johnny_htc Δημ. May 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2025 3 ώρες πριν, elkons said: Ίσως έχουν βάλει εκτός τα κτίρια οτε ; μπορεί γιατί χρόνια θέλουν την αποκλειστικοτητα πάνω τους. Θα δείξει. Εν τω μεταξύ δεν ξέρω σε ποιο από τα παραπάνω νούμερα πχ αντιστοιχούν δύο περιπτώσεις που ξέρω ότι δεν έχει μπει η κεραία πχ Άγιοι Θεόδωροι Κορινθίας είναι μια κεραία που έχει άδεια από το 2016 αλλά είναι ανύπαρκτη και κακό σημείο κάλυψης γενικά εκεί είναι περίεργη μορφολογία, θέλει κεραία και Ζυγό Καβάλας θυμάμαι υπάρχει άδεια, αλλά η κεραία άφαντη. Ίσως δεν τις περιλαμβάνουν καν στα νούμερα, ίσως δεν λειτουργούν, κάτι απ όλα. Επίσης λογικά τα πάμπολλα micros που έχουν, δεν περιλαμβάνονται στη λίστα κεραιών που ανακοίνωσαν θεωρητικά, τι διάθεση να κάνουν προς άλλους, σιγά 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. May 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2025 2 minutes ago, johnny_htc said: Εν τω μεταξύ δεν ξέρω σε ποιο από τα παραπάνω νούμερα πχ αντιστοιχούν δύο περιπτώσεις που ξέρω ότι δεν έχει μπει η κεραία πχ Άγιοι Θεόδωροι Κορινθίας είναι μια κεραία που έχει άδεια από το 2016 αλλά είναι ανύπαρκτη και κακό σημείο κάλυψης γενικά εκεί είναι περίεργη μορφολογία, θέλει κεραία και Ζυγό Καβάλας θυμάμαι υπάρχει άδεια, αλλά η κεραία άφαντη. Ίσως δεν τις περιλαμβάνουν καν στα νούμερα, ίσως δεν λειτουργούν, κάτι απ όλα. Επίσης λογικά τα πάμπολλα micros που έχουν, δεν περιλαμβάνονται στη λίστα κεραιών που ανακοίνωσαν θεωρητικά, τι διάθεση να κάνουν προς άλλους, σιγά Δεν θα είναι όλες οι κεραίες στη θυγατρική λογικά. Άσε βγάζει άδειες και δε βάζει η βγάζει άδεια Ν78 και δε τη βάζει. Τι θέλει μαζικά να τα κάνει; κανένας δε ξέρει 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. May 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2025 7 minutes ago, elkons said: Δεν θα είναι όλες οι κεραίες στη θυγατρική λογικά. Άσε βγάζει άδειες και δε βάζει η βγάζει άδεια Ν78 και δε τη βάζει. Τι θέλει μαζικά να τα κάνει; κανένας δε ξέρει Πιθανότατα κρίνει ότι δεν έχει ανάγκη ακόμα για Ν78 το σημείο, αλλά το έχει έτοιμο για όταν θελήσουν, ουσιαστικά πληρώνουν την άδεια από πριν να τελειώνουν. Αυτό σημαίνει ότι έχουν σκοπό να βάλουν, δε νομίζω να πληρώνουν τσάμπα, κανείς δεν το κάνει. Άμα κάνουν σωστούς υπολογισμούς και θεωρούν ότι η κεραία θα αποδώσει με τόσους συνδρομητές χωρίς N78 μέχρι να έρθει η ώρα να βάλουν, καλά κάνουν και εξοικονομούν πόρους. Να μη κρεμάει απλά το δίκτυο πρέπει, τώρα πόσο το ελέγχουν αυτό, είναι ένα ένα ζήτημα και πόσο έγκυρα μπορούν να επέμβουν, είναι ένα άλλο θέμα του engineering και αυτό 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. May 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2025 Την καλησπέρα μου. Έχει πέσει η εφαρμογή Payzy της Cosmote?? 3 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. May 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2025 45 minutes ago, Antonio21 said: Την καλησπέρα μου. Έχει πέσει η εφαρμογή Payzy της Cosmote?? Ναι, λίγο πριν "κολλήσει" τελείως, μίλησα μαζί τους γιατί δεν μπορούσα να προσθέσω χρήματα, η απάντηση ήταν πως έχουν κάποιο "συστημικό" πρόβλημα αυτή την στιγμή! Βλέπουμε... 1 4 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. May 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2025 Σας ευχαριστώ πολύ!! 2 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. May 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2025 1 hour ago, Antonio21 said: Σας ευχαριστώ πολύ!! Επανήλθε! 4 1 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. May 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2025 https://www.fortunegreece.com/article/deutsche-bank-o-ote-kiriarxos-stin-elliniki-agora-tilepikoinonion-ti-deixnei-to-crash-test-ton-big-3/ 5 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2025 Η εφαρμογή της Cosmote κολλάει εδώ και κάνα τρίωρο τώρα το βράδυ. Δεν ανοίγει καθόλου. 1 2 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. May 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2025 32 minutes ago, evris2013 said: Η εφαρμογή της Cosmote κολλάει εδώ και κάνα τρίωρο τώρα το βράδυ. Δεν ανοίγει καθόλου. Τι σου εμφανίζει; Εμένα μια χαρά λειτουργεί (με τα κλασικά κολλήματα βέβαια καιρό) 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2025 11 ώρες πριν, elkons said: Τι σου εμφανίζει; Εμένα μια χαρά λειτουργεί (με τα κλασικά κολλήματα βέβαια καιρό) Τώρα λειτουργεί. Αφού έφευγαν τα πλαίσια σταματούσε στο λογότυπο. Δεν ξέρω αν ήθελε πάνω από 2 λεπτά για να ανοίξει. Σήμα είχα στο φουλ. 4 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. May 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2025 παίδες μου κάνει κάτι νερά το ΖΤΕ Η1600 στην ethernet και ο τεχνικός (τηλεφωνικά) μου άνοιξε τίκετ ,να πάω να πάρω άλλο μόντεμ. Έχουμε να προτείνουμε κάποιο, αν μου δοθεί η επιλογή? Speedport Plus 2 παίζει ακόμα? Κάτι άλλο πιο φρέσκο? Ευχαριστώ! 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2025 (edited) 52 minutes ago, Nikos_s3 said: παίδες μου κάνει κάτι νερά το ΖΤΕ Η1600 στην ethernet και ο τεχνικός (τηλεφωνικά) μου άνοιξε τίκετ ,να πάω να πάρω άλλο μόντεμ. Έχουμε να προτείνουμε κάποιο, αν μου δοθεί η επιλογή? Speedport Plus 2 παίζει ακόμα? Κάτι άλλο πιο φρέσκο? Ευχαριστώ! Εγώ θα πρότεινα να πάρεις πάλι το ίδιο, μια και είναι κλάσεις ανώτερο από το speedport, ίσως να έτυχες σε κάποιο ελαττωματικό μοντέλο... Edited May 31, 2025 by p_k 5 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. May 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2025 48 minutes ago, Nikos_s3 said: παίδες μου κάνει κάτι νερά το ΖΤΕ Η1600 στην ethernet και ο τεχνικός (τηλεφωνικά) μου άνοιξε τίκετ ,να πάω να πάρω άλλο μόντεμ. Έχουμε να προτείνουμε κάποιο, αν μου δοθεί η επιλογή? Speedport Plus 2 παίζει ακόμα? Κάτι άλλο πιο φρέσκο? Ευχαριστώ! Ανάλογα τι πρόγραμμα έχεις, ή το ίδιο θα σου δώσουν ή Speedport 2 Plus (Arcadyan) 9 minutes ago, p_k said: Εγώ θα πρότεινα να πάρεις πάλι το ίδιο, μια και είναι κλάσεις ανώτερο από το speedport, ίσως να έτυχες σε κάποιο ελα τωμματικό μοντέλο... Σχεδόν ισάξια είναι όταν το είχα απλά το Speedport 2 Plus της Arcadyan έχει ένα θεματάκι στο latency Upload μέσω Wifi, Ethernet δεν έχει θέμα. Εκτός και άμα του δώσουν το Speedport 2 plus της Sercomm (πλέον σπάνια). 3 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. May 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2025 αααα...ξέχασα να αναφέρω κάτι που μου είπε στο τηλέφωνο ο τεχνικός (και δεν είμαι σίγουρος ότι ισχύει) : Ισχυρίστηκε ότι το Η1600 δεν παίρνει updates εδώ και 2 χρόνια! Γιαυτό και πρότεινε να το αντικαταστήσω. Γενικά παίζει να είναι και το καλύτερο μόντεμ που είχα από πάροχο. Τα πρώτα speedport (i2 kai plus) καιγόντουσαν για πλάκα μετά από διακοπή ρεύματος και απότομη αύξηση τάσης. Παίζει να είχα αλλάξει 4-5 σε διάρκεια αντίστοιχων χρόνων. Οπότε γιαυτό και ρώτησα για εναλλακτική (πιθανόν όντως να μην αναβαθμιζονται πια..) 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. May 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2025 Ναι έχει σταματήσει τις ενημερώσεις όπως και το speedport 2plus arc λογικά έχει ένα χρόνο εμένα να ενημερωθεί και με τη τελευταία έχω θέμα latency upload, έχω αλλάξει δύο γιαυτό το λέω. Λογικά το Speedport 2 plus 2 θα σου δώσουν. Είχα 7 χρόνια το Speedport entry 2i μετά παρέδωσε πνεύμα, δε το ξανα δίνουν έχει σταματήσει πολλά χρόνια. 3 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2025 Και το sercomm plus 2 έχει ένα χρόνο και κάτι να πάρει αναβάθμιση. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. May 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2025 10 minutes ago, Nikos_s3 said: Τα πρώτα speedport (i2 kai plus) καιγόντουσαν για πλάκα μετά από διακοπή ρεύματος και απότομη αύξηση τάσης. Παίζει να είχα αλλάξει 4-5 σε διάρκεια αντίστοιχων χρόνων. Οπότε γιαυτό και ρώτησα για εναλλακτική (πιθανόν όντως να μην αναβαθμιζονται πια..) Το 2i δεν έγραφε κατασκευαστή, το plus πρέπει να είναι Sercomm. Εάν σου δώσουν τ arc ίσως δεν έχεις πρόβλημα, σε Ethernet είναι άψογο. Για διακοπές ρεύματος/τάση κτλ κανείς δε μπορεί να εγγυηθεί άμα το αντέξει. Βάλε κάνα UPS ή γενικά κάποιο προστατευτικό καλού κακού. Λογικά σου είπαν να πας το παλιό πίσω σε κατάστημα; 1 minute ago, paanos said: Και το sercomm plus 2 έχει ένα χρόνο και κάτι να πάρει αναβάθμιση. Γενικά τα Speedport Plus 2. Κρίμα δεν ανεβάζουν και τα Firmware δεν βρήκα File που ζητάει. Πρέπει να στείλουν στο arc κάνει νερά στο Upload. 3 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2025 7 minutes ago, elkons said: 2i δεν έγραφε κατασκευαστή, το plus πρέπει να είναι Sercomm. 2i ήταν ΖΤΕ, Plus ήταν Sercomm. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. May 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2025 σε αντικατάσταση ΠΑΝΤΑ πας το παλιό πίσω (μιας και είναι με χρησιδάνειο), αλλιώς σου στέλνουν κουστούμι στον λογαριασμό και μάλιστα μεγαλούτσικο. Εντύπωση μου κάνει το γεγονός ότι ούτε το πλας παίρνει updates. Από την άλλη, βλέπω στο σάιτ, πουλάνε και tp-link. Έχω ένα τούμπανο ΑΧ72 ως access point , λέτε να το βάλω απευθείας στην γραμμή για κεντρικό modem/router ? 🙂 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2025 7 ώρες πριν, evris2013 said: Τώρα λειτουργεί. Αφού έφευγαν τα πλαίσια σταματούσε στο λογότυπο. Δεν ξέρω αν ήθελε πάνω από 2 λεπτά για να ανοίξει. Σήμα είχα στο φουλ. Καμιά φορά κολλάει κι εμένα από WiFi. Εάν το κλείσω και δοκιμάσω από δεδομένα, συνήθως ξεκολλάει. Όσον αφορά στη συζήτηση για τα modems, σχεδόν σίγουρα από αντικατάσταση θα πάρει Speedport Plus 2. Ξεκίνησε χειρότερο από το H1600, αλλά με τις αναβαθμίσεις δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, ενώ το ZTE έχει μείνει στάσιμο. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2025 Αυτή η μανία στο logo ντε και καλά να φύγει το κυκλάκι(μπλε πράσινο) δε μπορώ να το καταλάβω. Ήδη εχει φύγει από τα κανάλια της Cosmote. Τι είναι αυτό 💀 Στο ytb. Στο app το έχουν αφήσει, από λογότυπα δε το έχουν φαίνεται κρίμα τόση προχειροδουλειά για Rebranding. Οκ είναι σε μεταβατική περίοδο αλλά όχι τόσο χάλια. 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2025 Έχει γίνει το Rebrand καλώς ή κακώς και το κυκλάκι έχει φύγει. Μεταβατική περίοδος, σταδιακά φαντάζομαι και το Cosmote TV θα φύγει 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2025 Το έχουν αφήσει βέβαια στα idents (COSMOTE CINEMA και SPORTS για τη ώρα). Εγώ πιστεύω μια χαρά θα μείνει Cosmote TV αλλά κάνα λογότυπο της προκοπής δεν έσωσαν να κάνουν πουθενά, το ένα είναι τρικολόρε το άλλο λίγο επεξεργασία. 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. June 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2025 (edited) Το βάλανε προχθές. Καλά, ακόμη βάζει ο ΟΤΕ τηλέφωνα με κέρματα; Στη θέση του, υπήρχε κλασσικό με κάρτα, παλιό. Edited June 2, 2025 by MIKU 9 1 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts