elkons Δημ. July 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2025 20 minutes ago, johnny_htc said: Ναι μαν μου, εναέρια όδευση κυρίως διανομή μέσα στους οικισμούς ώστε να αποφεύγουν σκαψίματα. Μέχρι ένα σημείο φυσικά πριν τη διανομή, τη φέρνουν από επίπεδο δρόμου και την ανεβάζουν τελικά. Και η ΔΕΗ το ίδιο δουλεύει, δε μπορεί να τρέχει μόνο από κολόνα σε κολόνα, διανομή στο Δήμο κλπ κάνει Τέλεια! Απο Νοέμβριο είναι εκεί δεν φαίνεται στον χάρτη διαθεσιμότητα όμως ακόμα δεν ξερω τι φάση. Είναι σχετικά μικρός οικισμός στον δρόμο γιαυτό. Κοντά το ύψωμα με τη 102039 είναι και μάλλον μέχρι εκεί φτάνει οπτική (δε ξέρω πως στα κατσάβραχα αλλα έχει σίγουρα η Cosmote) αλλα δεν έχει τέλειο σημα γύρω στα -105dBm Cosmote μέχρι -120dBm και οι αλλες ξεκινούν-79dBm μέχρι-90dBm Β7 και Β3. Μαλλον θέλει καλύτερη θέση το σέκτορ της Cosmote γιατί κάνουν καλύτερη κάλυψη οι άλλες με ενα λιγότερο. Έχω κάνει σχετικό CellMapper θα ανέβει. 8 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. July 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2025 Έκανα την αίτηση για 300 ftth η τιμή βγαίνει 60.87€ μαζί με Cosmote Tv full pack και 50€ τέλος ενεργοποίησης καμία έκπτωση πουθενά τιμή καταλόγου.. 2 4 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2025 1 hour ago, Antonio21 said: Έκανα την αίτηση για 300 ftth η τιμή βγαίνει 60.87€ μαζί με Cosmote Tv full pack και 50€ τέλος ενεργοποίησης καμία έκπτωση πουθενά τιμή καταλόγου.. Δεδομένου ότι θα χρειαστεί και κάποιο χρόνο να υλοποιηθεί, δεν σκέφτεσαι να υποβαθμίσεις DSL σε 100 Mbps για κανένα μήνα και μετά να πάρεις voucher? 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2025 Ακόμα δεν μπήκε η οπτική έβαλαν διαθεσιμότητα; νόμιζα και εκει κανα 3μηνο θα έπαιρνε. 6 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2025 (edited) Βρήκα αυτό σε ένα κτήριο του ΟΤΕ.. Είναι 2 χιλιόμετρα από το Ακρωτήρι,από την άλλη μεριά είναι η Μποχαλη κοντά,δεν ξέρω αν λειτουργεί και τι είναι.. Φίλος που μένει στο 1 χιλιόμετρο δεν έχει κάτι τρελό από ταχύτητες και μέσα στο σπίτι χάνει κλήσεις με Cosmote εκτός αν η κεραία βλέπει προς άλλη κατεύθυνση.. Έχετε καμία ιδέα αν λειτουργεί; Ζάκυνθος Edited July 18, 2025 by George6633 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2025 40 minutes ago, George6633 said: Βρήκα αυτό σε ένα κτήριο του ΟΤΕ.. Είναι 2 χιλιόμετρα από το Ακρωτήρι,από την άλλη μεριά είναι η Μποχαλη κοντά,δεν ξέρω αν λειτουργεί και τι είναι.. Φίλος που μένει στο 1 χιλιόμετρο δεν έχει κάτι τρελό από ταχύτητες και μέσα στο σπίτι χάνει κλήσεις με Cosmote εκτός αν η κεραία βλέπει προς άλλη κατεύθυνση.. Έχετε καμία ιδέα αν λειτουργεί; Ζάκυνθος Cosmote σίγουρα έχει και Ν78 φαίνονται τα Ericsson Massive. Ε λογικά δε θα κοιτάει η κεραία δεν ξέρω. Αμα έχει 4G συσκευή δε θα μου έκανε εντύπωση. 8 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2025 10 minutes ago, elkons said: Cosmote σίγουρα έχει και Ν78 φαίνονται τα Ericsson Massive. Ε λογικά δε θα κοιτάει η κεραία δεν ξέρω. Αμα έχει 4G συσκευή δε θα μου έκανε εντύπωση. Όχι το Α54 έχει και μένει κοντά. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2025 Just now, George6633 said: Όχι το Α54 έχει και μένει κοντά. Οπτική επαφή έχει; Εξωτερικά θα πρέπει να έχει Ν78 έχει πάνω της η κεραία και από τις καλές. Δεν είχες τη σιμ για Netmonster;😢 Απο το '23 βλέπω έχει Ν78 στις φωτογραφίες. 7 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2025 4 minutes ago, elkons said: Οπτική επαφή έχει; Εξωτερικά θα πρέπει να έχει Ν78 έχει πάνω της η κεραία και από τις καλές. Δεν είχες τη σιμ για Netmonster;😢 Οπτική επαφή υπάρχει ναι. Δυστυχώς,επειδή έχω βάλει της Cosmote στο TCL για hotspot ώστε να καίει λιγότερη μπαταρία το Samsung μέσα στο σπίτι και να το έχω σε Wifi.Πιθανον έχω ανεβάσει μια μέτρηση από Μποχαλη που είναι κοντά και είχε πολύ καλές ταχύτητες και ίσως να πιάνει από αυτό το eNb,θα το ψάξω. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2025 Just now, George6633 said: Οπτική επαφή υπάρχει ναι. Δυστυχώς,επειδή έχω βάλει της Cosmote στο TCL για hotspot ώστε να καίει λιγότερη μπαταρία το Samsung μέσα στο σπίτι και να το έχω σε Wifi.Πιθανον έχω ανεβάσει μια μέτρηση από Μποχαλη που είναι κοντά και είχε πολύ καλές ταχύτητες και ίσως να πιάνει από αυτό το eNb,θα το ψάξω. Ε τότε στα σίγουρα θα έχει Ν78 δε ξέρω τι πάει λάθος. Αμα ξανα περάσεις απο κει γύρω (σπίτι ή κεραία) ανεβασε. Η εικονιζόμενη είναι eNb 205188/105188. Παίρνω τη 2η φωτογραφία για CellMapper αν δε σε πειράζει. 8 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2025 (edited) 13 minutes ago, elkons said: Ε τότε στα σίγουρα θα έχει Ν78 δε ξέρω τι πάει λάθος. Αμα ξανα περάσεις απο κει γύρω (σπίτι ή κεραία) ανεβασε. Η εικονιζόμενη είναι eNb 205188/105188. Παίρνω τη 2η φωτογραφία για CellMapper αν δε σε πειράζει. Εννοείται κανένα θέμα Έχω την εντύπωση ότι ο φίλος μένει σε αυτό το τρίγωνο κάπου που λέει Κυδωνι,Μποχαλη και δεν φαίνεται να πιάνει.. Θα δοκιμάσω όταν περάσω ξανά από εκεί. Ευχαριστώ Βασικά τώρα που το βλέπω ξανά θα έπρεπε να πιάνει είναι μέσα στον χώρο που δείχνει ότι πιάνει. Edited July 18, 2025 by George6633 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2025 25 minutes ago, George6633 said: Εννοείται κανένα θέμα Έχω την εντύπωση ότι ο φίλος μένει σε αυτό το τρίγωνο κάπου που λέει Κυδωνι,Μποχαλη και δεν φαίνεται να πιάνει.. Θα δοκιμάσω όταν περάσω ξανά από εκεί. Ευχαριστώ Βασικά τώρα που το βλέπω ξανά θα έπρεπε να πιάνει είναι μέσα στον χώρο που δείχνει ότι πιάνει. Ενδεικτική είναι η εικόνα στις μισές μπάντες, ούτως ή άλλως το Cellmapper βασίζεται στις καταγραφές. Αμα δείχνει στον χώρο αυτόν καταγραφή με πράσινα Signal Trails φαίνεται οκ. Θα δείξει. 6 1 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. July 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2025 3 ώρες πριν, minast said: Δεδομένου ότι θα χρειαστεί και κάποιο χρόνο να υλοποιηθεί, δεν σκέφτεσαι να υποβαθμίσεις DSL σε 100 Mbps για κανένα μήνα και μετά να πάρεις voucher? Το ανέφερα και μου είπε ο Κύριος ότι θα πλήρωσω για την υποβάθμιση ποινή. 1 1 5 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2025 25 minutes ago, Antonio21 said: Το ανέφερα και μου είπε ο Κύριος ότι θα πλήρωσω για την υποβάθμιση ποινή. Πες στον κύριο οτι δε πρόκειται να τους ξανα επιλέξεις 😌 Λόγω ανεφικότητας γίνεται..! Το έχω κάνει σε έναν φίλο. Απλα βγάλαμε το καλώδιο από τη τηλεφωνική πρίζα για να αναβοσβήνει το DSL (να προσπαθεί να βρεί) κάναμε δήθεν παράπονα στο Chat και ζητήσαμε υποβάθμιση λόγω ανεφικότητας και έγινε. 3 3 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2025 Ξέρω περίπτωση που ο ίδιος ο υπάλληλος το πρότεινε, για να επωφεληθεί ο πελάτης από το voucher. Επίσης άλλη περίπτωση που συμφώνησε ο ΟΤΕ, χωρίς να υπάρχει θέμα ανεφικτότητας. Κρίμα. Πόσους μήνες δέσμευση έχεις ακόμα; 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. July 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2025 Τώρα αφού έκανα νέο συμβόλαιο 24 μήνες. Θα την βρω την άκρη σε λίγους μήνες πιστεύω. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια σας!!! 8 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2025 On 18/7/2025 at 6:11 ΜΜ, johnny_htc said: Ναι μαν μου, εναέρια όδευση κυρίως διανομή μέσα στους οικισμούς ώστε να αποφεύγουν σκαψίματα. Μέχρι ένα σημείο φυσικά πριν τη διανομή, τη φέρνουν από επίπεδο δρόμου και την ανεβάζουν τελικά. Και η ΔΕΗ το ίδιο δουλεύει, δε μπορεί να τρέχει μόνο από κολόνα σε κολόνα, διανομή στο Δήμο κλπ κάνει Εντόπισα σήμερα βάλανε στον Δοκό (χωριό έξω από τη πόλη κοντά στη κεραία) παλια εμενα εκεί για λίγο και ήταν η κεραία απέναντι. Τσιτα GSM. Ωραίες εποχές. Από ΑΑΔΕ Χαλκίδας είναι κάτω η ινα μετά από Δοκό και Κολιματσάνικα εναέρια έως Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Πυρνάρι πρίν την είσοδο για Αφράτι. Καλή φάση φρέσκια είναι δεν έχει περάσει Street View από πέρυσι. 6 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. July 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2025 Just now, elkons said: Εντόπισα σήμερα βάλανε στον Δοκό (χωριό έξω από τη πόλη κοντά στη κεραία) παλια εμενα εκεί για λίγο και ήταν η κεραία απέναντι. Τσιτα GSM. Ωραίες εποχές. Από ΑΑΔΕ Χαλκίδας είναι κάτω η ινα μετά από Δοκό και Κολιματσάνικα εναέρια έως Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Πυρνάρι πρίν την είσοδο για Αφράτι. Καλή φάση φρέσκια είναι δεν έχει περάσει Street View από πέρυσι. Περνάει τακτικά πλέον το street view, σχεδόν κάθε χρόνο πάνε πλέον βλέπω. Μια χαρά 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2025 Δεν τράβηξα φωτογραφία όχι ότι αλλάζει κάτι είχα περιγράψει. Το θεμα είναι αργούν για διαθεσιμότητα εδω γύρω οπου μπηκε οπτική και καμπίνα δεν νομίζω να εχει νόημα να τις ανοίξουν όλες μαζί επειδή απλά είναι ίδιος Δήμος υπάρχει απόσταση. 7 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. July 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2025 Στην Αθήνα πάντως πέφτει πολύ σκάψιμο. Χωρίς να το πάρω χαμπάρι στο πατρικό μου στην Καλλιθέα που είχαμε στο ένα στενό έως 24 mbps και στο δίπλα στενό FTTC έφτιαξε δίκτυο η inalan ούτε το περίμενα να φτάσει εδώ. 6 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. July 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2025 17 minutes ago, Antonio21 said: Στην Αθήνα πάντως πέφτει πολύ σκάψιμο. Χωρίς να το πάρω χαμπάρι στο πατρικό μου στην Καλλιθέα που είχαμε στο ένα στενό έως 24 mbps και στο δίπλα στενό FTTC έφτιαξε δίκτυο η inalan ούτε το περίμενα να φτάσει εδώ. Και στη Νέα Σμύρνη έχει δίκτυο πλέον. Στη Νέα Σμύρνη είδα δίκτυο από inalan, ΔΕΗ και έναν από τους παρόχους τους κλασικούς. COSMOTE ή nova ήταν, δεν θυμάμαι 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2025 1 minute ago, Gv2008 said: Στη Νέα Σμύρνη είδα δίκτυο από inalan Λίγο τσαπατσούλα είναι μια μέρα ειδα ενα κουτάκι Inalan πάνω σε ενα δέντρο κανονοικά το είχαν τοποθετήσει. Τι φάση όμως υπάρχουν κ άλλα κουλά. 1 6 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. July 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2025 Κυκλοφόρουν βίντεο συχνά με τις περίεργες εγκατάστασεις που κάνει η συγκεκριμένη εταιρία.. 7 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2025 17 minutes ago, Antonio21 said: Κυκλοφόρουν βίντεο συχνά με τις περίεργες εγκατάστασεις που κάνει η συγκεκριμένη εταιρία.. Μπορεί να είδαμε και τα ίδια. Και πιο πρόσφατα. Τέλος πάντων.. 9 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. July 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2025 Ναι αυτά τα βίντεο λέω 😁😁 5 2 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts