Administrators athanaso77 Δημ. April 14, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=123774 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 ερώτηση : ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω καλωδιάκι απο μινι USB σε mini jack 3,5 για να βάζω άλλα ακουστικά ???? Kati tetoio ? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 Fysika... kai i lysi legetai HTC Home Customizer. Eyxaristw kai pali. 8a to tsekarw. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 14, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 Kati tetoio ? :O http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=161658 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdtgr Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 Μου παραχωρήθηκε από φίλο μου το P3300 το οποίο μόλις το πήρε από service και αναβάθμιση. Έχει WM6 εγκατεστημένα αλλά το πρόβλημα είναι η μνήμη. Ακόμα και μετά από soft reset η διαθέσιμη μνήμη είναι λίγο περισσότερη απο 20mb η οποία με λίγη χρήση πέφτει στ 16mb. Το αποτέλεσμα είναι να μην μπορώ να τρέξω το Dest7. Πρέπει να αλλάξω rom? Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου και δεν θέλω ούτε σε χρονοβόρες διαδικασίες να μπλέξω ούτε και να γίνει μη αναστρέψιμη ζημιά (να χρειαστεί να πάει πάλι για service και τέτοια.) Για βοηθήστε εσείς οι έμπειροι. Ευχαριστω. Παράθεση SAMSUNG OMNIA 16GB DESTINATOR 7.0.0.588.11 - 2008.Q4.114 iGO 8.3.2.91972 - Ελλάδα 2008.10 © Tele Atlas - Basemap 2007.07 Data Source © NIMA VMAP0 [080812] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 το battery status που εχω athanaso77 ειναι αυτο BatteryStatusExt_Clock.1.05 ατο about ομως λεει batterystatus today-plugin 1.05.108 beta5 build 293 δεν ειναι αυτο το extended? σημερα με wifi ανοικτο ειδα 40 βαθμους!επισης η μπαταρια μεσω usb φορτιζει μεχρι 93% καπου νομιζω ειχα διαβασει οτι φταιει το b/s γιαυτο.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pxatzis Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=161658 ναι αλλα μόνο για 3,5 jack. Παλίωτερα είχα ένα αντίστοιχο για Μοτο V360 αλλα ...δεν το βρίσκω με τίποτα...και έκανε καμια 10αρια ευρο λιγότερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 15, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 το battery status που εχω athanaso77 ειναι αυτο BatteryStatusExt_Clock.1.05 ατο about ομως λεει batterystatus today-plugin 1.05.108 beta5 build 293 δεν ειναι αυτο το extended? σημερα με wifi ανοικτο ειδα 40 βαθμους!επισης η μπαταρια μεσω usb φορτιζει μεχρι 93% καπου νομιζω ειχα διαβασει οτι φταιει το b/s γιαυτο.. Nai... ti swsti ekdosi exeis. Endexomenws kapoio apo ta programmata pou exeis balei na mi synergazetai swsta me to batterystatus. Apegkatestise to na deis symperifora xwris afto. Anebainei poly i thermokrasia tou kai den einai logiko. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Fysika... kai i lysi legetai HTC Home Customizer. Akribws ayto poy epsaxna. :D Thanks. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpanop Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Συναδελφοι ξερει κανεις αν υπαρχει τροπος (καποιο utility maybe) να αδειαζουν κατα την εναρξη ολα τα deleted items των μηνυματων;; Ή πρεπει παντα να πηγαινουμε tools>empty deleted items κλπ; Thanks, Dpanop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 υπαρχουν προβληματα γνωστα με το συνχρονισμο η εγω κανω καμια..?εχω κατεβασει το κεντρο συσκευων windows συνδεεται αλλα δεν με αφηνει να κλικαρω επιλογες πχ επαφες,ουτε αυτο ουτε απο επιλογες της συσκευης.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 υπαρχουν προβληματα γνωστα με το συνχρονισμο η εγω κανω καμια..?εχω κατεβασει το κεντρο συσκευων windows συνδεεται αλλα δεν με αφηνει να κλικαρω επιλογες πχ επαφες,ουτε αυτο ουτε απο επιλογες της συσκευης.. Μπες στο μενου του Activesync στο pc χωρις να το εχεις συνδεμενο το ppc, διεγραψε την συσκευη και κανε την συνδεση απο την αρχη. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 δεν γινεται τιποτα..το εσβησα το ξαναεβαλα δεν με αφηνει να επιλεξω τιποτα αλλο εκτος απο τα αγαπημενα κινητης συσκευης... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 16, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 εχω κατεβασει το κεντρο συσκευων windows Ti exeis katebasei???? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 Ti exeis katebasei???? :confused: Μαλλον το activesync θα εννοει. alex_n80, office outlook εχει το pc σου? Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 Windows Mobile Device Center 6.1 for Windows Vista ,δεν λεγεται ετσι:O ? και με την ευκαιρια μικρους ελληνικους χαρακτηρες δεν μπορουμε να στειλουμε σε ενα sms 160? edit: εχω περασει τα office 2007 pro +outlook Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 Windows Mobile Device Center 6.1 for Windows Vista ,δεν λεγεται ετσι:O ? και με την ευκαιρια μικρους ελληνικους χαρακτηρες δεν μπορουμε να στειλουμε σε ενα sms 160? edit: εχω περασει τα office 2007 pro +outlook Ετσι λεγεται, Με μικρους χαρακτηρες οχι, Αν πας στο ppc στο activesync χωρις να το εχεις συνδεσει κλικαροντε οι επιλογες που θες? Δοκιμασε οταν πας για συγχρονισμο να εχεις ανοιχτο και το outlook. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 δεν κλικαρετε τιποτα στο pcc τωρα φευγω για δουλεια θα το δοκιμασω το βραδυ μπορει να κανω και κανενα hard reset ευχαριστω για το support:) edit:και γω δεν βλεπω να το γλυτωνω..anyway υπαρχει link για igo6 και χαρτη?εβαλα το 8beta αλλα ειναι ολο προβληματα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 16, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 δεν κλικαρετε τιποτα στο pcc... Den se blepw na to glytwneis to hard reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 Oυφ τελείωσα και τις 510 σελίδες :dizzy: Μου πήρε μεν 10 μέρες αλλά άξιζε τον κόπο. Ηταν σπουδαίο να βλέπεις την αγωνία με τις πρώτες μαγειρεμένες roms και τα ατελείωτα flash που έτρωγαν τα μηχανάκια απο μερικούς σαν τον mino και τον mastelo (καλά να είναι εκεί που 'ναι) ,την προσπάθεια μετάφρασης για την 1η Ελληνική rom και την όρεξη και υπομονή που είχαν τα παιδιά που συμμετείχαν στο thread να απαντούν στις ερωτήσεις των καινούργιων. Δυστυχώς ο mino , ο mastelos και άλλοι "μετακόμισαν" αλλά με χαρά βλέπω οτι ο freco και ο athanaso77 συνεχίζουν επάξια το έργο και έχουν επωμιστεί το βάρος να βοηθούν τους newbieδες (καλή ώρα σαν εμένα:D) Παίδες , απλά :respect: Eπι του προσωπικού τώρα, έφτασε στα χέρια μου πριν 15 μέρες ένα μεταχειρισμένο P3300.Αφού έπαθα το πρώτο σοκ της εξοικίωσης με WM συσκευή πλέον μπορώ να πω οτι είμαι σε καλό δρόμο. Το πρώτο flashάρισμα έγινε με την ανάβαθμιση στα wm6 αλλά δεν βλέπω να μένει για πάνω 5 μέρες ακόμα (κρίμα γιατί το έστησα όπως ήθελα). Με καλέι η περιέργια των cooked και θα ακολουθήσω τους υπόλοιπους :D Καλά να είστε όλοι και κυρίως αυτοί που δεν βαριούνται να απαντούν ακόμα και σε ερωτήσεις που έχουν απαντηθεί μια σελίδα πιο πίσω :wink: Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 καλησπερα στο forum ενας φιλος μου ειναι πολ.μηχανικος και ρωταει αν υπαρχει καποιο προγραμμα για μετρηση οικοπεδων μεσω gps! ξερετε να δινει Χ Υ και τεεοια.υπαρχει τετοιο πραγμα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 Με καλέι η περιέργια των cooked και θα ακολουθήσω τους υπόλοιπους :D Prosexe giati an arxiseis... de stamatas meta! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 καλησπερα στο forum ενας φιλος μου ειναι πολ.μηχανικος και ρωταει αν υπαρχει καποιο προγραμμα για μετρηση οικοπεδων μεσω gps! ξερετε να δινει Χ Υ και τεεοια.υπαρχει τετοιο πραγμα? Δεν ξέρω αν πράγματι κάνει αυτό που θέλεις αλλά λένε Waypoints, POIs, Track, Routes Waypoint, POI: GPX, LOC, KML files supported Track, Route: GPX, TRK, KML files supported Track recording by configurable Auto, Time or Distance interval View your waypoints and tracks in Google Earth directly (KML export/import) Flexible waypoint management You can easily convert track to route and reverse the direction of route Area Calculation feature is also available in our Geo version Δεν έχω δει σε κανένα άλλο πρόγραμμα κάτι αντίστοιχο. GPS Tuner http://www.gpstuner.com/overview.htm PS Καλώς ήρθες στην παρέα Leon_mania ;) Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 σε συχαριστω πολυ καλως σας βρηκα!θα το δοκιμασω να δω τι παιζει! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kawaz750 Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 μηπως ξέρετε πόση ειναι η εγγύηση που δίνει η ACE ?Γιατί το σάββατο ήπιε πολύ και έφαγε πολλές τουμπες και τωρα μου κάνει νερά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts