Jump to content

ongas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ongas

  • Ημ. Γέννησης 18/09/1982

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

ongas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Επιβεβαιώνω κι εγώ ότι όλα πάνε μια χαρά μέχρι στιγμής. Για μπαταρία δεν έχω προλάβει αφού πριν μία ώρα την πέρασα.
  2. Κάτοχος κι εγώ του εν λόγω κινητού εδώ και 2 ώρες.. Πρώτες εντυπώσεις άριστες! Πολύ καλή οθόνη, ιδανικό για μένα μέγεθος (προερχόμενος από το NOTE 4X), πάαααρα πολύ καλή φωτογραφική σε καλό φως και βλέπουμε!
  3. Χρήση εντελώς φυσιολογική (80% τηλέφωνο, 20% mail klp). Παιχνίδια καθόλου, σκούρο φόντο και φόρτιση με σβηστή οθόνη...
  4. Καλημέρα σε όλους Είμαι κάτοχος του εν λόγω κινητού εδώ και 6 μήνες. Τον τελευταίο μήνα έχει ξεκινήσει το λεγόμενο burn-in στην οθόνη του κινητού μου. Στη δεξιά μερια της οθόνης υπάρχει πλέον μια κίτρινη ρίγα κάθετη περίπου 2mm. Το κινητό είναι σε άψογη κατάσταση και αγορασμένο από public. Έχει διαπιστώσει κανείς ανόλογο θέμα; Τώρα λογικά το πηγαίνω στο public για service?
  5. ongas

    Sony Xperia C

    Μετά από αναβάθμιση στο λογισμικό 16.Β.0.2.6 έχω να επισημάνω τα εξής: 1) Το θέμα της φωτογραφικής στις νυχτερινές λήψεις λύθηκε! 2) Το θέμα της εξαφάνισης εικονιδίων μετά από επανεκκίνηση στις εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στην SD λύθηκε 3) Το θέμα του γρήγορου battery drain μετά το 30% λύθηκε και αυτό. Το κινητό πλέον είναι αψεγάδιαστο.
  6. ongas

    Sony Xperia C

    Καλημέρα και καλη χρονια σε ολους. Μετα απο περιπου 1 μηνα κατοχης της συσκευης εχω να πω τα εξης: Το κινητο ειναι παρα πολυ καλο, ταχυτατο παντου και με παρα πολυ καλη αποδοση στη μπαταρια η οποια κραταει 3 μερες με αρκετη ομιλια καθημερινα, ανοιχτο 3g, και αρκετουτσικη περιηγηση στο ιντερνετ. Οσον αφορα τα θεματα που ρωτηθηκαν η μπαταρια παρουσιαζει το γνωστο σκαλοπατι μετα το 30%, οι νυχτερινες φωτογραφιες δεν ειναι κατι το εξαιρετικο και (εδω δεν ευθυνεται η συσκευη) η 2η σιμ που ειναι απο τις καινουριες της κοσμοτε σε α;κυρες στιγμες δεν αναγνωριζεται με αποτελεσμα να χρειαζεται επανεκκινηση το κινητο.Για να αποφευχθουν ερωτησεις, αλλαχθηκε στην κοσμοτε και ξαναεκανε το ιδιο. Η αλλη σιμ ειναι βοντα παλια και κομμενη κ δεν παρουσιασε προβλημα σε κανενα απο τα 2 σλοτ. Το gps λειτουργησε πολυ καλα οταν χρειαστηκε, Και το wifi του ειναι πολυ καλο. Όλα ειναι άμεσα συγκρινόμενα με τον προκατοχο του το grand duos το οποιο σε ταχυτηητα ηταν χαοτικα πισω απο το xperia. Αυτα απο εμενα.
  7. ongas

    Sony Xperia C

    Λοιπόν. Αυτή τη στιγμή το κινητό είναι στο 49% με 1η 10ω και 20λ με την οθόνη να έχει 2ω 40λ
  8. ongas

    Sony Xperia C

    Πρωτη εμπειρία απο μπαταρια..1 η 4 ω και απομενει 55% με αρκετ τηλεφωνηματα ιντερνετ κ υη λειτουργια stamina on
  9. ongas

    Sony Xperia C

    Εδώ κ 2 μέρες είμαι κάτοχος του εν λόγω κινητού.Προερχόμενος από το galaxy grand duos οι εντυπώσεις μου ως τώρα είναι άριστες,Το κινητό είναι απίστευτα γρήγορο συγκριτικά με καλή ποιότητα κατασκευής,εμφανώς ποιοτικότερη οθόνη κ αποτι φαίνεται με πολύ καλύτερη μπαταρία...
  10. Φίλε eimai_kala με έσωσες!! Το προγραμματάκι αλλάζει εντελώς την κάμερα του κινητού η οποία είναι πια αξιοπρεπέστατη! Ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή!
  11. Μετά από 1 περίπου εβδομάδα κατοχής έχω να πω τα εξής: Το κινητό είναι απίστευτο value for money. Είναι ταχύτατο, έχει πάρα πολύ καλή ακουστική στις κλήσεις, κάνει πάρα πολύ καλή χρήση των 2 καρτών και σε γενικές γραμμές είναι άψογο. Το μόνο του ψεγάδι είναι η φωτογραφική του η οποία έχει ένα θέμα με τα χρώματα και το πόσο σταθερό κρατάς το κινητό. Αυτά κ από μένα Καλή Ανάσταση σε όλους
  12. Καλησπέρα κ από μένα. Μόλις παρέλαβα το κινητάκι σε μαύρο χρώμα. Είχα το S7562 για ακριβώς 3 μήνες αλλά ήταν απαράδεκτη η ταχύτητά του (laggάρισμα παντού και πάντα)....Το alcatel δείχνει πολύ καλά φτιαγμένο κινητάκι (άνευ ελληνικών..). Ρίχνω την 1η φόρτιση και επανέρχομαι.
  13. ongas

    Google Nexus S

    Παιδιά για όσους έχουν την απορία.. SAR στο κεφάλι σύμφωνα με τη συσκευασία 0.504.
  14. Παιδιά ψάχνω στην Ελλάδα για screen protector κ δεν βρίσκω τίποτα. Απο εξωτερικό δεν παίρνω γιατί δεν έχω πιστωτική
  15. Παιδια το εχω παρει το κινητο απο βοδιφον αλλα το χρησιμοποιω με κοσμοτε...Το προβλημα ειναι οτι για καποιον περιεργο λογο δεν μπορω να λαβω/στειλω μμς...Τις ρυθμισεις τις εκανα χειροκινητα...Καμια προταση??:mad:
×
×
  • Create New...