sadiagraxa Δημ. June 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 Συμφωνω μαζι σου φιλε voxson , η χρεωση ειναι κανονικοτατη και λογικοτατη (αυτο ειπα αλλωστε και στο τμημα λογαριασμων). Ουδεποτε ειχα προβλημα με την χρεωση αλλα τουλαχιστον ηξερα περιπου ποσο "ξεφευγα" καθε φορα απο τον προκαθορισμενο χρονο ενω τωρα μου ηρθε καπως "βαρυ" για τα δεδομενα λογαριασμων που πληρωνω καθε φορα... Δεν πειραζει, τουλαχιστον παθαμε αλλα μαθαμε ! :rolleyes: Δυστυχως αυτα τα "ψιλα γραμματα" δεν τα γραφει στο συμβολαιο (το οποιο το διαβασα μπροστα στον υπαλληλο πριν το υπογραψω... Ετσι κανω παντα) αλλα σε καποια ενημερωτικα φυλλαδια τα οποια δεν πηρα ποτε στα χερια μου (δυστυχως ! ) Να προσεχετε περισσοτερο φιλοι μου γιατι ετσι οπως φαινεται "τα χανουμε" απο παντου (τα ευρω) !!! :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 το ίδιο ρωτάω και i.. :) Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OBLUE Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 Νομίζω ότι το δίκτυο όταν "δεί" ότι δεν μπορείς να τα πάρεις, στο στέλνει με SMS (διευθυνση Internet, username & password), αλλά πάλι δεν είμαι απόλυτα σίγουρος. Ο φίλος xerolas μιας και ήδη βρίσκεται στην κατάσταση αυτή (no MMS κινητό), ας κάνει μια δοκιμή να μάθουμε! Ε? :) kalimera!!!eimai new here!!exo mia aporia..enas filos mou esteile mms eno to kinito mou den ipostirizei mms..irthe loipon sms me mia dieuthinsi opou den exo prosvasi-tou tupou.tgw1...mipos ksereis pos tha do ta mms auta? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Η λογική λέει ότι θα δωθεί αυτή η δυνατότητα μέσα στο καλοκαίρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaqus Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Δικαιούμαι επιδότησης για ανανέωση συμβολαίου αλλά με περιορισμό να πάρω την συσκευή από κατάστημα cosmote. Στα καταστήματα cosmote που ρώτησα δεν έχουν το κινητό qtek s100 που θέλω να αγοράσω. Υπάρχει τρόπος να μεταφερθεί η επιδότηση π.χ. στο πλαίσιο που έχουν την συσκευή αυτή;; Γιώργος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melo175 Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 'NOMIZW" pws den ginete kati tetio.mono apo katastima cosmote. Παράθεση M E L O :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Η Cosmote εισάγει τη δυνατότητα μεταφοράς στον επόμενο μήνα του δωρεάν χρόνου ομιλίας που δεν καταναλώθηκε, όπως και οκτώ νέα προγράμματα προπληρωμένου χρόνου από 60 έως 1.000 λεπτά δωρεάν, με πάγια από 14,5 έως 106 ευρώ το μήνα, για τον πρώτο χρόνο αντίστοιχα, ενώ καθιερώνει και ενιαία χρέωση για όλες τις εθνικές κλήσεις. Πηγή: Ναυτεμπορική Μετά την ΤΙΜ και η Cosmote εφαρμόζει αυτό το μέτρο. Δεν διευκρινίζει βέβαια αν πρόκειται μόνο για τις νέες συνδέσεις ή αφορά και τους παλιούς συνδρομητές. Νομίζω θέμα χρόνου να το εφαρμόσει και η Vodafone... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melo175 Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 O enas antigrafei ton allon. Megalos antagonismos. Makari na to kanei kai h vodafone. ;-) Παράθεση M E L O :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Φίλε μου μπορεί να έπεσες σε άσχετο υπάλληλο !για Ρώτα πιο επίμονα !σίγουρα το έχουν !αφού υπάρχει και στο site τους στο internet Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaqus Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Den to exoyn se stock kai den prokeitai na to feroyn any time soon... Den einai ligo aparadekto apo meroys toys na mhn me afhnoyn na agorasw thn syskevh poy 8elw xrhsimopoiwntas thn epidothsh? Yiorgos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Πράγματι έτσι είναι !και βέβαια είναι πολύ σημαντικό ότι έπεσε η τιμή στο 120 , με 18.5 è είναι το χαμηλότερο της αγοράς !απ ότι βλέπω έριξε σε όλα τα προγράμματα μισό ε στο πάγιο ! ΜΠΡΑΒΟ !και απ ότι βλέπω δεν υπάρχει αποκλεισμός της Q σαν μερικούς μερικούς ! http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=press_releases&path=%2FSCSDevRepository%2Fcontent%2Fel%2Fsections%2Fpressoffice%2Fpressrelease%2F210605gr.xml&breadcrumbTitle=%CE%A4%CE%B1+%CF%87%CE%B1%CE%BC%CE%B7%CE%BB%CF%8C%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B1+%CF%80%CE%AC%CE%B3%CE%B9%CE%B1+%CE%BA%CE%B1%CE%B9+%CE%BF%CE%B9+%CF%87%CE%B1%CE%BC%CE%B7%CE%BB%CF%8C%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%82+%CF%87%CF%81%CE%B5%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82+%CF%84%CE%B7%CF%82+%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82+%CE%B1%CF%80%CF%8C+%CF%84%CE%B1+%CE%BD%CE%AD%CE%B1+%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AC+%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%AC%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1+%CF%84%CE%B7%CF%82+COSMOTE Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melo175 Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 re paidia eiste sigoroi oti sta katastimata cosmote fernoun qtek??? egw kserw mono apo to plaisio. Παράθεση M E L O :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Η κοσμοτε μεχρι τωρα ηταν ανταγωνιστικη γιατι ειχε χαμηλωτερη χρεωση προς κινητα κοσμοτε και σταθερα τηλεφωνα τωρα το καταργει και αυτο. Κριμα. Αυτο γινεται ισως γιατι μπορει να ακολουθησουν προγραμματα με δωρεαν λεπτα ομιλιας προς συγκεκριμενα κινητα κοσμοτε και σταθερα τηλεφωνα. Αν ισχυει κατι τετοιο δεν ξερω μπορει να ειναι καλο. Το θετικο στην ανακοινωση ειναι οτι δεν κανει διακριση ως προς την Q. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 μελο175 όχι έχει και η Cosmote δείτε εδώ Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quenthel Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Εγώ από Vodafone παρήγγειλα το Qtek 2020i (εταιρικό) και δε μου παρουσίασαν κάποιο πρόβλημα... Παράθεση Αντιδογματισμός: http://www.antidogma.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Η Cosmote εισάγει τη δυνατότητα μεταφοράς στον επόμενο μήνα του δωρεάν χρόνου ομιλίας που δεν καταναλώθηκε, όπως και οκτώ νέα προγράμματα προπληρωμένου χρόνου από 60 έως 1.000 λεπτά δωρεάν, με πάγια από 14,5 έως 106 ευρώ το μήνα, για τον πρώτο χρόνο αντίστοιχα, ενώ καθιερώνει και ενιαία χρέωση για όλες τις εθνικές κλήσεις. Πηγή: Ναυτεμπορική Μετά την ΤΙΜ και η Cosmote εφαρμόζει αυτό το μέτρο. Δεν διευκρινίζει βέβαια αν πρόκειται μόνο για τις νέες συνδέσεις ή αφορά και τους παλιούς συνδρομητές. Νομίζω θέμα χρόνου να το εφαρμόσει και η Vodafone... για τους παλιους συνδρομητες θα ισχυσει αυτο το δωρο..η θα το χαρουν μονο οι νεοι συνδρομητες.δεν ειδα πουθενα να το διευκρινιζουν αυτο τι ζητημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgaz_awmn Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Πω πω το μεγαθήριο έκανε πάλι το θαύμα του ΑΥΞΗΣΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ COSMOTE που γι`αυτήν είναι τσάμπα.. Καληνύχτα.... παιδιά μας δουλεύουν όλους κανονικά ειδικά αυτή η άθλια cote.. (άλλη μια κακή αντιγραφή της Tim, όχι πως και αυτή το έκανε καλύτερα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Στην διαφημιση παντως γραφει για νεους συνδρομητες δυστυχως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Ισχύει (σύμφωνα με την διαφήμιση) μόνο για νέους συνδρομητές και άρα μόνο στα νέα οικονομικά προγράμματα. Και οι παλιοί δεν μεταφέρονται αυτόματα αφού κάποιοι ανέφεραν πως ανέβασε τις χρεώσεις προς CosmOTE και σταθερά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Ισχύει (σύμφωνα με την διαφήμιση) μόνο για νέους συνδρομητές και άρα μόνο στα νέα οικονομικά προγράμματα. Και οι παλιοί δεν μεταφέρονται αυτόματα αφού κάποιοι ανέφεραν πως ανέβασε τις χρεώσεις προς CosmOTE και σταθερά. Αυτόματα δεν θα γίνει τίποτα. Απλά πηγαίνετε σε κάποιο κατάστημα και αλλάζετε οικονομικό πρόγραμμα εφόσον δεν είστε δεσμευμένοι από κάποια επιδότηση (δηλαδή είστε στον 1ο χρόνο). Ισχύει επομένως και για παλιούς συνδρομητές εφόσον το ζητήσουν οι ίδιοι με αίτησή τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 re paidia eiste sigoroi oti sta katastimata cosmote fernoun qtek??? egw kserw mono apo to plaisio. Εγώ είμαι 100% σίγουρος.Στην Λάρισα το είδα το S100 στην βιτρίνα της COSMOTE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voxson Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Εμείς οι παλιοί συνεχίζουμε να πληρώνουμε τις μειωμένες τιμές για ΟΤΕ/Cosmote; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voxson Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Εμένα σε OTEshop δεν είχαν το Ρ910 και μου το έφεραν από το Ρέθυμνο (που είχε μείνει σε ένα κατάστημα!). Δοκίμασε άλλο κατάστημα Cosmote ή OTEshop... (αν και μάλλον σε OTEshop δε θα γίνεται αν δεν έχεις κάνει τη σύνδεση στον ΟΤΕ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaqus Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Qtek den yparxei se kanena katasthma entos attikhs, milhsa me to kentro twn katasthmatwn cosmote. Aparadekto na 8es na ksodepseis lefta kai na mhn mporeis. Yiorgos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melo175 Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 ok paidia to eida sto link tou poseidon2004. Nomiza oti ta qtek ta fernei mono to plaisio. :-) Παράθεση M E L O :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts