karib Δημ. June 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2025 10 ώρες πριν, nick.76 said: https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/epixeiriseis/srini-gopalan-o-stratigos-tis-t‑mobile-to-case-study-stis-ipa-ke-i-cosmote-telecom-pics/ Srini (Srinivasan) Gopalan, Chief Operating Officer (COO) της T‑Mobile US: «Στην Αμερική υπάρχουν τέσσερις πάροχοι για πληθυσμό 340 εκατομμυρίων, όταν στην Ευρώπη υπάρχουν 127 πάροχοι για μικρότερο πληθυσμό. Kαι λόγω αυτού του fragmentation, η δυνατότητα της Ευρώπης για επενδύσεις στην τεχνολογία και την καινοτομία είναι μικρότερη από αυτή της Αμερικής. Γι’ αυτό το μέγεθος και το παγκόσμιο scale της TELEKOM παίζει τόσο μεγάλο ρόλο, καθώς συνεπάγεται ικανότητα να επενδύεις στην τεχνολογία, ικανότητα να δημιουργείς συνέργειες ανάμεσα σε αγορές, και επιτρέπει την ανταλλαγή γνώσεων, ιδεών και ταλέντου – όταν μία εταιρεία του ομίλου πρωτοπορεί, μοιράζεται την καινοτομία και με τις υπόλοιπες, δημιουργώντας οικονομίες κλίμακας». Σε ό,τι αφορά την τεχνητή νοημοσύνη, ο κ. Gopalan σημείωσε ότι, σε αντίθεση με εκείνους που θεωρούν το ΑΙ ένα μέσο μείωσης κόστους, εκείνος πιστεύει ότι η καρδιά του ΑΙ είναι η αυτοματοποίηση των workflows ή customer journeys, όπως τα χαρακτήρισε, που φέρνει ως αποτέλεσμα την καλύτερη εμπειρία πελάτη. Έφερε ως παραδείγματα το predictive maintenance για το FWA, και προγράμματα AI στην εξυπηρέτηση πελατών μέσα από τα οποία ο call agent γνωρίζει από πριν για ποιο λόγο καλεί ο πελάτης, κι έτσι έχει περισσότερο χρόνο να ανταποκριθεί πιο αποτελεσματικά. Όπως εξήγησαν στελέχη της εταιρείας, χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η συνεργασία με το Perplexity, στο οποίο θα έχουν σύντομα πρόσβαση οι πελάτες της COSMOTE TELEKOM. Το Perplexity είναι μία AI εφαρμογή που λειτουργεί ως ψηφιακός / ΑΙ βοηθός για καθημερινές ανάγκες όπως μετάφραση κειμένων σε πραγματικό χρόνο, λήψη απαντήσεων σε διάφορες ερωτήσεις, ενώ μπορεί ακόμα να γράφει e-mail και να συνοψίζει ή να μεταφράζει κείμενα χωρίς να χρειάζεται η εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών. Το πλεονέκτημά του είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τη καθημερινότητα μέχρι την έρευνα, καθώς προσφέρει πολλαπλές επιλογές ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη. Ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2022 στο Σαν Φρανσίσκο και σήμερα αποτελεί μια από τις κορυφαίες ΑΙ μηχανές αναζήτησης, παρέχοντας στον χρήστη μια τεράστια δεξαμενή διαδικτυακών πληροφοριών, οι οποίες είναι ακριβείς και επικαιροποιημένες. Εξίσου σημαντικό είναι ότι το Perplexity μπορεί να κάνει κρατήσεις σε εστιατόρια και ταξί, αγορές, παραγγελία φαγητού, να πραγματοποιεί τηλεφωνικές κλήσεις κ.ά. Πρόκειται ουσιαστικά για μια από τις κορυφαίες ΑΙ μηχανές. Οικονομιες κλιμακας.....κλασικα οικονομικα.... Ενταξει....μας επεισαν.... Δηλαδη μικρες χωρες, οπως πχ Ελβετια ή Νορβηγια, ειναι 'κατακαημενες' που δεν μπορουν να ανταγωνιστουν τεχνολογικα τους 4 αμερικανικους γιγαντες και να προσφερουν στους πολιτες τους τα ιδια.... ε ρε χοντρο δουλεμα που πεφτει.... ολα για το κεφαλαιο, αλλα το ξεφτιλισαν... 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2025 Νεμπής (ΟΤΕ) για είσοδο ΔΕΗ στις τηλεπικοινωνίες: Τους σεβόμαστε όλους, δεν φοβόμαστε κανέναν. https://www.naftemporiki.gr/business/1971806/ote-me-optiki-ina-ta-2-3-tis-choras-os-to-2027/ ..Λέει ο κ. Νεμπής βέβαια για ολοκληρωμένες λύσεις αλλά 5G WiFi το δίνει ακόμα χωρίς σταθερή μέσω VoIP..Πολλοί θέλουν σταθερή και άλλοι όχι, αμα θέλει ας δώσει επιλογές για καλύτερες τιμές σε όλους. 5 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. June 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2025 14 ώρες πριν, elkons said: Νεμπής (ΟΤΕ) για είσοδο ΔΕΗ στις τηλεπικοινωνίες: Τους σεβόμαστε όλους, δεν φοβόμαστε κανέναν. https://www.naftemporiki.gr/business/1971806/ote-me-optiki-ina-ta-2-3-tis-choras-os-to-2027/ ..Λέει ο κ. Νεμπής βέβαια για ολοκληρωμένες λύσεις αλλά 5G WiFi το δίνει ακόμα χωρίς σταθερή μέσω VoIP..Πολλοί θέλουν σταθερή και άλλοι όχι, αμα θέλει ας δώσει επιλογές για καλύτερες τιμές σε όλους. Δεν έχει εκτεταμένο δίκτυο η ΔΕΗ πανελλαδικά όπως η Cosmote. 1 βήμα να κάνει η ΔΕΗ κάπου, 10 κάνει ο ΟΤΕ σε επέκταση δικτύου. Το άλλο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί η ΔΕΗ έχει πάει δίκτυο εκεί που ήδη έχει πολύ πιο πριν από αυτήν ο ΟΤΕ πχ Χαλάνδρι και Άνω Γλυφάδα, πήγε δίκτυο η ΔΕΗ (εναέρια - η υλοποίηση έγινε τσακ μπαμ, "για πλάκα" που λένε) ενώ ήδη είχε περάσει και ο ΟΤΕ (πάει πολύ γρήγορα και αυτός και ας είναι σκάψιμο). Το σωστό φυσικά είναι όπως τα είπε, σέβονται τον καθένα οκ. Από τιμές δεν μπορούσε να δώσει κάτι άλλο ή ΔΕΗ. Είναι κάτι σαν την ιναλαν και hcn. Μικρά δίκτυα που πρέπει να δώσουν ανταγωνιστικες τιμές (ενώ τους λείπουν και άλλα καλούδια, εξυπηρέτηση κλπ που προσφέρουν οι άλλοι) 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. June 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2025 Με την σταθερή τηλεφωνία που δίνουν υποχρεωτικά δείχνουν πως θέλουν ένα Χ πόσο ως ελάχιστο έσοδο ανά πελάτη. Δεν νομίζω πως μπορούν να τις κατεβάσουν, ίσως μόνο οι μεγάλες ταχύτητες να καταλήξουν να έχουν μια διαφορά μεταξύ 5 με 15 ευρώ στο μέλλον. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. June 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2025 27 minutes ago, Arinos said: Με την σταθερή τηλεφωνία που δίνουν υποχρεωτικά δείχνουν πως θέλουν ένα Χ πόσο ως ελάχιστο έσοδο ανά πελάτη. Δεν νομίζω πως μπορούν να τις κατεβάσουν, ίσως μόνο οι μεγάλες ταχύτητες να καταλήξουν να έχουν μια διαφορά μεταξύ 5 με 15 ευρώ στο μέλλον. Αν θέλουν να πουλήσουν μεγάλες ταχύτητες στο μέλλον, τότε ναι, θα πρέπει να κατέβουν. Από την άλλη, το μέσο νοικοκυριό, αυτή τη στιγμή, δε νομίζω να χρειάζεται πάνω από 300. Μεταξύ μας, 100 Mbps μάλλον είναι ακόμα καλά, αλλά οκ, άμα φτάσει η 300αρα να έχει την τιμή των 100, που αυτό φαίνεται να θέλουν να κάνουν, θα τραβήξει σίγουρα κόσμο. Οι ταχύτητες των 500 και πάνω είναι καθαρά για επαγγελματικους λόγους και μόνο θα έλεγα, το προφανές δηλαδή. Επίσης προωθούν πολύ την αναβάθμιση ταχυτήτων με αυτόν το δωρεάν διπλασιασμό που τρέχουν αυτόν τον καιρό στο μεταξύ 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2025 8 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. June 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2025 2 ώρες πριν, johnny_htc said: Δεν έχει εκτεταμένο δίκτυο η ΔΕΗ πανελλαδικά όπως η Cosmote. 1 βήμα να κάνει η ΔΕΗ κάπου, 10 κάνει ο ΟΤΕ σε επέκταση δικτύου. Το άλλο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί η ΔΕΗ έχει πάει δίκτυο εκεί που ήδη έχει πολύ πιο πριν από αυτήν ο ΟΤΕ πχ Χαλάνδρι και Άνω Γλυφάδα, πήγε δίκτυο η ΔΕΗ (εναέρια - η υλοποίηση έγινε τσακ μπαμ, "για πλάκα" που λένε) ενώ ήδη είχε περάσει και ο ΟΤΕ (πάει πολύ γρήγορα και αυτός και ας είναι σκάψιμο). Το σωστό φυσικά είναι όπως τα είπε, σέβονται τον καθένα οκ. Από τιμές δεν μπορούσε να δώσει κάτι άλλο ή ΔΕΗ. Είναι κάτι σαν την ιναλαν και hcn. Μικρά δίκτυα που πρέπει να δώσουν ανταγωνιστικες τιμές (ενώ τους λείπουν και άλλα καλούδια, εξυπηρέτηση κλπ που προσφέρουν οι άλλοι) Μέχρι το 2028 θα έχει καλύψει 3 εκατομμύρια πελάτες 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. June 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2025 (edited) 20 minutes ago, Gv2008 said: Μέχρι το 2028 θα έχει καλύψει 3 εκατομμύρια πελάτες Ποιος; Η ΔΕΗ; Ίσως εννοεί ότι θα μπορεί να δίνει παροχή πέραν από τις περιοχές του ιδιόκτητου δικτύου της απλά. Εκτός και αν συνεχίσει να κάνει "επικαλυψεις" σε περιοχές που ήδη έχουν και οι άλλοι πάροχοι, αφού από κολόνα σε κολόνα δεν είναι τίποτα το δύσκολο να επεκταθεί. Δε ξέρω πόσο αξίζει αυτό βέβαια και φυσικά, μη περιμένετε οι τιμές να μείνουν έτσι χαμηλές (προφανώς, έτσι;) Edited June 24, 2025 by johnny_htc 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. June 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2025 40 minutes ago, johnny_htc said: Ποιος; Η ΔΕΗ; Ίσως εννοεί ότι θα μπορεί να δίνει παροχή πέραν από τις περιοχές του ιδιόκτητου δικτύου της απλά. Εκτός και αν συνεχίσει να κάνει "επικαλυψεις" σε περιοχές που ήδη έχουν και οι άλλοι πάροχοι, αφού από κολόνα σε κολόνα δεν είναι τίποτα το δύσκολο να επεκταθεί. Δε ξέρω πόσο αξίζει αυτό βέβαια και φυσικά, μη περιμένετε οι τιμές να μείνουν έτσι χαμηλές (προφανώς, έτσι;) Ή ΔΕΗ εννοεί ότι η ίδια θα καλύψει με το δικό της δίκτυο 3.000.000. Αυτή την περίοδο η ΔΕΗ κάνει εγκαταστάσεις σε κερατσινι, Δραπετσωνα, Νικαια, Κορυδαλλό και θα ξεκινήσει και Πειραιά. Επίσης ξεκίνησε εγκαταστάσεις σε Ικαρια και Πελοπόννησο 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2025 Και στην Κρήτη έχει καλύψει μεγάλες περιοχές η ΔΕΗ. Έχει ακόμα πολλή δουλειά για να προφτάσει OTE και Nova, αλλά ο ρυθμός κάλυψης νέων περιοχών είναι μεγαλύτερος από όλων. Επίσης κάνουν αρκετά καλή δουλειά στην επίλυση των παιδικών ασθενειών που αναμενόμενα συναντούν (πχ θέματα με τις στατικές IPs, hairpin NAT μεταξύ διευθύνσεων ΔΕΗ, κλπ). 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. June 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2025 (edited) 2 ώρες πριν, minast said: Και στην Κρήτη έχει καλύψει μεγάλες περιοχές η ΔΕΗ. Έχει ακόμα πολλή δουλειά για να προφτάσει OTE και Nova, αλλά ο ρυθμός κάλυψης νέων περιοχών είναι μεγαλύτερος από όλων. Επίσης κάνουν αρκετά καλή δουλειά στην επίλυση των παιδικών ασθενειών που αναμενόμενα συναντούν (πχ θέματα με τις στατικές IPs, hairpin NAT μεταξύ διευθύνσεων ΔΕΗ, κλπ). Λογικό να είναι μεγαλύτερος ο ρυθμός κάλυψης, αφού έχουνε έτοιμη υποδομή. Και επαρχία όπου βάζει εναέρια η Cosmote, πάει τάπα. Επίσης οι άλλοι έτρεχαν πριν δύο χρόνια περίπου που ξεκίνησαν. Ειδικά η Cosmote σε σχέση με τους άλλους δύο, η μέρα με τη νύχτα 3 ώρες πριν, Gv2008 said: Ή ΔΕΗ εννοεί ότι η ίδια θα καλύψει με το δικό της δίκτυο 3.000.000. Αυτή την περίοδο η ΔΕΗ κάνει εγκαταστάσεις σε κερατσινι, Δραπετσωνα, Νικαια, Κορυδαλλό και θα ξεκινήσει και Πειραιά. Επίσης ξεκίνησε εγκαταστάσεις σε Ικαρια και Πελοπόννησο Πάλι σε περιοχές που έχουν και οι άλλοι, δε ξέρω πώς θα πάει αυτό να σου πω την αλήθεια. Αλλά καλύτερα ιδιόκτητο πάρα να νοικιάζεις από άλλον, δε ξέρω. Έχουν όμως μεγάλο μερίδιο αγοράς σε ftth ήδη οι άλλοι, τρέχουν συμβόλαια, δύσκολα φεύγει κάποιος συνδρομητής αυτή την περίοδο, δε ξέρω. Πελοπόννησο που ξεκίνησε εγκαταστάσεις, ξέρουμε; Edited June 24, 2025 by johnny_htc 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2025 Μετά απο επικοινωνία μέσω playstoresupport.GRC02@cosmote.gr έλαβα απάντηση σε μερικά ερωτήματα που τους έκανα. Η δυνατότητα έκδοσης eSIM μέσω του COSMOTE app είναι κάτι που εξετάζεται σοβαρά για άμεση υλοποίηση, με στόχο να διευκολύνουμε ακόμη περισσότερο την εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η προσθήκη dark theme είναι αιτήματα που έχουμε ήδη καταγράψει από αρκετούς χρήστες και εξετάζονται για μελλοντικές ενημερώσεις. Η συμβολή σας μάς βοηθά να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Η προσθήκη επιπλέον γλωσσών στο COSMOTE APP και What's Up app είναι στα πλάνα μας και βρίσκονται προς υλοποίηση, καθώς θέλουμε η εμπειρία να είναι προσβάσιμη και φιλική προς όλους. Στο Frog app είναι ήδη διαθέσιμο και με την επόμενη έκδοση θα είναι και σε αυτό διαθέσιμος ο κόσμος του Magenta Moments. Σας ευχαριστούμε πολύ για τα θετικά σας σχόλια αλλά και για τις παρατηρήσεις σας – είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για εμάς. Ελπίζω να ισχύουν οτι λένε και να τα δούμε μελλοντικά. Εάν δεχτούν παραπάνω ζήτηση απο το κοινό ειδικά για την έκδοση e-SIM μέσω App θα υλοποιηθεί πιστεύω. 9 1 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoudakis Δημ. June 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2025 ρε παιδια την αποψη σας...εχω πακετο με οπτικη ινα 100αρα,ολα καλα,σημερα λεω να κανω μια μετρηση με τα γνωστα προγραμματα που μετρανε ταχυτητα,και απο το πρωι μου δειχνει συνεχως 500!!!!τι μπορει να εχει συμβει;;;; 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2025 2 minutes ago, lagoudakis said: ρε παιδια την αποψη σας...εχω πακετο με οπτικη ινα 100αρα,ολα καλα,σημερα λεω να κανω μια μετρηση με τα γνωστα προγραμματα που μετρανε ταχυτητα,και απο το πρωι μου δειχνει συνεχως 500!!!!τι μπορει να εχει συμβει;;;; Μήπως έχεις τελικά 500αρα και οχι 100αρα; εξου και το Upload Στο Cosmote app τι πρόγραμμα φαίνεται οτι έχεις ; 5 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. June 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2025 3 minutes ago, lagoudakis said: ρε παιδια την αποψη σας...εχω πακετο με οπτικη ινα 100αρα,ολα καλα,σημερα λεω να κανω μια μετρηση με τα γνωστα προγραμματα που μετρανε ταχυτητα,και απο το πρωι μου δειχνει συνεχως 500!!!!τι μπορει να εχει συμβει;;;; Just now, elkons said: Μήπως έχεις τελικά 500αρα και οχι 100αρα; εξου και το Upload Στο Cosmote app τι πρόγραμμα φαίνεται οτι έχεις ; Έχουν δώσει δωρεάν διπλασιασμό ταχύτητας σε πάρα πολλούς, για 3 μήνες, μήπως είναι λόγω αυτού. Τσέκαρε το cosmote app, έχει ένα banner που άμα στο έχουν δώσει, θα το λέει. Βέβαια εδώ μιλάμε για πενταπλασιασμο, μήπως το παράκαναν σε σένα δε ξέρω 😜😜😜😅 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoudakis Δημ. June 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2025 1 minute ago, elkons said: Μήπως έχεις τελικά 500αρα και οχι 100αρα; εξου και το Upload Στο Cosmote app τι πρόγραμμα φαίνεται οτι έχεις ; οχι φιλε μου...100 μου δειχνει και στο app και για 100 πληρωνω εδω και 3 χρονια,αυτο το κουλο συμβαινει απο σημερα το πρωι 2 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2025 2 minutes ago, lagoudakis said: οχι φιλε μου...100 μου δειχνει και στο app και για 100 πληρωνω εδω και 3 χρονια,αυτο το κουλο συμβαινει απο σημερα το πρωι 3 χρόνια; αφού τα συμβόλαια σταθερής είναι με διάρκεια 24 μήνες (2 χρόνια) Δώσε ενα Screenshot ακριβώς απο κάτω στη διαχείριση του Router δείχνει τη ταχύτητα συγχρονισμού. Αμα πληρώνεις όμως 100αρι και έχεις 500αρι στην ιδια τιμή είσαι τοπ 😅 7 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoudakis Δημ. June 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2025 1 minute ago, johnny_htc said: Έχουν δώσει δωρεάν διπλασιασμό ταχύτητας σε πάρα πολλούς, για 3 μήνες, μήπως είναι λόγω αυτού. Τσέκαρε το cosmote app, έχει ένα banner που άμα στο έχουν δώσει, θα το λέει. Βέβαια εδώ μιλάμε για πενταπλασιασμο, μήπως το παράκαναν σε σένα δε ξέρω 😜😜😜😅 δεν το γνωριζα αυτο με τον διπλασιασμο.....οχι κανενα banner δεν βλεπω,ισως επειδη εχω κανει φραγη στις διαφημισεις 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2025 7 minutes ago, johnny_htc said: Έχουν δώσει δωρεάν διπλασιασμό ταχύτητας σε πάρα πολλούς, για 3 μήνες, μήπως είναι λόγω αυτού. Τσέκαρε το cosmote app, έχει ένα banner που άμα στο έχουν δώσει, θα το λέει. Βέβαια εδώ μιλάμε για πενταπλασιασμο, μήπως το παράκαναν σε σένα δε ξέρω 😜😜😜😅 Εγώ εχω VDSL 50 και στη περιοχή υπάρχει διαθέσιμη VDSL έως 200Mbps, χρόνια τώρα ήμουν απο τους πρώτους με VDSL. Είναι συνδυαστικό COSMOTE TV (πριν δεν ήταν) αλλά δεν έγινε ποτέ διπλασιασμός ούτε τίποτα. Δεν δικαιούμαι; 6 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoudakis Δημ. June 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2025 5 minutes ago, elkons said: 3 χρόνια; αφού τα συμβόλαια σταθερής είναι με διάρκεια 24 μήνες (2 χρόνια) Δώσε ενα Screenshot ακριβώς απο κάτω στη διαχείριση του Router δείχνει τη ταχύτητα συγχρονισμού. Αμα πληρώνεις όμως 100αρι και έχεις 500αρι στην ιδια τιμή είσαι τοπ 😅 ηθελα να πω οτι εκανα 24 μηνες στην αρχη και εκανα ξανα ανανεωση πριν ενα χρονο για αλλους 24 και τωρα ειμαι στον τριτο χρονο συνολικα εννοω 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. June 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2025 1 minute ago, elkons said: Εγώ εχω VDSL 50 και στη περιοχή υπάρχει διαθέσιμη VDSL έως 200Mbps, χρόνια τώρα ήμουν απο τους πρώτους με VDSL. Είναι συνδυαστικό COSMOTE TV (πριν δεν ήταν) αλλά δεν έγινε ποτέ διπλασιασμός ούτε τίποτα. Δεν δικαιούμαι; Δεν είμαι σίγουρος σε ποιους απευθύνεται ακριβώς μαν. Πιθανολογώ είναι για συνδέσεις οι οποίες έχουν τη δυνατότητα για κούμπωμα οπτικής ίνας, κάτι τέτοιο έχω καταλάβει, προκειμένου να προωθήσουν μετά το πέρας τριών μηνών την αναβάθμιση ταχύτητας, αυτό ψιλιάζομαι. 1 minute ago, lagoudakis said: ηθελα να πω οτι εκανα 24 μηνες στην αρχη και εκανα ξανα ανανεωση πριν ενα χρονο για αλλους 24 και τωρα ειμαι στον τριτο χρονο συνολικα εννοω Κάτι με τον διπλασιασμό ταχύτητας θα είναι, απλά μπέρδεψαν λίγο υτα μπούτια τους και σε κούμπωσαν σε άλλο προφίλ, ποιος ξέρει. Κοίταξε το απλά τις επόμενες μέρες αν παραμένει η ίδια ταχύτητα. Σημασία έχει ότι δεν άλλαξαν προφανώς κάτι αυτοί στο συμβόλαιο σου χωρίς να σε ρωτήσουν. Από κει και πέρα, enjoy 😛 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoudakis Δημ. June 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2025 (edited) απο μια αναζητηση που εκανα μαλλον αυτο πρεπει να ειναι και μου εσκασε σημερα https://www.naftemporiki.gr/business/1826638/cosmote-fiber-dorean-pentaplasiasmos-ton-tachytiton-upload-se-syndeseis-ftth/ αλλα λεει για upload Edited June 25, 2025 by lagoudakis 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2025 11 minutes ago, johnny_htc said: Δεν είμαι σίγουρος σε ποιους απευθύνεται ακριβώς μαν. Πιθανολογώ είναι για συνδέσεις οι οποίες έχουν τη δυνατότητα για κούμπωμα οπτικής ίνας, κάτι τέτοιο έχω καταλάβει, προκειμένου να προωθήσουν μετά το πέρας τριών μηνών την αναβάθμιση ταχύτητας, αυτό ψιλιάζομαι. Σκτα να φάνε. Δεν φταίω εγω αμα δεν έχουν περάσει να φέρουν οπτική παντού δική τους υποχρέωση είναι. Γενικά πλέον όσοι είμαστε με VDSL δε τους νοιάζει πλέον. 1 minute ago, lagoudakis said: απο μια αναζητηση που εκανα μαλλον αυτο πρεπει να ειναι και μου εσκασε σημερα https://www.naftemporiki.gr/business/1826638/cosmote-fiber-dorean-pentaplasiasmos-ton-tachytiton-upload-se-syndeseis-ftth/ Αυτό είναι αλλο για το Upload. Γιατί δε ρωτάς στην εξυπηρέτηση; θα ξέρουν. Ή μέσω Chat (αν και είναι έως τις 9:00-21:00 ανοιχτό. 6 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2025 29 minutes ago, lagoudakis said: ρε παιδια την αποψη σας...εχω πακετο με οπτικη ινα 100αρα,ολα καλα,σημερα λεω να κανω μια μετρηση με τα γνωστα προγραμματα που μετρανε ταχυτητα,και απο το πρωι μου δειχνει συνεχως 500!!!!τι μπορει να εχει συμβει;;;; Έχει συμβει και στο παρελθόν να μπει λάθος όριο σε οπτική, και προς τα κάτω και προς τα πάνω. Εσύ είσαι από τους τυχερούς 😄 Πιθανόν να έγινε κάποιο λαθάκι κατά τους δωρεάν διπλασιασμούς, αλλά συνήθως στέλνουν και μήνυμα σε αυτούς που το κάνουν. Όπως και να έχει, η σύσταση μου είναι μην ασχοληθείς. Στις περισσότερες περιπτώσεις "διορθώνεται" μετά από κάποιο διάστημα, αλλά μέχρι τότε μπορείς να απολαμβάνεις την αυξημένη σου ταχύτητα. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoudakis Δημ. June 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2025 2 minutes ago, elkons said: Σκτα να φάνε. Δεν φταίω εγω αμα δεν έχουν περάσει να φέρουν οπτική παντού δική τους υποχρέωση είναι. Γενικά πλέον όσοι είμαστε με VDSL δε τους νοιάζει πλέον. Αυτό είναι αλλο για το Upload. Γιατί δε ρωτάς στην εξυπηρέτηση; θα ξέρουν. Ή μέσω Chat (αν και είναι έως τις 9:00-21:00 ανοιχτό. δικιο εχεις.....δεν ρωταω τιποτα μην με ξαναριξουν στα 100🤣 2 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts