matrix Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Bάλτε αυτό το προγραμματάκι άφοβα στο 3300 και αυξήστε την ταχύτητα του ΟΜΑΡ στα 286 ΜΗz άφοβα...είναι δοκιμασμένο, θα δείτε διαφορά! http://www.chi-tai.info/cs_BatteryStatus_XDA_Neo_WM5_iM_cs.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Bάλτε αυτό το προγραμματάκι άφοβα στο 3300 και αυξήστε την ταχύτητα του ΟΜΑΡ στα 286 ΜΗz άφοβα...είναι δοκιμασμένο, θα δείτε διαφορά! http://www.chi-tai.info/cs_BatteryStatus_XDA_Neo_WM5_iM_cs.htm Δεν ήξερα ότι μπορεί να ανέβει τόσο πολύ, εγώ το έχω ρυθμίσει στα 221 και παίζει κανονικά. Θα το δοκιμάσω. Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 μπες και δες και πες μου τη λεει ..Ρυθμίσεις->Συνδέσεις->Συνδέσεις->Για προχωρημένους->Επιλέξτε Δίκτυα Προγράμματα που συνδέονται αυτόματα στο Internet τι εχεις επιλεγμενο εκει? σε εμενα παιζει σωστα απο την αρχη και το wifi και το quick gps Φίλε mastelos κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω, στα προγράμματα που συνδέονται αυτόματα στο internet έχει μόνο να διαλέξω μεταξύ ΤΙΜ MMS και ΤΙΜ Internet. Tι πρέπει να κάνω; :confused: Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Storman Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Tο κινητό πάει σφαίρα έτσι και αλλιώς!! Παράθεση <-@Storman@->:superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Storman Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Μετά από 2 βδομάδες χρήση συμφωνώ. Πήρα και μαι 2GB microSD Ultra και δοκίμασα κάποια προγράμματα: Το Destinator 6 ανταποκρίνεται πολύ γρήγορα (πιο γρήγορο από το 9100) Είχα ανοίξει ραδιόφωνο και πλοήγηση κανένα πρόβλημα Ανοικτό Skype, MSn, SJphone (wifi), όλα μαζί και δεχόμουν κλήσεις ενώ συγχρόνως απαντούσα μέσω msn. Μια μικρή καθυστέρηση αντίδρασης βλέπω στο SJphone και στο Skype όταν ανοίγουν... Θα δοκιμάσω και video οπότε θα σας πω... Ρε παιδιά σε εμένα δεν νομίζωνα παίζει πολύ δυνατά το ηχείο! Μήπως έχει κάποιο πρόβλημα η ιδέα μου απλά είναι; Την κάρτα φίλε μου που την βρήκες; Έχω φάει όλο τον κόσμο να βρω αυτή ακριβώς την κάρτα! Πόσο σου στοίχησε; Παράθεση <-@Storman@->:superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Bάλτε αυτό το προγραμματάκι άφοβα στο 3300 και αυξήστε την ταχύτητα του ΟΜΑΡ στα 286 ΜΗz άφοβα...είναι δοκιμασμένο, θα δείτε διαφορά! http://www.chi-tai.info/cs_BatteryStatus_XDA_Neo_WM5_iM_cs.htm Τι επίδραση έχει στην διάρκεια της μπαταρίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kok_vod Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 μπες και δες και πες μου τη λεει ..Ρυθμίσεις->Συνδέσεις->Συνδέσεις->Για προχωρημένους->Επιλέξτε Δίκτυα Προγράμματα που συνδέονται αυτόματα στο Internet τι εχεις επιλεγμενο εκει? σε εμενα παιζει σωστα απο την αρχη και το wifi και το quick gps mou exei tis eksis epiloges vodafone web push service vf mms ti prepei na kanw Παράθεση koKVod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Storman Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Ρε παιδιά τι κάνειι ακριβώς το QUICK GPS; Eμένα κατεβάζει αλλά μετά δεν κάνει τίποτα! Παράθεση <-@Storman@->:superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kok_vod Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Ρε παιδιά τι κάνειι ακριβώς το QUICK GPS; Eμένα κατεβάζει αλλά μετά δεν κάνει τίποτα! katebazeis simeia toy gps gia na sindeetai kai nabriski doriforous poio grigora. Παράθεση koKVod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Παρακολουθώ απο το πρώτο post το topic και βλέπω οτι ενω γινονται πολλές ερωτήσεις κανένας να μην τις απαντάει αλλα και καποιους να γραφουν περισοτερη ωρα για την αναζητηση και την επαναληψη παρα για την αμεση λύση . Γιατί ρε παιδιά? Ας κάτσει κάποιος από τους πρώτους χρηστες που το πήραν και την εχει ψαξει την δουλεια και ας κάνει ένα tutorial για τα must have progz και settings του artemis.. Δεν είναι κακό να υπάρχουν κάπου όλα συγκεντρωμένα έτσι θα διευκολινθούν όλοι οι νέοι χρηστες και δεν θα ρωτουν τα ίδια πράγματα. Κάτι ανάλογο είχαμε κάνει με το S100 - JAM to οποιο ειχε τυχει μεγαλης αποδοχης και επειδή βλέπω ότι κάτι ανάλογο θα γίνει και εδώ γιατί δεν το "δουλεύετε" έτσι αρπάξτε την ευκαιρία και γίνετε supporters της συσκευής σας.. Φιλικά// Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 sostos o minotavrs !!! Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 απο οτι φαινεται οι περισοτεροι που το πηραμε ειμαστε στραβαδια σε οτι αφορα τα ppc... αλλα που θα παει θα το παλεψουμε και θα ξεστραβωθουμε να ναι καλα και οσοι βοηθαν εστω και αν ειναι λιγοι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 απο οτι φαινεται οι περισοτεροι που το πηραμε ειμαστε στραβαδια σε οτι αφορα τα ppc... αλλα που θα παει θα το παλεψουμε και θα ξεστραβωθουμε να ναι καλα και οσοι βοηθαν εστω και αν ειναι λιγοι... Τι να πω τοτε περιμεντε να την παρω στα χερια μου και θα το κανω εγώ :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Τι να πω τοτε περιμεντε να την παρω στα χερια μου και θα το κανω εγώ :wacko: Δώσε μας τα φώτα σου Ad-min-otayre!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Παρακολουθώ απο το πρώτο post το topic και βλέπω οτι ενω γινονται πολλές ερωτήσεις κανένας να μην τις απαντάει αλλα και καποιους να γραφουν περισοτερη ωρα για την αναζητηση και την επαναληψη παρα για την αμεση λύση . Γιατί ρε παιδιά? Ας κάτσει κάποιος από τους πρώτους χρηστες που το πήραν και την εχει ψαξει την δουλεια και ας κάνει ένα tutorial για τα must have progz και settings του artemis.. Δεν είναι κακό να υπάρχουν κάπου όλα συγκεντρωμένα έτσι θα διευκολινθούν όλοι οι νέοι χρηστες και δεν θα ρωτουν τα ίδια πράγματα. Κάτι ανάλογο είχαμε κάνει με το S100 - JAM to οποιο ειχε τυχει μεγαλης αποδοχης και επειδή βλέπω ότι κάτι ανάλογο θα γίνει και εδώ γιατί δεν το "δουλεύετε" έτσι αρπάξτε την ευκαιρία και γίνετε supporters της συσκευής σας.. Φιλικά// η αληθεια ειναι οτι λιγοι δινουν απαντησεις ,εγω προσπαθω οταν απαντω να λεω μονο οτι ξερω δεν ειμαι εμπειρος χρηστης και συνεχεια μαθαινω αυτο το λεω σε αρκετους που μου εχουν στειλει pm και με ρωτανε για διαφορα και τους εχω απαντηση και εγω ψαχνοντας βρησκω καποια πραγματα και βλεπωντας ποστ σε αλλα forum kai topics καλο θα ειναι εσυ που εχεις πολυ μεγαλυτερη εμπειρεια να πεις για το αρτεμις μολις το παρεις απο εκει και περα οπου μπορω να σε βοηθησω θα το κανω ευχαριστως να ξερεις ομως και κατι αλλο οτι τα περισσοτερα ποστ που γινονται εδω τα ιδια γινονται και στο φορουμ της ace οπου δινονται αρκετες απαντησεις οποτε αν μερικες φορες βλεπεις αναπαντητα ερωτηματα οι χρηστες μπορει να εχουν παρει την απαντηση απο αλλου εχω απαντηση ηδη 3 φορες για screen protector kai gia to sar καλο θα ειναι πριν καποιος ρωτησει να ριξει και μια ματια στο φορουμ θα κατσω να γραψω αν ενδιαφερει τα προγραμματα που του εχω περασει και αυτη τη στιγμη δουλευει πολυ γρηγορα και με καλη μνημη αν ενδιαφερουν και κατι τελευταιο επειδη αρκετοι θα το παρετε απο το εξωτερικο η καπου αλλου που δεν θα εχει φορουμ για να ζητησετε καποιες συμβουλες απο τους ιδιους τους τεχνικους μη διστασετε να ρωτησετε εδω και εγω θα προωθησω ερωτησεις που δεν θα μπορουμε να δωσουμε απαντηση μια προταση και σε οσους χρηστες τους ενδιαφερει να συναντηθουμε καποια μερα που θα βολευει να πιουμε καφεδακι και να ανταλλαξουμε αποψεις για την Αρτεμις.......:) Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 mou exei tis eksis epiloges vodafone web push service vf mms ti prepei na kanw να το βαλεις στην επιλογη vodafone web και να βγαλεις οτι proxy εχεις απο την επεξεργασια αυτο εχω βαλει και εγω ακριβως. Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Δεν ξέρω για τα συγχαρητήρια που λες και δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος. Σ' ευχαριστώ πάντως για τα καλά σου λόγια. Η απάντηση για το φόρτωμα των προγραμμάτων κλπ έχει μιά πολύ απλή εξήγηση που ακούει στο όνομα "S200 -> πειραματόζωο". Το S200 που είχα το χρησιμοποίησα σαν πειραματόζωο και μετά από πολλές δοκιμές κατέληξα σε ένα συγκεκριμένο configuration προγραμμάτων που με εξυπηρετεί. Τα φόρτωσα και τέλος. Τώρα για το θέμα του OC συστήνω αλλά και πάλι με επιφύλαξη, γιατί η εμπειρία έχει δείξει ότι το αντικείμενο έχει πολλές παραμέτρους που έχουν να κάνουν με την αλληλεπίδραση των προγραμμάτων που είναι φορτωμένα και ασφαλώς πως είναι γραμμένα (εννοώ αν είναι καλός (neat στην αργκό των programmers) ή τσαπατσούλικος ο κώδικας τους) κλπ, το BatteryStatus που είναι plugin του Today και μπορεί κάποιος να το βρεί στο www.chi-tai.info. Είναι ένα συμπαθητικό plugin που κάνει και oc τον OMAP. Το έχω ρυθμίσει βάσει του OmapClock που δείχνει 240Mhz. Tο BatteryStatus δείχνει 260Mhz αλλά εκτιμώ ότι αυτή διαφορά οφείλεται είτε σε λάθος πράξη που κάνει το πρόγραμμα στον αλγόριθμο του είτε σε λάθος ανάγνωση register ή σε κάτι παρόμοιο... Ανακεφαλαιώνοντας λοιπόν στην δική μου την περίπτωση το BatteryStatus δουλεύει άψογα με την CPU στα 260 ενώ κατά το OmapClock είναι στα 240Mhz που απ΄ότι έχω διαβάσει είναι η πιό σταθερή και απροβλημάτιστη oced ταχύτητα για τον OMAP. Να προσθέσω δε ότι το BatteryStatus κρατάει τις ρυθμίσεις μετά από suspend και reset, κλειδώνει το ppc (μου αρέσει γιατί συνεχώς το ξεχνώ και πατώντας τα κουμπιά του S200 κατά λάθος ενώ ήταν στην τσέπη μου πήρα την γυναίκα μου όπου με άκουγε για κάνα 20λεπτο!!!) και έχει και κάποια άλλα καλούδια όπως ισχύς σήματος %, θερμοκρασία μπαταρίας κλπ. αυτο το μηνυμα εχει γραφτει σε πιο πισω σελιδες πριν 12-13 μερες σχετικα με το προγραμμα που λεει ο φιλος matrix για OC Δεν το εχω δοκιμασει αλλα απο οτι φαινεται δουλευει καλα αν θελει και ο φιλος sbranik να μας πει το δικο του configuration προγραμματων θα ειναι ακομα καλυτερα Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 η αληθεια ειναι οτι λιγοι δινουν απαντησεις ,εγω προσπαθω οταν απαντω να λεω μονο οτι ξερω δεν ειμαι εμπειρος χρηστης και συνεχεια μαθαινω αυτο το λεω σε αρκετους που μου εχουν στειλει pm και με ρωτανε για διαφορα και τους εχω απαντηση και εγω ψαχνοντας βρησκω καποια πραγματα και βλεπωντας ποστ σε αλλα forum kai topics καλο θα ειναι εσυ που εχεις πολυ μεγαλυτερη εμπειρεια να πεις για το αρτεμις μολις το παρεις απο εκει και περα οπου μπορω να σε βοηθησω θα το κανω ευχαριστως να ξερεις ομως και κατι αλλο οτι τα περισσοτερα ποστ που γινονται εδω τα ιδια γινονται και στο φορουμ της ace οπου δινονται αρκετες απαντησεις οποτε αν μερικες φορες βλεπεις αναπαντητα ερωτηματα οι χρηστες μπορει να εχουν παρει την απαντηση απο αλλου εχω απαντηση ηδη 3 φορες για screen protector kai gia to sar καλο θα ειναι πριν καποιος ρωτησει να ριξει και μια ματια στο φορουμ θα κατσω να γραψω αν ενδιαφερει τα προγραμματα που του εχω περασει και αυτη τη στιγμη δουλευει πολυ γρηγορα και με καλη μνημη αν ενδιαφερουν και κατι τελευταιο επειδη αρκετοι θα το παρετε απο το εξωτερικο η καπου αλλου που δεν θα εχει φορουμ για να ζητησετε καποιες συμβουλες απο τους ιδιους τους τεχνικους μη διστασετε να ρωτησετε εδω και εγω θα προωθησω ερωτησεις που δεν θα μπορουμε να δωσουμε απαντηση μια προταση και σε οσους χρηστες τους ενδιαφερει να συναντηθουμε καποια μερα που θα βολευει να πιουμε καφεδακι και να ανταλλαξουμε αποψεις για την Αρτεμις.......:) Δεν είναι κακό την έτοιμη γνώση να την δίνουμε στους άλλους ξανά και ξανά .. Δεν κάνει κόπο αν ξέρεις κάτι να το επαναλάβεις είναι πολύ καλύτερο να μην απαντήσεις καθόλου αν κάτι σε κουράζει παρα να κανεις συστάσεις για το search. Προς θεού μην παρεξηγηθώ δεν το λέω για εσένα και δεν ανοίγω flame, αλλα αυτή είναι μια στάση που κρατώ εγώ και την θεωρώ πιο τίμια από το να βάζω χέρι στον άλλον .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Δεν είναι κακό την έτοιμη γνώση να την δίνουμε στους άλλους ξανά και ξανά .. Δεν κάνει κόπο αν ξέρεις κάτι να το επαναλάβεις είναι πολύ καλύτερο να μην απαντήσεις καθόλου αν κάτι σε κουράζει παρα να κανεις συστάσεις για το search. Προς θεού μην παρεξηγηθώ δεν το λέω για εσένα και δεν ανοίγω flame, αλλα αυτή είναι μια στάση που κρατώ εγώ και την θεωρώ πιο τίμια από το να βάζω χέρι στον άλλον .. Δεν νομιζω οτι λεγοντας σε καποιον να ψαξει του βαζω χερι,αντιθετα πιστευω οτι θα κερδισει πολλα περισσοτερα αν αρχισει και γινεται ενεργος και αυτος ,σεβωμαι ομως τη δικια σου σταση απο την αλλη θεωρω πιο χρησιμο να υπαρχουν απο τους 100 που το εχουν 50 να ψαχνουν για καποιο προβλημα απο το να περιμενουν οι 98 τους 2.... Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 το καφεδακι ειναι πολυ καλη ιδεα παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Συμφωνώ :) Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Δεν νομιζω οτι λεγοντας σε καποιον να ψαξει του βαζω χερι,αντιθετα πιστευω οτι θα κερδισει πολλα περισσοτερα αν αρχισει και γινεται ενεργος και αυτος ,σεβωμαι ομως τη δικια σου σταση απο την αλλη θεωρω πιο χρησιμο να υπαρχουν απο τους 100 που το εχουν 50 να ψαχνουν για καποιο προβλημα απο το να περιμενουν οι 98 τους 2.... Aν κανετε υπομονη οταν κατεβω κατω τις γιορτές το κανονίζουμε.. Εεεε μεχρι τοτε πιστεω να μου το εχει φέρει το coteshop μου 1 εβδομαδα το εχω παραγειλει.. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kok_vod Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 να το βαλεις στην επιλογη vodafone web και να βγαλεις οτι proxy εχεις απο την επεξεργασια αυτο εχω βαλει και εγω ακριβως. den mporw na se katalabw egw thyelw na exw wifi sindesi , me ton ypologisti kai na mpainw sto internet.exw ena usb wifi , den exw router wifi. Παράθεση koKVod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 den mporw na se katalabw egw thyelw na exw wifi sindesi , me ton ypologisti kai na mpainw sto internet.exw ena usb wifi , den exw router wifi. Exeis doimasei na kaneis syndeshi ad hoc kai den sou doulepse ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 εσυ βλεπω οτι αν και πηρες το χ500 ακομα να ξεχαρμανιασεις παρτο αλλιως θα βρεις......... Τελικά εσύ "βρήκες" και γύρισες αλλιώς, απότι φαίνεται από τα παραπάνω μηνύματα και τις αντιδράσεις των υπολοίπων. :) Η αλήθεια είναι πως συμφωνώ μαζί σου κατά βάθος. Θα πρέπει ο καθένας να καταβάλει τη δική του προσπάθεια σε όλα τα θέματα προτού στραφεί στην εύκολη λύση και εσύ με τη στάση σου του κάνεις μακροπρόθεσμα καλό. Επειδή κανείς δεν το εκτιμάει αυτό, όμως, έχω καταλήξει ότι αν ξέρω και θέλω, βοηθάω. Ούτε συμβουλές, ούτε τίποτα άλλο. Δεν υπάρχει κανένα χαρμάνι όπως βλέπεις. Με ενδιαφέρει και εμένα ο sar δείκτης του artemis και άλλων συσκευών που δεν έχω. Και το x500 δεν θα το έχω για πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts