Jump to content

Περί... Cosmote γενικά

dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άμα ρε παιδιά λέτε ότι είναι ακριβή η cosmote και δεν έχει καλές υπηρεσίες(δεν διαφωνώ) γιατί είναι ακόμα η νούμερο 1; Τουλάχιστον εγώ είμαι μόνο γιατί έχει καλό σήμα και επειδή η vodafone δεν πιάνει στο σπίτι μου.
London for ever

Η Cosmote ειναι Νο1 γιατι ειναι του ΟΤΕ (νομιζω) και οσοι θελουν να παρουν συνδεση και ειναι καποιας ηλικιας του εχουν εμπιστοσυνη(χαχαχα).Ασε που ολοι οι βαζελοι προτιμουν cosmote και δεν παιρνουν voda γιατι ειναι αντιΟλυμπιακοι :):):):).Εγω εχω ειδη μετανιωση που εφυγα απο Vodafone και σε ενα χρονο ακριβως θα επιστρεψω παλι πισω.

Παιδιά, γενικα δεν ξέρω αν η κίνηση αυτή της cosmote αρέσει στους πιο πολλούς ή όχι, αλλά εμένα χτες που για πρωτη φορά αγόρασα μια τέτοια κάρτα, δε μου άρεσε. Ως φοιτητης δε μου περισσευουν κάθε φορά 9 ευρω.. Και σκέφτομαι να αλλάξω εταιρία.. Μάλλον για q το βλέπω..
Ψάχνω με τα μάτια κάποια μάτια να με ψάχνουν..

Παιδιά, γενικα δεν ξέρω αν η κίνηση αυτή της cosmote αρέσει στους πιο πολλούς ή όχι, αλλά εμένα χτες που για πρωτη φορά αγόρασα μια τέτοια κάρτα, δε μου άρεσε. Ως φοιτητης δε μου περισσευουν κάθε φορά 9 ευρω.. Και σκέφτομαι να αλλάξω εταιρία.. Μάλλον για q το βλέπω..

Δηλαδή θα αλλάξεις εταιρεία μόνο και μόνο επειδή δεν είναι σε θέση να διαθέτεις 4 ευρώ παραπάνω για την κάρτα της Cosmote :confused: ;

Μία κάρτα των 10 ευρώ ισοδυναμεί με δύο των 5 ευρώ.Και τα δυο <<πακέτα>> καρτών θα καταναλωθούν στην ίδια χρονική περίοδο.

Επομένως,για ποιον λόγο όλοι θέλουν όλο και φθήνοτερες κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας,τη στιγμή που θα καταναλώσουν 10 ευρώ χρόνου ομιλίας,αργά ή γρήγορα;

Να είχα την χάρη σου φίλε να μπορούσα να άλλαζα και εγώ δίκτιο. Δυστιχώς όπως είπα δεν μπορώ λόγω σήματος.Ελπίζω με τον νέο νόμο να βάλουν κεραία στην περιοχή μου.
London for ever

Γιατί πήγε ο κόσμος στην κοσμοτέ είναι γνωστό: πολύ καλό σήμα και πιο χαμηλές τιμές (αρχικά). Γιατί δεν φεύγει; Κυρίως για το σήμα. Και γιατί βλέπει ότι οι εταιρείες στην μπανανία μας είναι κλίκα και πάνω-κάτω φοβάται πως θα βρει αντίστοιχα προβλήματα στο νέο δίκτυο. Επίσης δεν έχει όρεξη να τρέχει με φορητότητα, την οποία άλλωστε πολλοί δεν γνωρίζουν (άλλο ένα επίτευγμα των δικτύων!)... Πάντως συνεχίζει να είναι πιο ακριβή, μετά την ΑΥΞΗΣΗ των τιμώςν εντός δικτύου, χωρίς κάτι αντίστοιχο των f&f/tet a tet/βραδυνών κλήσεων... Και σε μεγάλες πόλεις, εκτός αν είσαι άτυχος, δεν έχει μεγάλη διαφορά η κάλυψη των εταιρειών... Άρα πρέπει να βιαστεί πριν ο κόσμος αρχίσει να φεύγει, έστω για να πληρώνει λιγότερα...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Δεν έχεις δίκιο: με την ίδια λογική μπορεί αύριο να πάνε την μικρότερη κάρτα στα 15 ευρώ. Τί θα πούμε τότε; Οι εταιρείες στην Ελλάδα, στο κυνήγι σταθερού κέρδους, πάνε να κάνουν τα καρτοκινητά συμβόλαια. Η αύξηση στα 9 ευρώ ανεβάζει το ελάχιστο κόστος συντήρησης ενός καρτοκινητού και αυξάνει το ποσό που θα κληθείς να δώσεις άμα μείνεις από χρόνο. Παράλληλα, σου δίνει 2 ευρώ ακόμα στο λογαριασμό σου, τα οποία μπορείς εύκολα να φας άμα δεν είσαι εγκρατής... Ειδικά στις ηλικίες όπου απευθύνονται...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Καλησπερα σε ολους.

Η ερωτηση μου ειναι:Με την αλλαγη συσκευης Κοσμοτε πριν απο 1,5 ετος με επιδοτηση,ελαβα δωρεαν και εναν αριθμο Κοσμοκαρτας με δωρεαν 3 ευρω.Δεν τα ξοδεψα εντελως και ο αριθμος επεσε σε πληρη αχρησια.Οταν τον ξαναθυμηθηκα,ειδα οτι οχι μονο δεν μπορουσα να κανω κληση με τα λεπτα μου μου απεμεναν (αυτο το γνωριζα,η διαρκεια ισχυος ειναι ενας χρονος και εδω ειχε περασει περισσοτερο) αλλα ουτε και να λαβω κληση (νομιζα οτι μπορεις να δεχεσαι εισερχομενες κλησεις ).

Τι ακριβως συνεβη?Μπορει ο συγκεκριμενος αριθμος Κοσμοκαρτας να λειτουργησει παλι?

Ευχαριστω.

Δοκιμασε να καλεσεις τον αριθμο αυτο απο καπου αλλου. Εαν λεει οτι δε χρησιμοποιειται, τοτε το νουμερο εχει χαθει. Εαν λεει οτι εχεις φραγη εισερχομενων κλησεων, τοτε πρεπει να κανεις αμεσα μια ανανεωση χρονου ομιλιας και ολα θα ειναι ok!

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Δοκιμασε να καλεσεις τον αριθμο αυτο απο καπου αλλου.

Αυτο ακριβως δοκιμασα,για να παρω την απογοητευτικη απαντηση που ανεφερες :) . Εξακολουθω ομως να πιστευω οτι εισερχομενες κλησεις θα επρεπε να δεχομαι.Φραγη κανενος ειδους δεν εχω κανει.

Αν έχει χαθεί το νούμερο, η κοσμοτέ το έχει ανακτήσει και μπορεί να το διαθέσει. Μόνο με πολύ ισχυρές διασυνδέσεις θα μπορούσες ίσως να το πάρεις. Αλλά αξίζει τόσος κόπος; Αν ήταν τόσο καλό, 1 κάρτα το χρόνο αρκούσε να το διατηρήσεις...

Βολταίρος

Ερωτω απο απλη περιεργεια και μονο.Εξαλλου το νουμερο το εχω ξεχασει απο καιρο :) .Τελευταια χρηση του πρεπει να ηταν λιγο μετα την Ολυμπιαδα της Αθηνας!

Afou ine adinato ke theli bisma gia na zitisi piso ton arithmo mia lisi ine na pai sta magazia kinitis tilefonias ke na psaxi mipos o arithmos exi xrisimopiithi gia cosmokarta :lol: :lol:

Σιγά μην κάτσει το κάθε μαγαζί να ψάχνει αν ένας αριθμός που έχει ανακυκλωθεί , έχει δοθεί εκ νέου σε κάρτα. Άσε που δεν μπορούν να το κάνουν από κατάστημα παρά μόνο από μέσα. Το γενικό συμπέρασμα είναι ότι με τη σημερινή διείσδυση της κινητής τηλεφωνίας, αν έχεις ήδη ή βρεις ένα καλό νουμεράκι, φροντίζεις να το διατηρείς πάση θυσία, και αναφέρομαι κυρίως σε καρτοκινητά τα οποία λήγουν αν δεν τα ταϊσεις 1 χρόνο. Καλύτερα βέβαια από παλιά που έπρεπε να βάζεις κάρτα των 2000 κάθε δίμηνο αν δεν κάνω λάθος...

Βολταίρος

Επροκειτο για αριθμο καθολου ευκολο στη απομνημονευση,αρα η διατηρηση του δεν ηταν σημαντικη...

E καλά κι εσύ για αριθμό COSMOKAPTAΣ λες;; Να λέγα ότι έχεις αριθμό απ'την Q της επιλογής σου και με φορητότητα το έφερνες στην ΚΟΣΜΟΤΕ και μετά το άφηνες στην τύχη του, τότε πραγματικά θα σου άξιζε βρισίδι!!! Αλλά τώρα τι χολοσκάς; Τι είχες, τι έχασες;

Can't get enough

Can't give it up

When you're telling me those white lies

Champagne

It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain...

Γιατι της Q αξιζουν πιο πολυ τα νουμερακια;

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Αν και αργησα 2 βδομαδες να το κανω να δουλεψει τωρα που τα σεταρα ολα (ta mms δεν εχω τεσταρει ακομα) οφειλω να πω οτι δεν εχω παραπονο και το σημα ειναι μια χαρα και το 3g εκει που υπαρχει ειναι καλο ;) .οσο για τις υπηρεσιες πιστευω οτι στη cosmote εχουν τη νοοτροπια δημοσιου υπαλληλου :( και αυτο δυσκολα θα αλλαξει :( :(

H διαφήμιση που δείχνει το Χατζηγιάννη!!!!!!

Αυτή είναι του ΟΤΕ!!

Μια θεία μου έχει Cosmoκάρτα. Έλαβε λοιπόν προχθές το μεσημέρι ότι έχει ένα μήνυμα στον προσωπικό της τηλεφωνητή και να καλέσει 123 για να το ακούσει. Το έκανε και αυτό που ακούει είναι απλά το τραγουδάκι της Cosmote! Και προφανώς την χρεώνει!!! Τί αίσχος είναι αυτό!!! Έχει συμβεί σε άλλους αυτό;

Η εξυπηρέτηση πελατών είναι με χρέωση; Ποιό είναι το τηλέφωνο;

Μαλλον καποιος την καλεσε και χτυπουσε μεχρι να βγει ο τηλεφωνητης αλλα παταλληλα την εβαλε σε αναμονη οπου η κοσμοτε στην υπηρεσια αναμονης και κρατησης εχει μουσικη. Δεν το εστειλε η κοσμοτε για να χρεωσει την θεια σου.

Μάλλον αυτό πρέπει να είναι Παναγιώτη, πρέπει να έχεις δίκιο.

Δηλαδή μάλλον μόλις βγήκε ο τηλεφώνητης, αυτός που την καλούσε πάτησε αναμονή και γι'αυτό παίζει η μουσικούλα; Ξέρεις μήπως πώς γίνεται αυτή η αναμονή και κράτηση για να της πω να την προσέχει;

Ευχαριστώ!

Αυτο το κανει ο καλων! Αρα η θεια σου δεν μπορει νακανει κατι (εκτος απο το να απενεργοποιησει τον τηλεφωνητη).

• The title was changed to Περί... Cosmote γενικά
  • The title was changed to Πως θα ξεφορτωθώ το παρακάτω spam μήνυμα της Cosmote?
  • The topic was pinned