Jump to content

[Επίσημο] HTC P3300 (Artemis)

SIRHC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά εσύ "βρήκες" και γύρισες αλλιώς, απότι φαίνεται από τα παραπάνω μηνύματα και τις αντιδράσεις των υπολοίπων. :)

Η αλήθεια είναι πως συμφωνώ μαζί σου κατά βάθος. Θα πρέπει ο καθένας να καταβάλει τη δική του προσπάθεια σε όλα τα θέματα προτού στραφεί στην εύκολη λύση και εσύ με τη στάση σου του κάνεις μακροπρόθεσμα καλό. Επειδή κανείς δεν το εκτιμάει αυτό, όμως, έχω καταλήξει ότι αν ξέρω και θέλω, βοηθάω. Ούτε συμβουλές, ούτε τίποτα άλλο. Δεν υπάρχει κανένα χαρμάνι όπως βλέπεις. Με ενδιαφέρει και εμένα ο sar δείκτης του artemis και άλλων συσκευών που δεν έχω. Και το x500 δεν θα το έχω για πάντα.

Tha se malwsw.......

Otan kapote me rwtouses egw pote den sou eipa na psaxeis...:lol: :lol:

Ti egine kala eisai xathikame.. ;)

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Tha se malwsw.......

Otan kapote me rwtouses egw pote den sou eipa na psaxeis...:lol: :lol:

Ti egine kala eisai xathikame.. ;)

Φυσικά και δεν μου είπες ποτέ να ψάξω. Θα με τσάτιζε πολύ αυτό, που να κάθομαι να ψάχνω όλες τις σελίδες, τα θέλουμε όλα έτοιμα βλέπεις. Παρόλ' αυτά, o mastelos έχει ουσιαστικά δίκιο εδώ. Το βλέπω και από το μικρό μου αδερφό που αντί να ψάξει να βρει μόνος του τι παίζει με τα windows και τα pc, ρωτάει εμένα χωρίς δεύτερη σκέψη. Κανονικά θα πρέπει ο καθένας να κάνει ότι μπορεί από μόνος του και αν δε βρίσκει άκρη, τότε να ζητάει βοήθεια. Για τον εαυτό του, όχι για κανέναν άλλο. Αυτά. :)

Τελικά εσύ "βρήκες" και γύρισες αλλιώς, απότι φαίνεται από τα παραπάνω μηνύματα και τις αντιδράσεις των υπολοίπων. :)

Η αλήθεια είναι πως συμφωνώ μαζί σου κατά βάθος. Θα πρέπει ο καθένας να καταβάλει τη δική του προσπάθεια σε όλα τα θέματα προτού στραφεί στην εύκολη λύση και εσύ με τη στάση σου του κάνεις μακροπρόθεσμα καλό. Επειδή κανείς δεν το εκτιμάει αυτό, όμως, έχω καταλήξει ότι αν ξέρω και θέλω, βοηθάω. Ούτε συμβουλές, ούτε τίποτα άλλο. Δεν υπάρχει κανένα χαρμάνι όπως βλέπεις. Με ενδιαφέρει και εμένα ο sar δείκτης του artemis και άλλων συσκευών που δεν έχω. Και το x500 δεν θα το έχω για πάντα.

για να τελοιωνει το θεμα μεταξυ μας γιατι δεν εχει και νοημα δεν εχω κατι μαζι σου απλα σταματα να "μου τη λες" καλο θα ειναι να βρουμε την καλυτερη λυση και να βοηθαμε ολοι οσο μπορουμε με οτι γνωσεις εχει ο καθενας,και εγω δεν παντρευτηκα το αρτεμις και αυριο μπορει να παρω κατι αλλο

και αν θες και εσυ αν κανουμε καποια συναντηση καλο ειναι αν μπορεις να ερθεις να δουμε και εμεις απο κοντα το χ500 να δεις και εσυ το αρτεμις......

αλλος για καφεεε:)

Samsung Note II

καφε? μεσα κι εγω!!!
History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc...

Σήμερα το δοκίμασα πλάι πλάι με ένα Mio A701 520MHz Intel XScale PXA270. Συγκεκριμένα ενώ του μετέφερα ένα μεγάλο αρχείο με το Bluetooth ανοίξαμε Destinator και υπολογίσαμε μια μακρινή διαδρομή. Και τα δύο τελείωσαν το υπολογισμό μετά από 20 περίπου δευτερόλεπτα ταυτόχρονα!!!

Ένα Video (700 kbps) που δοκίμασα μου έκανε πολύ ελαφρά σπασίματα ακόμα και overclocked στο Mio έπαιζε πιο καλά :wacko: .

Την microSD UltraII (2Gb) στα 85 περίπου ευρώ από ebay http://stores.ebay.com/fastmemoryman

Πέρασα χθες από τον Γερμανό. Tην Δευτέρα θα το έχουν. H τιμή του 699 και μάλλον θα έχει και car kit. O πωλητής δεν ήταν σίγουρος. Φαντάζομαι επειδή πλέον ο Γερμανός είναι της cosmote ότι θα κυκλοφορήσει και στα cosmote καταστήματά της. Tην επόμενη βδομάδα καλώς εχόντως των πραγμάτων θα το έχω στα χέρια μου...

Παιδιά, αν έχετε δει υπάρχουν κάτι βάσεις αυτοκινήτου οι οποίες μπαίνουν στους αεραγωγούς. Αν πάρω καμία τέτοια, λέτε να υπάρχει πρόβλημα με το σήμα του GPS ή να προτιμήσω καμία από αυτές που κολάνε στο παρμπρίζ?

Δεν ξέρω αν έχει δοκιμάσει κανείς τέτοια βάση αλλά εγώ θα προτιμούσα αυτή με την βεντούζα στο παρμπρίζ. Νομίζω ότι θα είναι πιό σίγουρη η Άρτεμις, και δεν θέλω να πάθει κανένα ατύχημα. Πάντως έγω που έριξα μία ματιά στο Fnac, δεν μου γέμισαν το μάτι αυτές που είχε (20 και 29 ευρώ). Θα περιμένω λίγο ακόμα, αν και επιβάλλεται μια βάση.

Επί τη ευκαιρία, ξέρει κανείς πως να κάνει assign στο πράσινο κουμπί το Phone Plus μια και είναι πολύ πιο λειτουργικό και εύχρηστο σαν dialer ?

Κωνσταντίνος

Και που να χες καμιά άλλη Άρτεμις (η μήπως Αρτέμιδα, δεν κλίνεται αυτό το όνομα; ) στο διπλανό κάθισμα τι άγχος που θα είχες ;)

καλο!!!! παντως παρε ποιο καλα βαση για το παρμπριζ
History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc...

Παιδια κατανταω κουραστικος το ξερω..Απλα θελω καποιος να μοθ επιβεβαιωσει αν οντως το SAR του κινητου ειναι 1.1.....Με βλεπω να πηγαινω σε κανα μαγαζι και να ζητησω το βιβλιαρακι για να το δω.....:O

Παιδια κατανταω κουραστικος το ξερω..Απλα θελω καποιος να μοθ επιβεβαιωσει αν οντως το SAR του κινητου ειναι 1.1.....Με βλεπω να πηγαινω σε κανα μαγαζι και να ζητησω το βιβλιαρακι για να το δω.....:O

πωπω κολλημα με αυτο το SAR.....

να ξερεις ομως και κατι αλλο οτι τα περισσοτερα ποστ που γινονται εδω τα ιδια γινονται και στο φορουμ της ace οπου δινονται αρκετες απαντησεις

Φρέσκος χρήστης ενός 3300 κι εγώ πλέον και το Eten G500 μου πάει στο συρτάρι...

Έχει γραφτεί κανείς στο forum της ACE δίνοντας κατά την εγγραφή το ΙΜΕΙ του 3300;

Εγώ προσπάθησα πολλές φορές αλλά μου εμφανίσει σφάλμα "Το πεδίο IMEI Συσκευής έχει μια λάθος παράμετρο."

Η συσκευή μου φυσικά είναι από την Ace.

Φρέσκος χρήστης ενός 3300 κι εγώ πλέον και το Eten G500 μου πάει στο συρτάρι...

Έχει γραφτεί κανείς στο forum της ACE δίνοντας κατά την εγγραφή το ΙΜΕΙ του 3300;

Εγώ προσπάθησα πολλές φορές αλλά μου εμφανίσει σφάλμα "Το πεδίο IMEI Συσκευής έχει μια λάθος παράμετρο."

Η συσκευή μου φυσικά είναι από την Ace.

δυστυχως το αντιμετωπισα και εγω

ο υπευθυνος περναει τα νεα ΙΜΕΙ καθε Δευτερα οποτε κανε υπομονη 2 ημερες....... να τους παρεις ομως καλυτερα και το πρωι της Δευτερας τηλεφωνο

καλοριζικο

ps **αρχισαν τα προβληματα με το χ500...........

Samsung Note II

δυστυχως το αντιμετωπισα και εγω

ο υπευθυνος περναει τα νεα ΙΜΕΙ καθε Δευτερα οποτε κανε υπομονη 2 ημερες....... να τους παρεις ομως καλυτερα και το πρωι της Δευτερας τηλεφωνο

καλοριζικο

ps **αρχισαν τα προβληματα με το χ500...........

Thanks. Τι προβλήματα αντιμετωπίζουν; Ακούω ETEN και τρέμω λόγω του προηγούμενου pda μου!

*** Άσε τα διάβασα και μόνος μου!

Το επόμενο σχετικό με το topic υστερόγραφο, δείγμα προφανούς ωριμότητας, κριτικής σκέψης και παντελούς έλλειψης φανατισμού πρέπει να είναι κάπως έτσι:

"ps****: Δυο γκολάκια φάγανε οι κωλόγαυροι. Χα χα χα!"

Ήμαρτον. Είδατε κανέναν από την "άλλη" πλευρά να κάνει τέτοιου είδους σχόλια; Η μήπως δεν μπορεί κανείς να βρει αφορμή; Ήμαρτον ξανά...

Έβαλα το EZDial 2.01 και κολλάει. Ξέρει κανείς κάποιο πρόγραμμα που να μπορούμε να έχουμε Ελληνικούς χαρακτήρες στα πλήκτρα του τηλεφώνου;

Έβαλα το EZDial 2.01 και κολλάει. Ξέρει κανείς κάποιο πρόγραμμα που να μπορούμε να έχουμε Ελληνικούς χαρακτήρες στα πλήκτρα του τηλεφώνου;

Phone Plus III. Λειτουργεί άψογα.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=52244

Currently using:

Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch

Νίκος

Καλημερα σε ολους. Αυτη τη στγμη διαβαζω την σελιδα με το wifi της συσκευης μας ειναι καταπληκτικη,μπορω να πω πως στο wifi ειναι ποιο γρηγορη η συνδεσηαπο το 2020i που ειχα.

Καλημερα σε ολους. Αυτη τη στγμη διαβαζω την σελιδα με το wifi της συσκευης μας ειναι καταπληκτικη,μπορω να πω πως στο wifi ειναι ποιο γρηγορη η συνδεσηαπο το 2020i που ειχα.[/QUOT

pesmas kai emas pws tha to ritmisoume to wifi

koKVod

μη ξεχασω, το skype παει σφαιρα, και το ραδιο εχει καλη ενταση και δυνατο δεκτη.

Το επόμενο σχετικό με το topic υστερόγραφο, δείγμα προφανούς ωριμότητας, κριτικής σκέψης και παντελούς έλλειψης φανατισμού πρέπει να είναι κάπως έτσι:

"ps****: Δυο γκολάκια φάγανε οι κωλόγαυροι. Χα χα χα!"

Ήμαρτον. Είδατε κανέναν από την "άλλη" πλευρά να κάνει τέτοιου είδους σχόλια; Η μήπως δεν μπορεί κανείς να βρει αφορμή; Ήμαρτον ξανά...

αυτο ειναι μηνυμα απο το τοπικ του χ500 σε τι ειπα ψεματα με το σχολιο μου?

apo markosdia

""""Παιδια, εχω χρησιμοποιησει πολλα διαφορετικα pocketpc μεχρι τωρα αλλα το Χ500 ειναι ολο προβληματα, κολλαει συνεχως σε διαφορα application οπως το backup utility, το ewallt που εκανα install κλπ. Το ιδιο και με τα sms εχω προβλημα, με τα settings του phone που δεν ανοιγει. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΛΥΣΗ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΤΟ ΜΑΡΑΦΕΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ HTC""""

εισαι πολυ ειρωνικος και βλεπω οτι συνεχιζεις να εχεις προβλημα μαζι μου

και με αυτα που γραφω,αν εχεις μετανιωσει που πηρες το χ500 πουλατο και παρε αρτεμις αν απλως θες να το παιξεις μαγκας :cry: πες το μου με pm για να σου λυσω το προβλημα

απο εδω και περα οτι θες μαζι μου μονο με pm κουραστηκα να ασχολουμαι μαζι σου εκτος τοπικ συνεχως:!:

Samsung Note II