Minotavrs Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Παιδιά καλησπέρα Χρησιμοποιώ το GpsGate εδώ και καιρό με επιτυχία.έχω όμως ενα πρόβλημα.κάθε φορά που το κινητό κλείνει, όταν το ανοιγώ πάλι έχει κολλήσει το GpsGate και πρέπει να κάνω επαννεκίνηση!!Η λύση? Ευχαριστώ gnwsto bug tha prepei kathe fora pou kleieneis to destinator na kleineis kai to gpsgate :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Πριν 1 μερα μου πεσε κάτω το κινητό (μαμακία μου) :( και μου γδάρθηκε το καφέ μεταλλικό χρώμα που έχει στο πλάι. Πλέον φαίνεται από κάτω το λευκό. Υπάρχει κάποιο κιτ επισκευής ή κάτι τέτοιο? Ξέρουμε τίποτε?:( 'Η μήπως υπάρχουν θήκες λαστικές σε κανα Γερμανό? Kαμμιά απάντηση?:cool: Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Πριν 1 μερα μου πεσε κάτω το κινητό (μαμακία μου) :( και μου γδάρθηκε το καφέ μεταλλικό χρώμα που έχει στο πλάι. Πλέον φαίνεται από κάτω το λευκό. Υπάρχει κάποιο κιτ επισκευής ή κάτι τέτοιο? Ξέρουμε τίποτε?:( 'Η μήπως υπάρχουν θήκες λαστικές σε κανα Γερμανό? στην επισημη αντιπροσωπεια περιπου με 40ευρω σου αλλαζουν ολα τα πλαστικα,αν το κανεις μονος γλυτωνεις 25 ευρω περιπου και χανεις ομως την εγγυηση για προστατευτικα τα εχουμε πει πολλες φορες ψαξε λιγο υπαρχει οτι θελεις Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1GHTM4R3 Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 pos ginete otan mas stelnoun ena arxio na apothikeuete aftomata stin storage card kai oxi stin mnimi tou kinitou??? ?? kaneis ?? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 pos ginete otan mas stelnoun ena arxio na apothikeuete aftomata stin storage card kai oxi stin mnimi tou kinitou??? κατεβασε αυτο το προγραμμα μονο με αυτο εγω εχω βρει τροπο να το κανω;) Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lirm Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Υπάρχει Destinator 6 User Manual; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lirm Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Υπάρχει Destinator 6 User Manual; http://www.atimportsuk.com/docs/d6manual.pdf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Kαμμιά απάντηση?:cool:http://www.play247.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_ban2001 Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Παιδιά καλησπέρα. Πως μπορούμε να δούμε ποιες εφαρμογές έχουμε εγκαταστήσει στην κύρια μνήμη του τηλεφώνου μας (μέσα από το ίδιο το κινητό ή με κάποια άλλη εφαρμογή)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 απο την διαχειρηση αρχειων-συσκευη μου-program files Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lirm Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 Το έχω εδώ και μερικές ημέρες (το πρώτο μου ppc). Σχετικά με το GPS, αυτό που παρατηρώ είναι ότι χωρίς κεραία δεν κάνεις και πολλά πράγματα. Το Destinator συνεχώς χάνει το σήμα (στιγμιαία βέβαια αλλά το χάνει). Από ότι έχω διαβάσει, σε περιπτώσεις που χάνεται το σήμα αρχίζουν να δουλεύουν διάφοροι αλγόριθμοι για τη διατήρηση του στίγματος. Κεραία λοιπόν τουλάχιστον για αυτούς που το έχουν καθημερινά ανάγκη. Κατά τα άλλα είναι καλό μηχάνημα, με την ταχύτητα της CPU δεν υπάρχει πρόβλημα και κάτι που με έχει ενθουσιάσει είναι η ποιότητα του δέκτη FM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 οντως ειναι μια χαρα συσκευη,κανενα gps εσωτερικο δεν μπορει να ειναι τοσο καλο σαν ενα εξωτερικο,τουλαχιστον ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lirm Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 Πάντως ενώ το Destinator παραπονιέται κάθε τόσο ότι "δεν βρέθηκε GPS" χωρίς όμως ουσιαστικά να χάνει το στίγμα, το Navimate δεν παραπονιέται. Είναι πιο έξυπνο ή πιο γκαβό; (και αυτό βέβαια δεν χάνει το σήμα). Από μια πρώτη ματιά για εξωτερική κεραία, δεν βρήκα και πολλά πράγματα. Μόνο από expansys και με προπαραγγελία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagg Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 Πάντως ενώ το Destinator παραπονιέται κάθε τόσο ότι "δεν βρέθηκε GPS" χωρίς όμως ουσιαστικά να χάνει το στίγμα, το Navimate δεν παραπονιέται. Είναι πιο έξυπνο ή πιο γκαβό; (και αυτό βέβαια δεν χάνει το σήμα). Από μια πρώτη ματιά για εξωτερική κεραία, δεν βρήκα και πολλά πράγματα. Μόνο από expansys και με προπαραγγελία. Προσοχη, το Destinator 6 με το P3300 έχει ένα συγκεκριμένο issue που έχει αναλυθεί διεξοδικά εδώ και αλλού. Κοίταξε το αν δεν το γνωρίζεις. http://www.destinator.gr/forum/viewtopic.php?p=30596#30596 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lirm Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 Προσοχη, το Destinator 6 με το P3300 έχει ένα συγκεκριμένο issue που έχει αναλυθεί διεξοδικά εδώ και αλλού. Κοίταξε το αν δεν το γνωρίζεις. http://www.destinator.gr/forum/viewtopic.php?p=30596#30596 Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_ban2001 Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 Γεια σας παιδιά. Λοιπόν πριν μια ώρα έκανα hard reset γιατί είχα αρχίσει και αντιμετώπιζα κάποια προβλήματα. Οι φωνητικές εντολές δεν άνοιγαν σαν εφαρμογή ούτως ώστε να δω τι έχω ήδη ηχογραφήσει αλλά και να εγγράψω κάποια εντολή για εφαρμογή παρά μόνο για τις επαφές μέσα από τις επιλογές της κάθε μίας. Επίσης, ενώ αγόρασα ένα DS970 (πολύ καλό) και στην αρχή μπορούσα να δώσω φωνητικές εντολές με το δικό του πλήκτρο, κάποια στιγμή έπαψε αυτό όλως περιέργως, όπως επίσης κάποιες φορές δεν ακούγονταν καθόλου τα ringtones από το ηχείο του κινητού παρά μόνο μέσω των ακουστικών. Παρόλο που όλα αυτά μπορεί να ακούγονται φυσιολογικά σε κάποιους φίλους, σας λέω ότι μετά το hard reset όλα είναι τέλεια. Από δω και πέρα λοιπόν προχορώ με προσοχή. Για την ώρα του έχω εγκαταστήσει μόνο το Spb Shell, Spb Phone Suite (άρτια αφιχθέν), MohairSofa Calendar+ και το μαμίσιο TomTom. Κάθε ένα πρόγραμμα που θα εγκαθίσταται, θα περνά και το κινητό δοκιμαστική περίοδο. Για να δούμε λοιπόν...:worry: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sic Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 Είμαι έτοιμος για την αγορά ενός νέου κινητού/PDA και μετά από αρκετή αναζήτηση βρίσκομαι ανάμεσα στο HTC P3300 και το ETEN X500 Glofiish. Από τα γενικά τεχνικά χαρακτηριστικά τους μοιάζουν ίδια με μικρές εξαιρέσεις, κυρίως στον επεξεργαστή. Το κινητό που έχω τώρα είναι το SonyEricsson P900. Οι λειτουργίες που κυρίως χρησιμοποιώ ή με ενδιαφέρουν για το μέλλον, πέρα από την τηλεφωνία, είναι: 1. Συγχρονισμος με Outlook (οπωσδήποτε) 2. VoIP επικοινωνία με Skype σε δίκτυο WiFi (οπωσδήποτε) 3. GPS (απλά θα μου ήταν χρήσιμο) Θα μου ήταν πολύτιμη κάποια βοήθεια για να διευκρινίσω τα εξής: 1. ποια ακριβώς είναι η διαφορά των δύο επεξεργαστών (ποιότητα, ταχύτητα κλπ πέρα από τα Mhz) 2. τι προβλήματα υπάρχουν στην πράξη στα δυο τηλέφωνα (αναφέρομαι σε τυπική χρήση τους) συμπεριλαμβανομένης της ποιότητας του service 3. που αλλού ή σε τι άλλο θα πρέπει να εστιάσω την προσοχή μου; Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scoupegt_13 Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 κανεις που να εχει τη βαση arkon? στον δρομο δεν τρεμοπαιζει πολυ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Καλησπερα σε ολους Εχω το HTC Tytn απο την 2η εβδομαδα που κυκλοφορησε και αν και ειμαι πολυ ευχαριστημενος, σκεφτομαι λογω μεγεθους και μιας και το πληκτρολογιο που εχει δεν το εχω χρησιμοποιησει και πολυ, να το αλλαξω και σημερα που επιασα ενα P3300 μου φανηκε τοσο μικρο και ελαφρυ που μπηκα σε σκεψη μηπως να τον αλλαξω τον τιτανα μου να παρω ενα P3300. Θα ηθελα : 1) την γνωμη σας για το P3300 2) μερικα πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα του P3300 (Τα πιο χτυπητα κυριως) 3) πως παιζει το p3300 με το destinator 4) Τι περιεχει η συσκευασια μεσα 4) την γνωμη σας για το οτι σκεφτομαι να αλλαξω τον τιτανα με το P3300. Ευχαριστω εκ'των προτερων ... Αντωνης Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Καλησπερα σε ολους Εχω το HTC Tytn απο την 2η εβδομαδα που κυκλοφορησε και αν και ειμαι πολυ ευχαριστημενος, σκεφτομαι λογω μεγεθους και μιας και το πληκτρολογιο που εχει δεν το εχω χρησιμοποιησει και πολυ, να το αλλαξω και σημερα που επιασα ενα P3300 μου φανηκε τοσο μικρο και ελαφρυ που μπηκα σε σκεψη μηπως να τον αλλαξω τον τιτανα μου να παρω ενα P3300. Θα ηθελα : 1) την γνωμη σας για το P3300 2) μερικα πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα του P3300 (Τα πιο χτυπητα κυριως) 3) πως παιζει το p3300 με το destinator 4) Τι περιεχει η συσκευασια μεσα 4) την γνωμη σας για το οτι σκεφτομαι να αλλαξω τον τιτανα με το P3300. Ευχαριστω εκ'των προτερων ... Αντωνης 1.εγω εχω το 3300 7 μηνες και ειμαι πολυ ευχαριστημενος,σε καθε συσκευη ομως υπαρχουν αυτοι που ειναι ευχαριστημενοι και αυτοι που δεν ειναι 2.συν....για μενα ειναι το πιο ευχρηστο που κυκλοφορει νομιζεις οτι εχεις ενα απλο κινητο και τα παντα τα κανεις με ενα χερι,υπαρχουν πολλα πεονεκτηματα αλλα θελει ωρα να τα γραψω μειον. σε πολλους εχει προβλημα η καρτα μνημης και περιμενουν update για να λυθει,σε μενα και σε αλλους οχι σε σχεση με το tytn ειναι πιο αργο. 3.επειδη η τελευταια εκδοση του d6 εχει καποιο προβλημα χρειαζεται καποιο τρυκακι απλο και μετα παιζει αψογα 4.υπαρχει σκετο αλλα και με το navimate +512sd 5.to tytn δεν το εχω αλλα οι διαφορες ειναι οι εξης αν θες ενα γρηγορο με πληκτρολογιο αξιοπιστο ppc το κρατας αν τωρα θες ενα λιγοτερο γρηγορο αλλα με ευκολια χρησης +gps+radio και λιγοτερο ογκωδες 3300 με λιγα λογια το 3300 το βαζεις στην τσεπη του τζιν και σου κανει τη δουλεια σου,δεν ειναι το απολυτο στην ταχυτητα δεν ειναι το απολυτο στο gps δεν ειναι το απολυτο σαν τηλεφωνο αλλα ειναι το απολυτο σε ολα μαζι:) πριν αποφασισεις ομως ριξε και μια ματια στις σελιδες γιατι εγω ειμαι απο τους ευχαριστημενους υπαρχουν και οι αλλουνοι:lol: Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lirm Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Για τον sic. Είμαι νέος κάτοχος του P3300. Έκανα και εγώ σύγκριση του παραπάνω ppc με το X500 και από ότι είδα έχουν πάνω κάτω τα ίδια χαρακτηριστικά, ακόμα και FM (που με ενδιέφερε πολύ). Οι διαφορές τους: -Το P3300 είναι πιο εύχρηστο σαν απλό τηλέφωνο λόγω πλήκτρων. -Το X500 είναι πιο γρήγορο λόγω επεξεργαστή. Κατέληξα στο P3300 λόγω των πλήκτρων, της φίρμας (η HTC κάπως μου "κάθεται" καλύτερα) και της εμφάνισης (που δεν το αναφέρω σαν πλεονέκτημα γιατί είναι καθαρά θέμα γούστου). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 το 3300 σε RALLY:) Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 1.εγω εχω το 3300 7 μηνες και ειμαι πολυ ευχαριστημενος,σε καθε συσκευη ομως υπαρχουν αυτοι που ειναι ευχαριστημενοι και αυτοι που δεν ειναι 2.συν....για μενα ειναι το πιο ευχρηστο που κυκλοφορει νομιζεις οτι εχεις ενα απλο κινητο και τα παντα τα κανεις με ενα χερι,υπαρχουν πολλα πεονεκτηματα αλλα θελει ωρα να τα γραψω μειον. σε πολλους εχει προβλημα η καρτα μνημης και περιμενουν update για να λυθει,σε μενα και σε αλλους οχι σε σχεση με το tytn ειναι πιο αργο. 3.επειδη η τελευταια εκδοση του d6 εχει καποιο προβλημα χρειαζεται καποιο τρυκακι απλο και μετα παιζει αψογα 4.υπαρχει σκετο αλλα και με το navimate +512sd 5.to tytn δεν το εχω αλλα οι διαφορες ειναι οι εξης αν θες ενα γρηγορο με πληκτρολογιο αξιοπιστο ppc το κρατας αν τωρα θες ενα λιγοτερο γρηγορο αλλα με ευκολια χρησης +gps+radio και λιγοτερο ογκωδες 3300 με λιγα λογια το 3300 το βαζεις στην τσεπη του τζιν και σου κανει τη δουλεια σου,δεν ειναι το απολυτο στην ταχυτητα δεν ειναι το απολυτο στο gps δεν ειναι το απολυτο σαν τηλεφωνο αλλα ειναι το απολυτο σε ολα μαζι:) πριν αποφασισεις ομως ριξε και μια ματια στις σελιδες γιατι εγω ειμαι απο τους ευχαριστημενους υπαρχουν και οι αλλουνοι:lol: Η καλύτερη απάντηση (περιγραφή) για το P3300. Συγχαρητήρια mastelo. Συμφωνώ απόλυτα. PS. Που είναι μια ψυχή τώρα, να βγάλει το φτυάρι... :lol: :lol: :lol: Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
u5064247 Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Καί από εμένα +1 Συγχαρητήρια mastelo. Συμφωνώ απόλυτα Παράθεση Κώστας :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jhkrs Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Hello there!! Μια ερώτηση έχω το ringo για τους ήχους εισερχομένων κλήσεων. σε γενικές γραμμες ειμαι ευχαριστημένος. Μήπως ξέρει κάποιος αν μπορώ να κάνω mute (αθόρυβες) τις εισερχόμενες κλήσεις όταν δεν θέλω να το σηκώσω??? Επίσης μια δυο φορές κόλλησε και χτυπούσε αφού είχα κλείσει το τηλέφωνο που μιλούσα. Έχει τύχει σε κάποιον άλλο αυτό?? Ξέρει κανείς κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα??? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts