Jump to content

ralfs

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ralfs

  1. http://www.ezshop.gr/Scripts/prodView.asp?idproduct=977 Το Navimate είναι στην MicroSD και δε παίρνει χώρο από τη μνήμη του τηλεφώνου. Δυστυχώς αυτό είναι το μέγεθος που μένει ελεύθερο από το εργοστάσιο για αυτό και πρέπει να έχεις υποχρεωτικά μια κάρτα MicroSD.
  2. Johner βάλε και τα ταχυδρομικά και έρχεσαι στα 584 οπότε 35 ευρώ διαφορά. Τι έγινε, δεν μπορείς να την πείς πλέον για τα 100 ευρώ διαφορά; :lol:
  3. Όλα είναι ανάγκες elteo. Routing κάνει, κάλυψη για όλη την Ελλάδα έχει, POI έχει δε θέλω κάτι άλλο. ΟΚ το Interface είναι μαύρο χάλι σε σχέση με το Destinator αλλά το να το βάλω μια διεύθυνση είναι 15 δευτερόλεπτα και μετά ακούω οδηγίες.
  4. Γιατί να παρηγορηθώ; Που πήρα το P3300 της ACE με €150 με την επιδότηση την εταιρική που είχα; Γιατί να μην πάρω συσκευή της ACE αφού έχω επιδότηση; Και πολύ καλό forum υποστήριξης έχουν και άμεση εξυπηρέτηση είχα που πήγα από τα γραφεία τους. Nα μην το πάρω από ACE επειδή εσύ δεν τους πας; Πάντως εαν θέλεις στείλε μου ένα PM με το κόλλημα που έχεις φάει για να καταλάβω και εγώ.
  5. Από το qtek forum της ace: Πολύ καλό αυτό! Καλύτερα που πήρα το πακέτο της ACE για να έχω το navimate και να χρησιμοποιήσω αργότερα το TMC!! Καλύτερα Navimate που θα απαιτεί username/pass μετά και δε θα παίζει σπασμένο, παρά Destinator που μπορείς να το βρείς σπασμένο... Και το navimate μια χαρά είναι και τη δουλειά του την κάνει..
  6. Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία αυτός που σου πουλάει τη συσκευή θα πρέπει να σου δίνει και την εγγύηση. Το πιο πιθανό είναι οι του expansys να σου πουν Teleservice που είναι συσκευές της Dangaard. Η ACE-Hellas μπορεί να το δεχτεί αλλά σίγουρα δε θα το βάλει και ως high priority...
  7. Η ACE-Hellas μπορεί να καλύψει συσκευές της HTC (μόνο HTC branded όχι Qtek) που είναι από το εξωτερικό σε εγγύηση που έχουν hardware προβλήματα. Έχει αναφερθεί ξανά και στο forum της ACE-Hellas. Δες και τα link του christou... Το εαν είναι ή δεν είναι επίσημη δεν τίθεται θέμα. Το λέει η HTC και όπως έχουν αναφέρει χρήστες εδώ στο forum που έστειλαν e-mail στην HTC αυτή το προώθησε στην ACE-Hellas και όχι σε κάποιον άλλο ;) Το γεγονός της ανακοίνωσης από μεριάς της ACE-Hellas επέκτασης συνεργασίας με την HTC ενισχύει αυτό το πράγμα (προσοχή ανακοίνωση με την ίδια την HTC όχι με διανομέα της HTC!)
  8. Επειδή την έχω πατήσει στο παρελθόν, εαν πας και απενεργοποιήσεις την επιλογή "Use Unicode when needed" στις επιλογές των SMS, τότε ο counter δείχνει 160 χαρακτήρες κανονικά αλλά το μήνυμα πάει με ??????? οπότε και δεν φεύγει κανόνικα με Ελληνικά. Οι συσκευές της Dynax έχουν Paragon Ελληνικά και δεν στέλνουν SMS 160 χαρακτήρων (μπορεί να εγκατασταθεί άλλη εφαρμογή για να στέλνεις με 160). Το να σου λέει κάποιος ότι η Microsoft βάζει τα Ελληνικά για την Dynax είναι γελοίο. Η Microsoft δίνει Ελληνικά στους κατασκευαστές (HTC) και ο κατασκευαστής μόνο μπορεί να τα βάλει και έχει την άδεια. Αυτό δεν το κάνει η HTC αλλά το κάνει η Mitac για παράδειγμα στο Mio. Εαν παρατήρησες επίσης στο Control Panel η συσκευή της Dynax είχε το Leng που είναι το Language Extender της Paragon... Τι άλλο χρειάζεσαι δηλαδή για να καταλάβεις ότι είναι Ελληνικά Paragon.... Οι συσκευές ανοίγονται στη Δανία (Dangaard) περνιούνται τα Ελληνικά της Paragon εκεί και έρχονται μετά στη Dynax. Ταινία ασφαλείας πάντως όταν πήρα το S200 της Dynax δεν είχε και δεν αναγραφόταν πουθένα ο εισαγωγέας (όπως προβλέπεται από το νόμο). Το πήγα πίσω στο μαγαζί που το πήρα και μου φέρανε συσκευή της ACE-Hellas όπου είχε πάνω και ταινίες και όνομα εισαγωγέα και στέλνω κανονικά SMS με 160 χαρακτήρες. Με λίγα λόγια το παραπάνω του cosmos σχόλιο είναι σωστό! Άντε και αύριο θα έχω και στα χέρια μου τo P3300 :D
  9. energy έχεις παραλείψει ένα σημαντικότατο παράγοντα. Οι branded συσκεύες είναι πιο φθηνές γιατί έχουν "επιδότηση" από το τμήμα marketing καθώς υπάρχει το λογότυπο πάνω στις συσκευές τους. Για αυτό ακριβώς το C500 είναι πιο φθηνό από τα Qtek/i-mate και για αυτό ακριβώς το MDA είναι πιο φθηνό από τα Qtek/i-mate. Η διαφορά στις τιμές έγγυται από τον παραπάνω λόγο και όχι ότι η Qtek ή η i-mate πάνε να βγάλουνε το μεγάλο ποσοστό. Αυτό μπορείς να το δεις και στο expansys που το i-mate είναι κοντά στις τιμές των ελληνικών καταστημάτων αλλά μακρυά από την T-Mobile. Γενικότερα εαν ασχοληθείς με τη κινητή τηλεφωνία και τις τιμές θα δείς ότι τα ποσοστά χονδρικής-λιανικής είναι πολύ μικρά <8%. Όσοι έχουν καταστήματα θα στο επιβεβαιώσουν. Το θετικό είναι ότι η αγορά είναι ελευθέρη και ο πελάτης μπορεί να αγοράσει από όπου θέλει. Από τη στιγμή που δεν τον ενδιαφέρουν τα Ελληνικά για παράδειγμα θα πάρει το MDA Compact. Έτσι και εγώ είχα πάρει το C500 αλλά το πούλησα και πήρα το 8010 με επιδότηση που είχα. Ελπίζω να κατάλαβες πως έχουν τα πράγματα και να σταματήσεις να τα χώνεις από εδώ και από εκεί καθώς είσαι και moderator και αυτά τα πράγματα θα έπρεπε να τα γνωρίζεις.
  10. Το εαν είναι καλύτερο το Symbian ή το Windows υπάρχει ειδικό thread. Εγώ σαν πρώην χρήστης C500 και πιο πριν 6600 βρίσκω το Windows Mobile καλύτερο και πολύ πιο εύχρηστο. Ένα 6600 που έπιασα στα χέρια μου προχτές ενός φίλου δε μπορούσα να το χειριστώ πλέον και το θεωρώ το πλέον δύσχρηστο. Έτσι όμως είχα νιώσει και όταν πέρασα από το 6600 στο C500. Άρα υπάρχει κάποιος χρόνος εξοικίωσης με το κάθε λειτουργικό. Προσωπικά επειδή ο συγχρονισμός με το Outlook είναι τα πάντα για εμένα το 8010 παίρνει 100 και το 6600 παίρνει 1! Όλα υπάρχουν στο κουτί και φορτίζει και η συσκευή από το καλώδιο και τέλος! Bluetooth συγχρονισμό πότε δε τον συμπάθησα (ίσως γιατί μου το επιβάλανε). Από το να βάζω το φορτιστή πάνω στη συσκευή μου προτιμώ να βάζω το usb καλωδιάκι και να κάνω συγχρονισμό και φόρτιση ταυτόχρονα. Όσο για τη μπαταρία δε μιλάμε! Το 8010 είναι φοβερό. Παιδιά διαβάστε το review του 8010 στο myphone. Έχει πολλές απαντήσεις σε αυτά που ρωτάνε. Όσο για το σχόλιο σου εαν σοβαρές εταιρίες δεν τα λένε αυτά είναι σαν να λες ότι δε πρέπει να παραδέχονται τα λάθη τους! Είναι τιμή τους η άμεση απόκριση στο πρόβλημα και στην υπόσχεση της λύσης (έτσι και αλλιώς ξέρουμε ότι έχει λυθεί από τη στιγμή που δουλευεί στο 8080). Τα Ελληνικά είναι σαφώς πιο σωστά στο 8010 από άλλα κινητά. Το "test" σου μάλλον δεν ήταν τόσο καλό... Το ότι το κάνει μια Ελληνική εταιρία εγγυάται ότι θα είναι καλύτερο από το να γίνει από μια μεταφραστική εταιρία στο εξωτερικό. Τέλος για το service, η Teleservice είναι τεράστια πανευρωπαϊκή εταρία που καλύπτει τα Qtek. Οπότε υπάρχουν εξειδικευμένα service points. Αυτά τα έψαξα καλά πριν δώσω το C500 και να πάρω το 8010 και δε μετανιώνω για την επιλογή μου καθώς 2 φορές που έστειλα e-mail στην ACE-Hellas με ερωτήσεις μου απάντησαν εντός 2 ωρών. Συγχαρητήρια στην ACE-Hellas για τη προσπάθεια της και τη συνεχή υποστήριξη στους πελάτες και μακάρι και οι μέγαλοι να ήταν έτσι. Εγώ πάντως προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους να το χτυπήσουν το κινητό. Για εμένα δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή αυτή τη στιγμή στην αγορά και πιο ολοκληρωμένο κινητό!
  11. Δε καταλαβαίνω γιατί τόση φασαρία για τη τιμή! http://www.expansys.com.gr/product.asp?code=SMARTPHONE_3&sbadd=SMARTPHONE_3 Μαζί με τα ταχυδρομικά βγαίνει 450! Τα 20 ευρώ διαφορά θα συζητάμε που σου δίνουν 2 χρόνια εγγύηση πανευρωπαϊκη, Ελληνικά και δυνατότητα αγοράς με επιδότηση; Εγώ πάντως έδωσα το C500 που είχα €300, θα πάρω το 8010 με επιδότηση για να έχω και τα Ελληνικά και την εγγύηση και θα μου μείνουν και λεφτά στη τσέπη!
  12. consono: Οι εφαρμογές της ACE-Hellas για αυτόματη ρύθμιση GPRS/MMS και η εφαρμογή που κάνει αυτόματα κεφαλαία τα SMS υπάρχουν; Εαν ναί, πως σου φάνηκαν;
  13. Είπαμε είναι στη beta ROM! :D
  14. Παιδιά πέρασα τη beta έκδοση! Χαρακτηρίζεται beta για τις εφαρμογές που έχει φιάξει η ACE-Hellas και όχι για το κομμάτι ROM της HTC. Η έκδοση ROM είναι η 1.10.10.1! Περιλαμβάνει 2 εφαρμογές καταπληκτικές!!!! Επιτέλους γράφεις SMS και δε χρειάζεται να τα αλλάζεις από μικρά->κεφαλαία αλλά το τηλέφωνο το μετατρέπει μόνο του!!!! Υπάρχει και μια εφαρμογή που το απενεργοποιεί αυτό εαν κάποιος θέλει να στέλνει unicode! Η άλλη εφαρμογή αλλάζει τις ρυθμίσεις GPRS. Έβαλα μέσα τη κάρτα μου Vodafone και όταν ξεκίνησα το τηλέφωνο μου είχε περασμένες ρυθμίσεις! Άλλαξα κάρτα και έβαλα της ΤΙΜ και με ρώτησε εαν θέλω να διαγράψω τις παλιές ρυθμίσεις! Του είπα "Ναί" και μου πέρασε τις ρυθμίσεις της ΤΙΜ!!! ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!!!!! Επίσης υπάρχει πλέον και το Smartfilter 1.2! Συγχαρητήρια στην ACE-Hellas για αυτά τα όμορφα εργαλεία που είναι σίγουρα απαραίτητα για κάθε smartphone ;) Επιπλέον φαίνεται ότι δεν ξεχνάει τους χρήστες του 8080 παρόλο που κυκλοφορεί σύντομα το 8010!
  15. Εγώ το πήρα από Orange Ελβετίας και μου ήρθε με μεταφορικά περίπου 380 ευρώ. Δε πρέπει να συγκρίνεις τη τιμή της Orange με του Qtek. Η Orange έχει πιο χαμηλή τιμή καθώς είναι simlocked. Γιατί δεν συγκρίνεις τη τιμή του Qtek με το expansys και το imate;
  16. Μήπως έχεις bootloader 1.07.02 με την έκδοσης της O2 που πέρασες;
×
×
  • Create New...