gesamfunai Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 καλυτερα να μιλας προσωπικα για σενα φιλε μου κι οχι γενικα,το κινητο λειτουργει αψογα,ενταξει σκασαμε τα 700 για ενα ppc με ενα πολυ μετριο προγραμμα πλοηγησης και για μια καρτουλα 512 ομως ενταξει μην το βαρεθουμε πια το θεμα με το navimate περισσοτερο,οποιου δεν του κανει βρισκει το dest που δουλευει αψογα και χωρις κολληματα η αλλιως το βρισκει σκετο το ppc χωρις το navimate. Καλημερα φιλε μου. 1) Που το βρισκεις σκετο το Artemis χωρις το Navimate? 2) Σε συνδυασμο με το πρωτο αν ΔΕΝ ΕΧΕΙ φορτωμενο το Navigator προγραμμα δεν θα εχει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ μνημη απο τα 29,5 MB που ανεφερε ενας φιλος πριν; ΕΣΥ ποση μνημη ειχες στο ξεκινημα. 29 ΜΒ ειναι ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Καλημέρα... Λοιπόν, το πήρα! Το φόρτισα το βράδυ και από το πρωί ξεκίνησα να περνάω πραγματάκια, μη φανταστείτε τίποτα ιδιαίτερο, τα βασικά (GPRS Monitor, Magic Button και MemMaid). Από design, ποιότητα κατασκευής και γενικότερη εικόνα είναι άψογο. Τα πλαστικά έχουν υπέρχοη υφή, το χρώμα είναι αν μη τι άλλο πρωτότυπο, ενώ ταιριάζει με την απόχρωση της default today screen της HTC. Είναι απρόσμενα λεπτό και ελαφρύ, δεν θυμίζει PDA με την αυστηρή έννοια του όρου. Δεν είναι "γκουμούτσα" με άλλα λόγια :)) Ταχύτητα απόκρισης, με αυτά που έχω περάσει επάνω, πολύ καλή. Σίγουρα ανώτερο από το Qtek 9100 που είχα κάποια στιγμή, αλλά πιστεύω ότι μία ταχύτερη CPU θα το έκανε "market killer". Προσωπικά, δεν είμαι ο κυνηγός της απόλυτης ταχύτητας, το κινητό μου είναι που τυγχάνει να έχει και PDA δυνατότητες και μία συμπαθητική κάμερα. Την ταχύτητα την κυνηγάω στο laptop μου που έχω ανάγκη να τρέχει συγχρόνως content management tools, office και συχνά-πυκνά και photoshop. Εκεί κοιτάω το..."γκάζι", αλλά στην περίπτωση του P3300, η απόκριση που βλέπω είναι just fine για το λόγο που το πήρα. Η οθόνη με εντυπωσίασε να πω την αλήθεια, δίνοντας crisp εικόνες ακόμα και κάτω από τον ήλιο και με σχετική γωνία κλίσης! Ο ήχος δυνατός, όχι στα επίπεδα music phones βέβαια, αλλά για business oriented τηλέφωνο, είναι πάνω από ικανοποιητικός. Η δόνηση χτυπάει πολύ και έντονα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα χάσεις κλήσεις. Φανταστείτε ότι χτύπησε στο γραφείο και ακούγονταν το τρίξιμό του επάνω στην επιφάνεια (!). Σε επίπεδο κλήσεων, μία χαρά. Καθαρός ήχος, από και προς εμένα, εύκολο dialing, με την οθόνη να έχει καλή αίσθηση (νιώθεις ότι πραγματικά πιέζεις την οθόνη, πατάς "πλήκτρο"). Δοκίμασα και αναπαραγωγή ΜΡ3 από τον Media Player, κανένα πρόβλημα. Έφτιαξα μία πρόχειρη λίστα με τραγούδια από 128 μέχρι 320 kbps και τα πήγε μία χαρά. Άλλη ευχάριστη εκπληξη το radio. Μέσα στο γραφείο, ο Red βαράει καμπάνα, ενώ ο Rock μου βγάζει ελάχιστο παράσιτο (πρόβλημα περιοχής?). Το bluetooth συνδέθηκε με 2 ακουστικά και το laptop χωρίς πρόβλημα. Περιμένω να δω το βράδυ στο σπίτι, τι σκορ θα πιάσει με το WiFi... Κατά τα άλλα, καλή (προσωρινή) λύση η καρτούλα των 512ΜΒ, αλλά αν είσαι power user και ασχολείσαι και με video και ΜΡ3, σίγουρα πας για τουλάχιστον 1 (μην πω 2) GB. Αυτά προς στιγμήν, ως πρώτες εντυπώσεις. Περισσότερα, στις επόμενες ημέρες μετά από σημαντική ενασχόληση μαζί του. Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp_prod Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Η συσκευή (λόγω του μικρού επεξεργαστή) συνεργάζεται σωστά με το destinator pn ή παρουσιάζει καθυστέρηση στον υπολογισμό route ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Καλά, πολλοί χρήστες δε μπορούν να είναι και απόλυτα αντικειμενικοί. Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου...:D ναι και αυτο που λες παιζει βλεπω οτι εισαι πολυ ενεργος χρηστης και παρατηρητηκος μπες λοιπον και ψαξε και δες οτι οσα κινητα βγαινουν στην αγορα και πανε για best sellers ποσες κακιες τρωνε απο ατομα που δεν το εχουν ακομα και πολυ πριν κυκλοφορησει για παραδειγμα το φορουμ του νοκια ν80 που ειχα παρει λογω αγορας συνεβει οτι και εδω....... εγω δεν λεψ οτι πηρα το τελοιο ppc λεω οτι ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ δεν εχει κατι κακο αντιθετα ολα παιζουν αψογα με χρηστη εμενα που ειμαι ενας μεσος χρηστης με λιγες εως καλες γνωσεις απο pc και νορμαλ χρηση ...και οπως ειπε ενας αλλος χρηστης εγω αυτα που του ζηταω μου τα κανει Για τον αλλο φιλο τωρα τον kirileman θα σου πω το εξης μπορει το ετεν (να μου βρεις review για το 3300 που να το λεει αυτο οχι για το χ500)που βλεπω οτι θες να παρεις να ειναι καλυτερο(μακαρι να ειναι να το παρω και εγω) αλλα αυτη τη στιγμη δεν κυκλοφορει οποτε δεν ειναι αμεσα συγκρισιμο και αφου λες οτι εχεις το αρτεμις πες και στους υπολοιπους τη γνωμη σου με λεπτομερειες και που βρηκες προβληματα. *σε λιγο θα γραψω μια μινι εμπειρια για το gps kai navim-dest Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 οι γνωσεις μου απο gps και πλοηγηση με ppc ειναι λιγες και θα σας πω την σημερινη μου εμπειρια για αυτο με το 3300 Ξεκινησα μια διαδρομη 9 περιπου χιλ στα νοτια προαστεια με συγκεκριμενο προορισμο (οδο-αριθμο) στην αρχη εβαλα το destin 6 και ακολουθησα πληρως τις οδηγιες ολα ηταν τελοια και φτανοντας ακριβως απο εξω μου ειπε οτι εφτασα στον προορισμο μου.στην διαδρομη κοιταζα την οθονη η οποια εδινε πολυ σωστες πληροφοριες και εμενε συνεχεια φωτισμενη και ευαναγνωστη Στην επιστροφη εβαλα το navimate με τον ιδιο τροπο και με εφερε και αυτο ακριβως χωρις λαθη. το προβλημα ηταν το εξης κατα την διαρκεια της επιστροφης μου ελεγε συνεχεια οτι δεν εχω σημα και να κοιταξω την κεραια παρολο που μου ελεγε ταυτοχρονα και που να στριψω!!!!(με 8-9 δορυφορους που ειχε βρει) ακομα δεν ειχα την δυνατοτητα να δω την οθονη γιατι εσβηνε,μπορει αυτα να διορθωθουν απο καποια ρυθμιση αλλα και παλι το destin μου δινει μεγαλυτερη σιγουρια μεχρι στιγμης κατα την διαρκεια της διαδρομης δεχτηκα 3 κλησεις και ενα μυνημα χωρις προβλημα * αυτες τις πρωτες μερες εγραψα αρκετα αν καποιον βοηθησουν εχει καλως οι αλλοι ετσι και αλλιως τα ηξεραν απο πριν και απλα δεν θα ξαναερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 ναι και αυτο που λες παιζει βλεπω οτι εισαι πολυ ενεργος χρηστης και παρατηρητηκος μπες λοιπον και ψαξε και δες οτι οσα κινητα βγαινουν στην αγορα και πανε για best sellers ποσες κακιες τρωνε απο ατομα που δεν το εχουν ακομα και πολυ πριν κυκλοφορησει για παραδειγμα το φορουμ του νοκια ν80 που ειχα παρει λογω αγορας συνεβει οτι και εδω....... εγω δεν λεψ οτι πηρα το τελοιο ppc λεω οτι ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ δεν εχει κατι κακο αντιθετα ολα παιζουν αψογα με χρηστη εμενα που ειμαι ενας μεσος χρηστης με λιγες εως καλες γνωσεις απο pc και νορμαλ χρηση ...και οπως ειπε ενας αλλος χρηστης εγω αυτα που του ζηταω μου τα κανει Για τον αλλο φιλο τωρα τον kirileman θα σου πω το εξης μπορει το ετεν που βλεπω οτι θες να παρεις να ειναι καλυτερο(μακαρι να ειναι να το παρω και εγω) αλλα αυτη τη στιγμη δεν κυκλοφορει οποτε δεν ειναι αμεσα συγκρισιμο και αφου λες οτι εχεις το αρτεμις πες και στους υπολοιπους τη γνωμη σου με λεπτομερειες και που βρηκες προβληματα. *σε λιγο θα γραψω μια μινι εμπειρια για το gps kai navim-dest Δεν σου το είπα σαν προσωπική επίθεση ή ειρωνία. Συνήθως αυτό που εμείς έχουμε είναι και το καλύτερο.:p Το eten έχει ένα δοκιμασμένο επεξεργαστή, τον 400αρη samsung, οπότε μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 οι γνωσεις μου απο gps και πλοηγηση με ppc ειναι λιγες και θα σας πω την σημερινη μου εμπειρια για αυτο με το 3300 Ξεκινησα μια διαδρομη 9 περιπου χιλ στα νοτια προαστεια με συγκεκριμενο προορισμο (οδο-αριθμο) στην αρχη εβαλα το destin 6 και ακολουθησα πληρως τις οδηγιες ολα ηταν τελοια και φτανοντας ακριβως απο εξω μου ειπε οτι εφτασα στον προορισμο μου.στην διαδρομη κοιταζα την οθονη η οποια εδινε πολυ σωστες πληροφοριες και εμενε συνεχεια φωτισμενη και ευαναγνωστη Στην επιστροφη εβαλα το navimate με τον ιδιο τροπο και με εφερε και αυτο ακριβως χωρις λαθη. το προβλημα ηταν το εξης κατα την διαρκεια της επιστροφης μου ελεγε συνεχεια οτι δεν εχω σημα και να κοιταξω την κεραια παρολο που μου ελεγε ταυτοχρονα και που να στριψω!!!!(με 8-9 δορυφορους που ειχε βρει) ακομα δεν ειχα την δυνατοτητα να δω την οθονη γιατι εσβηνε,μπορει αυτα να διορθωθουν απο καποια ρυθμιση αλλα και παλι το destin μου δινει μεγαλυτερη σιγουρια μεχρι στιγμης κατα την διαρκεια της διαδρομης δεχτηκα 3 κλησεις και ενα μυνημα χωρις προβλημα * αυτες τις πρωτες μερες εγραψα αρκετα αν καποιον βοηθησουν εχει καλως οι αλλοι ετσι και αλλιως τα ηξεραν απο πριν και απλα δεν θα ξαναερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν Φιλε μου με λιγα λογια και με ενα ΝΑΙ ή ΟΧΙ για να βοηθηθουν ΟΛΟΙ Κανει για Destinator ; Κανει για τηλεφωνο ; Κανει για Photos & Music ; Μπορει να σηκωσει ταυτοχρονα Destinator , SMS & κλησεις ; Μπορεις να εγκαταστησεις Προγ/τα - Παιχνιδια και να τα λειτουργησεις χωρις προβλημα; ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ---------------- H μνημη γιατι ειναι τοσο χαμηλη; Που πανε τα υπολοιπα 100 MB απο τα 128; Μηπως αν δεν υπαρχει στη μνημη το GPS θα εχει πολυ περισσοτερη; Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 ... αλλα αυτη τη στιγμη δεν κυκλοφορει οποτε δεν ειναι αμεσα συγκρισιμο και αφου λες οτι εχεις το αρτεμις πες και στους υπολοιπους τη γνωμη σου με λεπτομερειες και που βρηκες προβληματα. *σε λιγο θα γραψω μια μινι εμπειρια για το gps kai navim-dest Όταν λέω ότι το έχω δίπλα μου δεν εννοώ ότι έχω αγοράσει αλλά κάτι ακόμα καλύτερο. Έχω το πλαίσιο δίπλα μου! χε χε. Πριν από λίγο, μάλιστα, γύρισα από εκεί και αφού έπαιξα αρκετά μαζί του (πάλι) μπορώ να πω με σιγουριά τα εξής: 1)Η ροδέλα του δείγματος δείχνει ψεύτικη (αίσθηση), όπως είχα σχολιάσει. Δυστυχώς όσο ψεύτικη δείχνει άλλο τόσο κακή είναι κατασκευαστικά. Πατώντας το πλήκτρο start και γυρίζοντάς τη, κολλούσε αρκετές φορές. Κάποια στιγμή έπαψε να αντιδρά για δευτερόλεπτα όσο και αν τη γύριζα. Εν ολίγοις, λειτουργούσε (ή όχι) ανάλογα με τον τρόπο που την πίεζα. Νομίζω ότι σε λίγο θα έχουν όλοι το ίδιο πρόβλημα. 2) Ο φωτογραφικός φακός του είναι το ίδιο καλός με αυτόν του s200. Άριστη για τα δεδομένα των ppc, αρκετά καλή για τα δεδομένα των κινητών και μια χαρά για τα δικά μου γούστα. 3) Ανοίγοντας διάφορα προγράμματα διαπίστωσα ξανά ότι δεν είναι πιο γρήγορο από το s200. Χωρίς το παραμικρό πρόγραμμα περασμένο (αφού είναι δείγμα) καθυστερούσε αρκετά να ανοίξει το word, excel, οτιδήποτε. Φυσικά μιλάω για χρόνους της τάξεως των 2-3 sec (μόλις είχα κάνει reboot και ήταν σε flight mode). Κανένα πρόβλημα με αυτό. To πρόβλημα, νομίζω, υπάρχει όταν ανοίγεις κάτι βαρύ. Στο navi πάλι σερνόταν. Αυτή τη φορά δεν βρήκε δορυφόρους (προφανώς δεν έπιανε, δεν είχε κάτι η συσκευή). Το βελάκι (όχι Χ αλλά βελάκι;;; ) το έδειχνε κάπου στη ρουμανία ενώ από κατω μπορούσε κανείς να δει τον ελληνικό χάρτη κανονικά αρκεί να έκανε αρκετό zoom out. Τα pan & zoom ήταν ξανά ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ αργά. Όταν το πετύχω με σήμα θα δοκιμάσω να του ορίσω και μια διαδρομή. Πάντως, αν τελικώς, την κάνεις τη δουλειά σου χωρίς ουσιαστικά προβλήματα (κρασαρίσματα κλπ), τότε μπορώ να αποδεχτώ τις όποιες καθυστερήσεις. 4) Μέγεθος, εμφάνιση, mouse είναι ΤΡΕ'ΛΛΑ!!! 5) H τιμή... απογοητευτική. (200 ευρώ πάνω από το m600+ δικαιολογούνται; δεν ξέρω...) Αυτά για την ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Καλά, πολλοί χρήστες δε μπορούν να είναι και απόλυτα αντικειμενικοί. Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου...:D προσωπικα johner φιλε μου παντα λεω την αληθεια σε κατι που παιρνω,κανε ενα μικρο search σε μηνυματα μου σε αλλα threads και θα δεις οτι παντα λεω υπερ και κατα σε ενα κινητο που κραταω,δεν παινευω το σπιτι μου,σημερα το εχω το 3300 αυριο μπορει και οχι. προσωπικα το δικο μου δεν καθυστερει οπως πχ το s-200,το ειδε κι ο manos the greek και μου ειπε οτι το βλεπει μια χαρα,ενταξει δεν εχει την ταχυτητα αποκρισης που εχει ενας samsung η ενας 520αρις ομως δεν εχω και καποιο προβλημα,οτι ζηταω το κανει χωρις καθυστερησεις και κολληματα. η ροδελα πραγματικα ειναι το κατι αλλο,παιζει λιγο ομως σε καμια περιπτωση δεν δειχνει φτηνιαρικο στο σημειο αυτο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Όταν λέω ότι το έχω δίπλα μου δεν εννοώ ότι έχω αγοράσει αλλά κάτι ακόμα καλύτερο. Έχω το πλαίσιο δίπλα μου! χε χε. Πριν από λίγο, μάλιστα, γύρισα από εκεί και αφού έπαιξα αρκετά μαζί του (πάλι) . φιλε μου χιλια συγνωμη εσυ κανεις πλακα και εγω νομιζα οτι μιλαμε σοβαρα καλο παντως αυριο θα παω και εγω στο πλαισιο να κανω ενα τεστ του ν93:lol: Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 φιλε μου χιλια συγνωμη εσυ κανεις πλακα και εγω νομιζα οτι μιλαμε σοβαρα καλο παντως αυριο θα παω και εγω στο πλαισιο να κανω ενα τεστ του ν93:lol: Δυστυχώς δεν κάνω πλάκα αλλά δεν είναι και κανείς υποχρεωμένος να με πάρει στα σοβαρά. Ότι είχα να πω για αυτήν την κατά τα άλλα αξιολογότατη συσκευή το είπα. Το αν είναι σοβαρά ή όχι αυτά που έγραψα, το αν έχουν βάση ή όχι, το αν έχουν μια δόση αλήθειας ή όχι, θα το κρίνουν όσοι πάρουν το artemis στα χέρια τους ... εκτός από εσένα, προφανώς, αφού μόλις το απέφυγες. Πάντως, δεν ήξερα ότι πρέπει να υποβάλεις ένα ppc σε εξαντλητικά τεστ στα εργαστήρια εξειδικευμένου περιοδικού κινητής τηλεφωνίας-ψηφιακής τεχνολογίας για να διαπιστώσεις τα εξόφθαλμα (μέγεθος, βάρος, τιμή, εμφάνιση, αίσθηση πλήκτρων, ταχύτητα στα μενού και σε προεγκατεστημένα προγράμματα κ.α.)... Το μόνο που δεν έκανα το 20λεπτο που έμεινα μόνος με το artemis ήταν να του βάλω το tcpmp και να του αρχίσω τα benchmarks με δικά μου video. Λες και είμαστε όλοι άσχετοι εδω μέσα. Τέλος πάντων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 ας κανουμε και λιγη πλακα.... απο τα παραπανω προκυπτει με σαφηνεια ενα συμπερασμα...:blink: μονο με τα προεγκατεστημενα προγραματα σερνεται...:blink: αμα το φορτωσεις ομως συμπεριφερεται απολυτως ικανοποιητικα:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 ας κανουμε και λιγη πλακα.... απο τα παραπανω προκυπτει με σαφηνεια ενα συμπερασμα...:blink: μονο με τα προεγκατεστημενα προγραματα σερνεται...:blink: αμα το φορτωσεις ομως συμπεριφερεται απολυτως ικανοποιητικα:blink: Και που να δεις αν το αγοράσεις πως "τρέχει"... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Και που να δεις αν το αγοράσεις πως "τρέχει"... :) φιλε για μενα μετραν και αλλα πραγματα οχι μονο ποσο τρεχει ειχα τρεο 650 (σφαιρα)που ετρεχε υποθετω πιο γρηγορα απο οποιοδηποτε ppc αλλα τι να το κανεις που ηταν διπλασιο απο το p3300 σε ογκο αλλα ισως και σε βαρος... επειδη ετσι και αλλιως χρειαζεται να κανω εναν συμβιβασμο προτιμω να ειναι η ταχυτητα παρα η αισθητικη,η λειτουργικοτητα,η ευκολια μεταφορας το σημειο συμβιβασμου.. περιεργαστηκα την artemis στην εκθεση και μπορω να πω οτι δεν παει σφαιρα (οπως το trinity) αλλα παει αξιοπρεπως και η αισθηση που μου εδωσε ηταν πιο κοντα στις εντυπωσεις που εγραψαν οσοι το αγορασαν. αρα ναι θα το αγορασω γιατι συν τοις αλλοις μου κλεισε και το ματι (κατι που δεν εκανε σε καμμια περιπτωση το x500 για παραδειγμα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Και που να δεις αν το αγοράσεις πως "τρέχει"... :) δηλαδη θες να πεις οτι επειδη το αγορασα λεω ψεματα για να υποστηριξω οτι δεν ειμαι βλακας που πηγα και το πηρα? οπως και επειδη θελω να πεσουν στη λουμπα και αλλοι να σε πληροφορησω οτι δεν λειτουργω ετσι εγω αγοραζω οτι μου γυαλισει και οταν το βαρεθω το πουλαω η το πεταω και αν ηταν μαπα ο ομαπας θα εβγαινα και θα το ελεγα γιατι δεν ειμαι πιτσιρικας για να εκτειθωμαι ετσι απλα για ενα τηλεφωνακι απο μενα τελος απο εδω και περα πες εσυ στα παιδια πληροφοριες για το ppc apo ta 20pta στο πλαισιο Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 προσωπικα johner φιλε μου παντα λεω την αληθεια σε κατι που παιρνω,κανε ενα μικρο search σε μηνυματα μου σε αλλα threads και θα δεις οτι παντα λεω υπερ και κατα σε ενα κινητο που κραταω,δεν παινευω το σπιτι μου,σημερα το εχω το 3300 αυριο μπορει και οχι. προσωπικα το δικο μου δεν καθυστερει οπως πχ το s-200,το ειδε κι ο manos the greek και μου ειπε οτι το βλεπει μια χαρα,ενταξει δεν εχει την ταχυτητα αποκρισης που εχει ενας samsung η ενας 520αρις ομως δεν εχω και καποιο προβλημα,οτι ζηταω το κανει χωρις καθυστερησεις και κολληματα. η ροδελα πραγματικα ειναι το κατι αλλο,παιζει λιγο ομως σε καμια περιπτωση δεν δειχνει φτηνιαρικο στο σημειο αυτο. Ταξιδιώτη ούτε για σένα το είπα. Κανέναν δεν είχα στο μυαλό μου, γενικά το είπα σαν μια παρατήρηση. Καλώ λοιπόν τον MtG στο βήμα να μας πει και αυτός τη γνώμη του!:D Σε επιδόσεις πάντως μπορούμε να το συγκρίνουμε μόνο με άλλους OMAPes. Σίγουρα είναι κατώτερο από όλα τα υπόλοιπα PPC PE με διαφορετικό επεξεργαστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ralfs Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Καλημερα φιλε μου. 1) Που το βρισκεις σκετο το Artemis χωρις το Navimate? http://www.ezshop.gr/Scripts/prodView.asp?idproduct=977 2) Σε συνδυασμο με το πρωτο αν ΔΕΝ ΕΧΕΙ φορτωμενο το Navigator προγραμμα δεν θα εχει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ μνημη απο τα 29,5 MB που ανεφερε ενας φιλος πριν; ΕΣΥ ποση μνημη ειχες στο ξεκινημα. 29 ΜΒ ειναι ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ Το Navimate είναι στην MicroSD και δε παίρνει χώρο από τη μνήμη του τηλεφώνου. Δυστυχώς αυτό είναι το μέγεθος που μένει ελεύθερο από το εργοστάσιο για αυτό και πρέπει να έχεις υποχρεωτικά μια κάρτα MicroSD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Το Navimate είναι στην MicroSD και δε παίρνει χώρο από τη μνήμη του τηλεφώνου. Δυστυχώς αυτό είναι το μέγεθος που μένει ελεύθερο από το εργοστάσιο για αυτό και πρέπει να έχεις υποχρεωτικά μια κάρτα MicroSD. To navimate δεν ξέρω, αλλά το tomtom σου τρώει μερικά mb. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να σβήσετε ό,τι έχει σχέση με tomtom αν δεν ταξιδεύετε ευρώπη και μάλιστα δυτική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 δηλαδη θες να πεις οτι επειδη το αγορασα λεω ψεματα για να υποστηριξω οτι δεν ειμαι βλακας που πηγα και το πηρα? οπως και επειδη θελω να πεσουν στη λουμπα και αλλοι να σε πληροφορησω οτι δεν λειτουργω ετσι εγω αγοραζω οτι μου γυαλισει και οταν το βαρεθω το πουλαω η το πεταω και αν ηταν μαπα ο ομαπας θα εβγαινα και θα το ελεγα γιατι δεν ειμαι πιτσιρικας για να εκτειθωμαι ετσι απλα για ενα τηλεφωνακι απο μενα τελος απο εδω και περα πες εσυ στα παιδια πληροφοριες για το ppc apo ta 20pta στο πλαισιο Βασικά... έκανα πλάκα (συμπορευόμενος με τον προηγούμενό μου). Ήμαρτον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Παιδιά πάντως είναι ΠΟΛΥ ωραίο!!! Πήγα κι εγώ σήμερα στο Πλαίσιο το είδα live και μπορώ να πω πως με εντυπωσίασε η εξωτερική του εμφάνιση, αλλά κι η λειτουργικότητα του φοβερού και τρομερού mouse! Η αλήθεια είναι πως η ποιότητα κατασκευής είναι κατώτερη για εμένα από το m600 αλλά κι από το S200. Βέβαια σε σύγκριση με το 9100 είναι ανώτερο… Από ταχύτητα, δεν είδα κάποιο πρόβλημα στην απόκριση των βασικών, αλλά από την άλλη μόνο τα βασικά δοκίμασα. Βέβαια, στο 9100 που είχα δει πέρσι μέχρι και στο να ανοίξει το πρόγραμμα της κάμερας έτρωγε κόλλημα, σε κάτι που το Artemis ήταν σφαίρα.. Από τιμή προσωπική μου άποψη είναι ότι αξίζει τα λεφτά του από θέμα χαρακτηριστικών. Τώρα το μεγάλο ερωτηματικό είναι εάν ο OMAP(as?) παραμένει μάπας ή εάν έχει γίνει κάποιο optimization και τα πράγματα είναι καλύτερα. Σε αυτό καλό είναι να μας απαντήσουν και τα παιδιά και να κάνουν κάποιες δοκιμές με βαριά προγραμματάκια, και κυρίως με το destinator που πιστεύω είναι το πρόγραμμα που σίγουρα θα χρησιμοποιήσει όποιος κι αν πάρει αυτό το ppc-phone... Υ.Γ. Το mouse είναι ΦΟΒΕΡΟ, το λέω άλλη μια φορά :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Ταξιδιώτη ούτε για σένα το είπα. Κανέναν δεν είχα στο μυαλό μου, γενικά το είπα σαν μια παρατήρηση. Καλώ λοιπόν τον MtG στο βήμα να μας πει και αυτός τη γνώμη του!:D Σε επιδόσεις πάντως μπορούμε να το συγκρίνουμε μόνο με άλλους OMAPes. Σίγουρα είναι κατώτερο από όλα τα υπόλοιπα PPC PE με διαφορετικό επεξεργαστή. Ότι πήγαινε καλύτερα από το S200 αφόρτωτο πάντα πήγαινε, αλλά επίσης πήγαινε αφόρτωτο όπως το FS n560 στο auto CPU μου με wisbar,pocket plus,pocketbreeze... Υποφερτό ήταν... :D Φορτωμένο δεν το έχω δει! :) Εγώ προσωπικά ppc με omap δεν θα έπαιρνα πάντως... Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Το Navimate είναι στην MicroSD και δε παίρνει χώρο από τη μνήμη του τηλεφώνου. Δυστυχώς αυτό είναι το μέγεθος που μένει ελεύθερο από το εργοστάσιο για αυτό και πρέπει να έχεις υποχρεωτικά μια κάρτα MicroSD. ελα φιλε,τι του λες του ανθρωπου?ποια micro sd ?που ακομα και m 600 eten να ειχε με τα 183 mb ελευθερα δεν θα του εφταναν για να βαλει προγραματα μεσα στην εσωτερικη μνημη του κινητου.Να ξερουμε τι λεμε,σας διαβαζω τοσες μερες να λετε ενα σωρο πραγματα εσεις οι μη εχοντες το κινητο.η παρτε το η μην το παιρνετε.μηπως θα ειναι και το τελευταιο μας?4 χρονια τωρα εχω αλλαξει 7 pda phone μεχρι τωρα και ολη την σειρα του pxxx και αυτο ειναι το μοναδικο που επιτελους καταφερε να με κερδισει τοσο πολυ για ¨΄την ωρα".δε θα αναφερθω σε τιποτε αλλο παρα μονο στην καταραμενη μικρη του μνημη,για να μην λετε οτι δεν λεμε και τα κακα...το ειχα πει απ την πρωτη ωρα οταν με πληροφορησε ο mastelos.παρ ολα αυτα το αγορασα και λογω εμπειριας στα στριμωγματα μνημης απο παλιοτερες συσκευες τωρα τουχω βαλει μεσα "εως τωρα" γιατι επεται και συνεχεια 160 παιχνιδια και 80 εφαρμογες και η μνημη ειναι στα 28,40.την καληνυχτα μου σε ολους και οσοι εχετε το ιδιο προβλημα p. m me να σας πω το how to...mastele μην ασχολεισε αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 H αληθεια ειναι οτι οπως προβληματιζονται καποιοι με τις "πικριες" που εχουν εκφραστει ετσι και γω προβληματιζομαι με οσους υποστηριζουν οτι το μοντελο αξιζει τοσο. Μηπως σαν καταναλωτες θα πρεπε να προσεχουμε που δινουμε τα 700 ευρω μας,ειτε τα βγαζουμε ευκολα ειτε τα χουμε για πεταμα? Μηπως αν το S200 π.χ ειχε χαμηλες πωλησεις τωρα η HTC θα το χε σκεφτει ξανα και τωρα με τα ιδια 700 ευρω το artemis φορουσε τον 400ρη της samsung? Ομοιως αν ειχαμε αποδοκιμασει καποιες πολιτικες της ACE τωρα θα απολαμβαναμε ανωτερου επιπεδου υπηρεσιες? Εγω προσωπικα θα στραφω προς την Eten μια φερελπιδα εταιρεια που χωρις τα κεφαλαια και τους πορους της HTC γινεται χρονο με το χρονο αισθητα καλυτερη.Παρολ'αυτα υποθετω οτι εχω το δικαιο να ασκω κριτικη σε καθε μοντελο ειτε το εχω αγορασει ειτε οχι. Απο την αλλη αν για διαφημιστικους λογους του forum ισχυει καποιο καθεστως προστασιας καποιων εταιρειων επειδη διαφημιζονταιεχουν καποια εννομη η οικονομικη σχεση με το φορουμ,τοτε το σεβομαι απολυτως και θα μετριασω τα σχολια μου. Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stred Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 τωρά αυτό περι προστασίας της htc που κόλαγε? δλδ πρέπει ντε και καλά οι αγοραστές του artemis να βγαίνουν και να γκρινιάζουν για τις επιδόσεις για να είναι"αντικειμενικοί" και "δίκαιοι"? εγω βλέπω πως αρκετοί απο τους κατόχους του εχουν: α)αρκετή εμπειρία στον χώρο των ppc β)δεν έχουν σοβαρά προβλήματα και όντως σαν κάτοχος s200 που μετά απο 2 μήνες το έχω σετάρει οπώς μου αρέσει και είμαι ευχαριστημένος δεν έχω παρά να τα πιστέψω τα παιδιά και όχι να κάθομαι και να λέω ότι θεωρία μου έρχεται.. Υ.Γ. τελικά δοκίμασε κανείς παιχνιδάκια να μου πεί αν μπορούν να παιχτούν με το mouse ή αν δε βολέυει καθόλου?:( Παράθεση dum spiro spero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 σιγουρα πιστευω τα παιδια.Απλα το οτι ειναι ικανοποιημενοι 5 χρηστες δεν σημαινει οτι θα ειμαι κι εγω Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts