skiabox Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Τελικά μετά από κλήση στο τηλέφωνο της υποστήριξης των vpn πελατών μου είπαν ότι επειδή δεν γίνεται αυτόματα αυτό, πρέπει κάθε φορά να τους παίρνω τηλέφωνο να το κάνουν αυτοί! Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. July 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2019 Εμένα μια έτσι μια γιουβέτσι η εφαρμογή :lol: Έχω στην πρώτη κάρτα cosmote και στη δεύτερη vodafone, άλλοτε μου βγάζει ότι είμαι συνδεδεμένος, άλλοτε κάνει προσπάθειες σύνδεσης, άλλοτε λέει ότι η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη για τη χώρα μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos007 Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Γεια σας...θα ηθελα την βοηθεια σας. Εχει ληξει το συμβολαιο μου[απο 19 7 2019], με την πιο πανω εταιρεια[κοσμοτε] & ειμαι στο ψαξιμο να βρω κατι πιο οικονομικο.Εχω το προγραμμα 200 λεπτα ομιλια προς ολους & 200 MB INTERNET...και πληρωνω 30 ευρω & κατι το μηνα. Ομως, ειναι πολλα αυτα που πληρωνω. Ειμαι Συνταξιουχος πλεον & θα ηθελα ενα προγραμμα που να κυμαινεται απο 10- 20 ευρω. Θα το εκτιμουσα πολυ αν μου δινατε καποια καλη πληροφορια, δηλαδη, σε τι να καταληξω, εχω ψιλομπερδευτει τωρα...,σας ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prime Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Γεια σας...θα ηθελα την βοηθεια σας. Εχει ληξει το συμβολαιο μου[απο 19 7 2019], με την πιο πανω εταιρεια[κοσμοτε] & ειμαι στο ψαξιμο να βρω κατι πιο οικονομικο.Εχω το προγραμμα 200 λεπτα ομιλια προς ολους & 200 MB INTERNET...και πληρωνω 30 ευρω & κατι το μηνα. Ομως, ειναι πολλα αυτα που πληρωνω. Ειμαι Συνταξιουχος πλεον & θα ηθελα ενα προγραμμα που να κυμαινεται απο 10- 20 ευρω. Θα το εκτιμουσα πολυ αν μου δινατε καποια καλη πληροφορια, δηλαδη, σε τι να καταληξω, εχω ψιλομπερδευτει τωρα...,σας ευχαριστω πολυ! Καρτοκινητό Q (WIND) και ενεργοποιείς πακέτο "Q STAR" με 200 λεπτά ομιλίας, με χρέωση ανά δευτερόλεπτο, για κλήσεις σε Ελλάδα, Ε.Ε, ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία και 500MB με χρέωση €7. Θα βάζεις €10 κάθε μήνα και από τα €10 θα μένουν €8.63 λόγω φόρων. Και από αυτά θα δίνεις τα €7 για το Q STAR. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Γεια σας...θα ηθελα την βοηθεια σας. Εχει ληξει το συμβολαιο μου[απο 19 7 2019], με την πιο πανω εταιρεια[κοσμοτε] & ειμαι στο ψαξιμο να βρω κατι πιο οικονομικο.Εχω το προγραμμα 200 λεπτα ομιλια προς ολους & 200 MB INTERNET...και πληρωνω 30 ευρω & κατι το μηνα. Ομως, ειναι πολλα αυτα που πληρωνω. Ειμαι Συνταξιουχος πλεον & θα ηθελα ενα προγραμμα που να κυμαινεται απο 10- 20 ευρω. Θα το εκτιμουσα πολυ αν μου δινατε καποια καλη πληροφορια, δηλαδη, σε τι να καταληξω, εχω ψιλομπερδευτει τωρα...,σας ευχαριστω πολυ! Εγώ νομίζω ότι το ερώτημα δεν είναι πιο πρόγραμμα να επιλέξετε με 10-20 ευρώ, αλλά τί ανάγκες έχετε. Θέλετε χρόνο ομιλίας αρκετό; Η όχι τόσο αρκετό; Θέλετε ίντερνετ; Και πόσα MB. Πείτε μας αρχικά τί ανάγκες έχετε, και οι ειδικοί θα σας απαντήσουν. Αλλιώς ο καθένας θα λέει το μακρύ του και το κοντό του χωρίς να έχει ρωτήσει τον χρήστη. Εσάς δηλαδή.... Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos007 Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Εγώ νομίζω ότι το ερώτημα δεν είναι πιο πρόγραμμα να επιλέξετε με 10-20 ευρώ, αλλά τί ανάγκες έχετε. Θέλετε χρόνο ομιλίας αρκετό; Η όχι τόσο αρκετό; Θέλετε ίντερνετ; Και πόσα MB. Πείτε μας αρχικά τί ανάγκες έχετε, και οι ειδικοί θα σας απαντήσουν. Αλλιώς ο καθένας θα λέει το μακρύ του και το κοντό του χωρίς να έχει ρωτήσει τον χρήστη. Εσάς δηλαδή.... Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φιλε μου σε ευχαριστω.βαζεις το θεμα μου στη σωστη του διασταση...εγω φταιω που δεν το εγραψα σωστα...Λοιπον, αναγκες μεγαλες δεν εχω...σιγουρα,ομως, δεν θελω να εχω κατω απο 200 mb & λεπτα ομιλιας...ως γνωστον εδω στο σπιτι ειμαι οκ με το wifi του υπολογιστη μου...Απλα οταν ανεβαινω στο χωριο μου για κανα 10ημερο το μηνα, εκει καταναλωνω κατι περισσοτερο...Οποτε γενικα ειμαι ολιγαρκης...Τα 30 ευρω θελω να κατεβασω & να μην αλλαξω ομως παροχο. σας ευχαριστω! ----- προσθήκη μηνύματος 85 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οι ανάγκες του μπορούμε να υποθέσουμε είναι "200 λεπτα ομιλια προς ολους & 200 MB INTERNET" , και ζητάει φτηνότερη επιλογή. Και επειδή όλα τα καρτο κινητά την καλύπτουν με 10 ευρώ (πιο φτηνό ίσως της q που αναφέρθηκε) ας απαντήσουμε και ποιο είναι πιο καλό για λιγότερα πάντα λεφτά ή πιο απλό ... ποιο έχει πχ αυτόματη ανανέωση και ίσως αυτάματη χρέωση κάρτας κλπ. λογικά θα τον ενδιαφέρει πολύ. Σωστα.....ετσι..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Καλησπέρα, Αν δεν επιθυμείς την αλλαγή παρόχου, το μετατρέπεις σε καρτοκινητό What's Up. Πολύ χονδρικά και χωρίς πολλά φρου φρου για να μην μπερδευτείς, με 10€ ανανέωση μέσω χρεωστικής από την εφαρμογή θα έχεις: 1200mb για ένα μήνα και το πακέτο --> Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos007 Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Καλησπέρα, Αν δεν επιθυμείς την αλλαγή παρόχου, το μετατρέπεις σε καρτοκινητό What's Up. Πολύ χονδρικά και χωρίς πολλά φρου φρου για να μην μπερδευτείς, με 10€ ανανέωση μέσω χρεωστικής από την εφαρμογή θα έχεις: 1200mb για ένα μήνα και το πακέτο --> Καλη περιπτωση φαινεται κατ αρχας....Ο αριθμος τηλεφωνου θα ειναι ο ιδιος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Καλη περιπτωση φαινεται κατ αρχας....Ο αριθμος τηλεφωνου θα ειναι ο ιδιος ? Μάλιστα. Σε μικρό χρονικό διάστημα θα συνηθίσεις τις μικρές διαδικασίες (ανανέωσης χρόνου ομιλίας, ενεργοποίησης δώρου και πακέτου ομιλίας). Η εφαρμογή What's Up είναι εξαιρετικά εύχρηστη. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos007 Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Μάλιστα. Σε μικρό χρονικό διάστημα θα συνηθίσεις τις μικρές διαδικασίες (ανανέωσης χρόνου ομιλίας, ενεργοποίησης δώρου και πακέτου ομιλίας). Η εφαρμογή What's Up είναι εξαιρετικά εύχρηστη. Ηδη πριν λιγο το εκανα....θελει 3 εργασιμες μερες...τελος τα συμβολαια....Σας ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Ηδη πριν λιγο το εκανα....θελει 3 εργασιμες μερες...τελος τα συμβολαια....Σας ευχαριστω πολυ! Και πολύ καλά έπραξες. Να είσαι καλά. Ό,τι χρειαστείς εδώ είμαστε. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos007 Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Ειστε εξαιρετικοι.σας ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos007 Δημ. August 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2019 Φιλοι μου γεια σας...σε συνεχεια της αρχικης μου αναρτησης, χτες 1 8 2019, η Cosmote, μου εστειλε στο κινητο μου το παρακατω μνμ--> -->ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΘΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΣΤΙΣ 30/08/19.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΑΣ ΣΤΗ COSMOTE & ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ. Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΑΣ ΣΕ COSMOΚΑΡΤΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ 6 ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΣΑΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΙΑ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΡΙΘΜΟ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ‘Η ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΚΥΡΩΣΗΣ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΑΘΕΙ.[Ετσι ακριβως με κεφαλαια γραμματα>. Αρα λοιπον η σημερινη κατασταση τραβαει μεχρι 30-8....Εγω μεχρι τοτε δεν κανω τιποτα...απο κει & περα ποιες θα ειναι οι κινησεις μου ? ποτε διαλεγω τι ποσο θα πληρωνω ? σορρυ αν σας κουραζω,αλλα, μου ειναι εντελως αγνωστη αυτη η διαδικασια....σας ευχαριστω. Υ.Γ Παντως, οι πονηροι μου στειλανε & το νεο ποσο πληρωμης μεχρι 30-8....ενα 33αρι γεματο...μη χασουνε...τι να πω...ας τους ανεχτω ακομα αυτο το μηνα...καλο μεσημερι να εχετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. August 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2019 (edited) Φιλοι μου γεια σας...σε συνεχεια της αρχικης μου αναρτησης, χτες 1 8 2019, η Cosmote, μου εστειλε στο κινητο μου το παρακατω μνμ--> -->ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΘΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΣΤΙΣ 30/08/19.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΑΣ ΣΤΗ COSMOTE & ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ. Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΑΣ ΣΕ COSMOΚΑΡΤΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ 6 ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΣΑΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΙΑ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΡΙΘΜΟ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ‘Η ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΚΥΡΩΣΗΣ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΑΘΕΙ.[Ετσι ακριβως με κεφαλαια γραμματα>. Αρα λοιπον η σημερινη κατασταση τραβαει μεχρι 30-8....Εγω μεχρι τοτε δεν κανω τιποτα...απο κει & περα ποιες θα ειναι οι κινησεις μου ? ποτε διαλεγω τι ποσο θα πληρωνω ? σορρυ αν σας κουραζω,αλλα, μου ειναι εντελως αγνωστη αυτη η διαδικασια....σας ευχαριστω. Υ.Γ Παντως, οι πονηροι μου στειλανε & το νεο ποσο πληρωμης μεχρι 30-8....ενα 33αρι γεματο...μη χασουνε...τι να πω...ας τους ανεχτω ακομα αυτο το μηνα...καλο μεσημερι να εχετε. Καλησπέρα Γιώργο, Πληρώνεις και τον τελευταίο λογαριασμό. Έπειτα εφόσον φτάσει η αναγραφόμενη ημερομηνία και πραγματοποιηθεί η μετατροπή σε καρτοκινητό, κάνε μια κλήση στο 1314. Το 1314 είναι ο αριθμός που σε πληροφορεί για τις υπολειπόμενες μονάδες, την ημερομηνία λήξης των πακέτων κ.ο.κ. Κατά αυτόν τον τρόπο θα ενεργοποιηθεί η νέα σου σύνδεση. Μόλις πράξεις αυτό, στείλε μήνυμα ΑΛΠΑΚ (σ.σ αλλαγή πακέτου) στο 1314 και ακολούθησε τις οδηγίες, ώστε να το μετατρέψεις σε What's Up. Η πρώτη αλλαγή είναι δωρεάν. Τα ποσά που μπορείς να ανανεώνεις (πληρώνεις) τον χρόνο ομιλίας σου είναι 12€ + από περίπτερο (από κατάστημα μου διαφεύγει) και 10€ 12€ 15€ 20€ 30€ μέσα από την εφαρμογή του What's Up. Εφαρμογή What's Up: https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.cosmote.whatsup Σου συστήνω να ανανεώνεις μέσω της εφαρμογής. Πληρώνεις με χρεωστική κάρτα. Τα στοιχεία μπορούν να αποθηκευτούν, ώστε μελλοντικά να μη χρειάζεται να τα ξαναγράψεις. Απλά θα επιλέγεις το ποσό που επιθυμείς να προσθέσεις. Μόλις πραγματοποιήσεις την ανανέωση χρόνου ομιλίας, μεταβαίνεις στα πακέτα ομιλίας και επιλέγεις ποιο θέλεις. Θα πρότεινα αυτό με τα 8.5€ Τέλος να επισημάνω ότι αν ανανεώνεις με χρεωστική κάρτα μέσα από την εφαρμογή, θα παίρνεις διπλό μπόνους για την υπηρεσία Reload It. Δηλαδή αντί για 600mb για ένα μήνα, θα σου παρέχει 1200mb. Το Reload It μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσα από την εφαρμογή του What's Up. Τι είναι το Reload It: http://m.whatsup.gr/reloadit/ Μπορεί να σου φαίνονται εντελώς καινούργια, όμως πίστεψέ με θα τα μάθεις πολύ γρήγορα. Αν χρειάζεσαι κάποια διευκρίνιση, μην διστάσεις να ρωτήσεις. Edited August 2, 2019 by Ilovemetal Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos007 Δημ. August 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2019 Φιλε μου, τι να πω,δεν εχω λογια...τετοια αναλυση για το ξεκινημα μου, δεν θα το ευρισκα πουθενα...και βεβαια θα πληρωνω με την χρεωστικη μου καρτα της συνταξης, οταν θα μου βαζουν τα χρηματα 27 ή 28 καθε μηνα...πιστευω οτι τα 33 ευρω που μου βαλανε, πιστευω να ειναι ο τελευταιος...θα ακολουθησω βημα-βημα αυτα που μου εγραψες...δεν πιστευω να με ξαναενοχλησουν τωρα, αφου μπηκε ημερομηνια ληξης του Συμβολαιου...αν εχω αποριες, θα τις γραφω εδω, βρηκα την καλυτερη εξυπηρετηση.γεια χαρα & παλι...Γιωργος απο Αιγαλεω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. August 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2019 Φιλε μου, τι να πω,δεν εχω λογια...τετοια αναλυση για το ξεκινημα μου, δεν θα το ευρισκα πουθενα...και βεβαια θα πληρωνω με την χρεωστικη μου καρτα της συνταξης, οταν θα μου βαζουν τα χρηματα 27 ή 28 καθε μηνα...πιστευω οτι τα 33 ευρω που μου βαλανε, πιστευω να ειναι ο τελευταιος...θα ακολουθησω βημα-βημα αυτα που μου εγραψες...δεν πιστευω να με ξαναενοχλησουν τωρα, αφου μπηκε ημερομηνια ληξης του Συμβολαιου...αν εχω αποριες, θα τις γραφω εδω, βρηκα την καλυτερη εξυπηρετηση.γεια χαρα & παλι...Γιωργος απο Αιγαλεω. Τίποτα φίλε μου. Ό,τι απορία σου δημιουργηθεί γράψε εδώ. Καλό απόγευμα. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos007 Δημ. August 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2019 Ευχαριστω πολυ...πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2019 Ο λογαριασμός γράφει πιες μέρες αφορά το πάγιο . Αν δεν είναι ακριβώς μέχρι 31/8 θα εκδοθεί και άλλος χρεωστικός ή πιστωτικός. Απλά κοίτα πιρε ημέρες γράφει για το πάγιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos007 Δημ. August 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2019 (edited) Καλησπερα...μεχρι να γινει η διακοπη, αυτοι θα με <<μαδησουν>>φαινεται...Λοιπον, ο λογαριασμος που μου ηρθε προχτες 1 8 2019, εχει τα ακολουθα στοιχεια-->Ημερ.εκδοσης 01 08 19...Περιοδος Λογαριασμου-->01 07 19--31 07 19..... προηγουμενο υπολοιπο-->0.....Παρων Λογαριασμος--33,91 ευρω... και πληρωμη-->30 08 2019....Οποτε μαλλον την <<παταω>> θα μου βγαλουν & αλλο λογαριασμο οι .......ή κανω λαθος ? Edited August 3, 2019 by Vasileios Αφαιρέθηκε προσωπικός χαρακτησρισμός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2019 Όχι δεν κοιτάς τα στοιχεία λογαριασμού αλλά τα στοχεία του Παγίου Εκεί που λέει πάγιο από ... μέχρι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos007 Δημ. August 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2019 Το μονο που υπαρχει σαν παγιο, ειναι αυτο: ---------------------------------- Χρέωση παγίων 25,4057€ Χρεώσεις επιπλέον των παγίων σας 0,4596€ Εκπτώσεις -1,3700€ Σύνολο παρόντος λογαριασμού (χωρίς ΦΠΑ) 24,4953€ Τέλος συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας 2,8523€ Σύνολο ΦΠΑ 27,3476€ με 24% =6,5635€ 6,5635€ Σύνολο παρόντος λογαριασμού (με ΦΠΑ) 33,9111€ Ποσό πληρωμής (με ΦΠΑ) 33,91€ 01/07/19-31/07/19 Δεν βλεπω κατι αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2019 Θα βγει και ένας ακόμα λογαριασμός που θα έχει τις ημέρες από 1 Αυγούστου μέχρι την ημέρα που η σύνδεσή σου γίνεται Cosmoκαρτα, το τέλος μετατροπής (20€) και θα αφαιρεθεί από εκεί τυχόν προπληρωμένο πάγιο που είχες πληρώσει στην αρχή. Αν θες δεν πληρώνεις αυτόν τον λογαριασμό σε περίπτωση που ο επόμενος έχει αρνητικό υπόλοιπο, για να μην έχεις να ανακατευτεις με την εξυπηρέτηση για να στα επιστρέψουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos007 Δημ. August 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2019 (edited) Σε ευχαριστω πολυ....Αρα, αναμενουμε για το τελος του μηνα.... Edited August 4, 2019 by Giorgos007 εχει γραφτει 2 φορες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
no_maniac Δημ. August 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2019 Φιλε μου, τι να πω,δεν εχω λογια...τετοια αναλυση για το ξεκινημα μου, δεν θα το ευρισκα πουθενα...και βεβαια θα πληρωνω με την χρεωστικη μου καρτα της συνταξης, οταν θα μου βαζουν τα χρηματα 27 ή 28 καθε μηνα...πιστευω οτι τα 33 ευρω που μου βαλανε, πιστευω να ειναι ο τελευταιος...θα ακολουθησω βημα-βημα αυτα που μου εγραψες...δεν πιστευω να με ξαναενοχλησουν τωρα, αφου μπηκε ημερομηνια ληξης του Συμβολαιου...αν εχω αποριες, θα τις γραφω εδω, βρηκα την καλυτερη εξυπηρετηση.γεια χαρα & παλι...Γιωργος απο Αιγαλεω. Προσοχή στο Whats Up και στην Cosmokarta η ελάχιστη διάρκεια κλήσης 3’ και όχι 1’ όπως ηταν στο συμβόλαιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos007 Δημ. August 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2019 Σ ευχαριστω πολυ! ----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Προσοχή στο Whats Up και στην Cosmokarta η ελάχιστη διάρκεια κλήσης 3’ και όχι 1’ όπως ηταν στο συμβόλαιο Σ ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts