milanmaniac Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Αλλαγή product code πως γίνεται? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Με το nss Y.Γ. Αν διαβασεις στο 1 ποστ εχει ενα οδηγο που λεει: ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ Ν73 ΣΕ Ν73ΜΕ :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Με το nss Y.Γ. Αν διαβασεις στο 1 ποστ εχει ενα οδηγο που λεει: ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ Ν73 ΣΕ Ν73ΜΕ :) OK, ευχαριστώ. Κάποιες οδηγίες που μπορώ να βρω? Για νέο product code τι θα περάσω? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Που θα βρεις το nss? πατα επανο στο nss, Το product code και χρειαζεσε υπαρχει στον οδηγο. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Ευχαριστώ πολύ. Με πρόλαβες! Κάτι ακόμη: κάνω την διαδικασία και περνάω το νεό product code. Εάν υπάρξει κάποιο πρόβλημα στο κινητό μου και επαναφέρω το αρχικό product code θα το καταλάβουν από τη Nokia? To κινητό είναι μιας βδομάδας. Μην χάσω τη 2ετή εγγύυση! Δε λέει! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Relfection Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Για την καρτα 2G ειναι αρκετα καλα, χωραει μεσα πολα τραγουδια. και οποτε θελεις τα αλαζεις.. Καλά τα λες!! :D Anathering, το pcsuite τα μικραίνει πολύ και μπορείς να βάλεις πάνω από 300 κομμάτια, χωρίς να χάνουν σε ποιότητα! :cool: “Είσαι ό,τι διαβάζεις.” Έρασμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paoad Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Διαβασα σ'ένα forum οτι εχει βγει νεο firmware v 4.0727.2.4.1 το εχει εκγαταστησει κανεις? Τι διαφορες εχει με το προηγουμενο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Ευχαριστώ πολύ. Με πρόλαβες! Κάτι ακόμη: κάνω την διαδικασία και περνάω το νεό product code. Εάν υπάρξει κάποιο πρόβλημα στο κινητό μου και επαναφέρω το αρχικό product code θα το καταλάβουν από τη Nokia? To κινητό είναι μιας βδομάδας. Μην χάσω τη 2ετή εγγύυση! Δε λέει! Oχι δεν την χανεις, διαβασε της τελευταιες 4 σελιδες αυτου του θεματος και θα καταλαβεις :) Πρην την αναβαθμιση: 1. Μην πειραξεις το καλωδιο του τηλεφωνου την ωρα που γινεται η αναβαθμιση, αν κουνηθει μπορει το τηλ σου απλα να μην ξαναανοιξει ποτε. 2. Το κινητο σου να ειναι γεματο απο μπαταρια. 3. Οταν τελιωσει η αναβαθμιση το κινητο θα κανει μια επανεκκινηση μην τρομαξεις. θα δεις πως οταν ανηξει θα εναι πλεον ΜΕ. Καλη επιτυχια. :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Σήμερα παρατήρησα για δεύτερη φορά το εξής bug...Όταν το κινητό μείνει για πολύ ώρα με σβηστή οθόνη λόγω της λειτουργίας νάρκης, υπάρχει περίπτωση πατώντας οποιοδήποτε πλήκτρο, να μην επανέλθει στην οθόνη αναμονής αλλά να παραμένει στο σκοτάδι ότι κι αν κάνω..:( Μόνη λύση το restart κι αυτό στα τυφλά αφού η οθόνη απλά δεν δείχνει τίποτα-το έχει παρατηρήσει άλλος σας αυτό?? ΥΓ: Fware version: 4.0723.2.0.1 (6/6/2007) ΥΓ2: Ξέρω οτι σε τέτοια θέματα το update στην τελευταία software version είναι μια καλή λύση, αλλά φοβάμαι το ρημάδι το καλώδιο γιατί και μένα στις συνδέσεις με το pc μου έχει κάνει κατά καιρούς νερά.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Gianpithio το κινητό μου είναι ήδη Music Edition. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Gianpithio το κινητό μου είναι ήδη Music Edition. Ειδες που ολα πηγαν καλα :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Ειδες που ολα πηγαν καλα :) Δεν έκανα ακόμα την αλλαγή με το nemesis. Απλά το κινητό μου από την αρχή ήταν ME. Πάντως σ' ευχαριστώ πολύ! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakis21 Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 παιδια σημερα εκανα αναβαθμιση στο ν73 ενος γνωστου μου κα ολα πηγα οκ..ως και το music player του εγινε ιδιο με του ME αλλα προσεξα οτι το route66 που του ειχα φορτωσει(στην SD) χαθηκε... τωρα οπως ειπα και πιο πριν σκεφτομαι να κανω και δικο μου..οι εφερμογες μου θα χαθουν ομως???τι μπορω να κανω??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 παιδια σημερα εκανα αναβαθμιση στο ν73 ενος γνωστου μου κα ολα πηγα οκ..ως και το music player του εγινε ιδιο με του ME αλλα προσεξα οτι το route66 που του ειχα φορτωσει(στην SD) χαθηκε... τωρα οπως ειπα και πιο πριν σκεφτομαι να κανω και δικο μου..οι εφερμογες μου θα χαθουν ομως???τι μπορω να κανω??? Εφόσον τις έχεις εγκαταστήσει στη κάρτα μνήμης δεν θα χαθούν αλλά ακτά 90% δεν θα τρέχουν. Θα σου πρότεινα να κάνεις και ένα format και στη κάρτα μνήμης και να τα ξαναπεράσεις όλα από την αρχή. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Εγώ αποφεύγω τα πολλά-πολλά μαζί τους. Ούτε τις επιδοτήσεις συσκευών ούτε τίποτα. Από την ελληνική αγορά και φθηνότερα τα αγοράζεις, και πιστεύω πως έχω μεγαλύτερο κέρδος όταν αντί για δωρεάν, προπληρωμένο στο πάγιο, χρόνο ομιλίας επιλέγω προγράμματα χωρίς πάγιο. Εκεί τους πονάει αυτούς, εκεί κερδίζω εγώ. Δεν τους έχω καμία εμπιστοσύνη, μετά από τόσα χρόνια μικροκομπίνες και μικροκοροϊδίες (αλλά βασίζονται στο ότι δεν θα κάνουμε φασαρία). Το δικό μας τηλ. δείτε πόσο κάνει στην ελεύθερη αγορά και κατά πόσο συμφέρει με όλα τα κόλπα των επιδοτήσεων (και όσα αυτά σημαίνουν). Κατ' εμέ συμφέρει να το αγοράζουμε από αλλού, αλλά είπαμε: ελεύθερη αγορά είναι, ο καθένας διαλέγει. Τουλάχιστον το Ν73 μας αποζημιώνει για όλα αυτά τα απαράδεκτα. :) +1000 smart and clever :) Δεν υπαρχει περιπτοση να αλλαξε ο κωδικος ασφαλιας απο καποια εφαρμογη, ουτε και τροπος να τον ανακτησεις μονος μου (μεχρη τορα). Πηγενε το σε αυτους με το κουτι του και αποδηξη αγορας και πες τους να σου τον ανακτησουν, εαν θελουν μπορουν να το κανουν. με 12 ευρουλια :( Αυτο με τα προβληματακια αντε να εγεινε εδω περα σε 5-10 ατομα το πολη απο ολους οσους εχουμε το Ν73, αν ειναι μεσα σε αυτους τι να πω Ποιο προβλημα ? Ποιο joystick Ο Μιχαλης μου εδωσε super κινητο Thanks Μιχαλη ...:D ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anathering Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 http://www.mobile-phones-uk.org.uk/nokia-n73.htm αν ανοιξετε το παραπανω λινκ και διαβασετε το κολλημα της κριτικης οπως και τα σχολια απο κατω,θα κολλησετε στην αγορα του σαν κι εμενα... Λενε πραγματικα παρα πολλοι χρηστες οτι το κινητο αυτο κολλαει συνεχεια,ακομα και στις κλησεις,οτι ειναι απελπιστικα αργο,ακομα και στο να γραψεις μηνυμα,ή να ανοιξει η καμερα... αλλα ειδικα τα απειρα restarts που αναφερουν με προβλιματισαν υπερβολικα... Υπιρχε προβλημα σε καποια παρτιδα? ειναι γνωστο? ειναι τυχαιο? τι συμβαινει τελικα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 http://www.mobile-phones-uk.org.uk/nokia-n73.htm αν ανοιξετε το παραπανω λινκ και διαβασετε το κολλημα της κριτικης οπως και τα σχολια απο κατω,θα κολλησετε στην αγορα του σαν κι εμενα... Λενε πραγματικα παρα πολλοι χρηστες οτι το κινητο αυτο κολλαει συνεχεια,ακομα και στις κλησεις,οτι ειναι απελπιστικα αργο,ακομα και στο να γραψεις μηνυμα,ή να ανοιξει η καμερα... αλλα ειδικα τα απειρα restarts που αναφερουν με προβλιματισαν υπερβολικα... Υπιρχε προβλημα σε καποια παρτιδα? ειναι γνωστο? ειναι τυχαιο? τι συμβαινει τελικα? Στα symbian κινητά πρέπει να περιμένεις κάπως παραπάνω για βασικές καθημερίνες λειτούργιες, αλλά σου προσφέρουν δυνατότητες που δεν μπορεί κανένα άλλο κινητό να προσφέρει. Πιστεύω αυτά δεν είναι κολλήματα, είναι μικροί χρόνοι αναμονής που δεν θα σε εκνευρίζουν ούτε θα δυσαρεσκούν. Ας πούμε για να βγάλεις μια φωτογραφία θα πρέπει να περιμενείς 3'' μέχρι να ανοίξει η λειτουρηγία κάμερας. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 http://www.mobile-phones-uk.org.uk/nokia-n73.htm αν ανοιξετε το παραπανω λινκ και διαβασετε το κολλημα της κριτικης οπως και τα σχολια απο κατω,θα κολλησετε στην αγορα του σαν κι εμενα... Λενε πραγματικα παρα πολλοι χρηστες οτι το κινητο αυτο κολλαει συνεχεια,ακομα και στις κλησεις,οτι ειναι απελπιστικα αργο,ακομα και στο να γραψεις μηνυμα,ή να ανοιξει η καμερα... αλλα ειδικα τα απειρα restarts που αναφερουν με προβλιματισαν υπερβολικα... Υπιρχε προβλημα σε καποια παρτιδα? ειναι γνωστο? ειναι τυχαιο? τι συμβαινει τελικα? καμια σχεση με την πραγματικοτητα λιγο στην αρχη να μπεις στο μενου [όταν το εχεις κλειστο και το ανοιξεις] αργει αλλα μετα παει καλα Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Από ο,τι διάβασα στα posts λέει πως για να βάλεις κάποιο swf ως screensaver θα πρέπει να το ενσωματώσεις σε κάποιο θέμα πρώτα. Βέβαια λέει πως αν εγκαταστήσεις το flash lite 2.1 όπως λέει και ο xagios μπορείς να το βάλεις, αλλά εγώ που έχω το εν λόγω πρόγραμμα δεν κατάφερα να το κάνω. Στηλε το swf αρχειο με bluetooth στο κινητο σου και μετα ανηξε το, θα δεις οτι ανηγει με τον flash και καντο αποθικευση, μετα ανηξετο με τον flash απο εκει που το εβαλες http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anathering Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Στα symbian κινητά πρέπει να περιμένεις κάπως παραπάνω για βασικές καθημερίνες λειτούργιες, αλλά σου προσφέρουν δυνατότητες που δεν μπορεί κανένα άλλο κινητό να προσφέρει. Πιστεύω αυτά δεν είναι κολλήματα, είναι μικροί χρόνοι αναμονής που δεν θα σε εκνευρίζουν ούτε θα δυσαρεσκούν. Ας πούμε για να βγάλεις μια φωτογραφία θα πρέπει να περιμενείς 3'' μέχρι να ανοίξει η λειτουρηγία κάμερας. ok..Οταν μιλησα για κολληματα που διαβασα,δεν εννουσα τις καθυστερησεις,εννοουσα αυτα που λεει οτι το κινητο κλεινει και κανει restart συνεχως...αρκετοι γραφουν οτι ακομα και οταν τους παιρναν τηλεφωνο και χτυπαγε μετα εκλεινε... Γι'αυτο ρωταω αν ηταν η πρωτη εκδοση,ή καποια ελλατωματική παρτιδα ή κατι τετοιο τελοσπαντων,και δεν ειναι ολα τα Ν73 ετσι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 ok..Οταν μιλησα για κολληματα που διαβασα,δεν εννουσα τις καθυστερησεις,εννοουσα αυτα που λεει οτι το κινητο κλεινει και κανει restart συνεχως...αρκετοι γραφουν οτι ακομα και οταν τους παιρναν τηλεφωνο και χτυπαγε μετα εκλεινε... Γι'αυτο ρωταω αν ηταν η πρωτη εκδοση,ή καποια ελλατωματική παρτιδα ή κατι τετοιο τελοσπαντων,και δεν ειναι ολα τα Ν73 ετσι. Κοίτα υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί να κολλάει ή να κάνει και καμιά επανεκκίνηση. Σίγουρα στις πρώτες εκδόσεις υπήρχα αρκετά προβλήματα εκ’ των οποίων τα περισσότερα έχουν διορθωθεί πλέων. Δεν λέω πως δεν θα δεις πλέων κολλήματα κλπ αλλά η σταθερότητα έχει βελτιωθεί. Βεβαία όπως ξέρεις έχει ανοικτό λειτουργικό στο οποίο μπορείς να βάλεις εφαρμογές τρίτων οι οποίες ίσως να δημιουργήσουν και αυτές κάποια προβλήματα, σπάνια μεν αλλά όχι αδύνατο να συμβεί. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
std04128 Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Να κάνω 2 ερωτησούλες.... Μήπως υπάρχουν inear ακουστικά(σαν αυτά των sony ericsson) για το κινητό μας? Επίσης,τί διαφορές θα δω αν κάνω την αναβάθμιση από το απλό N73 στο N73 ME θα δω καμία διαφορά εκτός από τον music player και την εμφάνιση του μενού στην ποιότητα του ήχου?Μάλλον όχι ε? ---------------------------------------------------- Ωραίος καιρός... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
std04128 Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Να κάνω 2 ερωτησούλες.... Μήπως υπάρχουν inear ακουστικά(σαν αυτά των sony ericsson) για το κινητό μας? Επίσης,τί διαφορές θα δω αν κάνω την αναβάθμιση από το απλό N73 στο N73 ME θα δω καμία διαφορά εκτός από τον music player και την εμφάνιση του μενού στην ποιότητα του ήχου?Μάλλον όχι ε? Την απάντηση στο bold μάλλον την βρήκα και είναι το ακόλουθο headset: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=10&category=63275815&product=891940&tab=specs Θα είμαι ΟΚ με αυτό ε??? Αν μπορεί ας απαντήσει κάποιος σε αυτό που ρώτησα για μετατροπή από απλό σε ME... ---------------------------------------------------- Ωραίος καιρός... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Η διαφορα ειναι στον player, οτι το Ν73 ΜΕ αυτη την στηγμη εχει πιο καινουρια version και μερικοι λενε οτι το ΜΕ ειναι πιο σταθερο απο το απλο. Εγω το δικο μου το εκανα απο απλο σε ΜΕ.. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Εχει δοκιμασει κανεις να βαλει 4gb στο Ν73 ΜΕ ? Αν ναι, υπαρχει διαθεσιμη στην Ελλαδα ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts