Jump to content

[Επίσημο] Nokia N73 - Μέρος Ι

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

\\otan lete ti efarmoges exo anoixtes ti enoite? Afta ola pou einai se background - imerologio-ksipnitiri- music player ktl paei na pei oti einai se katastash anamonis sinexeia? Pos mporo na ta apenergopoiso?

Πάτα και κράτα πατημένο το πλήκτρο του μενού. Με αυτόν τον τρόπο ανοίγει η λίστα των ενεργών εφαρμογών που τρέχουν. Επέλεξε με το joystick αυτήν που θέλεις να κλέισεις και πάτα το "C" δηλ. το πλήκτρο που είναι για σβήσιμο.

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

Γειά σας και από εμένα.Εχώ το Ν73 εδώ και 2 εβδομάδες και γενικά είμαι ευχαριστημένος εκτός από τις φωτογραφίες που βγάζει,τα χρώματα είναι άθλια κατά την άποψη μου,ίσως να είναι η έκδοση που έχω V 2.0628.0.0.1 Επίσης,έχει κάνει και 3 επανεκινήσεις σε όλο αυτό το διάστημα.

Θέλω να ρωτήσω κάτι για τις φωτογραφίες που βάζω σαν ταπετσαρία.Ως τώρα ήταν μικρές και είχαν αρκετό περιθώριο πάνω και κάτω.Χθές πέρασα μια φωτογραφία(Jpeg) από τον υπολογιστή με διαστάσεις: 1452 χ 1536 και πιάνει μεγαλύτερο μέρος στην οθόνη αρχίζει κάτω από το ρολόι(π.χ. το ξυπνητήρι είναι μέσα στην φωτογραφία,πρίν δεν ήταν) και τελειώνει πάνω από τις συντομέυσεις που έχω βάλει.Τελίκα ποιό είναι το σωστό μέγεθος ώστε η φωτογραφία να πιάνει το μεγαλύτερο μέρος της οθόνης.Τέλος αν περάσω την νέα έκδοση θα έχω το Quickoffice και το AdobePDF ή θα χαθούν.Κανονικά δεν θα έπρεπε να τα έχει το cd της Νοκια?

Ευχαριστώ.

Όλα είναι σχετικά.

Γεια χαρά σε όλους.

Υπάρχει ένα νέο Ν73 στην οικογένεια με το εξής πρόβλημα: όταν βάλεις ως ringtone κάποιο mp3, αποθηκευμένο είτε στην κάρτα μνήμης είτε στη μνήμη του τηλεφώνου, όταν δέχεται κλήση, παίζει το mp3 για περίπου 25δευτερόλεπτα και μετά σταματά εμφανίζοντας μήνυμα για αναπάντητη κλήση, ενώ ο καλών αρχικά ακούει το τηλέφωνο να καλεί και μετά ότι η κλήση του προωθείται (δίκτυο Cosmote). Μοιάζει σαν να απορρίπτει την κλήση μέσα σε 25sec.

Μπορεί λέτε να διορθωθεί ώστε να συνεχίζει το mp3 να παίζει μέχρι να απαντηθεί η κλήση και μετά τα 25 δευτερόλεπτα;

(Το mp3 έχει μέγεθος γύρω στα 5MB, BITRATE 320kbps)

Έψαξα στο θέμα αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό.

Ευχαριστώ.

Πολυ απλα ο τηλεφωνητης ενεργοποιειται σε αυτο το χρονικο διααστημα και δεν ειναι προβλημα του τηλεφωνου.Ενα τηλεφωνημα στο τμημα εξυπηρετησης θα βοηθουσε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

mporei kapoios na mou pei gia tin eggyisi kai to kammeno pixel???

Epipleon, ta sms pou grafo, me ellinikous xaraktires, xekinane legontas oti apomenoun 160 xaraktires kai me to pou grafo leei 69... diladi sinolo 70 xaraktires... diort8onetai kapos auto?????? prepei na grafo greeklish??? euxaristo

mporei kapoios na mou pei gia tin eggyisi kai to kammeno pixel???

Epipleon, ta sms pou grafo, me ellinikous xaraktires, xekinane legontas oti apomenoun 160 xaraktires kai me to pou grafo leei 69... diladi sinolo 70 xaraktires... diort8onetai kapos auto?????? prepei na grafo greeklish??? euxaristo

*Καταρχην ,ξεκινα να γραφεις με ελληνικους χαρακτηρες στο φορουμ

για να καταλαβαινουμε τι γραφεις....

Η νοκια τα καμμενα πιξελς ,δεν τα θεωρει προβλημα .

Παλιοτερα - βλεπε 6600 - απο 2 και πανω, τα αλλαζε.

Στις ρυθμισεις των μηνυματων ,βαζεις περιορισμενη υποστηριξη

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Πολυ απλα ο τηλεφωνητης ενεργοποιειται σε αυτο το χρονικο διααστημα και δεν ειναι προβλημα του τηλεφωνου.Ενα τηλεφωνημα στο τμημα εξυπηρετησης θα βοηθουσε.

Ευχαριστώ για την απάντηση, και μάλιστα γρήγορη.

Θα το δοκιμάσουμε και θα ξαναγράψω και πάλι.

*Καταρχην ,ξεκινα να γραφεις με ελληνικους χαρακτηρες στο φορουμ

για να καταλαβαινουμε τι γραφεις....

Πολύ καλό.Ο τρόπος που το έγραψες πετυχημένος.:lol: :lol: :lol:

Μπορουμε να κανουμε ενα Ν73 ΜΕ σε Ν73? Αλλα οχι μεσο του pheonix αλλα με το NSS αν αλλαξουμε το product code! το δοκιμασε κανεις? :confused:
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Καλησπέρα. 1 χρόνο και 3 μήνες κράτησε το (πολύ καλό) Ν70 στα χέρια μου, τώρα πέρασε και αυτό (όπως όλα τα προηγούμενά μου) στη γυναίκα μου :). Πήρα το Ν73ΜΕ πριν 1 εβδομάδα από το Club Nokia Μυτιλήνης προς 496€. Το πακέτο περιείχε την 2GB MiniSD κάρτα και τα HS-28 ακουστικά (παρόλο που είχα διαβάσει πολλά και διάφορα άλλα γι'αυτό, ακόμα και το manual για 1GB κάρτα και άλλα ακουστικά λέει). Firmware είχε το V 3.0638.0.0.30, 30-10-2006, RM-133, Nokia N73 (07). Η μπαταρία του κράτησε σχεδόν 1,5 μέρα την πρώτη φορά με εξαντλητική χρήση, 4 μέρες την δεύτερη με normal χρήση. Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα με κολλήματα ή επανεκκινήσεις μέχρι στιγμής, δεν τρίζει καθόλου, είμαι απίστευτα χαρούμενος από την ποιότητα των φωτογραφιών του, πολύ ικανοποιημένος από τα ηχεία και τις μουσικές του ικανότητες. Το ξυπνητήρι δεν μου έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής, η οθόνη του πανέμορφη και πολύ φωτεινή και το μαύρο του "πάει" ΠΟΛΥ. Αν έχετε τα χρήματα και το σκέφτεστε, ΒΟΥΡΡΡ να το αρπάξετε, και ΔΕΝ θα το μετανοιώσετε.

MyPhones: Nokia 2110i, Nokia 6150, Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia N70, Nokia N73ME, Nokia 5800XM, Nokia C7, Nokia L920 (Win10), Nokia L625 (Win8.1), Microsoft L640, Microsoft L640XL, Microsoft L950DS, Xiaomi Pocophone F1, Xiaomi Poco F2 Pro, Xiaomi Poco F4

MyBands: Xiaomi Mi Band 2, 3, 4, Honor Watch ES, Huawei Watch Fit

Pedia apenergopoiisa to 3g diktio kai evala sto elaxisto tin foteinotita kai i mpataria mou kratise 1,5 mera. Me 2 ores omilia, kamia ora pexnidi kai 2 ores radiofono. Paratirisa oti i proti grammi krataei sxedon 1 mera ala meta i alles fevgoyn polli grigora
2pac forever

Pedia apenergopoiisa to 3g diktio kai evala sto elaxisto tin foteinotita kai i mpataria mou kratise 1,5 mera. Me 2 ores omilia, kamia ora pexnidi kai 2 ores radiofono. Paratirisa oti i proti grammi krataei sxedon 1 mera ala meta i alles fevgoyn polli grigora

Αυτο δεν ειναι φισιολογικο! :( μηπος εγκατεστησες καπια εφαρμογη προσφατα και τρεχει σηνεχια με αποτελεσμα να σου τρωει την μπαταρια? :confused:

2 ωρες ομιλια, 2 ωρες ραδιο και 1 ωρα παιχνιδι ποσο περιμενεις να κραταει δηλαδη;

οι γραμμες ετσι ειναι σε ολα τα s60.

@gianpithio, εμενα παλι γιατι μου φαινεται φυσιολογικο; :)

@gianpithio, εμενα παλι γιατι μου φαινεται φυσιολογικο; :)

Ετσι πρεπει να ειναι :) εμενα με μπερδεψε οτι οταν ειναι στην προτη γραμμη κραταει μια μερα αλλα οταν ειναι εκει μαλον δεν θα λειτουργει το ραδιο και τα game! :O

Αγαπητοί,

Εχω ένα απλό Ν73. Εκανα την αναβάθμιση στο firmware από την έκδοση 2.χχχ σε 3.χχχ αλλά όπως και άλλοι φίλοι διεπίστωσα ότι πλέον πάπαλα τα ελληνικά από τις επιλογές γλώσσας. Διαβάζοντας το forum, είδα με χαρά ότι αλλάζοντας το product code σε "0529782" και ξαναφορτώνοντας το firmware, το πρόβλημα λύνεται. Αλλαξα τον κωδικό αλλά το πρόβλημα παρέμεινε. Τι μπορεί να κάνω λάθος? Μήπως δεν είναι ο σωστός κωδικός? Τηλεφώνησα και στην Νοκια και μου είπαν ότι είναι εγνωσμένο πρόβλημα και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να το πάω σε κάποιο κατάστημα για επισκευή(?).

Βοήθεια παρακαλώ

Σωτήρης

καλησπερα σε ολους,λοιπον κυριοι χθες μου επεσε για 5φορα κατω (για οσους εχουν παει tgi friday στην κηφισια φευγοντας απο το μπαρ μου φευγει απο τα χερια κανει γκελ στο 2σκαλια και με σαλτο προσγειωνεται στην πορτα του μαγαζιου ΧΩΡΙΣ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΑ )τις προηγουμενες φορες μου εχει φυγει απο το τσαντακι και εχει πεσει στο πεζοδρομιο με την οθονη χωρις να παθει τιποτα ,εχω μονο δυο μικρες γρατζουνιες στις 2γωνιες τις οθονης απο αναλογα πεσιματα στο δρομο,ΑΡΑ εχουμε το πιο ανθεκτικο κινητο στο κοσμο να μην κολαγε κιολας θα ειμασταν ευτυχισμενοι καλο βραδυ

Ρε παιδιά έχει κανένας το Quickword του Quickoffice για Ν73 ΜΕ; Όταν πάω να ανοίξω αρχείο doc μου βγάζει Unknown Error 0x41089c00ccc000e.

Ήθελα να πάρω bluetooth και θέλω να ρωτήσω κάτι.. Το HBH-DS970 (http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=pip1&zone=pp&pid=10394)

το έχει κανείς? Στην σελίδα γράφει ότι δεν είναι συμβατο, αλλά λέω μήπως...

Υ.Γ. Θέλω ένα bluetooth κομψό, που να μπορώ να ακούσω ΚΑΙ mp3 και να είναι όσο το δυνατό πιο μικρό.. Εννοείται με καλή ποιότητα ήχου..

Παιδες ηθελα να σας ρωτησω αν το n73 me περνει ολα τα προγραμματα που εχουν βγει για nokia. ρωταω δυοτι εχτες αγωρασα το n73 me και δοκίμασα να περασω το total ir remote και το power mp3 και μου ελεγε πως δεν υποστηρηριζονται τα αρχεια!

Ρε παιδιά έχει κανένας το Quickword του Quickoffice για Ν73 ΜΕ; Όταν πάω να ανοίξω αρχείο doc μου βγάζει Unknown Error 0x41089c00ccc000e.

Υποτίθεται πως το word εμπεριέχεται στο QuickOffice. Μήπως έχεις εγκαταστήσει και το Office Suite μαζί με το QuickOffice;

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...