Jump to content

vagg

Members
  • Δημοσιεύσεις

    57
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

vagg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Κάνε το εξής: Messaging>settings>Tex message (SMS) settings>Input mode > εκεί επιλέγεις GSM Alphabet για κεφαλαία μόνο αλλά με 160 χαρακτήρες ή Unicode για μικρά ελληνικά αλλά 70 χαρακτήρες Ικανοποιητικό πρόγραμμα πλήγησης και δωρεάν θεωρώ οτι είναι το Google maps (αν και το navigation δεν λειτουργεί επισήμως στην Ελλάδα)
  2. Να παραθέσω και εγώ την εμπειρία μου από το επίσημο firmware με ICS για το Galaxy S2. Παρακολούθησα τα διάφορα threads και εδώ και στο xda και αλλού από την ημέρα που κυκλοφόρησε το update. Τελικά εγκατέστησα την XXLPQ 4.0.3 SEB με odin και κατόπιν έκανα wipe επιλέγοντας και COS (cosmote) για CSC. Έχω να παρατηρήσω οτι μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί, το scrolling είναι πολύ ομαλό, ο νεος task manager πολύ χρήσιμος, o stock browser είναι αρκετά αναβαθμισμένος σε ταχύτητα από τον παλαιό με Gingerbread, για τη μπαταρία δεν έχω διαμορφώσει ακόμη άποψη... Επίσης εγκατέστησα και τον Chrome Browser για Android που είναι όντως πολύ καλός (αν και beta). Η νεα γραμματοσειρά που χρησιμοποιεί η Google στο ICS είναι πολύ όμορφη (αυτό γίνεται αντιληπτό από τη πρώτη στιγμή) Το face recognition δουλεύει αρκετά καλά και γρήγορα (1 φορά στις 5 δεν σε αναγνωρίζει αλλά αυτό έχει να κάνει και με το πως το κρατάς, το φωτισμό κ.α.). To tab favorites στη κλήση έχει τωρα 6 μεγάλου μεγέθους φωτογραφίες από τις επαφές, νομίζω είναι πιο χρηστικό έτσι. Γενικά αρκετές μικρές αλλαγές σε menus, interface κ.α. που μάλλον δεν έχω δει ακόμη όλα. Σε γενικές γραμμές είναι ενα solid update και δεν μπορώ να πω οτι το μετάνοιωσα, ελπίζω και σε περαιτέρω update από τη Samsung για να λυθούν τα τυχόν προβλήματα που αναφέρονται μέχρι στιγμής. Τέλος να παρατηρήσω ότι είναι από τα πρώτα κινητά που παίρνουν ICS επισήμως , είναι κάτι που έχει και τη σημασία του σχετικά με την υποστήριξη της Samsung
  3. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=462347
  4. αν εχεις το νεοτερο coreplayer δεν χρειαζεται να ανοιξεις browser, κανεις αναζητηση κατευθειαν απο το core player. Αν ανοιγεις τον ΙΕ και ψαχνεις τα videos εκει, θα τα βλεπεις απο τo WMP.
  5. Αυτο που θα μπορουσες να κανεις ειναι να συγχρονισεις το προηγουμενο σου κινητο με υπολογιστη, να περάσεις τις επαφες σου στα εληνικα, να κανεις εισαγωγη των επαφων στο outlook και μετα να συγχρονισεις το Artemis με το outlook. To πως θα το κανεις βεβαια ειναι το ζητουμενο, το πιο δυσκολο ειναι να συγχρονισεις το παλαιο κινητο με τον υπολογιστη (αλλα σιγουρα γινεται).
  6. Αν χρησιμοποιεις το TCMP subtitle edition (που είναι addon) τότε παίζει κανονικά υπότιτλους subrip (με την κατάληξη .srt). Πρεπει ομως να έχει το ιδιο filename και το αρχειο video και το αρχειο με τους υποτιτλους. Ψαξε λιγο τις επιλογες και θα το βρεις.
  7. Οταν εγω πιεζω το κουμπι του handsfree ανοιγει το voice dial στο Artemis. Ισως ειναι ρυθμιση του handsfree.
  8. Παιδια ψυχραιμία, το aGPS ειναι assisted GPS, εξυπακουεται οτι το handset εχει GPS receiver (πχ sirf star ή οτιδηποτε) αλλα ένα κεντρικο συστημα αναλαμβανει να διευκολυνει τους διαφορους υπολογισμους που πρεπει να κανει η ιδια η συσκευη. Ετσι βρισκει το στιγμα πιο γρηγορα και με μεγαλυτερη ακριβεια τελικα. Αυτο γινεται μεσω του δικτυου της κινητης. Λογικα θα υπαρχει χρεωση για τετοιες υπηρεσιες (σαν μεταφορα data). Το λεγομενο cell ID ειναι η τοποθετηση στον χωρο ενος handset με βαση το πια κυψελη του GSM δικτυου χρησιμοποιει. Αυτο ομως εχει πολυ μικρη ακριβεια (δηλαδη σου λεει οτι βρισκεσαι 1-2 χιλιομετρα περιπου εκει...). Αυτο δεν ειναι aGPS.
  9. Ακολουθησε τις οδηγιες, μην ξεχασεις να ενεργοποιησεις το IMAP στα settings του Gmail. http://mail.google.com/support/bin/answer.py?answer=78886&topic=12814
  10. Τα sms τα εσβησα στην αναβαθμιση, mms δεν χρησιμοποιω και οσον αφορα τα email εχω ρυθμισει το mobile outlook να συνδεεται με ΙΜΑP + Gmail οποτε δεν αποθηκευω τα mail στο Artemis. Φανταζομαι ομως οτι αν συγχρονιζεις τα mail με outlook σε windows θα τα εχεις στο PC οποτε θα μπορουσες να κανεις ενα backup.
×
×
  • Create New...