Jump to content

jhkrs

Members
  • Δημοσιεύσεις

    31
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by jhkrs

  1. jhkrs

    Huawei P10

    Σκέφτομαι την αγορά του p10. Με ενδιαφέρει η dual sim έκδοση. Ο βασικός λόγος αγοράς είναι το wifi calling. Διαβάζοντας το forum διάβασα κάπου ότι δεν υποστηρίζεται το wifi calling στην dual sim έκδοση. Ισχύει?
  2. jhkrs

    LG G5

    Συμφωνω μαζί σου. Ο μόνος λόγος που το αλλάζω είναι οτι θέλω το τηλέφωνο που έχω να υποστηρίζει το wifi calling. Διστυχώς η cosmote δεν έχει την lg στις υποστηριζόμενες συσκευές
  3. jhkrs

    LG G5

    Έχεις απολυτο δίκιο, ζητάω συγνώμη από όλους. Ψάχνω πως μπορώ να σβήσω το post.
  4. jhkrs

    LG G5

    Tο post ηταν εκτος θέματος, ζητάω συγνώμη
  5. :( Υπάρχει κάποιος στην Αθήνα που να μπορεί να βοηθήσει?? :cry: :( :cry: θελω να κάνω root το κινητό μου αλλά είμαι σε S-ON . Ευχαριστώ Ή μηπως ξέρετε κάποιο μαγαζί που να κάνει αυτό???? :cry: :cry:
  6. Thanks Anyway. Εγω το αντιμετώπισα με Hard Reset. :wacko: :( :cry: :blink: :X
  7. Δεν ξερω αν πρέπει να φρικάρω μια μέρα πριν τις διακοπές μου. Πήγα να αφαιρέσω ένα παιχνίδι που ειχα εγκαταστήσει και βλέπω την λίστα των εγκατεστημένων προγραμμάτων αδεια!!! Επίσης ενω συνδεεται με το activesync δεν συγχρονίζει παρόλο που μπορώ να κάνω κανονικα explore τα αρχεία που είναι στο 3300. Ξέρει κανένας τιποτα?? :( :cry: :cry:
  8. εκτος θέματος. κυκλοφορει το P3600 με WM6??
  9. Με ποια έκδοση του Destinator έχετε τους νέους χάρτες 2007.κτλ ?? Έχω την Destinator 6.1.1.4 και νομίζω οτι κολλάει. Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος???? Επίσης με το PhotoContacts Pro έχει βρει κάποιος τρόπο να παίζουν οι ήχοι από τις ομάδες των επαφών?? Αυτό που έχω καταφέρει είναι να παιζουν μόνο αν βάλω ήχο σε κάθε επαφή. ξέρετε κάτι άλλο?? Ευχαριστώ.:)
  10. Καλησπερίζω όλους, μετα το κράξιμο που έφαγα :lol: ανακάλυψα την χαρα του ipmart. Να ρωτήσω κάτι πάλι!! εγκατέστησα το photocontacts pro αλλά παρά το ότι έχω ορίσει ήχους στις κατηγορίες των επαφών μου δεν χτυπάει με τους αντίστοιχους ήχους. Ξέρει κανείς κάτι ??? Ελπίζω να μην είναι κάτι προφανές γιατι διαφορετικά ποιος σας ακούει πάλι :lol: :lol: Thanks
  11. Thanks :lol: με βοηθας να το βρω :O :worry:
  12. Hello there!! Μια ερώτηση έχω το ringo για τους ήχους εισερχομένων κλήσεων. σε γενικές γραμμες ειμαι ευχαριστημένος. Μήπως ξέρει κάποιος αν μπορώ να κάνω mute (αθόρυβες) τις εισερχόμενες κλήσεις όταν δεν θέλω να το σηκώσω??? Επίσης μια δυο φορές κόλλησε και χτυπούσε αφού είχα κλείσει το τηλέφωνο που μιλούσα. Έχει τύχει σε κάποιον άλλο αυτό?? Ξέρει κανείς κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα??? Ευχαριστώ
  13. Νομίζω οτι κάποιοι μπορεί να με χαρακτηρισουν :( γραφικό :O αλλά ξέρετε αν η ACE έβγαλε το tool για Τ9 sta SMS; Επίσης διάβασα κάπου πριν οτι ψάχνει καποιος για screen protector εγω πήρα από http://www.pda4u.gr (7 euros αν θυμάμαι καλά.. )
  14. :D Ωρα υποβολής Απαντησης 14.01 Ωρα Παράθεσης στο ερωτημά μου 14.02 :D :respect: Γρήγορα, Άμεσα, Αποτελεσματικά :respect: Χρόνια πολλά!!!
  15. Αλήθεια έμαθε κανείς κάτι για αν έβγαλε η ACE το προγραμματάκι για το Τ9 ?????
  16. Πολυ καλό νέο!!!! φαντάζομαι ότι όλος και θα το αναφέρει και εδώ. Αλήθεια υπάρχει κάποιο link που να μπορώ να το δω????
  17. Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για SMS με Τ9 ελληνικό?? :ninja:
  18. Για τις κλήσεις έχω το pocket Ringo. Μήπως ξέρει κάποιος πως γίνεται όταν σε καλεί κάποιος να βάλεις σε αθόρυβο ???? Δεν δουλεύει το κουμπί της έντασης :mad: :cry:
  19. Κανένας δεν ξέρει?????? :cry:
  20. και να πεις πως δεν εχω ψαξει τις σελίδες!!!! κοιτα να δεις πως εγιναν τα πράγματα :zzz: μετά :hypno: μετά :food: και πάλι :hypno: και :zzz: και τωρα :fool: :cry: :lol:
  21. To έκανα βρήκα μερικά και τα έβαλα αλλά δεν έμεινα ικανοποιημένος κλασικό παράδειγμα το τηλέφωνο που δεν άλλαζε χρώμα. Έχεις κάποια Links να μου προτείνεις ???? Thanks anyway!!!!
  22. Ακόμα τρεις ερωτησούλες :D α. Μήπως ξέρετε κάποιο site για Themes για το P3300 ? β. Έχετε δοκιμάσει (και αν ναι παίζει καλά) to GPS Tuner v.5.0 ?? γ. Έχετε δοκιμάσει κάποιο GPS software για ναυτικούς χάρτες ?? Έυχαριστώ!!
  23. Προβλημα: Κάθε τρεις και λίγο συνδεεται αυτόματα μέσω GPRS Internet μάλλον λόγω του Pocket Weather. Ερώτηση: Υπάρχει κάποια ρύθμιση που να μην επιτρέπει να συνδεεται αυτόματα μέσω GPRS ????
×
×
  • Create New...