Cybernero Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Wirelessly posted (NEC N410i) http://rank.forest-march.com/user/?id=penpal&mode=t_rank Παράθεση Holding The Secrets Of Mind Power Since 1985!!! Siemens ME45 -> NEC N410i -> Sony-Ericsson v600i -> Nokia N70 -> BlackBerry Bold 9000 -> Motorola Milestone -> Sony Xperia Sole Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Αυτό γίνετε γιατί είτε έχεις κάρτα{οι κάρτες αυτό υποστηρήζουν[προς το παρόν]} είτε γιατί έχεις σύνδεση και δεν έχεις ενεργοποιήση υπηρεσία fax & data! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Πάρε στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών 13838 από σταθερό και 1212 από κινητό Cosmote και ζήτα την ενεργοποίηση της υπηρεσίας Cosmote Wireless Easy και να σου στείλουν και τις ρυθμήσεις για SE P900! Αυτά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas_pav (17 Ιούν. 2004 , 13:30) Αυτό γίνετε γιατί είτε έχεις κάρτα{οι κάρτες αυτό υποστηρήζουν[προς το παρόν]} είτε γιατί έχεις σύνδεση και δεν έχεις ενεργοποιήση υπηρεσία fax & data! Δηλαδή φίλε μου αν γραφτώ στήν υπηρεσία αυτή (7,33€) τί ταχύτητα θα έχω?? Βέβαια δεν τα έχω βάλει κάτω να δώ και αν συμφέρει έτσι ή μέσω Gprs!! Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmacom Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 43.2 kBit/s (Λακωνικός, εεε? :lol:) Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sigmacom (17 Ιούν. 2004 , 23:36) 43.2 kBit/s (Λακωνικός, εεε? :lol:) Αναφέρεσαι στο HSCSD; Γιατί η συνδρομή στην υπηρεσία data&fax δεν σχετίζεται με την ταχύτητα... Η Cosmote μάλιστα έχω την εντύπωση ότι δεν υποστηρίζει HSCSD (μόνο η ΤΙΜ το υλοποίησε). Οπότε όταν κανείς συνδέεται με CSD κλήση μπαίνει στα 9,6 ενώ όταν μπαίνει με GPRS μπαίνει σε μεγαλύτερη ταχύτητα (ανάλογα με το class του κιντητού του). Ο μόνος τρόπος συνεπώς για αύξηση της ταχύτητας σε Cosmote είναι το GPRS... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gmmour (17 Ιούν. 2004 , 23:40) Αναφέρεσαι στο HSCSD; Γιατί η συνδρομή στην υπηρεσία data&fax δεν σχετίζεται με την ταχύτητα... Η Cosmote μάλιστα έχω την εντύπωση ότι δεν υποστηρίζει HSCSD (μόνο η ΤΙΜ το υλοποίησε). Οπότε όταν κανείς συνδέεται με CSD κλήση μπαίνει στα 9,6 ενώ όταν μπαίνει με GPRS μπαίνει σε μεγαλύτερη ταχύτητα (ανάλογα με το class του κιντητού του). Ο μόνος τρόπος συνεπώς για αύξηση της ταχύτητας σε Cosmote είναι το GPRS... Οταν μιλαει ο ειδικος, να τον πιστευεις. Υποστιριζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gmmour (17 Ιούν. 2004 , 23:40) Αναφέρεσαι στο HSCSD; Γιατί η συνδρομή στην υπηρεσία data&fax δεν σχετίζεται με την ταχύτητα... Η Cosmote μάλιστα έχω την εντύπωση ότι δεν υποστηρίζει HSCSD (μόνο η ΤΙΜ το υλοποίησε). Οπότε όταν κανείς συνδέεται με CSD κλήση μπαίνει στα 9,6 ενώ όταν μπαίνει με GPRS μπαίνει σε μεγαλύτερη ταχύτητα (ανάλογα με το class του κιντητού του). Ο μόνος τρόπος συνεπώς για αύξηση της ταχύτητας σε Cosmote είναι το GPRS... Αυτό έχω αλλά έλεγα να δώ και τήν άλλη μεριά!! Αλλά μάλλον δε λέει!! Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. June 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 Wirelessly posted (NEC N410i) Αρχικό μήνυμα από τον/την gmmour Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sigmacom (17 Ιούν. 2004 , 23:36) 43.2 kBit/s (Λακωνικός, εεε? :lol:) Αναφέρεσαι στο HSCSD; Γιατί η συνδρομή στην υπηρεσία data&fax δεν σχετίζεται με την ταχύτητα... Η Cosmote μάλιστα έχω την εντύπωση ότι δεν υποστηρίζει HSCSD (μόνο η ΤΙΜ το υλοποίησε). Οπότε όταν κανείς συνδέεται με CSD κλήση μπαίνει στα 9,6 ενώ όταν μπαίνει με GPRS μπαίνει σε μεγαλύτερη ταχύτητα (ανάλογα με το class του κιντητού του). Ο μόνος τρόπος συνεπώς (...) Δεν υφίστατε κάτι τέτοιο! Η cosmote υποστηρίζει HSCSD η υπηρεσία στην cosmote ονομάζετε data&fax! Πάντως αν θέλεις ο χρήστης υψηλές ταχύτητες μπορεί να ενεργοποιήσει μια από τις υπηρεσίες της cosmote WIRELESS 10, 40 ή EASY! Για περισσότερες πληροφορίες ας πάρει στα τηλέφωνα που ήδη έχω πει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. June 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 Συγγνώμη τότε... Μπερδεύτηκα γιατί το όνομα data & fax συνήθως υποδηλώνει συνδρομή στην υπηρεσία CSD... Πώς ακριβώς λοιπόν χρεώνει η Cosmote το HSCSD; Κατά τη γνώμη μου βέβαια πάντα αφού υπάρχει το GPRS το HSCSD δεν συμφέρει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. June 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gmmour (18 Ιούν. 2004 , 11:51) Συγγνώμη τότε... Μπερδεύτηκα γιατί το όνομα data & fax συνήθως υποδηλώνει συνδρομή στην υπηρεσία CSD... Πώς ακριβώς λοιπόν χρεώνει η Cosmote το HSCSD; Κατά τη γνώμη μου βέβαια πάντα αφού υπάρχει το GPRS το HSCSD δεν συμφέρει... Και εγώ εκεί καταλήγω!! Καταρχήν αργό (σε σύγκριση με το Gprs) και ασύμφορο!! Η λύση είναι το 3G που οι ταχύτητες του φτάνουν τα 384Kbps άλλα πότε θα το έχουμε?? Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. June 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 Προκειμένου να μην ανοίξω καινούργιο thread, ξεθάβω αυτό το οποίο είχα ανοίξει πριν πολλούς μήνες με αφορμή το μπάχαλο που γίνεται τον τελευταίο καιρό στο τσατ της κοσμοτέ. Συζητώντας και με άλλα παιδιά σε άλλο φόρουμ έχουμε διαπιστώσει δυστυχώς ότι το τσατ τρώει μεγάλα κολλήματα! Στέλνεις μήνυμα για να μπεις σε ένα room και σου έρχεται η ειδοποίηση ότι μπήκες μετά από μερικές ώρες(στην καλύτερη περίπτωση)και μαζεμένα καμιά 50αριά μηνύματα... Κάποιος μάλιστα έστειλε στην κοσμοτέ και email ζητώντας να διορθώσουν το πρόβλημα και η εταιρεία τον διαβεβαίωσε ότι θα το λύσει(ακόμα το λύνει....) Θα ήθελα να μου πείτε και τη δική σας γνώμη, όσα παιδιά ασχολούνται με το τσατ της κοσμοτέ.Πάντως προσωπικά στενοχωρέθηκα γιατί μου άρεσε να τσατάρω από το κινητό και να περνάω ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο μου. Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camelot21 Δημ. June 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 Wirelessly posted (NEC N410i) Αγόρασα σήμερα και εγώ το nec 410i.επειδη τυχαίνει να κάνω δοκιμές ακόμη αυριο θα κοιτάξω να γράψω της εντυπώσεις μου.πάντως από πρωτη αποψη το τηλέφωνο είναι καταπληκτικό. Παράθεση οτι κλειδωνει ξεκλειδωνει BILL GATES FEB 21 1981 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. June 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 Καλό θα ήταν να μην ανοίξεις καινούριο θέμα αλλά να ποστάρεις τις εντυπώσεις σου στο thread που ήδη υπάρχει σχετικά με το i-mode εδώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas5000 Δημ. June 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 ok S eyaxaristw polu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cybernero Δημ. June 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 http://www.i-questo.com/?sim=no Παράθεση Holding The Secrets Of Mind Power Since 1985!!! Siemens ME45 -> NEC N410i -> Sony-Ericsson v600i -> Nokia N70 -> BlackBerry Bold 9000 -> Motorola Milestone -> Sony Xperia Sole Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojo Δημ. June 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2004 twra pou arxizei kai n xrewsn WAP einai akoma pio duskola. arxika kopsane to "dwrean" tou *#140* (enw den eixame monades mporousame na doume ta Replies sto chat) kai siga siga 3exnietai to "chat" opws katalabaineis! otan arxisane tis upiresies tous oi Vodafone, Telestet, Cosmote gia Chatting douleuane ola mia xara, twra kai de tous endiaferei (afou teleiwse to paixnidi tou antagwnismou me tis alles, oso afora to chat) alla kai exoune "kleidwsei" ola ta kolpa wste na mi mpainei kai kaneis mesa xwris na plirwnei ta panta! oso na'nai, otan eixame merikes "dwrean" upiresies chat mpainame pio suxna Παράθεση :lock: twitter.com/jojoGPS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. June 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2004 4:45 το πρωι . Καλω στο τμημα εξυπηρετησης πελατων συμβολαιου της Cosmote και ζητω να ενεργοποιηθει η προσβαση στο i-mode στην γραμμη μου . Η ευγενικοτατη ειναι αληθεια υπαλληλος μου ζητα να ξανακαλεσω πρωινες ωρες . Λογικο ως ενα σημειο ,μονο που δεν ξεκαθαριζει απο τι ωρα και μετα θεωρουν στην Cosmote οτι ειναι "πρωινη ωρα" Αυτο δεν με πειραζει καθολου . Ωρα 7:00 . Καλω το 131 απο το κινητο μου , για να μαθω ποιος ειναι ο αριθμος εξυπηρετησης πελατων για τα καρτοκινητα . Η απαντηση που ακουσα μου αρεσε παρα πολυ : "Θα πρεπει να καλεσετε το 1313 για να ενημερωθειτε κυριε" Καλω και εγω το 1313 και διαπιστωνω (οπως περιμενα) οτι εχω καλεσει το τμημα εξυπηρετησης πελατων . Ζητω και παλι να γινει η ιδια διαδικασια για μια συνδεση καρτοκινητου που εχω . Αφου μου ζητουν τα στοιχεια μου (τον κωδικο χρηστη δηλαδη) με ενημερωνουν οτι η ενεργοποιηση θα γινει μετα τις εννια το πρωι , που ανοιγει το αναλογο τμημα . Ωραια λεω και εγω , κατσε να παρω και στο 1212 να ζητησω να γινει η ενεργοποιηση και εκει . Αφου παιρνω λοιπον τηλεφωνο , εδω μου ζητουν να ξανακαλεσω μετα τις εννια για να ζητησω και παλι να γινει η ενεργοποιηση . Η ωρα τωρα εχει παει 9:20 και αποφασιζω να καλεσω στο 1212 να τελειωνω και με την συνδεση συμβολαιου μου . (φυσικα στο καρτοκινητο δεν εχει ενεργοποιηθει ακομα τιποτα...) Το σηκωνει μια ευγενεστατη και παλι υπαλληλος (απο την ευγενεια του προσωπικου δεν ειχα κανενα προβλημα γενικα , αν εκανα και την δουλεια μου χωρις 2 ωρες αναμονη και χωρις να καλεσω 3 φορες θα ηταν ακομα καλυτερα) . Αυτη την φορα αφου δινω τα απαραιτητα στοιχεια , με βαζει σε αναμονη και μετα απο 1.5 λεπτο μου λεει οτι υπαρχει καποιο προβλημα στο συστημα (ο υπαλληλος δεν εχει τελειωσει ακομα τον καφε του , και καλα κανει , αλλα γιατι να μου πουν οτι εχουν προβλημα? ) και οτι η ενεργοποιηση δεν μπορει να γινει αμμεσα . Ευτυχως , αυτη την φορα δεν μου ζητουν να ξανακαλεσω απλα μου λενε οτι θα "περαστει" το αιτημα μου και οταν γινει η ενεργοποιηση θα λαβω ενα γραπτο μηνυμα στο κινητο μου . 2 ερωτησεις εχω τωρα. 1. Μηπως θα ηταν καλυτερα τελικα να απευθυνθω σε εναν αντιπροσωπο της Cosmote οπως με ενημερωνουν στο 1288 που μπορω να καλεσω χωρις χρεωση αλλα εχει μονο ηχογραφημενες πληροφοριες? Απαντηση : Μαλλον οχι . 2.Γιατι το 1313 για τα καρτοκινητα ειναι χωρις χρεωση και το 1212 για τις συνδεσεις συμβολαιου ειναι με χρεωση ? Απαντηση : Δεν εχω ιδεα , και δεν μπορω να το καταλαβω . Αυτα..... (btw... το εχω κανει copy paste σε text αρχειο το κειμενο... :cool: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojo Δημ. June 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2004 http://eirmode.com/chilli/ http://avantgo.station.sony.com/index.jhtml http://balasainet.com/imode/iquiz/ http://www.imodegirls.nl/ http://www.vitographics.nl/igal.htm XXX Παράθεση :lock: twitter.com/jojoGPS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. June 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2004 Εγώ κάνω chat με nickname kostas15 και είδα ότι τις τελευταίες μέρες το έχουν φτιάξει! :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonas Δημ. June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 Wirelessly posted (SHARP-TQ-GX10/1.1gr Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0 UP.Browser/6.1.0.6.1.105 (GUI) MMP/1.0) Kala mou thumisate tis epoxes pou estelnan oloi tzampa apo sunomilia! Broxh epeftan ta mhnumata... Xamos ginotan! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonas Δημ. June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 Wirelessly posted (SHARP-TQ-GX10/1.1gr Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0 UP.Browser/6.1.0.6.1.105 (GUI) MMP/1.0) Kathe kalokairi bgainei ena kolpo(epithdes apo thn cosmote pisteuw). Kserete posous kserw pou phran cote mono k mono gia to tzampa chat?afou ama einai tsampa kanoniko sms se filous sou de prokeitai na ksanasteileis. Tous mazeueis olous se kanena prive dwmatio kai milate 24wres:-p oso gia ta kollhmata, pisteuw ginontai epeidh mpainoun PARA POLLA ATOMA STO CHAT APO wap tsampa! To 80% mpainei apo wap. Fusiko na kollaei to susthma. A!kai kati allo! Otan kollaei sunh8ws bazoun h' bgazoun kanena kolpaki:-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonas Δημ. June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 Wirelessly posted (SHARP-TQ-GX10/1.1gr Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0 UP.Browser/6.1.0.6.1.105 (GUI) MMP/1.0) Mporei kapoios na mou pei th selida tou asteroskopeiou a8hnwn?euxaristw! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cybernero Δημ. June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 Wirelessly posted (NEC N410i) Αρχικό μήνυμα από τον/την iasonas Wirelessly posted (SHARP-TQ-GX10/1.1gr Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0 UP.Browser/6.1.0.6.1.105 (GUI) MMP/1.0) Mporei kapoios na mou pei th selida tou asteroskopeiou a8hnwn?euxaristw! Πήγαινε στο μενού του imode στον ?καιρό? και θα το βρεις.Είναι υπηρεσία της cote?. Παράθεση Holding The Secrets Of Mind Power Since 1985!!! Siemens ME45 -> NEC N410i -> Sony-Ericsson v600i -> Nokia N70 -> BlackBerry Bold 9000 -> Motorola Milestone -> Sony Xperia Sole Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iasonas (20 Ιούν. 2004 , 10:49) Wirelessly posted (SHARP-TQ-GX10/1.1gr Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0 UP.Browser/6.1.0.6.1.105 (GUI) MMP/1.0) Mporei kapoios na mou pei th selida tou asteroskopeiou a8hnwn?euxaristw! Δυστηχός!!! Οι σελίδες του καιρού{σ' αυτές και το αστεροσκοπίο} έχουν IP reject! Που σημαίνει ότι μόνο οι χρήστες i-mode κινητών μπορούν να της δουν γιατί το δοκίμασα πριν με το NEC N410i και τον browser του PC!!!!! Εξάλλου θέλουν εγγραφή και πάλι, μόνο οι χρήστες i-mode μπορούν να την κάνουν!!!!!!!!!!! :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts