GreekMu Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Γεια σας παιδια, Ελαβα στο κινητο μου δυο διαφημιστικα sms απο το cosmote deals http://www.cosmote.gr/dealsforyou/ για μια προσφορα.Δεν ξερω αν στελνουν σε ολους παντως εγω δεν συμμετειχα ποτε σε καμια τετοια προσφορα και θελω να απενεργοποιησω αυτη την υπηρεσια ενημερωσης γιατι δεν με ενδιαφερει.Ξερετε πως γινεται? νομιζω πως γινετε και μεσα απο το myaccount αν εχεις λογαριασμο. αλλιως καλεις στην εξηπηρετηση πελατων και τους λες οτι δεν θες να λαμβαμεις διαφιμιστικα μυνηματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Απο που και ως που στελνουνε 4 μηνυματα για αυτον τον διαγωνισμο με τα smart(αμα δειτε ενα(1),σφυριξτε μου). Με ποιο δικαιωμα?Και το κανουνε εκβιαστικα-απελπισμενα. Και γιατι να μπω εγω στην διαδικασια να απενεργοποιω κατι που ΔΕΝ ζητησα? Αμα θελουνε ζεστο χρημα,να ριξουνε τις τιμες 80%...... Αλλιως μια-μια να κλεισουνε να γυρισουμε στα σταθερα....... Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostass_ Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 καλημερα σε ολους. εχω εδω και χρονια What's up αλλα προβληματιζομαι οσον αφορα μια συνδεση. να πω οτι μιλαω ελαχιστα εως καθολου με αλλους αριθμους. καταναλωνω και τα τεσσερα call them all plus (600'+600sms) και πλεον εχω κι δευτερη What's up καρτα γιατι δεν μου επιτρεπει πανω απο τεσσερις ενεργοποιησεις ανα μηνα... συνολικα βαζω πεντε με εξι call them all. σκεφτομαι αν αξιζει να παρω μια η δυο συνδεσεις cosmote απεριοριστα και μου ερχεται πιο καλα. η μια συνδεση και ενα what's up, δεν ξερω. αν ισως μου κανουν καποια προσφορα για δυο συνδεσεις η αν συμπεριλαβω και ενα σταθερο μεσα. οποτε να μου ερχεται πιο οικονομικα συν την χρεωση ανα δευτερολεπτο. εγω στην ουσια θελω γυρω στα 3000-3500 λεπτα και κατιλιγοτερα sms. τα 6 call them all ειναι 6*7=42 ευρω. υπαρχι οικονομικοτερη λυση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aegeanblue Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Κάνε πρώτα έναν έλεγχο αν οι κλήσεις σου είναι πάνω ή κάτω από 3 λεπτά. Μόνο τότε μπορείς να δεις αν τα 1500 λεπτά ενός π.χ. καρτοσυμβολαιου, που να φαίνεται ως What's up για να σε παίρνουν, θα σε καλύψουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostdmd Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Έστειλα στοπ στο 19545 όπως λένε τα μηνύματα, μου είπαν ότι δε θα μου στείλουν άλλα και με ευχαρίστησαν για τη συμμετοχή μου (πότε πήρα μέρος? :confused:) Μετά από 1 ώρεα, μου ξαναέστειλαν. Άντε βγάλε άκρη :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 καταναλώνω περίπου 100-150. Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 1 GB περίπου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Εδώ και 2 μέρες δεν μπορώ να μπω καθόλου στο MyCosmote. Κάνω κλικ πάνω στο "MyCosmote" αλλά δεν κάνει τίποτε... Ούτε μύνημα ούτε αναμονή ούτε τίποτε... Είναι δικό μου το πρόβλημα ή το έχουν όλοι? Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfadex50 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 εγω δοκιμασα να μπω πριν λίγο και μπήκε κανονικά.Σβήσε τα προσορινά αρχεία στο browser σου ή δοκιμασε να μπεις με άλλο browser μήπως αλλάξει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 εγω δοκιμασα να μπω πριν λίγο και μπήκε κανονικά.Σβήσε τα προσορινά αρχεία στο browser σου ή δοκιμασε να μπεις με άλλο browser μήπως αλλάξει κάτι. Σε ευχαριστώ για την απάντηση... Το ότι εσύ έμπαινες με οδήγησε να ψάξω σε άλλο δρόμο και το βρήκα. Για κάποιο λόγο, με το νέο update του popup blocker μου, μπλοκάριζε το site της cosmote από το να βγάλει το login popup. Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GBliss Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Ένας φίλος πάντως μου λέει πως για να κάνει log in πρέπει κάθε φορά να δημιουργεί καινούριο password και κάτι τέτοια. Ισχύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 ΣΤΟΠ στο 19545 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Γεια σε ολους! Μου εδωσε σημερα ενας φιλος το κινητο του(xperia sole)να του ενεργοποιησω το 0.facebook.Διαβασα οτι πρεπει να στειλεις πρωτα για τις ρυθμισεις ιντερνετ internet στο 1330.το καναμε αυτο αλλα μου λεει πως θελει να μπαινει χωρις να εχει καποια προσφορα για mb απο την cosmote. Γίνετε να μπαινει στο 0.facebook χωρις να ενεργοποιησει προσφορα mb; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Ακριβώς αυτό είναι το 0.facebook. Δωρεάν πρόσβαση χωρίς ύπαρξη πακέτου δεδομένων. Προϋπόθεση, να έχει κάποιο μικρό υπόλοιπο στην κάρτα για να μπορεί να συνδεθεί! :) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Βεβαίως μπορείς να μπαίνεις εντελώς δωρεάν , φτάνει να εξασφαλίσεις ότι καμμία εφαρμογή δεν θα συνδεθεί στο Internet, Δυστυχώς όταν δεν γνωρίζεις το κινητό σύντομα θα διαπιστώσεις ότι όλο και κάποια εφαρμογή μπαίνει και σε χρεώνει 1 ευρώ την ημέρα. Συμβουλή : ενεργοποίησε τα 120ΜΒ με 3 ευρώ τον μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Βεβαίως μπορείς να μπαίνεις εντελώς δωρεάν , φτάνει να εξασφαλίσεις ότι καμμία εφαρμογή δεν θα συνδεθεί στο Internet. Αν έχει κάτω από 1 ευρώ υπόλοιπο, γιατί να έχει κίνδυνο; Εκτός αν στο Android υπάρχει ρύθμιση που ανοίγει τα δεδομένα για όλες τις εφαρμογές, κάτι που δεν γνωρίζω ως κάτοχος Nokia... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Το android γενικά είναι απλειστο στο θέμα internet και θέλει προσοχή...δυστυχώς it's not like Nokia...κατα τ'αλλα το 0.Facebook δεν χρειάζεται καθόλου δεδομένα μιας και δεν χρεώνει εκτός αν θες να δεις εικόνες η κάτι άλλο...μου φαίνεται οτι σε κάρτα what's up και χωρίς υπολοιπο μπαίνει...(δεν θυμάμαι αν ηταν το καρτοκινητο μου η η συνδεση wind όταν ήμουν φαντάρος... Σε ενα απί τα δυο έμπαινε...) Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfakattack Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Πας σε καταστημα οτε κοσμοτε, κανεις αιτημα για εισπραξη, και σου ερχεται ταχυπληρωμη μεσω ελτα για να πληρωθεις Για να είμαστε πιο ακριβείς υπάρχουν 3 τρόποι να καρπωθείς το ποσό. 1) Μεταφορά - Συμψηφισμός του υπολοίπου με άλλο ενεργό συμβόλαιο στον ίδιο ΑΦΜ , η οποία γίνεται με κλήση σου στο 13838. 2) Μεταφορά - Συμψηφισμός του υπολοίπου με άλλο ενεργό συμβόλαιο σε διαφορετικό ΑΦΜ, οπότε γίνεται με γραπτή αίτηση σε κατάστημα 3) Επιστροφή του πιστωτικού υπολοίπου σε IBAN , το οποίο επίσης γίνεται σε κατάστημα με την ταυτότητά σου και ασφαλώς με τον ΙΒΑΝ. Ταχυπληρωμή με ΕΛΤΑ ασφαλώς και δεν παίζει. Φιλικά πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npatrin Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 vodafone ελαχιστοι εχουν προγραμμα blackberry γιατι αν εχεις ηδη προγραμμα ιντερνετ ενεργοποιειται το bis στο ηση υπαρχον προγραμμα χωρις να χρειαστεις να παρεις εξτρα προγραμμα με εξτρα κοστος.οποτε αν περασεις τα mb του προγραμματος (στην περιπτωση μου 1.5gb και κανω λιγοτερο απο 100mb καταναλωση) ερχεται καονικα sms. καποιο αστερι προγραμματιστης στην cosmote δεν εχει σκεφτει να στελνει sms στο προγραμμα bb.αν δεις στο φορουμ εχει πολλα παραπονα με υπερβολικες χρεωσεις blackberry. Καλημέρα σε όλους. Είμαι στη Vodafone όμως σε μερικές μέρες μεταφέρω τον αριθμό μου Cosmote. Πλέον με το νέο λειτουργικό της BlackBerry το BIS είναι άχρηστο, άρα και το έξτρα πακέτο ή δεν υφισταται πλέον λόγος (κατά την άποψή μου) να πας Vodafone. Αυτό που με έκανε να φύγω από Vodafone (δεν έχω παράπονα στα 12 χρόνια) είναι ότι για να έχεις 4G/LTE στο κινητό, πρέπει να πληρώνεις 20€ επιπλέον το μήνα και είναι και ακόμα μαύρο χάλι, μόνο στα Β.Π. πιάνει. Η Cosmote το δίνει δωρεάν και τουλάχιστον από τον χάρτη έχει πολύ καλύτερη λήψη στο λεκανοπέδιο. Παράθεση BB 8900 -> BB 9700 -> BB 9800 -> ΒΒ 9900 -> ΒΒ Ζ10 STL100-2 -> BB Passport -> BB KeyOne BB PlayBook 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zamponaki Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Cosmote και επιδότηση = έννοιες αντίθετες! Η Cosmote μου δίνει για ανανέωση 24μηνη στο Cosmote 35 €90 επιδότηση Η Wind μου δινει €270 και η Voda €210 Πόσο ψηλά έχει σηκώσει τον αμανέ η Cosmote; Μας έδεσε πελάτες και τώρα κάνει τη πάπια; Το αστείο είναι πως τους παρακάλεσα για ένα €50 έστω παραπάνω, για να μη φύγω και με γράψανε! Παράθεση expose yourself before your peers... Δίκτυο: Cosmote (Απεριόριστα προς όλους 65) Σε χρήση: Sony Xperia L (Stock - 4.2.2) || Google Nexus 7 (Stock - 4.3) Παλιά: Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX v31 - 2.3) || HTC Desire Z (Andromadeus 5 - 4.0) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zamponaki Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Έχω 2 Gb data plan και καίω 700-1200 ΜΒ περίπου το μήνα! Παράθεση expose yourself before your peers... Δίκτυο: Cosmote (Απεριόριστα προς όλους 65) Σε χρήση: Sony Xperia L (Stock - 4.2.2) || Google Nexus 7 (Stock - 4.3) Παλιά: Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX v31 - 2.3) || HTC Desire Z (Andromadeus 5 - 4.0) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zamponaki Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 H Cosmote έχει μαζέψει (κακώς) τεράστιο μερίδιο της πίτας και πλέον κάνει ότι θέλει. Άσχετο με το συγκεκριμένο, απλά δειτε λίγο τις επιδοτήσεις που δίνει... ξεφτίλα! Γι αυτό καιρός να τη κάνουμε όλοι από κει σιγά σιγά! Παράθεση expose yourself before your peers... Δίκτυο: Cosmote (Απεριόριστα προς όλους 65) Σε χρήση: Sony Xperia L (Stock - 4.2.2) || Google Nexus 7 (Stock - 4.3) Παλιά: Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX v31 - 2.3) || HTC Desire Z (Andromadeus 5 - 4.0) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 500 με 550 σε data plan 600mb Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Στην Ελλάδα έπαιζα γύρω στα 200Mb..εδώ που είμαι τώρα τον πρώτο μήνα είμαι στο 1GB αλλά δεν έχω ακόμα wifi :p.. Πιστεύω γύρω στα 500mb είμαι κομπλέ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 300 mb στην cosmote εχω, αλλα ψαχνω για κατι αλλο παραπανω γιατι πλεον δεν με καλυπτουν. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts