Jump to content

[Επίσημο] Nokia N73 - Μέρος Ι

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ένημέρωση για την "εξυπηρέτηση" Nokia:

Λοιπόν όπως είχα αναφέρει έδωσα το κινητό το πρωί (8:30) της προηγούμενης Δευτέρας (6/8) και μου είπαν πως σε 4 εργάσιμες ημέρες θα το έπαιρνα.

Τελικά το πήρα σήμερα το μεσημέρι (15:00) δηλ. μετά από 7 εργάσιμες ημέρες και αφού είχα πάρει συνολικά 6 τηλεφωνήματα για να τους ενοχλήσω...

Είναι κρίμα γιατί φαίνεται ότι έχουν λίγο προσωπικό σε σχέση με τα κινητά που κυκλοφορούν.

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ειναι στανταρ προβλημα φορτιστη δηλαδη?

Μερικες φορες οταν το αποσυνδεα απο τη πριζα εβγαζε αργοπορημενα το μηνυμα οτι φορτιζει αλλα φυσικα δε φορτιζε... Μονο το μηνυμα εμφανιζε που λεει οτι φορτιζει.

Υπαρχει περιπτωση να γινεται κανενα μπερδεμα με το λειτουργικο του τηλεφωνου?

Όχι δεν έιναι στάνταρ. Είναι μια καλή αρχή για να αρχίσεις να ψάχνεις μόνος σου.

Αλλιώς το πας σε alpha copy και ο θεός βοηθός πότε θα το πάρεις.

Έχω περάσει την τελευταία αναβάθμιση και παρατηρώ κάτι αρκετά σοβαρό::(

Όταν παίζω παιγνίδια, δεν μπορώ να μειώσω την ένταση του ήχου (όταν δεν δίνει το ίδιο το παιχνίδι την δυνατότητα μείωσης). Ο ήχος παίζει στην max ένταση, το πλαϊνό πλήκτρο δεν λειτουργεί και ειδικά το βράδυ ό ήχος γίνεται εκκωφαντικός και καθιστά "άκυρο" το οποιοδήποτε παιγνίδι....Αλλά και την ημέρα ο δυνατότατος ήχος κάνει κουραστικό οποιοδήποτε παιχνίδι....Ο μόνος τρόπος είναι να κλείσεις τον ήχο, αλλά αυτό κόβει την μισή απόλαυση....:O

Αν κάποιος "φορά" προηγούμενη έκδοση ας δει τί γινεται και αν αυτό αποτελεί bug της τελευταίας έκδοσης του Ιουνίου....Ευχαριστώ...

http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif

Εμένα αυτό μου γινόταν και στην προηγούμενη έκδοση και στην τελευταία του Ιουλίου (Music Edition)

Eγώ έχω την απλή έκδοση, δεν ξέρω αν αυτό συνέβαινε στην προηγούμενη έκδοση του Ιανουαρίου (έχω ένα φίλο που έχει την προηγούμενη και θα το διαπιστώσω). Μου κάνει δε εντύπωση το γεγονός πως αυτό δεν σχολιάστηκε από κανέναν εδώ μέσα...:O

Υπάρχει δυνατότητα επιστροφής σε προηγούμενο F/W; :worry:

E

Υπάρχει δυνατότητα επιστροφής σε προηγούμενο F/W; :worry:

Monos sou den mporeis na kaneis piswgyrisma...

Sthn alpha copy mporoun.

Απο οσο ξερω ουτε alpha copy γινεται ,και εχει να κανει

με το λογισμικο.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

παιδια μια ερωτηση sos...

αγορασα σημερα το Ν73 ΜΕ απο το MEGAMARKET και φυσικα δεν εχει την ελληνικη γλωσσα μεσα..

ποια ειναι τα βηματα για να εχω την ελληνικη γλωσσα??

παιδια μια ερωτηση sos...

αγορασα σημερα το Ν73 ΜΕ απο το MEGAMARKET και φυσικα δεν εχει την ελληνικη γλωσσα μεσα..

ποια ειναι τα βηματα για να εχω την ελληνικη γλωσσα??

Θα αλλαξεις το product code και στην συνεχεια θα το αναβαθμισεις

μεσω του νοκια updater.

Δες την 1η σελιδα του θεματος ,υπαρχει οδηγος ,μονο

που εσυ θα διαλεξεις αναμεσα στο απλο Ν73 ή στο ΜΕ.

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Κι εγώ από το megamarket το είχα πάρει, αλλά είχε ελληνικά. Απλώς το product code ήταν από Γερμανία, και αργούσε να πάρει την αναβάθμιση. Με το νέμεσις όλα διορθώνονται. ;)
“Είσαι ό,τι διαβάζεις.” Έρασμος

Θα αλλαξεις το product code και στην συνεχεια θα το αναβαθμισεις

μεσω του νοκια updater.

Δες την 1η σελιδα του θεματος ,υπαρχει οδηγος ,μονο

που εσυ θα διαλεξεις αναμεσα στο απλο Ν73 και ΜΕ.

ευχαριστω με σωσατε. δουλεψαν ολα μια χαρα.

Προσοψεις και καλλυματα για το Ν73 εχει παρει κανεις απο ebay?

ειναι καλης ποιοτητας η εντελως πλαστικουρα?

υπαρχουν αυθεντικες προσοψεις σε πορτοκαλι χρωμα??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Προσοψεις και καλλυματα για το Ν73 εχει παρει κανεις απο ebay?

ειναι καλης ποιοτητας η εντελως πλαστικουρα?

υπαρχουν αυθεντικες προσοψεις σε πορτοκαλι χρωμα??

Mόνο από εκεί αγοράζω...Είναι φτηνές, καλόγουστες και αρκετά ποιοτικές....:)

Δυο φορες ενω πηγα να δω ενα βιντεο στην εκθεση μ εβγαλε το εξης μηνυμα "αδυναμια αναπαραγωγης κλειστε εφαρμογες"βγηκα απο την εκθεση ξαναμπηκα και επαιξαν κανονικα...(τα βιντεο τα τραβηξα εγω)

μηπως ξερει κανενας? (να πω οτι εχω 2GB μνηνη)

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

Δυο φορες ενω πηγα να δω ενα βιντεο στην εκθεση μ εβγαλε το εξης μηνυμα "αδυναμια αναπαραγωγης κλειστε εφαρμογες"βγηκα απο την εκθεση ξαναμπηκα και επαιξαν κανονικα...(τα βιντεο τα τραβηξα εγω)

μηπως ξερει κανενας? (να πω οτι εχω 2GB μνηνη)

παρουσιαζεται που και που ,και εχει να κανει

με τη λιγη ρομ της συσκευης και οχι με την 2gb καρτα.

iPhone 5S Space Grey

παρουσιαζεται που και που ,και εχει να κανει

με τη λιγη ρομ της συσκευης και οχι με την 2gb καρτα.

οκ.ευχαριστω

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

Το κινητο μου αισιως εκλεισε τον 1+ χρονο. Περασε στρατο και διαφορες κακουχιες και κολληματα. Τα μεν λειτουργικα προβληματα λυθηκαν μολις προσφατα με το τελευταιο update που εβγαλε η ΝΟΚΙΑ (ειρωνια..) τα δε εμφανισιακα...

Εχει καποιους κοκκους σκονης κατω απο την μαλακη οθονη. Πηγα σε Γερμανο σημερα που υποτιθεται οτι εχει ολες τις αντιπροσωπειες των κινητων αλλα και επισης, απο εκει το αγορασα, και μου λεει ο τεχνικος (ενας πιτσιρικας) οτι για να βγαλουν την σκονη πρεπει να ανοιξουν το κινητο. Με κοιταει λες και περιμενε μια εκφραση στο προσωπο μου οτι ειδα τον Μεσσια η οτι εμαθα κατι το καινουριο. Αφου του λεω οτι το γνωριζω αυτο, μου απανταει πως δεν μπορουν να ανοιξουν το κινητο αν δεν υπαρχει προβλημα..

Τον ρωτησα ευγενικα αν η σκονη δεν ειναι προβλημα για αυτον και εσκυψε το κεφαλι και με παρεπεμψε στην ΑλφαΚοπυ.

Ειμαι ο μονος που πιστευει οτι αυτο ηταν ολιγον χαζο?

Το μονο που μου ελειπε ειναι να τρεχω στην Αλφα με την κακιστη εξυπηρετηση και που ενας Θεος ξερει τι θα χρεωσουν για εναν απλο καθαρισμο οθονης....

Καμμια ιδεα?

Σορρυ για το επιθετικο τροπο γραφης αλλα πραγματικα μου φανηκε αδιανοητο ενας καθαρισμος να ειναι τοσο "πολυπλοκος".. Εκτος βεβαια και αν δεν κοστιζει αρκετα για να ασχοληθει καποιος τεχνικος μαζι του.

Dream big and dare to fail..

Το κινητο μου αισιως εκλεισε τον 1+ χρονο. Περασε στρατο και διαφορες κακουχιες και κολληματα. Τα μεν λειτουργικα προβληματα λυθηκαν μολις προσφατα με το τελευταιο update που εβγαλε η ΝΟΚΙΑ (ειρωνια..) τα δε εμφανισιακα...

Εχει καποιους κοκκους σκονης κατω απο την μαλακη οθονη. Πηγα σε Γερμανο σημερα που υποτιθεται οτι εχει ολες τις αντιπροσωπειες των κινητων αλλα και επισης, απο εκει το αγορασα, και μου λεει ο τεχνικος (ενας πιτσιρικας) οτι για να βγαλουν την σκονη πρεπει να ανοιξουν το κινητο. Με κοιταει λες και περιμενε μια εκφραση στο προσωπο μου οτι ειδα τον Μεσσια η οτι εμαθα κατι το καινουριο. Αφου του λεω οτι το γνωριζω αυτο, μου απανταει πως δεν μπορουν να ανοιξουν το κινητο αν δεν υπαρχει προβλημα..

Τον ρωτησα ευγενικα αν η σκονη δεν ειναι προβλημα για αυτον και εσκυψε το κεφαλι και με παρεπεμψε στην ΑλφαΚοπυ.

Το μονο που μου ελειπε ειναι να τρεχω στην Αλφα με την κακιστη εξυπηρετηση και που ενας Θεος ξερει τι θα χρεωσουν για εναν απλο καθαρισμο οθονης....

Καμμια ιδεα?

Σορρυ για το επιθετικο τροπο γραφης αλλα πραγματικα μου φανηκε αδιανοητο ενας καθαρισμος να ειναι τοσο "πολυπλοκος".. Εκτος βεβαια και αν δεν κοστιζει αρκετα για να ασχοληθει καποιος τεχνικος μαζι του.

Γιατί αν πιάνουν τα χέρια σου,δεν το ανοίγεις μόνος σου να το φυσήξεις με σπρει πεπιεσμένου αέρα? Πρέπει να προσέξεις να μην κάνεις ζημιά στην πρόσοψη γιατί ακυρώνεται η εγγύηση.

Τώρα που να μπλέκεις με νοκια σερβις

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμένα η Alpha Copy στα Γιάννενα (που σημειωτέον είχα κάποια παράπονα στο παρελθόν για καθυστερήσεις - στη συνέχεια κατάλαβα ότι είναι γενικό το κακό και όχι τοπικό) - μου καθάρισε την οθόνη από τη σκόνη σε 2 λεπτά - επιτόπου - και δεν μου πήρε φράγκο.

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

Καμμια ιδεα?

Σου είπε απλά το αυτονόητο και καλά έκανε....Στα αλφα κόπυ μάλλον δεν θα σου ζητήσουν και λεφτά και φυσικά βρίσκονται σχεδόν παντού...Καλό βόλι...:p

tha ithela tin voithia sas ...isos ehei apantithei alla logo oti den eho hrono ,erhomai apo ton kosmo ton windows smartphones k thelo apla na kano mia eksupiretisi se mia fili...ehei ena n73 me ellinika k agglika mesa..omos auti einai poloneza k thelei na allaksei tin glossa..

1..logo tou oti den ehei kalodio usb ginete na allaksei firmware meso bluetooth?

2.katevasa firmware update apo to poloniko site...poia einai i diadikasia gia na kano to update ?

sas euharisto polu

οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας.....

Καμμια ιδεα?

Aν θελεις δοκιμασε να το ανηξεις απο μονος σου :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1909518#post1909518

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

tha ithela tin voithia sas ...isos ehei apantithei alla logo oti den eho hrono ,erhomai apo ton kosmo ton windows smartphones k thelo apla na kano mia eksupiretisi se mia fili...ehei ena n73 me ellinika k agglika mesa..omos auti einai poloneza k thelei na allaksei tin glossa..

1..logo tou oti den ehei kalodio usb ginete na allaksei firmware meso bluetooth?

2.katevasa firmware update apo to poloniko site...poia einai i diadikasia gia na kano to update ?

sas euharisto polu

Xρειάζεται να έχεις καλώδιο καθώς μέσω ενός προγράμματος νέμεσις αλλάζεις το product code της συσκευής, και στη συνέχεια το κάνεις update από το πολωνικό site μέσω του nokia firmware update. Oδηγίες υπάρχουν στο πρώτο ποστ του παρών thread, στον οδηγό μετατροπής ν73 σε ν73 me, όπου μέσα αναγράφονται και όλα τα product codes όλως των χωρών.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...