nikoleon Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 Προς MAKISPYROPOULOS: Σύνδεσε το Artemis μέσω του καλωδίου με το PC σου και πάτα Έναρξη-Προγράμματα-Tomtom Navigator και ακολούθησε τις οδηγίες για να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις το χάρτη της Αθήνας μέσω του PPC. Το έκανα πριν από 5'. Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 οκ αυριο θα σου πω:) γιατι δεν σου κρυβω οτι με ανησυχησα με κατι ποστ που διαβασα:( και κατι ακομα εχω ενεργο το bt αλλα δεν βλεπω κανενα εικονιδιο στην οθονη!!!!στραβος ειμαι ρε γαμωτο;στα 2003 το βλεπω εδω που ειναι το σηματακι;;;;;;:confused: Δεν υπάρχει εικονίδιο, μόνο το μπλε φωτάκι που αναβοσβήνει. :) Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 φανταζομαι οτι διαβασες τα προηγουμενα μυνηματα στο thread. στην ιδια κατασταση ημουν και γω. τελικα μπροστα το ταμειο εμαθα οτι πρεπει να ενεργοποιησω το mobile email, αλλιως η τιμη του ειναι συμφωνα με την κανονικη σου επιδοτηση. δεν το αφησα ετσι. εστειλα ενα περιποιημενο mail στη vodafone αλλα δε φενεται να χαμπαριαζουν. @lagoudakis το πηρες και αυτο ρε θηριο?? αντε με γεια και καλως ηρθες στον κοσμο του omap:lol: εγω μετα τα σκηνικα με την voda δεν ξερω ακομα αν θα σε ακολουθησω. :)ωχ ωχ ωχ με κανεις να ανυσυχω για τον omap:cry: thankssss:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 Δεν υπάρχει εικονίδιο, μόνο το μπλε φωτάκι που αναβοσβήνει. :)ειπα και εγω τετοια στραβομαρα!!!!!!:p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 ωχ ωχ ωχ με κανεις να ανυσυχω για τον omap:cry: thankssss:) πλακα κανω ρε συ. και γω ειμαι σχεδον ενα χρονο με το 9100. αν ειχα προβλημα δεν θα το εστελνα λες??? ισα ισα, απο το λιγο που το εχω δει και απ οτι ακουω το artemis τα παει καλυτερα απο το s200 και 9100 λογω και του aku 3. οπως και να χει, εσυ θα κρινεις αν σου κανει. περιμενουμε και τις δικες σου εντυπωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 απλα εχω ακουσει διαφορα και απο εδω,εμπειρια δεν εχω απο οmap,αλλα δεν ειμαι κανενας power user,ουτε ανοιγω 10 πραγματα μαζι,απλα το destinator να παιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 απλα εχω ακουσει διαφορα και απο εδω,εμπειρια δεν εχω απο οmap,αλλα δεν ειμαι κανενας power user,ουτε ανοιγω 10 πραγματα μαζι,απλα το destinator να παιζει Παίζει, παίζει! :) Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 :happy: διαβασα τον τροπο που εβαλες το tomtom,να ρωτησω κατι;ο χαρτης της αθηνας οταν κατεβαινει σε ρωταει μετα που να τον κανεις εγκατασταση;δηλαδη να το κανω αυριο που θα παρω καρτα καλυτερα ε;:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 απλα εχω ακουσει διαφορα και απο εδω,εμπειρια δεν εχω απο οmap,αλλα δεν ειμαι κανενας power user,ουτε ανοιγω 10 πραγματα μαζι,απλα το destinator να παιζει lagoudakis, σαν τον πρόγονό του το s100 μην περιμένεις να είναι. Το χα και γω και το δωσα κ μπορώ να πω ότι το μετάνιωσα αλλά με τους ρυθμούς που αλλάζω ppc δεν μπορώ να τα κρατάω όλα. Εκτός από τον omap, είναι και τα wm5 πιο αργά οπότε θα πρέπει λίγο να συμβιβαστείς με το θέμα ταχύτητα. Στα υπόλοιπα τα wm5 είναι καλύτερα. Προσπάθησε μόνο να μην το φορτώσεις με ένα κάρο μετρητές στην today screen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 lagoudakis, σαν τον πρόγονό του το s100 μην περιμένεις να είναι. Το χα και γω και το δωσα κ μπορώ να πω ότι το μετάνιωσα αλλά με τους ρυθμούς που αλλάζω ppc δεν μπορώ να τα κρατάω όλα. Εκτός από τον omap, είναι και τα wm5 πιο αργά οπότε θα πρέπει λίγο να συμβιβαστείς με το θέμα ταχύτητα. Στα υπόλοιπα τα wm5 είναι καλύτερα. Προσπάθησε μόνο να μην το φορτώσεις με ένα κάρο μετρητές στην today screen.οκ θα ακολουθησω την συμβουλη σου,θα το δω απο αυριο που θα εχει φορτισει:happy: το s100 και το 2020i ειναι απο τα αγαπημενα μου και λεω να τα κρατησω,βασικα εχω 2 s100, το 1 θα μεινει σιγουρα στην κατοχη μου;) για την τιμη των οπλων:pστο φιναλε αμα δω τα ζορια του σκαω και ενα overclocking και παιρνει τα ισα του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 :happy: διαβασα τον τροπο που εβαλες το tomtom,να ρωτησω κατι;ο χαρτης της αθηνας οταν κατεβαινει σε ρωταει μετα που να τον κανεις εγκατασταση;δηλαδη να το κανω αυριο που θα παρω καρτα καλυτερα ε;:O Ο χάρτης είναι της μορφής .cab και μπορείς να τον κατεβάσεις είτε στην κύρια μνήμη είτε στη memory card. Στη συνέχεια πατάς πάνω στο αρχείο και σε ρωτάει που θες να το εγκαταστήσεις. Θα επιλέξεις βέβαια memory card για να μη σου φάει πολύτιμη μνήμη, άρα περίμενε πρώτα να πάρεις καρτούλα κι έπειτα το εγκαθιστάς. :) Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 οκ θα ακολουθησω την συμβουλη σου,θα το δω απο αυριο που θα εχει φορτισει:happy: το s100 και το 2020i ειναι απο τα αγαπημενα μου και λεω να τα κρατησω,βασικα εχω 2 s100, το 1 θα μεινει σιγουρα στην κατοχη μου;) για την τιμη των οπλων:pστο φιναλε αμα δω τα ζορια του σκαω και ενα overclocking και παιρνει τα ισα του Αχ αυτό το s100 τι μας έκανε. Δρόμος χωρίς επιστροφή τα ppcphones. Να σκεφτείς ότι πριν από αυτό πέρναγα την ώρα μου κάνοντας restart στο sx1!!! Συνώνυμο της σταθερότητας ήταν κ δαύτο :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 οντως κολλας ασχημα με τα@@@@@@ και με επιασε εμενα η κ.....λα στα γεραματα:p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 Ο χάρτης είναι της μορφής .cab και μπορείς να τον κατεβάσεις είτε στην κύρια μνήμη είτε στη memory card. Στη συνέχεια πατάς πάνω στο αρχείο και σε ρωτάει που θες να το εγκαταστήσεις. Θα επιλέξεις βέβαια memory card για να μη σου φάει πολύτιμη μνήμη, άρα περίμενε πρώτα να πάρεις καρτούλα κι έπειτα το εγκαθιστάς. :)οκ ετσι θα το κανω,thanks;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_g Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 re paides na rwtisw kati se osoys exoyn parei ti p3300 apo to plaisio.Exoyn TOM-TOM ta dika sas?Egw to pira stin timi twn 699,kai exei 512 card,navimate alla poythena o tom-tom! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAKISPYROPOULOS Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Προς MAKISPYROPOULOS: Σύνδεσε το Artemis μέσω του καλωδίου με το PC σου και πάτα Έναρξη-Προγράμματα-Tomtom Navigator και ακολούθησε τις οδηγίες για να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις το χάρτη της Αθήνας μέσω του PPC. Το έκανα πριν από 5'. Φίλε μου σ'ευχαριστώ κατ αρχάς για την απάντηση, αλλά εγώ έχω εγκαταστήσει αγορασμένο ΤΟΜΤΟΜ 6 με όλη τη δυτική Ευρώπη και δεν μου δίνει δυνατότητα να κατεβάσω Αθήνα. Δεν θέλω να εγκαταστήσω ΚΑΙ αυτό της ΑCE (αραγε είναι το 6?) για να μην μπερδευτούν τα δύο. Αρα, θα με βοηθούσες πολύ αν μού'δινες την "διεύθυνση" (http) που σε πάει για να το κατεβάσεις. Ευχαριστώ και πάλι:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 re paides na rwtisw kati se osoys exoyn parei ti p3300 apo to plaisio.Exoyn TOM-TOM ta dika sas?Egw to pira stin timi twn 699,kai exei 512 card,navimate alla poythena o tom-tom!χωρις να ειμαι σιγουρος,αφου εχεις την εκδοση με το navimate δεν σου δινει το tomtom το οποιο το δινουν στην εκδοση με τα 619Ε και χωρις καρτα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 re paides na rwtisw kati se osoys exoyn parei ti p3300 apo to plaisio.Exoyn TOM-TOM ta dika sas?Egw to pira stin timi twn 699,kai exei 512 card,navimate alla poythena o tom-tom! μπες και γινε μελος στο φορουμ στο site της ace hellas εκει κατεβασε το ΤΟΜ-ΤΟΜ αλλα και την αναβαθμιση του navimate αρκει να βαλεις το ΙΜΕΙ της συσκευης σου με το ΤΟΜ-ΤΟΜ εχεις δικαιωμα να κατεβασεις στο κινητο σου ενα χαρτη μιας πολης της Ευρωπης που θελεις απο το κινητο σου μεσω ιντερνετ. Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 κατεβασα και γω τον χαρτη μιας πολης αλλα απο κει και περα για την υπολοιπη ευρωπη τι κανουμε?υπαρχει καποιος τροπος να εχουμε και τους υπολοιπους χαρτες? εχω δοκιμασει καποιες λυσεις που κυκλοφορουν σε καποια site αλλα η δεν κανω κατι σωστα η υπαρχει καποιο conflict με την εκδοση που ειναι προεγκατεστημενη στα ppc μας. αν καποιος γνωριζει ενα pm θα ηταν ευπροσδεκτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Highlander Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 1. Eγώ που το πήρα από την Voda, δεν ενεργοποίησα την υπηρεσία email. Μάλιστα, επειδή αυτός που το πήρα τυχαίνει να είναι και πελάτης μου, ήμουν μπροστά την ώρα που έκανε την καταχώρηση και είδα την συσκευή με 2 κωδικούς. Η μία με email και η άλλη χωρίς. Δεν είδα καμία διαφορά στην τιμή. 2. Το TOM TOM έρχεται με αναβάθμιση της έκδοσης από την Ace Hellas. Κάντε εγγραφή στο forum και κατεβάστε την αναβάθμιση. Εννοείτε ότι θα σβηστούν όλα τα στοιχεία από τη μνήμη του τηλεφώνου (όχι από την SD) οπότε θα πρέπει να πάρετε ένα των επαφών σας, μέσω Active Sync. 3. Στο TOM TOM, μπορείς να κατεβάσεις μόνο μία πόλη της Ευρώπης. Οι υπόλοιπες είναι με πληρωμή. 4. Μετά από 2 εβδομάδες χρήση, μπορώ να πω ότι το τηλέφωνο είναι καταπληκτικό. Το έχω ξεσκίσει στις εφαρμογές και δεν πάει καθόλου αργά. Ελάχιστα κολλήματα κάθε 2 μέρες, οπότε με ένα Soft Reset έρχεται στα ίσια του. Παράθεση http://users.altecnet.gr/dwc/DW.jpg I am the end of time ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 μολις το αγορασα 619 απο πλαισιο με τομτομ,πηρα και μια 256 απο βοντα 13 ευρω. το προβλημα μου ειναι οτι ενω κατεβασα χαρτη αθηνων δουλεψα και το quick gps μου λεει οτι δεν υπαρχει συσκευη gps,τι κανω τωρα?μπορει να βοηθησει κανεις?ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbrav Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 ρε παιδια τι καρτες μνημης παιρνει;αλλοι μου λενε mini sd και αλλοι micro sd:blink:προσωπικα το πηρα πριν λιγο 619 απο πλαισιο,ειχα και 170Ε επιδοτηση οποτε μια χαρα!!!! kaloriziko file moy....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreoug Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Καποια δοκιμασμένη λύση για βάση παρμπρίζ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 kaloriziko file moy....:)σε ευχαριστω πολυ φιλε μου:happy: :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 μολις το αγορασα 619 απο πλαισιο με τομτομ,πηρα και μια 256 απο βοντα 13 ευρω. το προβλημα μου ειναι οτι ενω κατεβασα χαρτη αθηνων δουλεψα και το quick gps μου λεει οτι δεν υπαρχει συσκευη gps,τι κανω τωρα?μπορει να βοηθησει κανεις?ευχαριστω. ριξε μια ματια στο λινκ εχω γραψει καποιες ρυθμισεις για το navimate δεν εχω βαλει το ΤΟΜ-ΤΟΜ λογικα θα σε βοηθησουν http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=146358&page=34 Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts