minast Δημ. July 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2025 14 minutes ago, Antonio21 said: Μια τελευταία ερώτηση γιατί σας ζάλισα.. Το giga Voucher δεν τελειώνει στις 30/09/2025? Όταν τελειώσει πίστευετε θα υπάρχουν οι τιμές καταλόγου που είναι πολύ ανεβασμένες; Θεωρώ ότι θα υπάρχουν "Προσφορές" Η ιστορία (με το προηγούμενο voucher) δείχνει ότι οι τιμές δεν θα μεταβληθούν πολύ. Μεγάλη παράταση δεν περιμένω, γιατί έχει Ευρωπαϊκά χρήματα και δεν τους αρέσουν πολύ οι παρατάσεις. Από την άλλη, το alter ego του Gigabit voucher, το Smart Readiness, δεν προχωράει πολύ καλά, οπότε πιθανόν να γίνει μεταφορά χρημάτων μεταξύ των δύο. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. July 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2025 Την καλημέρα μου μίλησα ξανά μόλις τώρα εάν το δίκτυο ήταν έτοιμο τώρα που μιλάμε οι τιμές που θα μου έδιναν έιναι ότι βλέπω στην σελίδα τους στα η 300 άρα κοστίζει 56.48€ μαζί με το Cosmote Tv full pack που έχω. Τώρα δίνω για 200 άρα vdsl και φουλ pack 6150€. Βέβαια εγώ υπολογίζω να είναι έτοιμο το δίκτυο σε ένα τρίμηνο άρα μέχρι τότε ίσως έχουμε αλλαγές στα τιμολόγια. 7 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. July 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2025 2 ώρες πριν, Antonio21 said: Την καλημέρα μου μίλησα ξανά μόλις τώρα εάν το δίκτυο ήταν έτοιμο τώρα που μιλάμε οι τιμές που θα μου έδιναν έιναι ότι βλέπω στην σελίδα τους στα η 300 άρα κοστίζει 56.48€ μαζί με το Cosmote Tv full pack που έχω. Τώρα δίνω για 200 άρα vdsl και φουλ pack 6150€. Βέβαια εγώ υπολογίζω να είναι έτοιμο το δίκτυο σε ένα τρίμηνο άρα μέχρι τότε ίσως έχουμε αλλαγές στα τιμολόγια. Ναι ίσως παίξει και προσφορά "επειδή ήρθε το FTTH δίκτυο στην περιοχή σας", διόλου απίθανο. Γενικά ο ΟΤΕ θέλει να σε πάει οπτική πλέον με τα χίλια 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. July 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2025 13 minutes ago, johnny_htc said: Ναι ίσως παίξει και προσφορά "επειδή ήρθε το FTTH δίκτυο στην περιοχή σας", διόλου απίθανο. Γενικά ο ΟΤΕ θέλει να σε πάει οπτική πλέον με τα χίλια Ή nova έχει εγκαταστήσει στην περιοχή του 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2025 19 minutes ago, Gv2008 said: Ή nova έχει εγκαταστήσει στην περιοχή του Ναι εαν έχει διαθέσιμη υποδομή του οποιαδήποτε παρόχου θα προσπαθήσει να πείσει τον πελάτη να γυρίσει σε οπτική ίνα. Αυτό εννοεί λογικά 😜 8 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. July 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2025 40 minutes ago, Gv2008 said: Ή nova έχει εγκαταστήσει στην περιοχή του 20 minutes ago, elkons said: Ναι εαν έχει διαθέσιμη υποδομή του οποιαδήποτε παρόχου θα προσπαθήσει να πείσει τον πελάτη να γυρίσει σε οπτική ίνα. Αυτό εννοεί λογικά 😜 Ναι βρε, όταν τελειώσουν τα έργα, ενημερώνονται οι πάροχοι ε και μετά αρχίζει το παζάρι 🤪 Ίσως τον πάρει ίσως όχι, πιστεύω θα πάρουν τηλ τους πάντες 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2025 1 hour ago, johnny_htc said: Ναι ίσως παίξει και προσφορά "επειδή ήρθε το FTTH δίκτυο στην περιοχή σας", διόλου απίθανο. Γενικά ο ΟΤΕ θέλει να σε πάει οπτική πλέον με τα χίλια Ειδικά ο ΟΤΕ, όχι μόνο θέλει, αλλά θα ξεκινήσει να υποχρεώνει μετάβαση σε FTTH εκεί που υπάρχει διαθεσιμότητα. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. July 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2025 3 minutes ago, minast said: Ειδικά ο ΟΤΕ, όχι μόνο θέλει, αλλά θα ξεκινήσει να υποχρεώνει μετάβαση σε FTTH εκεί που υπάρχει διαθεσιμότητα. Ε ναι, αφού έχουν πάρει γνωστό μου τηλέφωνο να μεταφέρει σε FTTH 50 άρα γραμμή στα ίδια χρήματα. Το πήραν απόφαση πλέον, όλοι FTTH 😜 5 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2025 Και η Cosmote και η Nova το έχει ξεκινήσει εαν υπάρχει διαθέσιμη FFTH στη περιοχή. Ανεξαρτήτου αμα είναι United fiber ή OTE θα προσπαθήσουν να πας, αμα το "παίζεις" και δύσκολος/η μπορεί να σου ρίξουν 1-2€ για να σε πείσουν. 7 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. July 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2025 4 ώρες πριν, Antonio21 said: Τώρα δίνω για 200 άρα vdsl και φουλ pack 6150€. ΠΌΣΑ;;; Με χρυσό σε φέρνουν σπίτι τη VDSL;; 10 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. July 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2025 7 minutes ago, marios239 said: ΠΌΣΑ;;; Με χρυσό σε φέρνουν σπίτι τη VDSL;; Δικό του είναι το καφαο ρε συ. Ε και δίνει και σε κάνα γείτονα έτσι από μεγαλοψυχία 😜😂 2 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2025 4 ώρες πριν, Antonio21 said: Τώρα δίνω για 200 άρα vdsl και φουλ pack 6150€. 12 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. July 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2025 Κορυφή 😅😅😅😅 61,50€ 3 5 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. July 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2025 18 ώρες πριν, elkons said: https://www.skroutz.gr/s/40718428/Karekla-Exoterikou-CHorou-Plastiki-Olimpia-E339-1-Leyko-E339-1-22tmch-54x52x86ek.html Άμα η καρέκλα κάνει τόσο, ο λογαριασμός δεν είναι περίεργο να είναι στα 6150€.. 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. July 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2025 5 minutes ago, cu2goup said: https://www.skroutz.gr/s/40718428/Karekla-Exoterikou-CHorou-Plastiki-Olimpia-E339-1-Leyko-E339-1-22tmch-54x52x86ek.html Άμα η καρέκλα κάνει τόσο, ο λογαριασμός δεν είναι περίεργο να είναι στα 6150€.. Μη μας τρολαρεις καλε, 48 ευρώ έχει η καρέκλα 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. July 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2025 (edited) 11 minutes ago, cu2goup said: https://www.skroutz.gr/s/40718428/Karekla-Exoterikou-CHorou-Plastiki-Olimpia-E339-1-Leyko-E339-1-22tmch-54x52x86ek.html Άμα η καρέκλα κάνει τόσο, ο λογαριασμός δεν είναι περίεργο να είναι στα 6150€.. Λες να κάθεται ο παππούς πάνω σε 22 τέτοιες;;; Μετά όμως πόσο ψηλό θα έπρεπε να είναι το τραπέζι; Edited July 18, 2025 by marios239 1 10 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. July 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2025 13 minutes ago, cu2goup said: https://www.skroutz.gr/s/40718428/Karekla-Exoterikou-CHorou-Plastiki-Olimpia-E339-1-Leyko-E339-1-22tmch-54x52x86ek.html Άμα η καρέκλα κάνει τόσο, ο λογαριασμός δεν είναι περίεργο να είναι στα 6150€.. Τι τρολια είναι αυτό ρε συ; 😂 5 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. July 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2025 Μίλησα με τον άνθρωπο θα έρθει να δει το κτήριο για να ξεκινήσει την εγκατάσταση στο κτήριο πρέπει να γνωρίζω κάτι; 11 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. July 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2025 42 minutes ago, Antonio21 said: Μίλησα με τον άνθρωπο θα έρθει να δει το κτήριο για να ξεκινήσει την εγκατάσταση στο κτήριο πρέπει να γνωρίζω κάτι; Τι να γνωρίζεις, τι εννοείς; Δικό σου είναι το κτίριο απ ο, τι καταλαβαίνω, άρα μπροςις να κάνεις κουμάντο εσύ. Άμα είσαι ενοικιαστής, πρέπει 6να υπάρχει σύμφωνη γνώμη από τον ιδιοκτήτη για να μπει η ίνα. Επίσης άμα δεις ότι σχεδιάζει "βλακωδως" για να τελειώνει, όρισε του τα σημεία που θες να περάσει η ίνα. Αυτά θα έλεγα 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2025 Στο ίδιο μοτίβο με τον @johnny_htc, ειδικά το Smart Readiness είναι χρήματα στην τσέπη τους που αλλιώς δεν θα έπαιρναν. Είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι με το SR εσύ είσαι o εντολέας, δεν σου κάνουν τσάμπα/χαριστική εγκατάσταση, οπότε έχεις λόγο στις εργασίες. Λογικά θα σου βάλουν και κάποια επιπλέον αναμονή για λέβητα, μετρητές ρεύματος ή ανελκυστήρα, γιατί το ζητάει το πρόγραμμα 🙂 5 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. July 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2025 (edited) 29 minutes ago, johnny_htc said: Τι να γνωρίζεις, τι εννοείς; Δικό σου είναι το κτίριο απ ο, τι καταλαβαίνω, άρα μπροςις να κάνεις κουμάντο εσύ. Άμα είσαι ενοικιαστής, πρέπει 6να υπάρχει σύμφωνη γνώμη από τον ιδιοκτήτη για να μπει η ίνα. Επίσης άμα δεις ότι σχεδιάζει "βλακωδως" για να τελειώνει, όρισε του τα σημεία που θες να περάσει η ίνα. Αυτά θα έλεγα Δεν είναι δικό μου αλλά ο ιδιοκτήτης μου είπε κάνε ότι θέλεις. Ηξερε πολύ καλά την δουλειά του φάνηκε κιόλας από αυτά που μου είπε είχα δει και εγώ κτήρια από την Cosmote που είχαν βάλει πιο παλιά. Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες σας. Edited July 18, 2025 by Antonio21 9 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. July 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2025 4 minutes ago, Antonio21 said: Δεν είναι δικό μου αλλά ο ιδιώκτητης της μου είπε κάνε ότι θέλεις. Ηξερε πολύ καλά την δουλειά του φάνηκε κιόλας από αυτά που μου είπε είχα δει και εγώ κτήρια από την Cosmote που είχαν βάλει πιο παλιά. Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες σας. Μακάρι και ο ιδιοκτήτης εδώ να είχε την ίδια άποψη 4 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. July 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2025 2 minutes ago, minast said: Στο ίδιο μοτίβο με τον @johnny_htc, ειδικά το Smart Readiness είναι χρήματα στην τσέπη τους που αλλιώς δεν θα έπαιρναν. Είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι με το SR εσύ είσαι o εντολέας, δεν σου κάνουν τσάμπα/χαριστική εγκατάσταση, οπότε έχεις λόγο στις εργασίες. Λογικά θα σου βάλουν και κάποια επιπλέον αναμονή για λέβητα, μετρητές ρεύματος ή ανελκυστήρα, γιατί το ζητάει το πρόγραμμα 🙂 Ναι, για το SR επιβεβαιώνω, πετάνε μια αναμονή μέσα στο pillar ας το πούμε με τα ρολόγια και φαντάζομαι για λεβητοστασια και ανελκυστήρες, αρχίζουν οι "φασαρίες" γι αυτούς ώστε να περάσουν το σπιράλ μέχρι εκεί. Εκεί ας πούμε "προσοχή" να μη τρυπησουν όπου να ναι. Τώρα τη σύνδεση όταν βάλουν ψηφιακούς μετρητές μάλλον την κάνει ο πάροχος υποθέτω και όχι ο ΔΕΔΔΗΕ, όπως και για τα υπόλοιπα 9 minutes ago, Antonio21 said: Δεν είναι δικό μου αλλά ο ιδιώκτητης της μου είπε κάνε ότι θέλεις. Ηξερε πολύ καλά την δουλειά του φάνηκε κιόλας από αυτά που μου είπε είχα δει και εγώ κτήρια από την Cosmote που είχαν βάλει πιο παλιά. Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες σας. Ωραία. Απλά να γίνει η δουλειά γρήγορα, μη τυχόν και αλλάξει γνώμη μόνο 😜 αν και σε βλέπω να τσουλάει εντάξει εσένα ή διαδικασία 5 minutes ago, Gv2008 said: Μακάρι και ο ιδιοκτήτης εδώ να είχε την ίδια άποψη Ακόμα εκεί, κόλλημα αυτός ε; 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. July 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2025 (edited) 9 minutes ago, Gv2008 said: Μακάρι και ο ιδιοκτήτης εδώ να είχε την ίδια άποψη Έχει την ίδια άποψη γιατί έχω ρίξει χρήματα στο σπίτι σε λογικά πλαίσια, και το Ένοικο 5 χρόνια μπαίνει νωρίτερα από τις 1 του μήνα. Αλλά εάν δεν έχεις δικό σου σπίτι δυστυχώς είναι περίεργα τα πράγματα. Κοιτάω μήπως αγοράσω στο Κερατσίνι και οι τιμές έχουν ξεφύγει, γενικά έχουν ξεφύγει πολλά πράγματα στην Ελλάδα δυστυχώς. Edited July 18, 2025 by Antonio21 5 2 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2025 1 ώρα πριν, cu2goup said: https://www.skroutz.gr/s/40718428/Karekla-Exoterikou-CHorou-Plastiki-Olimpia-E339-1-Leyko-E339-1-22tmch-54x52x86ek.html Άμα η καρέκλα κάνει τόσο, ο λογαριασμός δεν είναι περίεργο να είναι στα 6150€.. Αφου έβαλες 22τμχ 😢 5 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts