλι δεν γίνετε τίποτα.Εγκατέστησα και το smart movie converter στο Pc. Κάνω λοιπόν τα γνωστά: επιλέγω το Ν73 στο converter και κάνω το αρχείο convert.

Όταν πάω να βάλω το αρχείο στο κινητό και στο φάκελο του SmartMovie μου λέει ότι το αρχείο δεν υποστηρίζετε και ότι θα είναι εκεί μόνο για αποθήκευση και όχι για αναπαραγωγή. Με το browse στο πρόγραμμα του smartmovie βλέπει μόνο τα demo αρχεία και όχι αυτό που έβαλα.

Τζίφος που λένε και στο χωριό μου.

Δοκίμασα όλα τα είδη codec στο converter όπως και πολλά διαφορετικά αρχεία αλλά πάλι τίποτα. Τώρα τι μαμακία:X κάνω δεν ξέρω... Μέχρι και το divX player έβαλα μπας και αλλά....

Δεν βλέπω να τα καταφέρνω

Ευχαριστώ πάντως

το πλαισιο εχει βαλει τιμη online 288 ευρω.πως γινεται να ειναι φθηνοτερο απο το 70??

ht**p://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=10&category=60904253&product=894087

Με πρόλαβες. Την ίδια απορία έχω και εγώ. Βάση λογικής νομίζω έχουν κάνει λάθος. Η τιμή ήταν 389 και ανα 2-3 ημέρες έπεφτε 1-2 ευρώ .Πιστεύω ότι ήταν να το βάλουν 388 και όχι 288.Παρολα αυτά πήρα τηλέφωνο μου επιβεβαίωσαν ότι δεν είναι λάθος και το παράγγειλα. Για καλό και για κακό εκτύπωσα και την σελίδα και αν μου πουν τίποτα τους τραβάω και μια καταγγελία.:)

London for ever

Υπαρχει προγραμμα (ή καποιος αλλος τροπος) για ραδιο χωρις ακουστικα στο Ν73?

Τα ακουστικά πρέπει να τα βάλεις γιατί παίζουν το ρόλο της κεραίας.

London for ever

Τα ακουστικά πρέπει να τα βάλεις γιατί παίζουν το ρόλο της κεραίας.

Οπωσδηποτε, ε? Ακουσα οτι στο w810i για παραδειγμα με ενα προγραμμα (σαν patch) ακους ραδιο χωρις τα ακουστικα

s21 ultra 256

Οπωσδηποτε, ε? Ακουσα οτι στο w810i για παραδειγμα με ενα προγραμμα (σαν patch) ακους ραδιο χωρις τα ακουστικα

Δεν το γνωρίζω.

London for ever

Ισχύει, άλλα η ποιότητα λήψης δεν συγκρίνεται με τα ακουστικά. Και άλλωστε δεν υπάρχει παρόμοια λύση για Nokia.

:ninja:

Ισχύει, άλλα η ποιότητα λήψης δεν συγκρίνεται με τα ακουστικά. Και άλλωστε δεν υπάρχει παρόμοια λύση για Nokia.

Οποτε το ξεχναω... ΟΚ. Αλλωστε αμα ειναι να ακουγεται χαλια, τι να το κανεις?

s21 ultra 256

γεια σας παιδες............

εχω ενα προβλημα.

εκανα αναβαθμιση στο Νοκια Ν73 ΜΕ που εχω απο τη σελιδα τησ νοκια και τορα δεν εχει ελληνικα......

εφαρμοσα τισ οδηγιες που εχετε δωσει αλλα και παλι δεν ειχε ελληνικα.εχω αλλαξει τον product code εχω δοκιμασει και με το αγγλικο Νοκια updater αλλα τιποτα.την τελευταια φορα που πηγα να δοκιμασω μου λεει οτι εχω ηδη το τελευταιο λογισμικο και δεν χρειαζετε ενημερωση και με πεταει εξω!!!!!!!!!!!!

τι να κανω;υπαρχει τροποσ να το φτιαξω;

PLEASE HELP!!!!!!!!!

γεια σας παιδες............

εχω ενα προβλημα.

εκανα αναβαθμιση στο Νοκια Ν73 ΜΕ που εχω απο τη σελιδα τησ νοκια και τορα δεν εχει ελληνικα......

εφαρμοσα τισ οδηγιες που εχετε δωσει αλλα και παλι δεν ειχε ελληνικα.εχω αλλαξει τον product code εχω δοκιμασει και με το αγγλικο Νοκια updater αλλα τιποτα.την τελευταια φορα που πηγα να δοκιμασω μου λεει οτι εχω ηδη το τελευταιο λογισμικο και δεν χρειαζετε ενημερωση και με πεταει εξω!!!!!!!!!!!!

τι να κανω;υπαρχει τροποσ να το φτιαξω;

PLEASE HELP!!!!!!!!!

Yparxei tropos file

1.To pernas monos sou

2. Pas se kanena Club Nokia k sou to pernan autoi.

*Epidi omos allakses to Product Code den prepei na exei allo egkuhsh.*

My Phones

In Use: iPhone 5, Samsung Galaxy S3

Me auta ta programmatakia..basika me to Phoenix..alla xreiazese k ta alla gia na doulepsei!

Dongle Cr***ck

Phoenix 2006 Cr***ck

Nokia Diego 3.09

Phoenix Service Software 2006.44.6.163

My Phones

giti den ginete na ksana allakso to product number kai oyte gata oyte zhmia;

kai na to pao sth noia;apla to hthela mesa sto sabbatokyriako kai thelo na to ftiakso alla den moy fainete kai poly eykolo na kano oloklhrh diadikasia.kati allo den ginetai dhladh gia na mpoyn ellhnika,e;

ax.................

giti den ginete na ksana allakso to product number kai oyte gata oyte zhmia;

kai na to pao sth noia;apla to hthela mesa sto sabbatokyriako kai thelo na to ftiakso alla den moy fainete kai poly eykolo na kano oloklhrh diadikasia.kati allo den ginetai dhladh gia na mpoyn ellhnika,e;

ax.................

to eixa k egw auto to problima...oses fores k na to allakseis den tha mpoun ta ellinika...epidi exeis tin teleutaia ekdosi...

i tha perimeneis na bgei kainourgia ekdosi gia na mpoun ta ellinika i tha baleis to logismiko monos sou.

My Phones

Sou bazw edw ena tutorial apo ton filo Johnny_Nik

Λοιπόν, για να δουλέψουμε χρειαζόμαστε τα:

Dongle Cr***ck

Phoenix 2006 Cr***ck

Nokia Diego 3.09

Phoenix Service Software 2006.44.6.163

Πρώτα απεγκαθιστούμε όλα τα Nokia connectivity drivers και ακολουθύμε με προσοχή την ακόλουθη διαδικασία:

1.Εγκαθιστούμε το Nokia Diego 3.09 (Σε περίπτωση που βγάλει σφάλμα ελέγχουμε αν έχουμε απεγκαταστήσει τα Nokia Connectivity Drivers

2.Κάνουμε διπλό κλικ στο dongle Cr***ck αλλά δεν πατάμε εγκατάσταση.

3.Τρέχουμε το Phoenix Service Software 2006.44.6.163 και περιμένουμε να βγάλει ένα σφάλμα κατά την εγκατάσταση που θα ζητά το dongle. Τότε πατάμε retry και αμέσως περνάμε στο παράθυρο του dongle Cr***ck και πατάμε install. Αν γίνει σωστά θα συνεχίσει την εγκατάσταση, διαφορετικά ξανακάνουμε την ίδια διαδικασία μέχρι να το πετύχουμε, κάθε φορά όμως θα πρέπει να αντιδράσουμε όλο και πιο γρήγορα.

4.Τρέχουμε το Phoenix Cr***ck και επανεκκινούμε τον υπολογιστή. Αν η διαδικασία έχει γίνει σωστά μετά την επανέκκίνηση το σύστημα θα αρχίσει να καταχωρεί κάποια στοιχεία πριν κάνει boot στην επιφάνεια εργασίας.

Προσοχή: Αν λάβουμε ένα σφάλμα "DESKEY" οποιαδήποτε στιγμή πατάμε οκ και συνεχίζουμε κανονικά.

Για να επαναφερουμε το κινητό κατεβάζουμε από το Internet την τελευταία έκδοση. Που είναι το firmware του κινητού και το τρέχουμε για να ενσωματωθεί στο πρόγραμμα.

Στη συνέχεια:

1. Τρέχουμε το Phoenix και δημιουργούμε νέο χρήστη. Κάνουμε Login στο πρόγραμμα και πάμε, File-->Open Product.

2.Στη λίστα ψάχνουμε το RM-133 που είναι ο κωδικός του τηλεφώνου και κάνουμε διπλό κλικ.

3.Πάμε Flashing--->Firmware Update

4. Στο παράθυρο που εμφανίζεται πατάμε στις 3 τελείες στο Product Code και ψάχνουμε να βρούμε το δικό μας. ¤Το Product Code αναγράφεται στο αυτοκόλλητο του κινητού κάτω από την μπαταρία.¤

5.Μόλις το βρούμε το επιλέγουμε και πατάμε ΟΚ. Στη συνέχεια τσεκάρουμε την επιλογή dead phone flashing και πατάμε start.

6.Σε κάποια στιγμή θα μας ζητήσει να πατήσουμε το πλήκτρο που ανάβει το τηλέφωνο και πιθανόν να εγκαταστήσει κάποια προγράμματα οδήγησης και να χρειαστεί να επαναλάβουμε τα βήματα από το 3 και κάτω.

7.Δεν αγγίζουμε τίποτα ώσπου να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Αν λάβουμε ένα σφάλμα και το κινητό εμφανίζει test mode στην οθόνη βγάζουμε την μπαταρία και το ξανανοίγουμε. Θα δουλεύει κανονικά.

Αν η διαδικασία δεν ξεκινήσει καθόλου η κάποια από τις επιλογες δεν είναι διαθεσιμη πάμε File--->Manage Connections, επιλέγουμε το NO CONNECTION και το βάζουμε πρώτο στη λίστα! Πατάμε OK και ξαναδοκιμάζουμε!!

AN PATHEI TPT TO KINITO FILE DEN EUTHINOME EGW! AN DEN EISAI SIGOUROS OTI MPOREIS NA TA KATAFEREIS ASTO KALUTERA!

My Phones

Με το nemesis δεν γίνεται;

prepei na ginete alla den kserw pws...egw exw kanei arketes fores flash me to phoenix k ola pigan teleia....!!!

My Phones

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...