Jump to content

Περί... Cosmote γενικά

dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχουν όμως και πολλοί άνθρωποι, μεταξύ αυτών και εγώ, που μένουν σε χωριό με απαρχαιωμένο δίκτυο σταθερής και ταχύτητες ίντερνετ κάτω από 2 Mbps download. Σε αυτές τις περιπτώσεις που είναι και πολλές, οι προσφορές data από τις εταιρείες κινητής είναι απαραίτητες για να έχεις αξιοπρεπή πρόσβαση στο διαδίκτυο. Οπότε καλά κάνουν ορισμένες εταιρείες και δίνουν δωρεάν ή πολλά GB με ελάχιστη χρέωση.

Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB

Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova

Χρειάζονται τα gb της κινητής.

Όταν πχ σερφαρουν όλοι στο σπίτι και αρχίζει να κολλάει το δίκτυο, είναι μια ωραία λύση να έχεις ίντερνετ από την κινητή και μάλιστα σε καλύτερες ταχύτητες.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Όλα είναι θέμα χρήσης και αναγκών. Το να έχεις φθηνή σύνδεση στην σταθερή από 16 ευρώ είναι πλέον δυνατό. Η μία εταιρία βγάζει τα μάτια της άλλης για να σε πάρει και αν δεν το κάνει έχει με προπληρωμή η Forthnet με 15.75 ευρώ το ADSL. Η σταθερή έστω και αργή στα 10 Mbps είναι πάντα καλύτερη για να μην έχεις πονοκεφάλους στο τι θα καταναλώσεις από δεδομένα.

Για τους περιστασιακούς χρήστες χωρίς πολλές απαιτήσεις η κινητή είτε σε καρτοκινητό είτε σε συμβόλαιο τους καλύπτει πλήρως όπως και για αυτούς που θέλουν να διατηρούν το κόστος πολύ χαμηλά . Αν έχουν χρήματα βάζουν πακέτο στο καρτοκινητό αν δεν έχουν απλά δεν βάζουν.

Όπως έχω γράψει και αλλού δεν υπάρχει σωστή ή λάθος άποψη διότι όλα είναι θέμα αναγκών και χρήσης.

Η κινητή για αποκλειστική χρήση σε συμβόλαιο είναι ακριβό σπορ ακόμα γιατί και 35 ευρώ για 80GB να δώσεις τον μήνα που έχει η Cosmote είναι στα επίπεδα τιμής μιας VDSL που με 35 ευρώ παίρνεις 100αρα. Για αυτούς που θέλουν να παίζουν θεωρητικά απεριόριστα στην φθηνή κατηγορία συμβολαίου για λόγους που δεν μπορούν να βάλουν σταθερή πχ δεν έχει πόρτα είναι το w unlimited που και με την πτώση στην αργή ταχύτητα κάνεις την δουλειά σου χωρίς να έχεις το άγχος θα μου φτάσει δεν θα μου φτάσει.

Η κινητή γενικά θα λέει αν έρθουν πραγματικά απεριόριστα χωρίς πτώσεις ταχύτητας κλπ ώστε κάποιοι που μετακινούνται συχνά θα τους βόλευε με ένα πάγιο να κάνουν την δουλειά τους.

Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Κάποια βήματα έχουν γίνει πάντως προς τη σωστή κατεύθυνση, από τις εταιρείες κινητής.

Χρειάζονται όμως περισσότερα.

Παύλος Παυλίδης 

Οποιος εχει καλο σημα Vodafone μπορεί με 16€ στο cu να έχει 40 gb , αρκει να μαζεύει κρυσταλλους στο big bang.

Είναι λύση όμως αυτή;

Να μαζεύεις κρυστάλλους;

Παύλος Παυλίδης 

Είναι λύση όμως αυτή;

Να μαζεύεις κρυστάλλους;

Χριστός Ανέστη φίλε p_k,

Προσωπικά ούτε εγώ μαζεύω. Ωστόσο αν αγοράσεις πακέτο ομιλίας, σου δίνει ένα σεβαστό αριθμό κρυστάλλων δωρεάν, που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για πακέτα του CU Big Bang.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Εμένα μου το χαλάει το image :lol:

Εδω χάνω τα GB επειδή δεν ανανεώνω στην ώρα μου κρυστάλλους θα κυνηγάω ; :)

Τρία καρτοκινητά στις τρεις εταιρίες και τα δύο προνομιακά. Full time job έχει καταντήσει η διαχείριση τους :lol:

Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Γιατί, σου χαλάει το ίματζ;

Προφανώς κάποιοι δεν έχουν χρόνο φίλε μου, δεν χρειάζεται καθόλου η ειρωνεία. Και δεύτερον δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να το πράξει, ο καθένας έχει την οπτική του.

Ας παραμείνει η κουβέντα σε κόσμιο επίπεδο παρακαλώ.

Edited by Ilovemetal

Χριστός Ανέστη φίλε p_k,

Προσωπικά ούτε εγώ μαζεύω. Ωστόσο αν αγοράσεις πακέτο ομιλίας, σου δίνει ένα σεβαστό αριθμό κρυστάλλων δωρεάν, που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για πακέτα του CU Big Bang.

Αληθώς ανέστη φίλε μου!

Εύχομαι να είσαι καλά και χαίρομαι κάθε φορά που ανταλλάσουμε απόψεις εδώ στο φόρουμ!

Παύλος Παυλίδης 

Αληθώς ανέστη φίλε μου!

Εύχομαι να είσαι καλά και χαίρομαι κάθε φορά που ανταλλάσουμε απόψεις εδώ στο φόρουμ!

Δόξα Τω Θεώ. Και εγώ φίλε μου, είσαι από τα μέλη που έχω σε εκτίμηση!

Προφανώς κάποιοι δεν έχω χρόνο φίλε μου, δεν χρειάζεται καθόλου η ειρωνεία. Και δεύτερον δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να το πράξει, ο καθένας έχει την οπτική του.

Ας παραμείνει η κουβέντα σε κόσμιο επίπεδο παρακαλώ.

Οταν του βρισκω τροπο και κατακρινει τον τροπο, για ποιο επιπεδο μιλαμε; Οποιος ενδιαφέρεται το κάνει, οποιος οχι δεν το κάνει. Τα σχόλια τύπου "αυτό τώρα ειναι λυση;" τί απάντηση περιμενει δηλαδή; Δευτέρα βραδυ, πριν τον ύπνο, παίζω για 10 λεπτα τις 15 προσπάθειες των 30 δευτερολέπτων της εβδομάδας και μαζευω κρυσταλλους που μου δινουν παμφτηνο ιντερνετ. Απλά πράγματα.

Έχω χρόνο φίλε μου, δεν είναι αυτό το πρόβλημα.

Κατέθεσα την άποψή μου, σεβαστή και η δική σου.

Προχωράμε.

Παύλος Παυλίδης 

Καλησπερα

Vasileios θα διαφωνήσω μαζί σου

Τη στιγμη που ο νόμος ορίζει ότι η ηλεκτρονική εξουσιοδότηση γινεται υποχρεωτικά δεκτή,δε με ενδιαφέρει τι λέει ο εσωτερικός κανονισμός του κάθε ιδιώτη.

Απλά θα έπρεπε να ελέγξουν αν ισχύει η εξουσιοδότηση με το μοναδικό αριθμό που τη συνοδεύει.

Απο εκεί και πέρα ειναι καλυμμένοι ότι και να γινόταν μιας και το ποιος έχει πρόσβαση στο taxis μας ειναι προσωπική ευθύνη του καθενός.

Ο νόμος ειναι νόμος και είτε μας αρέσει είτε οχι είμαστε υποχρεωμένοι να τον γνωρίζουμε και να τον ακολουθούμε,άσχετα με το τι θα θέλαμε,Π,χ, περισσότερη ασφάλεια.

Όσο για το πληρεξούσιο δεν ειναι και τόσο εύκολη διαδικασία μιας και δεν υπάρχει ενα γενικό που να καλύπτει όλες τις περιπτώσεις. Ασε που κοστίζει για να κανεις ενα για κάθε περίπτωση.

Παντός θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε την εξέλιξη της υπόθεσης αυτής και ποια θα ειναι η απάντηση της εταιρίας.

Καλησπέρα και πάλι στην παρέα.... Είναι η 7η φορά που δέχτηκα τηλέφωνο να αναβαθμίσω την τηλ γραμμή και να πάω σε vdsl...... Μα επιτέλους γιατί δεν κοιτάνε το θέμα ότι δεν υποστηρίζουν ΟΤΕ τv μέσω ευρυζωνικης με vdsl.???? Εν έτη 2020 θα περιμέναμε το αντίθετο δεν είναι δυνατόν για να έχεις μέσω ευρυζωνικης τηλεόραση να έχεις απλή adsl..... Oλος ο κόσμος πάει μπροστά... Cosmote???......

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με το νέο ΟΤΤ (το οποίο αντικαθιστά την iptv) μπορείς να έχεις και vdsl και τηλεόραση.

Το πρόβλημα είναι το ότι θα πρέπει να διακόψεις την iptv που έχεις τώρα, άρα και να πληρώσεις τέλος διακοπής αν το συμβόλαιο σου δεν έχει λήξει.

Μέχρι τώρα δηλαδή έπρεπε να έχεις adsl;

Σε vdsl δεν έπαιζε;

Αυτό το tv box που προωθούν αυτήν την περίοδο είναι συμβατό με vdsl;

Παύλος Παυλίδης 

Η ΟΤΤ είναι τύπου Netflix, δεν χρειάζεται προφίλ στο ρούτερ κλπ για να παίξει. Είναι απλά streaming, παίζει σε όλους τους παρόχους και τύπους συνδεσης, ενώ η ευρυζωνική ήθελε μόνο ΟΤΕ, vdsl σε λίγες περιοχές και τον εξοπλισμό του ΟΤΕ (θύρα 4)

Με το νέο ΟΤΤ (το οποίο αντικαθιστά την iptv) μπορείς να έχεις και vdsl και τηλεόραση.

Το πρόβλημα είναι το ότι θα πρέπει να διακόψεις την iptv που έχεις τώρα, άρα και να πληρώσεις τέλος διακοπής αν το συμβόλαιο σου δεν έχει λήξει.

Μαλιστα.....και φυσικα να εχω και τις αναλογες χρεωσεις....γιατι νομιζω ειναι αλλη η τιμη του φουλ πακ μεσω iptv σωστα?

Είναι διαφορετικές οι τιμές ΟΤΤ και δορυφορικού, αν όμως δεις εδώ έχει καποιες προσφορές σε μερικούς συνδυασμούς σταθερής + τηλεόρασης.

https://www.cosmote.gr/eshop/browse/Fixed-Plans/COSMOTE-Double-Play-with-TV/-/N-1jl4cve

ποσο τραγικοι...μιλαω μαζι τους και ενω ειμαι ηδη σε συμβολαιο μαζι τους, ζητανε 55 ευρω για να κοψω το συμβολαιο και να ξαναπληρωσω για να κανω νεο συμβολαιο!!!!!!υποτιθεται οτι σε ΄΄αναβαθμιζουν ΄΄ ετσι.......

• 2 weeks later...
Καλησπερα

Vasileios θα διαφωνήσω μαζί σου

Τη στιγμη που ο νόμος ορίζει ότι η ηλεκτρονική εξουσιοδότηση γινεται υποχρεωτικά δεκτή,δε με ενδιαφέρει τι λέει ο εσωτερικός κανονισμός του κάθε ιδιώτη.

Απλά θα έπρεπε να ελέγξουν αν ισχύει η εξουσιοδότηση με το μοναδικό αριθμό που τη συνοδεύει.

Απο εκεί και πέρα ειναι καλυμμένοι ότι και να γινόταν μιας και το ποιος έχει πρόσβαση στο taxis μας ειναι προσωπική ευθύνη του καθενός.

Ο νόμος ειναι νόμος και είτε μας αρέσει είτε οχι είμαστε υποχρεωμένοι να τον γνωρίζουμε και να τον ακολουθούμε,άσχετα με το τι θα θέλαμε,Π,χ, περισσότερη ασφάλεια.

Όσο για το πληρεξούσιο δεν ειναι και τόσο εύκολη διαδικασία μιας και δεν υπάρχει ενα γενικό που να καλύπτει όλες τις περιπτώσεις. Ασε που κοστίζει για να κανεις ενα για κάθε περίπτωση.

Παντός θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε την εξέλιξη της υπόθεσης αυτής και ποια θα ειναι η απάντηση της εταιρίας.

Υπάρχει γενικό πληρεξούσιο. Google it.

Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro

• The title was changed to Περί... Cosmote γενικά
  • The title was changed to Πως θα ξεφορτωθώ το παρακάτω spam μήνυμα της Cosmote?
  • The topic was pinned