Jump to content

Καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών

DENIOR
 Κοινοποίηση

Ποιος είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών;  

177 members have voted

1. 1. Ποιος είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών;

• Πελέ
    • Ντιέγκο Μαραντόνα
    • Γιόχαν Κρόιφ
    • Εουσέμπιο
    • Ζινεντίν Ζιντάν
    • Φραντς Μπεκενμπάουερ
    • Μπόμπι Τσάρλτον
    • Φέρεντς Πούσκας
    • Μισέλ Πλατινί
    • Άλλος.Αναφέρετε ποιος

Recommended Posts

Ναι,το ξέρω πως η δημοσκόπηση πρέπει να τροποποιηθεί.

Μόνο που δεν μπορώ να το κάνω μόνος μου αυτό...Είχα απευθυνθεί σε κάποιον αρμόδιο moderator παλαιότερα,χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Οκ..πες ποιον να βγάλουμε για να μπει ο Μπεστ και μετά βρες τι θα λέμε σε αυτούς που διαμαρτύρονται γιατί βγάλαμε τον άλλο :blink:

Χαλαρώστε..μια απλή δημοσκόπηση είναι.

Μετά το Μουντιάλ της Γερμανίας,ο Ζιντάν νομίζω πως πλέον μπορεί κάλλιστα να συγκριθεί με οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή στην ιστορία.

Tόσο καλός ήταν στο Μουντιάλ; :blink:

foden. Ένα απλό κρυάρι ήταν, σαν τον Αντωνιάδη σε στύλ.

Αυτόν βγάλε Βασίλη.

Και τον Miller βγάλε. Κι αυτός κριάρι ήταν.

EDIT: Βάλε στην θέση του τον συμπατριώτη του τον Beckenbauer.

http://www.smileyhut.com/smileys/blob6.gif

Εγω ψηφισα Πελε αν και το θεωρω καπως λαθος την συγκριση που γινετε....και δεν εννοω σε αυτο το θεμα. Πως μπορουμε να ψηφιζουμε τον πελε ή τον κροιφ ή οταν οι περισσοτεροι απο εμας δεν τους εχουμε δει να παιζουν επειδη δεν τους προλαβαμε??? Οπως επισης το ποδοσφαιρο αλλαζει απο εποχη σε εποχη....αλλιως επαιζαν την δεκαετια του 60 και αλλιως τωρα!!!!! και τελος πως γινετε να συγκρινουμε παικτες που καν δεν παιζουν στις ιδιες θεσεις....?????

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Οκ..πες ποιον να βγάλουμε για να μπει ο Μπεστ και μετά βρες τι θα λέμε σε αυτούς που διαμαρτύρονται γιατί βγάλαμε τον άλλο :blink:

Χαλαρώστε..μια απλή δημοσκόπηση είναι.

Πολλές από τις επιλογές της δημοσκόπησης είναι ατυχείς...:O

Είναι λοιπόν δυνατή η τροποποίησή της ;

Βomber21,ο Ζιντάν ήταν συγκλονιστικός στους τρεις τελευταίους αγώνες που έδωσε με τη φανέλα της Γαλλίας.

Είχε κορυφαία απόδοση και οδήγησε την ομάδα του στον τελικό.

Πολλές από τις επιλογές της δημοσκόπησης είναι άτυχες...:O

Είναι λοιπόν δυνατή η τροποποίησή της ;

Sorry αλλά επειδή είναι χαριτωμένο όπως το απέδωσες λάθος και ελπίζοντας να μην παρεξηγηθείς για τη διόρθωση:

Αν οι επιλογές είναι άτυχες=δεν έχουν τύχη. Υποθέτω εννοείς ατυχείς δηλαδή όχι και τόσο πετυχημένες :)

Είναι δυνατή η τροποποίηση φυσικά, αν υπάρχει λόγος και εφόσον δεν προκαλείται κάποια παρεξήγηση σε άλλα μέλη ή δημιουργείται μπέρδεμα (Π.χ. αν κάποιος έχει ψηφίσει και αφαιρεθεί η επιλογή και η ψήφος, δε θα έχει τη δυνατότητα να ξαναψηφίσει).

Προχώρησα λοιπόν στην αφαίρεση του Miller από τη λίστα, ο οποίος δεν είχε λάβει καμία ψήφο από το 2004 (του δώσαμε την ευκαιρία του :p)

Μπορείτε λοιπόν να συμφωνήσετε όσο το δυνατόν πιο δίκαια ποιος να μπει στη θέση του και αν είναι δυνατόν, να αφαιρεθεί και κάποιος άλλος με 1 ψήφο. Επειδή αυτά τα ξέρουν καλύτερα οι ποδοσφαιρόφιλοι, οι δικές μου γνώσεις και ενέργειες φτάνουν ως εδώ, ας αναλάβει κάποιος άλλος (π.χ. Βασίλης) για τα υπόλοιπα αν θέλει :)

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

Για μένα ο Μαραντόνα, γιατί:

1. Ήταν ο μόνος που έκανε σούπερ-ομάδα με απλώς καλούς παίχτες γύρω του.

2. Ποτέ δεν έλειπε από τα μεγάλα ραντεβού. Στα πιο κρίσιμα παιχνίδια ήταν παρών και έπαιρνε την ομάδα στους ώμους του!!!!

3. Γιατί έφτασε αυτό το επίπεδο παίχτη χωρίς να προπονείται, με έντονη νυχτερινή ζωή και με τη χρήση παράνομων ουσιών. Δεν μπορώ να φανταστώ πόσο πιο παιχταράς θα ήταν κάνοντας αθλητική ζωή.

Ειδική μέριμνα κάνω για τον Βαν Μπάστεν επειδή ότι έκανε το έκανε πριν τα 28 του. Μετά, όπως ξέρουμε, για ένα χρόνο ήταν σε θεραπεία και ημι-προπόνηση λόγω προβλήματος στον αστράγαλο μέχρι στα 29 του που αποφάσησε την εγκατάλειψη. Άμα κοιτούσαμε τις καριέρες μέχρι τα 28, στον Βαν Μπάστεν δεν υπάρχει δεύτερος.

-iPod Nano Chromatic 8 GB Red [product]

-iPhone 3G 16GB black

-MacBook Pro 15,4'', 2.53GHz, 4GB, HDD 500GB, NVIDIA GeForce 9400M+9600M GT 512MB

Για μενα ο Ζινταν γιατι πολυ απλα δεν προλαβα ουτε τον πελε ουτε τον Μαραντονα

ΖΙΖΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ :cool:

Και εγώ τον Πελέ δεν το πρόλαβα. Αλλά μου φαίνεται υπερεκτιμημένος περισσότερο απ΄ότι άξιζε γιατί από ότι ξέρω ήταν σε μιά ομάδα (Εθνική Βραζιλίας) γεμάτη παιχταράδες οπότε ρίχνει ελαφρώς την προσωπική συνεισφορά στις κατακτήσεις και, δεύτερον, ποτέ δεν άφησε την Βραζιλία για να έρθει να αγωνιστεί σε ένα πιο δυνατό (ευρωπαικό) πρωτάθλημα... Όλοι οι παιχταράδες του επιπέδου του (Σίβορι, Αλταφίνι, Εουσέμπιο κτλ.) παίζαν στα δυνατά πρωταθλήματα της Ευρώπης και στα ακόμα πιο δύνατα κύπελα Πρωταθλητριών ενώ ο Πελέ έπαιζε στην Βραζιλία με τα πιτσιρίκια και τους γέρους (οι καλύτεροι Λατινο-Αμερικανοί παίχτες έπαιρναν μεταγραφή στην Ευρώπη).

Τον Μαραντόνα τον πρόλαβα στην παιδική ηλικία και θέλησα πρόσφατα να ξαναθυμηθώ την καριέρα του μέσα από τα διάφορα συλλεκτικά DVD που κυκλοφορούν και βλέποντας πολλούς παλιούς αγώνες π.χ του Μουντιάλ 86 ή πρωταθλήματος Ιταλίας με την Νάπολι. Για μένα ήταν απλά ο καλύτερος.

Ένας παίχτης πιο πρόσφατος που με ξετρέλαινε, αλλά δυστυχώς δεν είχε την τύχη να έχει δυνατή εθνική ομάδα (Λιβηρία) και συνεπώς έλειπε από τα Μουντιάλ, ήταν ο Ζώρζ Γουεά.

-iPod Nano Chromatic 8 GB Red [product]

-iPhone 3G 16GB black

-MacBook Pro 15,4'', 2.53GHz, 4GB, HDD 500GB, NVIDIA GeForce 9400M+9600M GT 512MB

Sorry αλλά επειδή είναι χαριτωμένο όπως το απέδωσες λάθος και ελπίζοντας να μην παρεξηγηθείς για τη διόρθωση:

Αν οι επιλογές είναι άτυχες=δεν έχουν τύχη. Υποθέτω εννοείς ατυχείς δηλαδή όχι και τόσο πετυχημένες :)

Είναι δυνατή η τροποποίηση φυσικά, αν υπάρχει λόγος και εφόσον δεν προκαλείται κάποια παρεξήγηση σε άλλα μέλη ή δημιουργείται μπέρδεμα (Π.χ. αν κάποιος έχει ψηφίσει και αφαιρεθεί η επιλογή και η ψήφος, δε θα έχει τη δυνατότητα να ξαναψηφίσει).

Προχώρησα λοιπόν στην αφαίρεση του Miller από τη λίστα, ο οποίος δεν είχε λάβει καμία ψήφο από το 2004 (του δώσαμε την ευκαιρία του :p)

Μπορείτε λοιπόν να συμφωνήσετε όσο το δυνατόν πιο δίκαια ποιος να μπει στη θέση του και αν είναι δυνατόν, να αφαιρεθεί και κάποιος άλλος με 1 ψήφο. Επειδή αυτά τα ξέρουν καλύτερα οι ποδοσφαιρόφιλοι, οι δικές μου γνώσεις και ενέργειες φτάνουν ως εδώ, ας αναλάβει κάποιος άλλος (π.χ. Βασίλης) για τα υπόλοιπα αν θέλει :)

Αν συμφωνουν και τα παιδια πιστευω οτι θα επρεπε να βαλουμε εναν τερματοφυλακα.Προτεινω τον ΛΕΒ ΓΙΑΣΙΝ.

Αν παλι οχι το πρωτο ονομα που μου ερχεται στο μυαλο ειναι ο Eusempio.

Oσο για τον Πελε,μεγαλος παιχτης αλλα δεν πηρε μονος του μουντιαλ.

Ο Γκαριντσα το εκανε ομως.

Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι.

Πάντως όποιος αναλάβει τελικά, ας διορθώσει και κάποια ονόματα που είναι κάπως προχειρογραμμένα.

Π.χ. αντί για Croif το σωστό είναι Cryff, το Garnitsa ας γίνει Garincha, τέλος αντί για Gille Foden είναι Gilles Fontaine.

Πολλοί θα μπορούσαν να προστεθούν στη θέση του Μίλερ, τους περισσότερους όμως δεν τους έχουμε δει να παίζουν. O Best ακούγεται καλή επιλογή, ο Alfredo Di Stefano επίσης, ο Beckenbauer φυσικά.

Επίσης πιστεύω ότι ο Fontaine δεν έχει καμία θέση στη λίστα. Είχε κάνει ένα μεγάλο τουρνουά το 1958 αλλά όποιον και να ρωτήσεις για την τότε Γαλλία θα σου πει για τον Ρεϊμόν Κοπά και όχι τον Φοντέν (λέμε τώρα, γιατί οι αγώνες δεν προβάλλονταν τότε στην Ελλάδα). Για να μην παρεξηγηθώ, καταλαβαίνω γιατί δεν μπορεί να βγει εφόσον έχει ήδη ψηφιστεί αλλά αυτή είναι η γνώμη μου.

Εγώ ψήφισα Ζινταν, αυτόν ξέρω, αυτόν εμπιστεύομαι. :p

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

nelly said:

Μπορείτε λοιπόν να συμφωνήσετε όσο το δυνατόν πιο δίκαια ποιος να μπει στη θέση του και αν είναι δυνατόν, να αφαιρεθεί και κάποιος άλλος με 1 ψήφο. Επειδή αυτά τα ξέρουν καλύτερα οι ποδοσφαιρόφιλοι, οι δικές μου γνώσεις και ενέργειες φτάνουν ως εδώ, ας αναλάβει κάποιος άλλος (π.χ. Βασίλης) για τα υπόλοιπα αν θέλει 🙂

Ωραία.

Μήπως θα μπορούσε τώρα να προστεθεί στη δημοσκόπηση ο Franz Beckenbauer ;

Υ.Γ:Ευχαριστώ για τη διόρθωση.

Edited by DENIOR

Για μένα ο Μαραντόνα, γιατί:

1. Ήταν ο μόνος που έκανε σούπερ-ομάδα με απλώς καλούς παίχτες γύρω του.

2. Ποτέ δεν έλειπε από τα μεγάλα ραντεβού. Στα πιο κρίσιμα παιχνίδια ήταν παρών και έπαιρνε την ομάδα στους ώμους του!!!!

3. Γιατί έφτασε αυτό το επίπεδο παίχτη χωρίς να προπονείται, με έντονη νυχτερινή ζωή και με τη χρήση παράνομων ουσιών. Δεν μπορώ να φανταστώ πόσο πιο παιχταράς θα ήταν κάνοντας αθλητική ζωή.

Και μα μην ξεχνάμε και κάτι. Γιαυτούς που τα ζήσαμε τουλάχιστον.

Το πόση αγωνία και προσμονή είχαμε για να δούμε παιχνίδι του Μαραντόνα.

Όλος ο κόσμος, οχι μόνο εμείς εδώ στην χώρα μας.

Ο άνθρωπος ήταν σούπερ στάρ.

Τράβαγε τα φλάς σαν μαγνήτης.

Καμμία σύγκριση το αστέρι του Μαραντόνα με του Ζιντάν η και άλλων.

Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC]

Πάντως όποιος αναλάβει τελικά, ας διορθώσει και κάποια ονόματα που είναι κάπως προχειρογραμμένα.

Π.χ. αντί για Croif το σωστό είναι Cryff, το Garnitsa ας γίνει Garincha, τέλος αντί για Gille Foden είναι Gilles Fontaine.

Πολλοί θα μπορούσαν να προστεθούν στη θέση του Μίλερ, τους περισσότερους όμως δεν τους έχουμε δει να παίζουν. O Best ακούγεται καλή επιλογή, ο Alfredo Di Stefano επίσης, ο Beckenbauer φυσικά.

Επίσης πιστεύω ότι ο Fontaine δεν έχει καμία θέση στη λίστα. Είχε κάνει ένα μεγάλο τουρνουά το 1958 αλλά όποιον και να ρωτήσεις για την τότε Γαλλία θα σου πει για τον Ρεϊμόν Κοπά και όχι τον Φοντέν (λέμε τώρα, γιατί οι αγώνες δεν προβάλλονταν τότε στην Ελλάδα). Για να μην παρεξηγηθώ, καταλαβαίνω γιατί δεν μπορεί να βγει εφόσον έχει ήδη ψηφιστεί αλλά αυτή είναι η γνώμη μου.

Εγώ ψήφισα Ζινταν, αυτόν ξέρω, αυτόν εμπιστεύομαι. :p

Επίσης, μία ακόμα επιλογή θα μπορούσε να είναι και ο Ferenc Puskás.

http://www.smileyhut.com/smileys/blob6.gif

Συμφωνώ και με τα ονόματα του marvin και του προηγούμενου φίλου. Και ο Τσάρλτον, ο οποίος ειναι ο πιο πετυχημένος Άγγλος ποδοσφαιριστής. Θρύλος.
Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC]

Μηδενίστηκε η προηγούμενη δημοσκόπηση και ξεκινάμε νέα με διαφορετικές επιλογές πλέον. :)

Εγω ειμαι ο αλλος.ΓΚΑΡΙΝΤΣΑ και αγιος ο θεος.

Η αλλιως η τεχνη της μπαλας.

Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι.

:!: ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ GEORGE BEST...;;;:mad:

Ναι,οι ποδοσφαιριστές της δημοσκόπησης είναι καλύτεροι του George Βest,ο οποίος δεν κατάφερε ποτέ τίποτα σε επίπεδο Εθνικών Ομάδων.