Jump to content

Περί... Cosmote γενικά

dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

33 minutes ago, johnny_htc said:

Ναι, για το SR επιβεβαιώνω, πετάνε μια αναμονή μέσα στο pillar ας το πούμε με τα ρολόγια και φαντάζομαι για λεβητοστασια και ανελκυστήρες, αρχίζουν οι "φασαρίες" γι αυτούς ώστε να περάσουν το σπιράλ μέχρι εκεί. Εκεί ας πούμε "προσοχή" να μη τρυπησουν όπου να ναι. Τώρα τη σύνδεση όταν βάλουν ψηφιακούς μετρητές μάλλον την κάνει ο πάροχος υποθέτω και όχι ο ΔΕΔΔΗΕ, όπως και για τα υπόλοιπα 

Ωραία. Απλά να γίνει η δουλειά γρήγορα, μη τυχόν και αλλάξει γνώμη μόνο 😜 αν και σε βλέπω να τσουλάει εντάξει εσένα ή διαδικασία 

Ακόμα εκεί, κόλλημα αυτός ε; 

Δεν υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιηθεί ίνα για μέτρηση ρεύματος, αλλά είναι η πιο εύκολη προσθήκη για να καλύψουν την απαίτηση της επιδότησης. Οι προδιαγραφές των μετρητών έχουν βγει, διαγωνισμοί και προμήθεις έχουν γίνει και τουλάχιστον για την επόμενη δεκαετία δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι. Τρόπος επικοινωνίας θα είναι NB-IoT με κάρτες SIM.

1 ώρα πριν, marios239 said:

Λες να κάθεται ο παππούς πάνω σε 22 τέτοιες;;; Μετά όμως πόσο ψηλό θα έπρεπε να είναι το τραπέζι;

Μπορεί να κάνει κανα πανηγύρι με την Έφη 😅

Hlias.

1 hour ago, johnny_htc said:

Ναι, για το SR επιβεβαιώνω, πετάνε μια αναμονή μέσα στο pillar ας το πούμε με τα ρολόγια και φαντάζομαι για λεβητοστασια και ανελκυστήρες, αρχίζουν οι "φασαρίες" γι αυτούς ώστε να περάσουν το σπιράλ μέχρι εκεί. Εκεί ας πούμε "προσοχή" να μη τρυπησουν όπου να ναι. Τώρα τη σύνδεση όταν βάλουν ψηφιακούς μετρητές μάλλον την κάνει ο πάροχος υποθέτω και όχι ο ΔΕΔΔΗΕ, όπως και για τα υπόλοιπα 

Ωραία. Απλά να γίνει η δουλειά γρήγορα, μη τυχόν και αλλάξει γνώμη μόνο 😜 αν και σε βλέπω να τσουλάει εντάξει εσένα ή διαδικασία 

Ακόμα εκεί, κόλλημα αυτός ε; 

Δυστυχώς ακόμα. Ευτυχώς το COSMOTE 5G WiFi κατεβάζει 300αρια, αλλά το upload είναι στα 30 Mbps, ενώ με οπτική θα ήταν στα 150. Το καλό είναι ότι πληρώνω μόνο 23,90 ευρώ για το 5G WiFi

24 minutes ago, Gv2008 said:

Δυστυχώς ακόμα. Ευτυχώς το COSMOTE 5G WiFi κατεβάζει 300αρια, αλλά το upload είναι στα 30 Mbps, ενώ με οπτική θα ήταν στα 150. Το καλό είναι ότι πληρώνω μόνο 23,90 ευρώ για το 5G WiFi

Σταθερό το έκοψες ή το έκανες VoIP;

1 ώρα πριν, Antonio21 said:

Δεν είναι δικό μου αλλά ο ιδιοκτήτης μου είπε κάνε ότι θέλεις. 

Διαχείριση η πεθερά συμφωνεί ή θα ξεκινήσει παλαβομαρες; 😅

Hlias.

Μια τελευταία ερώτηση. 

Γιατί κάποιες γείτονες έχουν ξεκινησει την διάθεση και άλλες όχι; 

Πάντα σύμφωνα με τον χάρτη.. 

Screenshot_20250718_120249_Chrome.jpg

Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. 

2 minutes ago, Antonio21 said:

Μια τελευταία ερώτηση. 

Θέλω να πιστεύω πως δεν ειναι οπτική που πέρασαν αυτόν τον μήνα σωστά;

Εμας μας έχει περάσει ο ΟΤΕ γύρω γύρω εδω και 4 μήνες έβαλε τα κουτιά 0 διαθεσιμότητα ακόμα..εχει αφήσει κ πιο κάτω 2 γεμάτα καρούλια πολυ καιρό δεν ξέρω αν θα τα παρατήσουν. 

Hlias.

1 minute ago, Antonio21 said:

Μια τελευταία ερώτηση. 

Από τη Δημοκρατίας και προς τα κάτω όπως φαίνεται στη φωτογραφία, δεν έχει κανένας. Απλά η εργολαβία η προηγούμενη της United μάλλον, σταμάτησε μέχρι πριν το όριο του δρόμου, δε νομίζω να δείχνει ο χάρτης κτίρια που έχουν κάνει αίτηση και δεν έχουν συνδεθεί αν εννοείς αυτό 

Just now, elkons said:

Θέλω να πιστεύω πως δεν ειναι οπτική που πέρασαν αυτόν τον μήνα σωστά;

Εμας μας έχει περάσει ο ΟΤΕ γύρω γύρω εδω και 4 μήνες έβαλε τα κουτιά 0 διαθεσιμότητα ακόμα..εχει αφήσει κ πιο κάτω 2 γεμάτα καρούλια πολυ καιρό δεν ξέρω αν θα τα παρατήσουν. 

Για να τα έχουν αφήσει, θα έχει και συνέχεια 

4 minutes ago, johnny_htc said:

Από τη Δημοκρατίας και προς τα κάτω όπως φαίνεται στη φωτογραφία, δεν έχει κανένας. Απλά η εργολαβία η προηγούμενη της United μάλλον, σταμάτησε μέχρι πριν το όριο του δρόμου, δε νομίζω να δείχνει ο χάρτης κτίρια που έχουν κάνει αίτηση και δεν έχουν συνδεθεί αν εννοείς αυτό 

Αμα πατήσει τη κουκίδα γράφει λεπτομέρειες εαν εχει συνδεθεί και τι παροχος εχει τις οπτικές. 

4 minutes ago, johnny_htc said:

Για να τα έχουν αφήσει, θα έχει και συνέχεια 

Αν ειχε και κανα χάρτη με τα σχέδια καλα θα ήταν στο UFBB δεν φαίνεται για Λευκαντί και μ κάνει εντύπωση πριν απο κει τα άφησαν ακριβώς στο σημείο με τη τελευταία καμπίνα τηα περιοχής για μια γειτονιά. 

Edited by elkons

Hlias.

Ναι για παράδειγμα γράφει Βύρωνος 9 διαθέσιμο, Βύρωνος 11 δεν έχει περαστεί στο κτήριο η υποδομή και Βύρωνος 13 κανονικά διαθέσιμο. 

Μήπως έχει να κάνει εάν το κτήριο έχει την υποδομή; 

Ορίστε ένα παράδειγμα σε ίδια διεύθυνση το 40 έχει διαθεσιμότητα και το 42 όχι πως γίνεται αυτό;;; 

Screenshot_20250718_132600_Chrome.jpg

Screenshot_20250718_132550_Chrome.jpg

Edited by Antonio21

2 minutes ago, elkons said:

Αμα πατήσει τη κουκίδα γράφει λεπτομέρειες εαν εχει συνδεθεί και τι παροχος εχει τις οπτικές. 

1 minute ago, Antonio21 said:

Ναι για παράδειγμα γράφει Βύρωνος 9 διαθέσιμο, Βύρωνος 11 δεν έχει περαστεί στο κτήριο η υποδομή και Βύρωνος 13 κανονικά διαθέσιμο. 

Μήπως έχει να κάνει εάν το κτήριο έχει την υποδομή; 

Αυτό εννοώ, ότι έχει την υποδομή ή τουλάχιστον έχουν κάνει αίτηση για να συνδεθούν. Αλλά θα πρέπει σε επίπεδο δρόμου, να έχει φτάσει η οπτική τουλάχιστον 

1 minute ago, johnny_htc said:

Αυτό εννοώ, ότι έχει την υποδομή ή τουλάχιστον έχουν κάνει αίτηση για να συνδεθούν. Αλλά θα πρέπει σε επίπεδο δρόμου, να έχει φτάσει η οπτική τουλάχιστον 

Έχει φθάσει η υποδομή μήπως έχει να κάνει με την πολυκατοικία;; 

35 minutes ago, elkons said:

Σταθερό το έκοψες ή το έκανες VoIP;

Διαχείριση η πεθερά συμφωνεί ή θα ξεκινήσει παλαβομαρες; 😅

VoIP το έκανα απλά και μόνο για να υπάρχει ο αριθμός 

1 minute ago, Gv2008 said:

VoIP το έκανα απλά και μόνο για να υπάρχει ο αριθμός 

Πως το έκανες αυτό και αν επιτρέπεται πόσο κοστίζει; είναι συμβόλαιο ή όχι εαν μπει ας πούμε στο 5G WiFi η επιλογή Add on το νούμερο μέσω VoIP και βγαίνει πιο φτηνό 

1 hour ago, Gv2008 said:

Το καλό είναι ότι πληρώνω μόνο 23,90 ευρώ για το 5G WiFi

Τώρα το είδα πως τα κατάφερες ούτε καν καταλόγου. 300αρα κιόλας άλλοι δίνουν 27 για 24αρι ADSL!

Hlias.

29 minutes ago, elkons said:

Πως το έκανες αυτό και αν επιτρέπεται πόσο κοστίζει; είναι συμβόλαιο ή όχι εαν μπει ας πούμε στο 5G WiFi η επιλογή Add on το νούμερο μέσω VoIP και βγαίνει πιο φτηνό 

Τώρα το είδα πως τα κατάφερες ούτε καν καταλόγου. 300αρα κιόλας άλλοι δίνουν 27 για 24αρι ADSL!

Άντε σιγά σιγά μέχρι του χρόνου να έχουν μπουκώσει Ν78 το δίκτυο, θα έρθει σωρηδόν να πάρει υπηρεσία κόσμος 

57 minutes ago, Antonio21 said:

Έχει φθάσει η υποδομή μήπως έχει να κάνει με την πολυκατοικία;; 

Προφανώς κάποιος έκανε αίτηση απλά ρε συ

2 ώρες πριν, elkons said:

Αφου έβαλες 22τμχ 😢

Δεν έβαλα 22.. πακέτο 22 καρέκλες είναι.. απλώς όταν το είδα σκέφτηκα τον λογαριασμό με τα 6 χιλιάρικα και χάρηκα και το πόσταρα.. 🙂🙂

2 minutes ago, cu2goup said:

Δεν έβαλα 22.. πακέτο 22 καρέκλες είναι.. απλώς όταν το είδα σκέφτηκα τον λογαριασμό με τα 6 χιλιάρικα και χάρηκα και το πόσταρα.. 🙂🙂

Ρε συ, απλά πας και παίρνεις τις απλές τις λαϊκές, τις πατροπαραδοτες πανηγυριτζιδικες πλαστικές καρέκλες και γεμίζεις όλη την πλατεία με τόσα λεφτά να καθίσει όλο το χωριό 😜😜😜

2 ώρες πριν, Gv2008 said:

Το καλό είναι ότι πληρώνω μόνο 23,90 ευρώ για το 5G WiFi

Πως το πήρες σε αυτήν την τιμή; Εμένα μόνο το 50αρι με 30,90 μου δίνουν. 

Μετά την προσφορά ανανέωσης στα 58€ για το gigamax unlimited (συν 27,5€ η multi sim), έφυγα με φορητότητα για Vodafone. Ετσι και αλλιώς θέμα είχα στο σήμα και με τη μια, θέμα θα έχω και με την άλλη.

Με πήραν από cosmote για προσφορά ανανέωσης στα 14,5€, χωρίς όμως να αναφέρει πουθενά η κυρία ότι η έκπτωση magenta one 20% ισχύει μέχρι την λήξη του αρχικού συμβολαίου. Προσοχή στις τιμές που σας λένε. Εγώ έχω κουραστεί αρκετά με τις πρακτικές όλων των εταιριών, αλλά τουλάχιστον φεύγω για κάπου που στο κομμάτι της εξυπηρέτησης τους βρίσκω πάντα εντάξει. Τα θέματα που είχα στο κινητό με κάλυψη και παγώματα τα έχω αναφέρει εκτενώς εδώ, η ανανέωση ήταν το κερασάκι στην τούρτα 

VDSL 100 (FFTC) σε πολυκατοικία. 

Καλή δεν είναι;

spacer.png

Επίσης εντόπισα FFTH μετά τον οικισμό Μακεδονικά , προς Δύο Δέντρα (Εύβοια αναφέρομαι) και ειδα έχει κάτω στον δρόμο μεν οπτική και στον καθε ενα σπιτι μετα παει ανά κολώνα έχει πάνω απο το κλασικό κουτάκι για τον χαλκό ενα για FFTH (αυτο με το καπάκι που ανοίγει και κλείνει) και απο πάνω έχει μαύρο καλώδιο (οπτική λογικά) τυλιγμένο και πάει από τη μια κολωνα στην άλλη ακριβώς έτσι. Τώρα αυτό ετσι είναι ή εναέρια; @johnny_htc

Edited by elkons

Hlias.

14 minutes ago, paanos said:

Τα θέματα που είχα στο κινητό με κάλυψη και παγώματα τα έχω αναφέρει εκτενώς εδώ, η ανανέωση ήταν το κερασάκι στην τούρτα 

2044744709_51Ny3oBpNwL._AC_UF8941000_QL80_.thumb.jpg.8ccc415502adbca6074cc65027dd03cf.jpg

Το πήρα στα 35 ευρώ αλλά έχω έκπτωση 12 ευρώ επειδή έχω tv και 3 κινητά. Η έκπτωση είναι μέσω του Magenta. Αυτοί μου είχαν πει 28 ευρώ, αλλά τελικά είναι συ 23, κάτι 

7 minutes ago, Gv2008 said:

Το πήρα στα 35 ευρώ αλλά έχω έκπτωση 12 ευρώ επειδή έχω tv και 3 κινητά. Η έκπτωση είναι μέσω του Magenta. Αυτοί μου είχαν πει 28 ευρώ, αλλά τελικά είναι συ 23, κάτι 

Τσέκαρε το συμβόλαιο το MagentaONE σίγουρα ισχύει 24 μήνες όσο το συμβόλαιο και η τιμή είναι σταθερή. Το θέμα είναι πως βάζουν σε ορισμένες περιπτώσεις έκπτωση CRM discount 20% 1-12 μήνες και μετά 12-24 να μην ισχύει και να πας στα 28€ που είχατε συμφωνήσει εκτός και αμα έβαλε την έκπτωση και για 24 μήνες (είναι εφικτό).

Θέλει απλα προσοχή εαν κάνεις μεσα στους μήνες του συμβολαίου σταθερής διακοπή στα κινητά και φορητότητα αλλού και "σπάσει" το σχήμα του MagentaONE χάνεις τις εκπτώσεις. 

Hlias.

Just now, elkons said:

Τσέκαρε το συμβόλαιο το MagentaONE σίγουρα ισχύει 24 μήνες όσο το συμβόλαιο και η τιμή είναι σταθερή. Το θέμα είναι πως βάζουν σε ορισμένες περιπτώσεις έκπτωση CRM discount 20% 1-12 μήνες και μετά 12-24 να μην ισχύει και να πας στα 28€ που είχατε συμφωνήσει εκτός και αμα έβαλε την έκπτωση και για 24 μήνες (είναι εφικτό).

Θέλει απλα προσοχή εαν κάνεις μεσα στους μήνες του συμβολαίου σταθερής διακοπή στα κινητά και φορητότητα αλλού και "σπάσει" το σχήμα του MagentaONE χάνεις τις εκπτώσεις. 

Σίγουρα χάνονται οι εκπτώσεις αν φύγει κάποιος αριθμός και σκάσει το Magenta. Ακόμα και για 12 μήνες να είναι στα 23 ευρώ και μετά να πάει στα 28, μια χαρά είναι. Δεν έχω σκοπό ούτως ή άλλως να διακόψω κάτι πριν από την λήξη, άρα μια χαρά 

5 minutes ago, Gv2008 said:

Σίγουρα χάνονται οι εκπτώσεις αν φύγει κάποιος αριθμός και σκάσει το Magenta. Ακόμα και για 12 μήνες να είναι στα 23 ευρώ και μετά να πάει στα 28, μια χαρά είναι. Δεν έχω σκοπό ούτως ή άλλως να διακόψω κάτι πριν από την λήξη, άρα μια χαρά 

Δε ξέρω ισως ισχύει η επιπλέον έκπτωση και για 24 μήνες. Φαίνεται στο συμβόλαιο αμα το έχεις ούτως ή άλλως αλλά και κατι να γίνει (χτυπα ξύλο) είναι ηχογραφημένες οι κλήσεις που δέχτηκες τα συμβόλαια. Μια χαρά είσαι έχεις και καλές τιμές στα κινητά. 

Hlias.

2 ώρες πριν, elkons said:

VDSL 100 (FFTC) σε πολυκατοικία. 

Καλή δεν είναι;

spacer.png

Επίσης εντόπισα FFTH μετά τον οικισμό Μακεδονικά , προς Δύο Δέντρα (Εύβοια αναφέρομαι) και ειδα έχει κάτω στον δρόμο μεν οπτική και στον καθε ενα σπιτι μετα παει ανά κολώνα έχει πάνω απο το κλασικό κουτάκι για τον χαλκό ενα για FFTH (αυτο με το καπάκι που ανοίγει και κλείνει) και απο πάνω έχει μαύρο καλώδιο (οπτική λογικά) τυλιγμένο και πάει από τη μια κολωνα στην άλλη ακριβώς έτσι. Τώρα αυτό ετσι είναι ή εναέρια; @johnny_htc

Ναι μαν μου, εναέρια όδευση κυρίως διανομή μέσα στους οικισμούς ώστε να αποφεύγουν σκαψίματα. Μέχρι ένα σημείο φυσικά πριν τη διανομή, τη φέρνουν από επίπεδο δρόμου και την ανεβάζουν τελικά. Και η ΔΕΗ το ίδιο δουλεύει, δε μπορεί να τρέχει μόνο από κολόνα σε κολόνα, διανομή στο Δήμο κλπ κάνει 

Edited by johnny_htc