johnny_htc Δημ. May 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2025 12 ώρες πριν, MIKU said: Διεθνές αεροδρόμιο Γιερεβάν. 8 ώρες πριν, cmvr said: Αυτή δεν είναι η πρωτεύουσα της Αρμενίας ; Θα σου έρθει λογαριασμός 1000δες ευρώ από τόσα το roaming σταματά τα τεστ 😀 6 ώρες πριν, elkons said: Οι Roamers έχουν χαμηλότερη προταιρεότητα σε περιόδους κίνηση. Στη Γερμανία με Telekom είχα στον δρόμο συνέχεια εναλλαγές με 4G+ με το που έκανα εναλλαγές έμπαινε 5G N78 βέβαια με κίνηση αλλά δεν είχε θέμα. Εντάξει, το νούμερο για 3G, δεν το λες κακό στο μεταξύ. Μου φαίνεται συνηθίσαμε 5τζιλίκια και τέτοια και ξεχάσαμε ότι τέτοια νούμερα επί 3G, ήταν θεάρεστα 😎😜 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2025 Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον Λάζαρο από το Chat του Cosmote app για όλες τις ενέργειες που έκανε για την άμεση ενεργοποίηση του Cosmote TV και την άμεση επίλυση ενός πιθανού λάθους που έκανα εγώ με το id σύνδεσης.... Έχω μιλήσει από χθες 3 φορές,τους εξήγησα και με έχουν πάει από προώθηση σε προώθηση....Σήμερα ο Λάζαρος έλυσε το πρόβλημα μου μέσα σε λίγα λεπτά και πήρε και τα ανάλογα σχόλια στην έρευνα ικανοποίησης μετά το chat... Κάπου έπρεπε να το πω,αν ποτέ το δει κανείς.. Μακάρι να είναι όλοι οι υπάλληλοι με τέτοιο ενδιαφέρον. 13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. May 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2025 1 minute ago, George6633 said: Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον Λάζαρο από το Chat του Cosmote app για όλες τις ενέργειες που έκανε για την άμεση ενεργοποίηση του Cosmote TV και την άμεση επίλυση ενός πιθανού λάθους που έκανα εγώ με το id σύνδεσης.... Έχω μιλήσει από χθες 3 φορές,τους εξήγησα και με έχουν πάει από προώθηση σε προώθηση....Σήμερα ο Λάζαρος έλυσε το πρόβλημα μου μέσα σε λίγα λεπτά και πήρε και τα ανάλογα σχόλια στην έρευνα ικανοποίησης μετά το chat... Κάπου έπρεπε να το πω,αν ποτέ το δει κανείς.. Μακάρι να είναι όλοι οι υπάλληλοι με τέτοιο ενδιαφέρον. Είχα κι εγώ ανάλογη εμπειρία με εξυπηρέτηση cosmote αλλά δεν κράτησε τόσο. Παιδιά υπάρχουν εκεί μέσα άτομα γλάστρες που δεν ξέρουν να κάνουν τίποτα, και τζιμάνια που σου κάνουν άμεσα τη δουλειά. Βέβαια και στη Vodafone το ίδιο ισχύει. Θυμάμαι μία κοπελιά στο τσατ ήταν φοβερή. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2025 Just now, cu2goup said: Είχα κι εγώ ανάλογη εμπειρία με εξυπηρέτηση cosmote αλλά δεν κράτησε τόσο. Παιδιά υπάρχουν εκεί μέσα άτομα γλάστρες που δεν ξέρουν να κάνουν τίποτα, και τζιμάνια που σου κάνουν άμεσα τη δουλειά. Βέβαια και στη Vodafone το ίδιο ισχύει. Θυμάμαι μία κοπελιά στο τσατ ήταν φοβερή. Έτσι ακριβώς συμφωνώ 100%...Στη Vodafone είναι η αλήθεια ότι οι περισσότεροι υπάλληλοι είναι πολύ εξυπηρετικοί όταν χρειάστηκα! 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. May 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2025 (edited) Στην εξυπηρέτηση πελατών της βονταφον παίζει απίστευτη πίεση για υψηλά στανταρντς άλλως σε στέλνουν. Αναφέρομαι στα παιδιά της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης και τσατ. Στις υψηλότερες θέσεις, οσο πιο ψηλά τόσο πιο βίζμα... Από πολύ έγκυρη πηγή αυτά που γράφω... ΥΓ: Εργοδοτης τηλεφωνικής εξυπηρέτησης κ τσατ : εργολαβος. Εργοδότης υψηλοτερων θεσεων: βονταφον. Edited May 21, 2025 by VIPdriver 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. May 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2025 31 minutes ago, George6633 said: Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον Λάζαρο από το Chat του Cosmote app για όλες τις ενέργειες που έκανε για την άμεση ενεργοποίηση του Cosmote TV και την άμεση επίλυση ενός πιθανού λάθους που έκανα εγώ με το id σύνδεσης.... Έχω μιλήσει από χθες 3 φορές,τους εξήγησα και με έχουν πάει από προώθηση σε προώθηση....Σήμερα ο Λάζαρος έλυσε το πρόβλημα μου μέσα σε λίγα λεπτά και πήρε και τα ανάλογα σχόλια στην έρευνα ικανοποίησης μετά το chat... Κάπου έπρεπε να το πω,αν ποτέ το δει κανείς.. Μακάρι να είναι όλοι οι υπάλληλοι με τέτοιο ενδιαφέρον. Είναι ανάλογα τον άνθρωπο άμα ξέρει ή όχι, το είπα και χτες. Μερικοί είναι από εποχές ΟΤΕ δημοσίου και δε τους κουνάει κανένας αλλά είναι τέρμα άσχετοι. Έχω και γνωστή που είναι άσχετη βγήκε σε σύνταξη ευτυχώς. Σήμερα είχε καθόλου αναμονή; τη τελευταία εβδομάδα είχα γύρω στα 5λ ενώ συνήθως στο Chat έμπαιναν κατευθείαν. 1 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. May 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2025 On 20/5/2025 at 7:37 ΜΜ, elkons said: Πριν λίγο καιρό είχαν ανακοινώσει την Fiber 300mbps "προσφορά " στα 32.29. Σήμερα βλέπω αυτή τη τιμή. Δεν έχω καταλάβει αυτό με το Magenta One. Δηλαδή εαν υπάρχει σχήμα Magenta One το παίρνει κάποιος 50,23€ ή θα πάρει στο σταθερό έκπτωση-13,48€ δηλαδή 36,75€; Αυτό το πακέτο το ζηλεύω ειλικρινά αλλά δεν έχουμε ftth εδώ δυστυχώς. Με 200 mbps vdsl πληρώνω 62.90€ 4 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. May 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2025 (edited) Αφού χρειάζεσαι υψηλές ταχύτητες πως κ δε πήγες σε δορυφορικό? Τους παρακολουθώ το τελευταίο διάστημα και όλη η παρέα εκεί είναι χαρούμενη. 55 minutes ago, VIPdriver said: Στην εξυπηρέτηση πελατών της βονταφον παίζει απίστευτη πίεση για υψηλά στανταρντς άλλως σε στέλνουν. Αναφέρομαι στα παιδιά της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης και τσατ. Στις υψηλότερες θέσεις, οσο πιο ψηλά τόσο πιο βίζμα... Από πολύ έγκυρη πηγή αυτά που γράφω... ΥΓ: Εργοδοτης τηλεφωνικής εξυπηρέτησης κ τσατ : εργολαβος. Εργοδότης υψηλοτερων θεσεων: βονταφον. Παντού τα ίδια μα παντού σε αυτή τη χώρα. Edited May 21, 2025 by hercoulis 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. May 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2025 μέχρι τέλος του χρόνου θα υπάρχει το brand cosmote,μετά θα καθιερωθεί το Τ δηλαδή telekom(εκτός εάν αλλάξει κάτι),όπως είχε γίνει με την panafon,στην αρχή για κάνα χρόνο ήταν panafon-vodafone και μετά το panafon αποσύρθηκε... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. May 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2025 https://www.naftemporiki.gr/business/1958922/cosmote-telecom-symmetochi-se-5-nea-eyropaika-ereynitika-erga-gia-systimata-kiniton-epikoinonion-6g/ Υ.Γ Το Telekom μας μάρανε οι περισσότεροι το κάνουν λάθος με το Telecom πχ τις προάλλες στο Open έγραψαν <<COSMOTE TELECOM>>... 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2025 2 ώρες πριν, odim said: μέχρι τέλος του χρόνου θα υπάρχει το brand cosmote,μετά θα καθιερωθεί το Τ δηλαδή telekom(εκτός εάν αλλάξει κάτι),όπως είχε γίνει με την panafon,στην αρχή για κάνα χρόνο ήταν panafon-vodafone και μετά το panafon αποσύρθηκε... Το ενδεχόμενο να γίνει Magenta (μιας και το εμφανίζουν αρκετά) όπως στην Αυστρία παίζει σαν σενάριο; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. May 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2025 5 minutes ago, George6633 said: Το ενδεχόμενο να γίνει Magenta (μιας και το εμφανίζουν αρκετά) όπως στην Αυστρία παίζει σαν σενάριο; Δε το νομίζω, μόνο στα πακέτα είναι πιθανό για παράδειγμα Magenta Unlimited (το Gigamax unlimited δηλαδή). Στη Γερμανία η εταιρεία είναι Telekom και τα πακέτα Magenta κάπως έτσι το έχουν ξέρω. 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2025 Just now, elkons said: Δε το νομίζω, μόνο στα πακέτα είναι πιθανό για παράδειγμα Magenta Unlimited (το Gigamax unlimited δηλαδή). Στη Γερμανία η εταιρεία είναι Telekom και τα πακέτα Magenta κάπως έτσι το έχουν ξέρω. Είναι τόσο δύσκολο να κρατήσουν έστω το Cosmote Telekom?Νομίζω κάπου είχα δει ότι σε κάποια χώρα(ίσως και Βαλκάνια) έχουν κρατήσει το δικό τους όνομα μαζί με το Telekom 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. May 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2025 55 minutes ago, George6633 said: Είναι τόσο δύσκολο να κρατήσουν έστω το Cosmote Telekom?Νομίζω κάπου είχα δει ότι σε κάποια χώρα(ίσως και Βαλκάνια) έχουν κρατήσει το δικό τους όνομα μαζί με το Telekom Γιατί ποιος είπε ότι δε θα κρατήσει; υποθέσεις γίνονται εδώ δεν είπε κάποιος ότι σταδιακά το Cosmote φεύγει οριστικά. Απλά πιθανότατα τα συμβόλαια από Gigamax να τα ονομάσουν Magenta, δεν έγινε κάτι λεπτομέρεια είναι αυτό. Για να καταλάβεις επειδή είναι στην ίδια περίπτωση Η Vodafone έχει τα συμβόλαια Red Η Telekom (στα άλλα κράτη μέχρι τώρα εκτός Ελλάδος) έχει τα συμβόλαια Magenta. 3 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2025 Just now, elkons said: Γιατί ποιος είπε ότι δε θα κρατήσει; υποθέσεις γίνονται εδώ δεν είπε κάποιος ότι σταδιακά το Cosmote φεύγει οριστικά. Απλά πιθανότατα τα συμβόλαια από Gigamax να τα ονομάσουν Magenta, δεν έγινε κάτι λεπτομέρεια είναι αυτό. Κανείς δεν λέει ότι θα το κρατήσει και υπάρχει και σιγουριά για αυτό.Ελπίζω να μη χαθεί τελείως το Cosmote,γιατί πέρα από τον χαβαλέ είμαστε και μεις οι πιο ρομαντικοί(τουλάχιστον με Cosmote και Vodafone που έχουμε μεγαλώσει) 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. May 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2025 Δεν χάνονται έτσι οι παλιές ονομασίες, η Vodafone παρά το Rebranding στα χαρτιά μένει VODAFONE-ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ. Δε πάνε να τη βαφτίσουν και πΟΤΕNet εγώ θέλω να έχω σήμα στο μετρό και κανά GB παραπάνω χωρίς να τρώω φακές 20 μέρες και πολλά πήραν όλες τους όλα αυτά τα χρόνια από τη στιγμή που δεν είναι ικανοί να καλύψουν ούτε μετρό, ούτε επαρχία. 8 2 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. May 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2025 On 19/5/2025 at 8:12 ΜΜ, sou_d said: Στην Γιοκοχάμα ανεβαίνει ή παραμένει το ίδιο; 🤣🤣 Ναι η καθε περιοχή έχει δημοτικό δίκτυο αλλά αυτά που παίζει συνήθως είναι σε όλα έχουν την ίδια τιμή αλλά άλλες ταχύτητες πχ Τόκιο παίζει πολύ 10 g κάτω από 1 ms ping μετα Υπάρχουν περιοχές μέχρι 1g ping 2 3 ms Και cable Που Εκεί είναι 320 m κλπ 6 minutes ago, elkons said: Δεν χάνονται έτσι οι παλιές ονομασίες, η Vodafone παρά το Rebranding στα χαρτιά μένει VODAFONE-ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ. Δε πάνε να τη βαφτίσουν και πΟΤΕNet εγώ θέλω να έχω σήμα στο μετρό και κανά GB παραπάνω χωρίς να τρώω φακές 20 μέρες και πολλά πήραν όλες τους όλα αυτά τα χρόνια από τη στιγμή που δεν είναι ικανοί να καλύψουν ούτε μετρό, ούτε επαρχία. Καλημέρα δεν έχει άδικο η τιμές στο Θεό Πληρώνω εδώ 14 ε το μήνα πάγιο με starlink Απεριόριστο όλα με κόφτη στα 800mega ( τα περνάει πολλές φορές) και ping σπάνια πάνω από 16 ms και αυτό σε iPhone που έχει εξωτερικό μοντέμ Ά ναι και 20 ε ίντερνετ οπτική 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. May 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2025 6 ώρες πριν, VIPdriver said: Στην εξυπηρέτηση πελατών της βονταφον παίζει απίστευτη πίεση για υψηλά στανταρντς άλλως σε στέλνουν. Αναφέρομαι στα παιδιά της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης και τσατ. Στις υψηλότερες θέσεις, οσο πιο ψηλά τόσο πιο βίζμα... Από πολύ έγκυρη πηγή αυτά που γράφω... ΥΓ: Εργοδοτης τηλεφωνικής εξυπηρέτησης κ τσατ : εργολαβος. Εργοδότης υψηλοτερων θεσεων: βονταφον. Στην Cosmote πάντως δεν είναι εργολάβος, αλλά θυγατρική εταιρεία δική της (Cosmote E-value). Δουλεύει φίλος μου εκεί. Απ' όσα λέει, οι συνθήκες δεν είναι ούτε καλές ούτε κακές. Υπάρχει πίεση για ποσοστά και μισθός, χωρίς τα bonus, κοντά στο 1000αρικο. 6 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. May 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2025 (edited) 15 ώρες πριν, George6633 said: Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον Λάζαρο από το Chat του Cosmote app για όλες τις ενέργειες που έκανε για την άμεση ενεργοποίηση του Cosmote TV και την άμεση επίλυση ενός πιθανού λάθους που έκανα εγώ με το id σύνδεσης.... Έχω μιλήσει από χθες 3 φορές,τους εξήγησα και με έχουν πάει από προώθηση σε προώθηση....Σήμερα ο Λάζαρος έλυσε το πρόβλημα μου μέσα σε λίγα λεπτά και πήρε και τα ανάλογα σχόλια στην έρευνα ικανοποίησης μετά το chat... Κάπου έπρεπε να το πω,αν ποτέ το δει κανείς.. Μακάρι να είναι όλοι οι υπάλληλοι με τέτοιο ενδιαφέρον. Εμένα πάντως ο ίδιος τερμάτισε την συνομιλία όταν τον ρώτησα γιατί δεν εφαρμόζεται η έκπτωση Cosmote TV και double play 9 ώρες πριν, MIKU said: Στην Cosmote πάντως δεν είναι εργολάβος, αλλά θυγατρική εταιρεία δική της (Cosmote E-value). Δουλεύει φίλος μου εκεί. Απ' όσα λέει, οι συνθήκες δεν είναι ούτε καλές ούτε κακές. Υπάρχει πίεση για ποσοστά και μισθός, χωρίς τα bonus, κοντά στο 1000αρικο. Εξαρτάται για ποιο τμήμα η τεχνική υποστήριξη είναι σε τρίτες εταιρείες πχ Teleperformance και mediatel και γίνεται ένα μπαχαλο. Το εμπορικό τμήμα μπορεί να είναι στην evalue αλλά λίγα άτομα γνωρίζουν τι κάνουν. Αφού φτάνουν χωρίς τα μπόνους κοντά στο 1000ρικο πάλι καλά τα παιδιά στο τεχνικό είναι με βασικό Edited May 22, 2025 by AlexM2 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. May 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2025 1 ώρα πριν, AlexM2 said: Εμένα πάντως ο ίδιος τερμάτισε την συνομιλία όταν τον ρώτησα γιατί δεν εφαρμόζεται η έκπτωση Cosmote TV και double play Εξαρτάται για ποιο τμήμα η τεχνική υποστήριξη είναι σε τρίτες εταιρείες πχ Teleperformance και mediatel και γίνεται ένα μπαχαλο. Το εμπορικό τμήμα μπορεί να είναι στην evalue αλλά λίγα άτομα γνωρίζουν τι κάνουν. Αφού φτάνουν χωρίς τα μπόνους κοντά στο 1000ρικο πάλι καλά τα παιδιά στο τεχνικό είναι με βασικό Ε ο βασικός είναι πλέον 880 (μικτά). Δεν είναι τόσο μεγάλο το κενό, οπότε ναι, λογικό. 2 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2025 1 minute ago, MIKU said: Ε ο βασικός είναι πλέον 880 (μικτά). Δεν είναι τόσο μεγάλο το κενό, οπότε ναι, λογικό. Μισθοί πείνας είναι αυτοί. Καθημερινά τα βασικά είδη πρώτης ανάγκης ακρίβενουν συνέχεια. Πάλι καλά αποδίδουν Για αυτά που παίρνουν 10 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited, Q VIP, Nova Fiber 500 + EON. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. May 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2025 Γνωρίζει κάποιος τι είναι αυτό; 2 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2025 5 minutes ago, elkons said: Γνωρίζει κάποιος τι είναι αυτό; Κάποιου είδους συνδρομή φαίνεται.. Έχεις χρεωθεί; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. May 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2025 (edited) 13 minutes ago, elkons said: Γνωρίζει κάποιος τι είναι αυτό; https://www.insomnia.gr/forums/topic/742375-cosmote-η-υπηρεσία-sport-wire-ενεργοποιηθηκε/page/2/ Διάβασε κάπου μάλλον είναι και η περίπτωσή σου παρακάτω.. Edited May 23, 2025 by cu2goup 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. May 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2025 Δεν έχω ζητήσει καμία υπηρεσία, ούτε έχω στείλει σε κάποιο 5ψηφιο ούτε έβαλα τον αριθμό σε κάποιο Site. Ένα απλό What's Up Καρτοκινητό είναι. Όχι δεν έχω δει κάποια χρέωση βέβαια είχα μικρό υπόλοιπο. Μου κάνει εντύπωση, τι είναι αυτό το πράγμα όμως στη Google δε βρήκα κάποια αντίστοιχη υπηρεσία της Cosmote! 3 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts