Jump to content

Ang391

Members
  • Δημοσιεύσεις

    76
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Ang391

  1. Καλησπέρα σας! Σαν νέος χρήστης του moto X έχω κάποιες σκέψεις/απορίες να μοιραστώ μαζί σας. 1. Γενικά παρατηρώ πως η κατανάλωση ενέργειας του κινητού είναι αρκετά μεγάλη. Με χρήση αρκετή Wi-Fi και μόνο βγάζει μόνο μια μέρα. Το οποίο μάλλον είναι φυσιολογικό για τα κινητά της σημερινής γενιάς έτσι? 2. Η πτώση της μπαταρίας στη βραδινή αναμονή (π.χ. από τις 00:00 έως τις 08:00) είναι περίπου στο 6% το οποίο μάλλον είναι λογικό σωστά?? 3. Υπάρχει κάποια συμβουλή-εφαρμογή που να βοηθά στην εξοικονόμηση ενέργειας?? Προσωπικά χρησιμοποιώ την build-in εξοικονόμηση του Lollipop αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι κάνει ουσιαστική δουλειά. 4. Περίπου πόσο χρόνο σας κάνει για μια πλήρη φόρτιση (π.χ. από το 10% στο 100%)?? Επειδή δεν έχω τον φορτιστή με τον οποίο έρχεται η συσκευή (αυτός με τις 2 εξόδους USB) μπορεί κάποιος που τον έχει να μου δώσει τα specs του?? Κυρίως με ενδιαφέρουν τα Αμπέρ. 5. Υπάρχει πρόβλημα για την μπαταρία εάν του κάνουμε φορτίσεις χωρίς να συμπληρώνονται κύκλοι φόρτισης?? Δηλαδή εάν το βάζουμε για φόρτιση π.χ. όταν είναι στο 60% και όχι όταν είναι στο 10%. Και το αντίστροφο, εάν δηλαδή το βγάλουμε από την φόρτιση πριν αυτή ολοκληρωθεί στο 100%.
  2. Ευχαριστώ πολύ τους δύο φίλους για τις απαντήσεις τους. Να πω ότι ουσιαστικά ήθελα να εμφανίσω τον Google Now Launcher και πρέπει να κατέβει έξτρα. Δεν μου εγκαταστάθηκε μαζί με την 5.1. Έτσι και το μενού «Αρχική Οθόνη» δεν υπήρχε. Μόλις τον κατέβασα εμφανίστηκε!
  3. Καλησπέρα! Μου ήρθε και εμένα η 5.1, ωστόσο δεν μπορώ να βρω την επιλογή για αλλαγή του launcher. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Ευχαριστώ!
  4. Γεια σε όλους. Αγόρασα από μαγαζί του skroutz (αξιόπιστο θεωρητικά) το ΧΤ1052. Η συσκευασία σφραγισμένη με ζελατίνα κανονικά, με το αυτοκολλητάκι motorola στο κουτί. Ωστόσο το αυτοκολλητάκι φαινόταν να είχε αφαιρεθεί και ξανατοποθετηθεί. Τελοσπαντων μέσα φαίνονταν όλα ΟΚ, το μόνο που έλλειπε ήταν ο μετασχηματιστής τοίχου που σε unboxing στο youtube τον είχα δει να υπάρχει στο motoX. Γνωρίζεται κάτι παραπάνω όσοι το έχουν αγοράσει από Ελλάδα??
  5. Δεν μπορώ να βρω κάπου το SAR του κινητού! Γνωρίζει κάποιος??? Ευχαριστώ!
  6. Επειδή το σκέφτομαι για αγορά θεωρείτε ότι τα 8Gb είναι μεγάλο μειονέκτημα??? Να διευκρινίσω ότι δεν με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια και οι πολλές φωτογραφίες κ βίντεο.
  7. Νομίζω ότι αυτό δεν ισχύει..
  8. Παιδιά βλέπω ότι τα βασικά χρώματα που βγαίνει είναι άσπρο με bamboo και μαύρο με leather. Κανονικά δεν πρέπει να υπάρχει και μαύρο με plastic cover? Νομίζω αυτά τα 3 είναι που δίνει η Motorola εκτός Moto-Maker.
  9. Γνωρίζεται τι γίνεται με διαθεσιμότητα?? Για μαύρο 16αρι ενδιαφέρομαι αλλά βλέπω ότι δεν υπάρχει... Στο σκρουτζ οι τιμές έχουν ξεφύγει εκεί που πριν τις γιορτές το έβρισκες γύρω στα 300€
  10. Ψάχνω να το βρω στην Ελλάδα να το δω από κοντά για να αποφασίσω αν τελικά το πάρω. Ξέρεις κανείς αν μπορώ να το βρω σε τύπου έκθεση??
  11. Έκανα χτες την αναβάθμιση στην εφαρμογή του facebook και έχω ένα θεματακι. Στην αρχική σελίδα που ζητάει να βάλεις e-mail και password αφού έβαλα τα στοιχεία χωρίς να με ρωτήσει αποθήκευσε το email και τώρα το εμφανίζει απ’ ευθείας μόλις μπαίνεις. Γνωρίζετε πως γίνεται να το απενεργοποιήσω και να μην εμφανίζεται?? Ευχαριστώ!
  12. Με την αναβάθμιση είναι σαν να γίνεται επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων? Δηλαδή τα χάνεις όλα από μέσα?? Τι πλεονεκτήματα έχεις αν κανείς αναβάθμιση λογισμικού??
  13. Έκανα ένα επιπλέον test, ηχογράφησα για δοκιμή 10 λεπτά, και μόλις πάτησα το “STOP” έγραψε μόνο 51sec. Τι παίζεται?? Υπάρχει περίπτωση να το σπάει σε κομμάτια το αρχείο ή τα έχασα όλα?
  14. Καλησπέρα. Έχω ένα πρόβλημα με την ηχογράφηση. Έκανα σήμερα μια ηχογράφηση 1 ώρας και 15 λεπτών περίπου και μέσα στον φάκελο που αποθηκεύεται “τα έγγραφα μου” -> “VoiceRecorder” το αρχείο είναι μόνο 16 λεπτά?? Τι έχει συμβεί?? Όταν πάω στην φωνητική εγγραφή μου δείχνει ότι έχει χώρο για ηχογράφηση γύρω στις 320 ώρες?? Μπορεί να βοηθήσει κανείς γιατί τα έχω ψηλοπαιξει που έχασα το αρχείο.
  15. Καλησπέρα. Υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης του κινητού στην USB του υπολογιστή χωρίς αυτό να ξεκινήσει να φορτίζει?? Δεν νομίζω να είναι ότι καλύτερο για την μπαταρία να μπει σε φόρτιση και μετά από π.χ. 5 λεπτά, να βγει γιατί το μόνο που θες να κανείς είναι να περάσεις κάποια αρχεία.
  16. Μια που αναφέρθηκε το θέμα της οθόνης να κάνω κι εγώ μια ερώτηση. Από το κουτί η συσκευή έχει ένα προστατευτικό κάλυμμα στην οθόνη, (είναι αυτό που έχει την εγκοπή στον αισθητήρα πάνω αριστερά) σωστά?? Αυτό είναι αναλώσιμο?? Δηλαδή οι ζελατίνες προστασίας που κυκλοφορούν μπαίνουν αφού πρώτα βγάλεις αυτό το προστατευτικό??
  17. Γεια χαρά! Ψάχνω εφαρμογές chat για Facebook και MSN οι οποίες θα είναι ασφαλείς με τους κωδικούς και δεν θα υπάρχει πρόβλημα spyware κυρίως για το msn. Για το facebook διάβασα πιο πριν ότι από τα καλύτερα είναι το GoChat Για το msn είδα πως έχει αναφερθεί το msk talk το οποίο δεν υπάρχει πια. Το έχει αντικαταστήσει κάποιο Epinephrine αλλά απ’ ότι είδα είναι επί πληρωμή. Έχετε να προτείνετε κάτι καλό που να μπορούμε να το χρησιμοποιούμε άφοβα?? PS: Για το e-buddy δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια από πλευράς ασφάλειας…
  18. Καθώς παρατηρούσα ότι η μπαταρία μου τελείωνε σχετικά γρηγορότερα απ’ ότι τις πρώτες φορές σκεφτικά ότι πιθανών εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο την εξαντλούν. Πως μπορούμε να δούμε τις εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο χωρίς κάποιο task manager? Εγώ πήγα Ρυθμίσεις --> Εφαρμογές --> Υπηρεσίες που εκτελούνται και έπειτα τις τερμάτισα όλες. Έχει λογική αυτό που έκανα ή έκανα μια τρύπα στο νερό??
  19. Καλησπέρα, επειδή ψάχνω θηκούλα για το p500 και δεν έχω βρει κάτι της lg λέω για καμία HTC που τις βρίσεις παντού. Το ερώτημα είναι αν θα είναι στα μέτρα του κινητού η θήκη. Απ’ αυτές που είδα (3 κυκλοφορούν συνολικά) αυτές που είναι πιο κοντινές είναι του wildfire και του Desire (η 3η είναι για το Desire HD). Ποια από τις δυο προηγούμενες θα ταιριάζει καλύτερα?? Έχει κάνει κανείς κάτι παρόμοιο?? Πουθενά δεν μπορώ να βρω διαστάσεις των θηκών αυτών. Ευχαριστώ!
  20. Καλησπέρα. Στο site της lg έχει μια επιλογή για να δηλώσεις το κινητό. Τι πλεονεκτήματα έχεις αν κανείς κάτι τέτοιο??
  21. Γεια χαρά, Είμαι ένα βήμα πριν την αγορά του συγκεκριμένου τηλεφώνου. Και θα ήθελα μια τελική άποψη από την κοινότητα εδώ. Απ’ όσο το έχω ψάξει είναι από τις καλύτερες συσκευές στην συγκεκριμένη οικονομική κατηγορία. Ποια είναι η δικιά σας άποψη?? Επίσης θέλω να ρωτήσω κάτι για τα αξεσουάρ του τηλεφώνου. Που μπορώ να βρω δερμάτινες θήκες της LG και ζελατίνες προστασίας της LG για το Optimus One?? Ευχαριστώ!!! PS: Ο τίτλος έχω την εντύπωση πως είναι λάθος. Το τηλέφωνο δεν είναι P500 και όχι 550???
  22. Ναι μάλλον αυτό πρέπει να έχει γίνει. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση? Μπορεί να ξαναπάρει π.χ. εάν την φορτίσω με τον φορτιστή της apple που μπαίνει κατευθείαν στο ρεύμα??(εγώ το φορτίζω από το pc) Εάν τελικά πάω για service στην apple πόσο είναι η ταρίφα?? Για αλλαγή μπαταρίας πόσο χρεώνουν?? Πάντως από το ψάξιμο που έκανα στο internet δεν βρήκα κάποια συγκεκριμένη απάντηση στο πρόβλημα.
  23. Καλησπέρα!! Έχω το συγκεκριμένο ipod και αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Το είχα αφήσει για πάνω από ένα χρόνο περίπου χωρίς να λειτουργήσει και τώρα όταν το συνδέω με το usb για να φορτίσει έχω πρόβλημα. Κατά τη σύνδεση δείχνει κανονικά ότι γίνεται φόρτιση αλλά όσες ώρες και να το αφήσω (το max είναι 6 ώρες που το έχω αφήσει) δεν μου δείχνει ότι φόρτισε. Εάν το αποσυνδέσω και προσπαθήσω να το λειτουργήσω, δεν λειτουργεί. Όμως όταν είναι συνδεδεμένο με το usb παίζει κανονικά. Έκανα αναβάθμιση του λογισμικού του και restore αλλά τίποτα. Όλα δείχνουν ότι είναι θέμα της μπαταρίας. Μπορώ να την ξαναζωντανέψω??? Ένας με το ιδιο πρόβλημα
  24. Γεια χαρά! Ξέρει κανείς το τραγούδι που παίζει από το 15:05 και μετά?? http://video.google.com/videoplay?docid=-1393229419003772385#
×
×
  • Create New...