Administrators athanaso77 Δημ. May 5, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 Ean den bgaleis akri... pes mou. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 Για την πρόθεση και μόνο σε ευχαριστώ πολύ. Η αλήθεια ειναι ότι είσαι ο πρώτος που προσφέρθηκες να βοηθήσεις αν κι έχω απευθυνθεί σε αρκετούς. Ολοι τους γερμανούς κάνανε. Κάτσε ρε φίλε γιατί θα μας τρελάνεις. Πριν δέκα μέρες είχες το παρόμοιο πρόβλημα και το ξεπέρασες με bootloader. Γεια χαρα κι απο μενα παιδια. Τα φωτα σας γιατι εφτασα σε αδιεξοδο. Εχω ενα xda orbit το οποιο δουλευε μια χαρα.Δεν του ειχα βαλει καρτα μνημης και πηρα να βαλω μια σημερα για να δοκιμασω καποιο προγραμμα πλοηγησης.πηρα λοιπον την καρτα φορτωσα το προγραμμα και την εβαλα στο κινητο.Το ξεκινησα και πηγα μεσα απο τον file explorer να δω την καρτα, το κινητο κολησε και μετα απο λιγο εσβησε.Αφαιρεσα την καρτα και προσπαθω να το κανω να δουλεψει.Ματαια ομως δεν ξεκινα με τιποτα ,κολλαει αμεσως στην οθονη υποδοχης.Ουτε hard reset δεν κανει, μολις πατησω το πρασινο κουμπακι αντι να ξεκινησει η ολικη επαναφορα κολλαει και δεν κανει τιποτα.Εβγαλα εβαλα την μπαταρια,ξαναδοκιμασα πολλες φορες αλλα τιποτα. Εχει κανεις καμια ιδεα τι να κανω; Ευχαριστω πολύ Αν δεν γίνεται τίποτα άλλο: Bootloader -> The bootloader is invoked by pressing down the Power and Voicedialer buttons simultaneously, and using the stylus at the same time to press the RESET button at the left side. Continue pressing the two buttons for a few seconds after pressing and releasing the reset button until the bootloader screen appears. και flashaρισμα. Αν δεν το έχεις ξεκλειδώσει με την original. Αν το έχεις ξεκλειδώσει με όποια rom γουστάρεις. Good luck :) OK αυτό έκανα, φλασάρισμα απο bootloader και όλα μέλι γάλα. Ευχαριστώ. Τώρα πάλι με bootloader σου λέει και o athanaso77 (να ναι καλά το παληκάρι :respect:) γιατί είναι η τελευταία λύση όπως και την πρώτη φορά. Δηλαδή τι παραπάνω βοήθεια περιμένεις? Σε ποιους απευθύνθηκες και έκαναν τον γερμανό? Μόνο η HTC είναι "υποχρεωμένη" να σου απαντήσει και την ξέρεις την απάντηση "φέρτο εδώ και όπως θα 'ρχεσαι πλύνε και το κ...ο σου γιατί θα στον πιάσουμε". Αν εσύ κάθε φορά που περνάς καινούργια rom χρειάζεσαι κάποιον να σου απαντήσει άμεσα τότε http://www.htc.com.gr/. Συγνώμη για τον τόνο μου αλλά νομίζω ο χαρακτηρισμός γερμανοί δεν ταιριάζει σε αυτό το forum και ειδικά σε αυτό το thread. Φιλικά freco. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mondomio Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 Δυστυχως φίλε freco τα πραγματα ειναι οπως τα λέω, τιποτα περισσότερο και τιποτα λιγοτερο. Πριν δεκα μερες ακολουθησα τις γνωμες καποιων (και ειδικα την δικη σου)και ολα μελι γαλα σε καποια αλλη περιπτωση ομως η γνωμη των "γερμανων" με εκαψε. Και αν σε πειραξε η εκφραση ''Γερμανοί'' μόνο προθεση δεν ειχα γι αυτο το πραγμα και πραγματικά λυπάμαι και το εχω ήδη διαγραψει. Η αληθεια ειναι βεβαια οτι εχω απορια γιατι εσυ αρπαχτηκες αφου ειδικα σε εσενα δεν απευθύνθηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 Δεν κατάλαβα την έκφραση σου "Ολοι τους γερμανούς κάνανε". Ποιοί είναι "γερμανοί" που σε έκαψαν? Γιατί εδώ μέσα δεν νομίζω ότι υπάρχουν. Μάλλον ήταν λάθος έκφραση που την παρεξήγησα. Αν ισχύει κάτι τέτοιο ζητάω προκαταβολικά συγνώμη. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 5, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 Δεν υπάρχει λόγος να το τραβήξουμε άλλο το συγκεκριμένο... το θέμα είναι να βγάλουμε άκρη! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mondomio Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 Δεν υπάρχει λόγος να το τραβήξουμε άλλο το συγκεκριμένο... το θέμα είναι να βγάλουμε άκρη! ;) Οντως δεν υπάρχει καν θεμα. Το πρόβλημα ομως υπάρχει και ακουστε τι μου ειπαν απο καποιο καταστημα εξειδικευμενο υποτιθεται (οχι το 9βολτο):οτι δυστυχως το τηλεφωνο δεν μπορεσαν να το επαναφερουν γιατι πιθανον ή το λογισμικο που προσπαθησα να του περασω δεν ηταν καλο (πληροφοριακα να πω ότι ηταν η artemis touch 3.1 ell) ή μετα την αναβαθμιση εβγαλα το usb καλωδιο χωρις να κανω ασφαλή καταργηση απο τα windows (αυτό ισως και να το εκανα πραγματικα δεν θυμαμαι) και οτι η μονη ληση ειναι να το στειλουμε λέει Γερμανια για να του ξαναβαλουν λογισμικό ή Λονδινο . Τωρα βεβαια δεν ξερω αν οντως ετσι ειναι τα πραγματα ή έπεσα σε "ερασιτεχνες" ισως να το παω μια βολτα και απο το 9volto ποια ειναι η γνωμη σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 5, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 Δεν έχεις να χάσεις τίποτα να το πας και στο 9volto αν και εγώ δε θα εμπιστευόμουν κανέναν από αυτούς περισσότερο από τον εαυτό μου. Παρεμπιπτόντως... αυτό που σου είπαν για την κατάργηση από τα Windows δεν στέκει σαν λόγος για το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις. Έχεις εξαντλήσει τις δυνατότητες που σου δίνει η αναζήτηση στο google; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mondomio Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 κοιτα να δεις ξεκιναει το RUU απο bootloader και μολις παει να ξεκινησει η διαδικασια (δλδ δεν προλαβαίνει ουτε καν 1% να φορτωσει) πεταει ενα error 300 invalid update tool, πραγμα που οπου κι αν εχω ψαξει λενε οτι μαλλον χρειαζομαι πιο καινουργια εκδοση του προγράμματος ή ότι χρησιμοποιω rom για άλλη συσκευή.Βέβαια ουτε το ενα ουτε το αλλο συμβαίνει απλά βγαινει αυτό το error. Δοκιμασα να περασω rom και απο την sd καρτα αλλά ενω κανει οτι την διαβαζει και δισταζει λιγο στην αρχή , μετα με πeταει σε bootloader και σταματανε ολα. Το ψαξιμο λοιπον οπως καταλαβαινεις ειτε στο google αλλά και σε καποιες συγκεκριμενες διευθυνσεις νομιζω οτι το εχω εξαντλησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liapos7 Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 mondomio μπας και σε εχουν ματιασει;θυμαμαι καποτε λεγαμε ''να του καει το βιντεο'',μηπως σημερα λεμε να του καει το κινητο;περα απο την πλακα,ευχομαι να βρεις συντομα λυση στο προβλημα σου! μηπως μπορει να μου πει καποιος αν υπαρχει κανενας explorer για το αρτεμακι μας περα απο τον i.e; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickakyl Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 mondomio μπας και σε εχουν ματιασει;θυμαμαι καποτε λεγαμε ''να του καει το βιντεο'',μηπως σημερα λεμε να του καει το κινητο;περα απο την πλακα,ευχομαι να βρεις συντομα λυση στο προβλημα σου! μηπως μπορει να μου πει καποιος αν υπαρχει κανενας explorer για το αρτεμακι μας περα απο τον i.e; Δεν τον έχω, οι περισσότεροι όμως που έχουν αυτόν τον browser δείχνουν να τον προτιμούν του i.e : Opera Mobile Τσέκαρε το π.μ. σου;). Παράθεση Dive Now Work Later Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 κοιτα να δεις ξεκιναει το RUU απο bootloader και μολις παει να ξεκινησει η διαδικασια (δλδ δεν προλαβαίνει ουτε καν 1% να φορτωσει) πεταει ενα error 300 invalid update tool, πραγμα που οπου κι αν εχω ψαξει λενε οτι μαλλον χρειαζομαι πιο καινουργια εκδοση του προγράμματος ή ότι χρησιμοποιω rom για άλλη συσκευή.Βέβαια ουτε το ενα ουτε το αλλο συμβαίνει απλά βγαινει αυτό το error. Δοκιμασα να περασω rom και απο την sd καρτα αλλά ενω κανει οτι την διαβαζει και δισταζει λιγο στην αρχή , μετα με πeταει σε bootloader και σταματανε ολα. Το ψαξιμο λοιπον οπως καταλαβαινεις ειτε στο google αλλά και σε καποιες συγκεκριμενες διευθυνσεις νομιζω οτι το εχω εξαντλησει. Δοκιμασες να περασεις αλλη ROM ή να ξανακατεβασεις αυτη? Μηπως κατι δεν πηγε καλα στο κατεβασμα και ειναι corrupted. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mondomio Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 Δοκιμασες να περασεις αλλη ROM ή να ξανακατεβασεις αυτη? Μηπως κατι δεν πηγε καλα στο κατεβασμα και ειναι corrupted. :wacko: παρα πολλές φορες, εχει μουλαρωσει ομως δεν παει παρακατω. error 300 invalid update tool Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 παρα πολλές φορες, εχει μουλαρωσει ομως δεν παει παρακατω. error 300 invalid update tool Ασχημο αυτο. :( Χωρις να θελω να σε απογοητευσω, δε νομιζω κανενα "μαγαζακι" να καταφερει κατι συνταρακτικο. Οση γνωση ειναι μαζεμενη σε αυτο το forum ειναι αρκετη για να λυθουν ολα τα προβληματα. Απο εκει και περα αν ειναι θεμα χαλασμενου hardware παμε σε αλλη κατασταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liapos7 Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 Δεν τον έχω, οι περισσότεροι όμως που έχουν αυτόν τον browser δείχνουν να τον προτιμούν του i.e : Opera Mobile Τσέκαρε το π.μ. σου;). ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση :happy: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mondomio Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Ασχημο αυτο. :( Χωρις να θελω να σε απογοητευσω, δε νομιζω κανενα "μαγαζακι" να καταφερει κατι συνταρακτικο. Οση γνωση ειναι μαζεμενη σε αυτο το forum ειναι αρκετη για να λυθουν ολα τα προβληματα. Απο εκει και περα αν ειναι θεμα χαλασμενου hardware παμε σε αλλη κατασταση. Οχι δεν νομιζω να ειναι θεμα hardware απλα κατι στραβωσε και δεν μπορω να το εντοπισω.Αυτο που με απογοητεύει ειναι ότι δεν ακουω καποια προταση καινουργια, ολα αυτα που προτεινουν διαφοροι φιλοι τα εχω ήδη δοκιμασει χωρις επιτυχια.Και στους "φωστηρες" που πηγα το μονο που εκαναν ηταν να το συνδεσουν στο pc και να δοκιμασουν να κανουν upgrade. Τέλος πάντων όποιος εχει οποιαδήποτε ιδέα ας την πει μηπως εχουμε τύχη. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Οχι δεν νομιζω να ειναι θεμα hardware απλα κατι στραβωσε και δεν μπορω να το εντοπισω.Αυτο που με απογοητεύει ειναι ότι δεν ακουω καποια προταση καινουργια, ολα αυτα που προτεινουν διαφοροι φιλοι τα εχω ήδη δοκιμασει χωρις επιτυχια.Και στους "φωστηρες" που πηγα το μονο που εκαναν ηταν να το συνδεσουν στο pc και να δοκιμασουν να κανουν upgrade. Τέλος πάντων όποιος εχει οποιαδήποτε ιδέα ας την πει μηπως εχουμε τύχη. Ευχαριστώ. Αν και δε βρισκω μεγαλη λογικη σε αυτο που θα πω, σε κατι τετοιες περιπτωσεις κατι παραλογο δινει τελικα τη λυση. Δοκιμασες να κανεις την ιδια διαδικασια σε αλλο PC? Ή εστω να κανεις απεγκατασταση/εγκατασταση απο την αρχη το Actice Sync? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mondomio Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Αν και δε βρισκω μεγαλη λογικη σε αυτο που θα πω, σε κατι τετοιες περιπτωσεις κατι παραλογο δινει τελικα τη λυση. Δοκιμασες να κανεις την ιδια διαδικασια σε αλλο PC? Ή εστω να κανεις απεγκατασταση/εγκατασταση απο την αρχη το Actice Sync? Δοκίμασα σε δυο pc ενα με xp κι ένα με vista αλλά όχι δεν δοκιμασα να απεγκαταστήσω και να ξαναεγκαταστησω το Actice Sync, και θα το δοκιμάσω το απόγευμα και αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liapos7 Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 δεν βγαζεις την μπαταρια για πχ μια ωρα και μετα να ξαναδοκιμασεις; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mondomio Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Την μπαταρια την εχω βγαλει για 5-10 λεπτα πολλές φορές αλλά για μια ώρα όχι.Λες να παίζει ρόλο; Ξέρω 'γω θα το δοκιμάσω κι αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Οταν θελω να δω τις φωτογραφιες παταω εικονες και βιντεο αλλα μου βγαζει καποιες εικονες που ειναι αποθηκευμενες στο κινητο ενω εγω θελω να εμφανιζει κατευθειαν τις φωτογραφιες που ειναι αποθηκευμενες στη storage card.Πως γινεται να το κανω αυτο???? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 6, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Epeidi to default programma tis syskevis einai poly periorismenwn dynatotitwn, tha sou synistousa na baleis to Resco Photo Viewer Pro. Einai efkolo sti xrisi kai me poly perissoteres dynatotites. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anypotaktos Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 paidia exo ena problima me to activesync. paliotera sundea kanonika to ppc me to pc k me usb alla k bluetooth tora pleon den mporo na to sundeso me bluetooth dioti stis siskebes to pc exei mono seirial port kai oxi to activesync ti kano????? Παράθεση :spider: thanks Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_BillyZ Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 παιδιά καλησπέρα μήπως ξέρει κανείς κάνα πρόγραμμα για να μετατρέψω το κινητό σε ασύρματη κάρτα δικτύου δηλαδή να το συνδέω στο λαπ τοπ μέσω usb να βρει κάποιο ασύρματο router κ να συνδεθεί... υπάρχει κάτι τέτοιο? Παράθεση life is music......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Epeidi to default programma tis syskevis einai poly periorismenwn dynatotitwn, tha sou synistousa na baleis to Resco Photo Viewer Pro. Einai efkolo sti xrisi kai me poly perissoteres dynatotites. link???? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 6, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 ipmart-forum.com ...και θα κάνεις μια απλή αναζήτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts