mixtri Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 ara einai thema kai kinitou? egw nokia exw...thes na peis kati?!?!?!? LOL! psixwtike me ta sieeemens!!!! LOL! :) giati poios eipe oti eimai porwmenos me ta siemens; athlia einai...:happy: apla ston tomea tis lipsis einai mprosta...to diktyo me RXAM -111db sou dinei ti dinatotita na sindetheis me poli ligo sima...de nomizw oti einai kako...:cool: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 Και φυσικα παντα βολευει μια τετοια "αλλαγη" αφου ο χρηστης θα βλεπει στο ιδιο σημειο το κινητο του να πιανει σε προβληματικες περιοχες σε αντιθεση με το παρελθον και η cosmote δεν θα εχει επενδυσει ουτε ενα ευρω για βελτιωση καλυψης :lol: :ninja: :shifty: Οσο για το EFR , ενταξει πλεον δεν εχει σημασια μιας και κοστιζει λεφτα που δεν υπαρχει λογος να επενδυθουν . Απο την αλλη συνεχιζει να εχει το πιο "ενεργοβορο" δικτυο και χωρις αυτο . Ααααχ παλια καλη ΤΙΜ και vodafone. (Και που ειναι οι παλιες καλες δικαιολογιες της Cosmote για διαφορα καταναλωσης λογω 1800MHz... απεκτησαν και οι αλλοι 2 1800αρι χωρις τα χαλια της πρωτης) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 giati poios eipe oti eimai porwmenos me ta siemens; athlia einai...:happy: apla ston tomea tis lipsis einai mprosta...to diktyo me RXAM -111db sou dinei ti dinatotita na sindetheis me poli ligo sima...de nomizw oti einai kako...:cool: einai sindedemeno perissoteri wra kai me poli xali sima...alla to thema einai vgazeis klisi? i apla exeis sima kai to xairesai???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 einai sindedemeno perissoteri wra kai me poli xali sima...alla to thema einai vgazeis klisi? i apla exeis sima kai to xairesai???? αν δεν έχει θόρυβο το σήμα,βγάζεις...Βέβαια εξαρτάται και από το κινητό! Είπαμε,για ληψη siemens είναι ΚΟΡΥΦΗ!!! Η cosmote έχει τοποθετήσει σχεδόν σε όλες τις κεραίες ενισχυτές λήψης.Αυτό είναι πολύ καλό,καθώς,μπορεί και με -107 db να λάβεις κλήση,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα μπορέσεις να μιλησεις(αφάνταστη ευκολία για το Βόλο που βγαίνουμε στα μπαλκόνια) Η cosmote,έχω την εντύπωση ότι έχει ρίξει τα επίπεδα κατανάλωσης! Α,και κάτι άλλο αστείο...Τα ίδια επίπεδα κατανάλωσης με την cosmote στο gsm1800 έχει και η ΤΙΜ στο 3g...Λέτε να φταίνε οι σταθμοί βάσης της ΝΟΚΙΑ; :worry: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 αν δεν έχει θόρυβο το σήμα,βγάζεις...Βέβαια εξαρτάται και από το κινητό! Είπαμε,για ληψη siemens είναι ΚΟΡΥΦΗ!!! Η cosmote έχει τοποθετήσει σχεδόν σε όλες τις κεραίες ενισχυτές λήψης.Αυτό είναι πολύ καλό,καθώς,μπορεί και με -107 db να λάβεις κλήση,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα μπορέσεις να μιλησεις(αφάνταστη ευκολία για το Βόλο που βγαίνουμε στα μπαλκόνια) Η cosmote,έχω την εντύπωση ότι έχει ρίξει τα επίπεδα κατανάλωσης! Α,και κάτι άλλο αστείο...Τα ίδια επίπεδα κατανάλωσης με την cosmote στο gsm1800 έχει και η ΤΙΜ στο 3g...Λέτε να φταίνε οι σταθμοί βάσης της ΝΟΚΙΑ; :worry: άντε και την έβγαλες την κλήση..τι κατάλαβες? αμα δεν μπορείς να μιλήσεις τι νόημα έχει? απλά για να χρεώσεις και τον άλλον? και να προσπαθείς να μιλήσεις χωρίς νόημα???? και γω σπίτι με μια γραμμούλα αν είμαι σε παράθυρο ή σε μπαλκόνι δεν μπορώ να μιλήσω(me cosmote etsi)...άσε που ενώ έχω σήμα μου έρχεται η ειδοποίηση κλήσεων(kai me cosmote kai me voda)....και με την vodafone συμβαίνει αυτό αλλά τουλάχιστον με μια γραμμούλα ακούω καμπάνα τον άλλον και είναι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeCtoR Δημ. March 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2006 einai sindedemeno perissoteri wra kai me poli xali sima...alla to thema einai vgazeis klisi? i apla exeis sima kai to xairesai???? Ολες το εχουν -111 αυτη τη στιγμη εκτος απο την κιου που το χει -107,μου εχει τυχει να μιλησω κανονικα στο δικτυο της ΤΙΜ με -105 Εχει να κανει με την εμβελεια το RXAM Οντως υπαρχει μεγαλη διαφορα στην ποιοτητα της κοσμοτε πριν και μετα,εχει βελτιωθει αλλα η ΤΙΜ παραμενει πρωτη σε ποιοτητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. March 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2006 γνωριζετε πότε αλλαξαν οι χρεωσεις στις υπηρεσιες Mycosmos; εβλεπα για παιχνιδια, κ είδα οτι κοστιζει 5,95 ευρω! Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. March 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2006 Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Symbian OS; Nokia N70/3.0546.2.3; 6367) Opera 8.00 [en]) Απλά τώρα και λίγες μέρες όλες οι εταιρίες βάζουν τις τιμές με τον φπα ενώ παλιά της έβαζαν χωρίς. Αυτό νομίζω ότι είναι. Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ang391 Δημ. March 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 Μου ήρθε ένα μήνυμα στο κινητό από τον αριθμό 3028. Το μήνυμα είχε το περιεχόμενο του αμέσως προηγούμενου μηνύματος που είχα λάβει. Τι είναι αυτό??? Μήπως είναι τίποτα υποκλοπές????:ninja: Έχω το 6230ι και είμαι στο δίκτυο της cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 γιατι δε στελνεις ενα κενο μηνυμα στο 3028 να δεις τι θα σου απαντησει; συνηθως λεει...π.χ. "ο αριθμος δεν ειναι εγκυρος" ή "για να χρησιμοποιησετε την ταδε υπηρεσια, στειλτε αυτο..." :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Capone Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 Τι λετε ρε παιδια? Ημουν ενα μηνα Αμερικη ειχα συνολικα 4 ωρες ομιλια με Ελλαδα, κινητα/ σταθερα και μου ηρθε ο λογαριασμος 340 ευρω (ειχα και αλλες κλησεις) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 και αν χρεώνεται??? Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 γεια σας. υστερα απο πολλες ωρες μπροστα στον υπολογιστη, βρηκα την μιση απαντηση στην ερωτηση μου. εχω το motorola v3i και θελω να λαμβανω τα emails μου, απο τον λογαριασμο μου gmail.com εβαλα τις gmail ρυθμισεις σωστα, αλλα μου ζηταει και τις ISP Settings που μονο η Κοσμοτε μπορει να δωσει. της ξερει καποιος? αυτα που ζηταει ειναι τα... Connection type: GPRS APN address: Username: Password: DNS IP: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 Πρέπει να ενεργοποιήσεις το GPRS/3G internet για να κάνεις αυτό που ζητάς! (Κάτι το οποίο γίνετε μόνο σε σύνδεση!) Αν έχεις σύνδεση κάλεσε στο 13830 και ζήτα ενεργοποίηση του GPRS Internet και ζήτα και ρυθμίσεις για το κινητό σου.:) Δε νομίζω να μην σε βοηθήσουν.:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 το κινητό που είναι σύνδεση. και λειτουργει ήδη το GPRS Internet μου. απλα θελω τα ISP Settings για να ενεργοποιήσω τις ρυθμισεις email μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 Αυτές τις ρυθμίσεις θα σου τις δώσει η Cosmote! Το μόνο που μπορώ να σου δώσω εγώ είναι το APN που είναι το "internet" χωρίς τα "". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 τα άλλα πρεπει να ειναι user και pass για username, password αντιστοιχα, το DNS IP όμως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 Γιατί δεν πέρνεις 1212 από το κινητό σου να σου πουν ΟΛΕΣ τις ρυθμίσεις; (Πραγματικά δεν ξέρω τι πάει εκεί...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 τους πήρα και δεν ξέρουν! δεν ξέρουν αυτη την ρυθμιση σε αυτο το μοντέλο! μου είπαν μάλιστα και αυτο που ήξερα πως το GPRS μου ειναι ενεργοποιημένο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 Δοκίμασες να το αφήσεις κενό και να συνδεθείς στο mailbox? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 ναι τπτ, το μόνο που λεει ειναι: PARIS: -Received: 0. Connection unsuccessful. try again later Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 Πραγματικά δεν μπορώ να βοηθήσω, αφού δεν έχω χρησημοποιήσει τη συσκευή. Αν δεν βγάζεις άκρη, θα σου πρότεινα να πας σε ένα κατάστημα Cosmote να σε βοηθήσουν με τις ρυθμίσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 γεια σας. υστερα απο πολλες ωρες μπροστα στον υπολογιστη, βρηκα την μιση απαντηση στην ερωτηση μου. εχω το motorola v3i και θελω να λαμβανω τα emails μου, απο τον λογαριασμο μου gmail.com εβαλα τις gmail ρυθμισεις σωστα, αλλα μου ζηταει και τις ISP Settings που μονο η Κοσμοτε μπορει να δωσει. της ξερει καποιος? αυτα που ζηταει ειναι τα... Connection type: GPRS APN address: Username: Password: DNS IP: το μονο που θελει ειναι το apn (σημειο προσβασης). βαλε internet αν εχεις απλη καρτα και 3g-internet αν εχεις καρτα usim 3g. εχω δοκιμασει το gmail σε nokia 6680 και δουλευει πολυ καλα καλυτερα και απο το email στο mycosmos. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 το μονο που θελει ειναι το apn (σημειο προσβασης). βαλε internet αν εχεις απλη καρτα και 3g-internet αν εχεις καρτα usim 3g. εχω δοκιμασει το gmail σε nokia 6680 και δουλευει πολυ καλα καλυτερα και απο το email στο mycosmos. εβαλα Connection Type: GPRS APN Address: Internet Username: user Password: pass DNS IP: 0.0.0.0 δεν δουλευει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 eeee.. ki an xrewnetai, xrew8hke :p lpn, emena me 6680 den mporei na stalei... vgazei error 4550, pou nomizw oti shmainei ayto pou einai kai o nikoskat.. twra giati kai pws kai mpla mpla sou hr8e to mnm dn 3erw.. :) 8a dokimasw na to stilw kai apo tim kai voda, mpas kai stal8ei.. beware:p :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts