Jump to content

bravechiefgr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    33
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

bravechiefgr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εχω κανει 3 φορτισεις απο την στιγμη που το πηρα και χτες το βραδυ αφου επαιξα 30 λεπτα angry birds επεσα και κοιμήθηκα. Το πρωι που ειδα το ιστορικο της μπαταριας το επιπεδο της ειχε ανεβει αντι να πεσει!!! Εχω την 2.3.6. Μαλλον ειναι λόγω του καλιμπραρισματος ε?
  2. Καλη χρονιά σε όλους! Εδώ και λιγες μερες εχω και εγω το nexus μετα απο συνυπαρξη με το omnia2 με windows 6.5 για 2 χρονια!!!! Πολυ εντυπωσιακά τα android και αποφασισα να κρατησω την 2.3.6 μεχρι να εξελιχθεί λιγάκι το σάντουιτς! Σαν μια χαζη ερωτηση, υπαρχει τροπος να φερω power buttons στο drop down με την ΟΤΑ εκδοση??? Θαααανκς!!
  3. Εχω ενα θεμα με τον picture viewer της samsung. ανοιγει και μοθ δειχνει μεν ολουσ τους φακελουσ με τισ εικονεσ αλλα μαζι με τισ κανονικες μου εμφανιζει και φακελους με εικονες απο τα εγκατεστημενα αρχεια!!! πολυ κουραστικο. εμφανιζει πολλες φορες και οτι εμεινε απο μνημη... ξερει κανεισ πως μπορω να του πω εγω ποιες φωτος να δειχνει κ οχι να εμφανιζει ολα τα jpeg του κινητου?? ευχαριστω!!!
  4. Υπαρχουν τοσες εφαρμογες οσες και του iphone!!! δοκιμασε αυτα τα σιτε: http://www.omniacs.net/forumdisplay.php?f=45 http://www.bytheway.gr/portal2/forum/forumdisplay.php?f=115 http://www.modaco.com/category/410/i8000-verizon-sch-i920-omnia-ii-http-i8000-modaco-com/ θα βρεις εφαρμογες οδηγους και διαφορες μικρορυθμισεις!
  5. εχει και την amoled οθονη η οποια εκτος απο πιο ζωντανα χρωματα του δινει και μεγαλυτερη αυτονομια μπαταριας!! και εγω ειμαι πολυ ικανοποιημενοσ!!! θελει βεβαια να δοκιμασεις πολλες εφαρμογες για να το φερεις στα μετρα σου. οπως ολες οι wm συσκευεσ!!! χεχε
  6. Πρεπει να εχει θεμα με τις 3D εφαρμογες. του βεζω να τρεξω διαφορες εφαρμογες και μου βγαζει σφαλμα το αρχειο η ονομα συγκροτησης DirectX,version=3.7.0.0, culture = neutral .... αλλαζει καπως αυτο?? Λοιπον, βρηκα οτι για το ερρορ αυτο φταιει οτι εχς βαλει το framework 3.7!!! το αλλαξα σε 3.5 και μου φορτωνουν κανονικα τα παιχνιδια! Οποιος εχει παρομοιο προβλημα με ερρορ κατα την εναρξη παιχνιδιων να το κανει ετσι!
  7. υπάρχει τροπος να βάλω στην επιφανεια εργασίας του ui της samsung δικα μου widgets?? στην μπαρα που έχει αριστερά εμφανιζει μονο λιγα εξειδικευμένα κ δεν μπορω να προσθεσω περισσοτερα. Επίσης ξέρει κανείς πως εγκαθιστω java εφαρμογες??? Οτι δοκίμασα μεχρι τώρα σε ξαρ κατάληξη δεν το εγκαθιστα!!
  8. Καλημερα παιδες! Και εγω το πήρα με επιδοτηση την παρασκευη!!!!!! Του εβαλα την Α1 και ειναι τελειο!! Η ΣΠΒ δεν με πολυ τρελαινει (εβαλα την 3.5.3) αλλα λειτουργει σαν καλο συμπληρωμα στο μαμα σοφτ. Ξερετε πως αλλαζει το μπακραουντ στην οθονη του σπβ??? επισης υπαρχει τροπος να παιζει υποτιτλους ο μεντια πλαιερ??? Ο κορε που εβαλα μ φαινεται λιγο μυστηριος... Θανκσ!!! Α και ο ακροβατ ριντερ δεν περιστρεφει την οθονη για να δειξει πλαγια τα αρχεια........ Φταιω εγω??? ποιο αλλο ειναι καλο προγραμμα???
  9. καλησπερα! Υπάρχει τρόπος να καταλαβουμε απο το κουτι της συσκευης (πριν το αγορασουμε ) ποια εκδοση ρομ φοραει????
  10. καλησπερα, ηθελα να ρωτησω κατα ποσο παιζει ρολο η γλωσσα που εχεις επιλεξει στο ποση ελευθερη ραμ υπαρχει. φανταζομαι οτι η ελληνικη γλωσσα θα καταναλωνει περισσοτερη ραμ σε σχέση με την αγγλικη η οποια ειναι κ η ντιφολτ των 6.5!
  11. destinatora 8!! τωρα που βγηκαν και οι νεοι ελληνικοι χαρτες είναι απιστευτο!
  12. Amaretto disarono!! kai tsipoyro = raki!!!
  13. 1 τριανταφυλλο . ενα δειπνο σε καλο ξενοδοχειο, το δωματιο του ξεν και καλο σεξ!!!
  14. Τελικά με τον ερχομό του νέου έτους άλλαξε τιποτα στισ χρεώσεις?? νομιζω οτι το 180 λεπτά προγραμμα που είμαι επεσε 3 ευρω.
×
×
  • Create New...