chrismasgr Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Άμα ρε παιδιά λέτε ότι είναι ακριβή η cosmote και δεν έχει καλές υπηρεσίες(δεν διαφωνώ) γιατί είναι ακόμα η νούμερο 1; Τουλάχιστον εγώ είμαι μόνο γιατί έχει καλό σήμα και επειδή η vodafone δεν πιάνει στο σπίτι μου. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Η Cosmote ειναι Νο1 γιατι ειναι του ΟΤΕ (νομιζω) και οσοι θελουν να παρουν συνδεση και ειναι καποιας ηλικιας του εχουν εμπιστοσυνη(χαχαχα).Ασε που ολοι οι βαζελοι προτιμουν cosmote και δεν παιρνουν voda γιατι ειναι αντιΟλυμπιακοι :):):):).Εγω εχω ειδη μετανιωση που εφυγα απο Vodafone και σε ενα χρονο ακριβως θα επιστρεψω παλι πισω. Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
genia_81 Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Παιδιά, γενικα δεν ξέρω αν η κίνηση αυτή της cosmote αρέσει στους πιο πολλούς ή όχι, αλλά εμένα χτες που για πρωτη φορά αγόρασα μια τέτοια κάρτα, δε μου άρεσε. Ως φοιτητης δε μου περισσευουν κάθε φορά 9 ευρω.. Και σκέφτομαι να αλλάξω εταιρία.. Μάλλον για q το βλέπω.. Παράθεση Ψάχνω με τα μάτια κάποια μάτια να με ψάχνουν.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Παιδιά, γενικα δεν ξέρω αν η κίνηση αυτή της cosmote αρέσει στους πιο πολλούς ή όχι, αλλά εμένα χτες που για πρωτη φορά αγόρασα μια τέτοια κάρτα, δε μου άρεσε. Ως φοιτητης δε μου περισσευουν κάθε φορά 9 ευρω.. Και σκέφτομαι να αλλάξω εταιρία.. Μάλλον για q το βλέπω.. Δηλαδή θα αλλάξεις εταιρεία μόνο και μόνο επειδή δεν είναι σε θέση να διαθέτεις 4 ευρώ παραπάνω για την κάρτα της Cosmote :confused: ; Μία κάρτα των 10 ευρώ ισοδυναμεί με δύο των 5 ευρώ.Και τα δυο <<πακέτα>> καρτών θα καταναλωθούν στην ίδια χρονική περίοδο. Επομένως,για ποιον λόγο όλοι θέλουν όλο και φθήνοτερες κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας,τη στιγμή που θα καταναλώσουν 10 ευρώ χρόνου ομιλίας,αργά ή γρήγορα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Να είχα την χάρη σου φίλε να μπορούσα να άλλαζα και εγώ δίκτιο. Δυστιχώς όπως είπα δεν μπορώ λόγω σήματος.Ελπίζω με τον νέο νόμο να βάλουν κεραία στην περιοχή μου. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Γιατί πήγε ο κόσμος στην κοσμοτέ είναι γνωστό: πολύ καλό σήμα και πιο χαμηλές τιμές (αρχικά). Γιατί δεν φεύγει; Κυρίως για το σήμα. Και γιατί βλέπει ότι οι εταιρείες στην μπανανία μας είναι κλίκα και πάνω-κάτω φοβάται πως θα βρει αντίστοιχα προβλήματα στο νέο δίκτυο. Επίσης δεν έχει όρεξη να τρέχει με φορητότητα, την οποία άλλωστε πολλοί δεν γνωρίζουν (άλλο ένα επίτευγμα των δικτύων!)... Πάντως συνεχίζει να είναι πιο ακριβή, μετά την ΑΥΞΗΣΗ των τιμώςν εντός δικτύου, χωρίς κάτι αντίστοιχο των f&f/tet a tet/βραδυνών κλήσεων... Και σε μεγάλες πόλεις, εκτός αν είσαι άτυχος, δεν έχει μεγάλη διαφορά η κάλυψη των εταιρειών... Άρα πρέπει να βιαστεί πριν ο κόσμος αρχίσει να φεύγει, έστω για να πληρώνει λιγότερα... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Δεν έχεις δίκιο: με την ίδια λογική μπορεί αύριο να πάνε την μικρότερη κάρτα στα 15 ευρώ. Τί θα πούμε τότε; Οι εταιρείες στην Ελλάδα, στο κυνήγι σταθερού κέρδους, πάνε να κάνουν τα καρτοκινητά συμβόλαια. Η αύξηση στα 9 ευρώ ανεβάζει το ελάχιστο κόστος συντήρησης ενός καρτοκινητού και αυξάνει το ποσό που θα κληθείς να δώσεις άμα μείνεις από χρόνο. Παράλληλα, σου δίνει 2 ευρώ ακόμα στο λογαριασμό σου, τα οποία μπορείς εύκολα να φας άμα δεν είσαι εγκρατής... Ειδικά στις ηλικίες όπου απευθύνονται... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Libero_Grande Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Καλησπερα σε ολους. Η ερωτηση μου ειναι:Με την αλλαγη συσκευης Κοσμοτε πριν απο 1,5 ετος με επιδοτηση,ελαβα δωρεαν και εναν αριθμο Κοσμοκαρτας με δωρεαν 3 ευρω.Δεν τα ξοδεψα εντελως και ο αριθμος επεσε σε πληρη αχρησια.Οταν τον ξαναθυμηθηκα,ειδα οτι οχι μονο δεν μπορουσα να κανω κληση με τα λεπτα μου μου απεμεναν (αυτο το γνωριζα,η διαρκεια ισχυος ειναι ενας χρονος και εδω ειχε περασει περισσοτερο) αλλα ουτε και να λαβω κληση (νομιζα οτι μπορεις να δεχεσαι εισερχομενες κλησεις ). Τι ακριβως συνεβη?Μπορει ο συγκεκριμενος αριθμος Κοσμοκαρτας να λειτουργησει παλι? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Δοκιμασε να καλεσεις τον αριθμο αυτο απο καπου αλλου. Εαν λεει οτι δε χρησιμοποιειται, τοτε το νουμερο εχει χαθει. Εαν λεει οτι εχεις φραγη εισερχομενων κλησεων, τοτε πρεπει να κανεις αμεσα μια ανανεωση χρονου ομιλιας και ολα θα ειναι ok! Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Libero_Grande Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Δοκιμασε να καλεσεις τον αριθμο αυτο απο καπου αλλου. Αυτο ακριβως δοκιμασα,για να παρω την απογοητευτικη απαντηση που ανεφερες :) . Εξακολουθω ομως να πιστευω οτι εισερχομενες κλησεις θα επρεπε να δεχομαι.Φραγη κανενος ειδους δεν εχω κανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Αν έχει χαθεί το νούμερο, η κοσμοτέ το έχει ανακτήσει και μπορεί να το διαθέσει. Μόνο με πολύ ισχυρές διασυνδέσεις θα μπορούσες ίσως να το πάρεις. Αλλά αξίζει τόσος κόπος; Αν ήταν τόσο καλό, 1 κάρτα το χρόνο αρκούσε να το διατηρήσεις... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Libero_Grande Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Ερωτω απο απλη περιεργεια και μονο.Εξαλλου το νουμερο το εχω ξεχασει απο καιρο :) .Τελευταια χρηση του πρεπει να ηταν λιγο μετα την Ολυμπιαδα της Αθηνας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaTaMaN Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 Afou ine adinato ke theli bisma gia na zitisi piso ton arithmo mia lisi ine na pai sta magazia kinitis tilefonias ke na psaxi mipos o arithmos exi xrisimopiithi gia cosmokarta :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 Σιγά μην κάτσει το κάθε μαγαζί να ψάχνει αν ένας αριθμός που έχει ανακυκλωθεί , έχει δοθεί εκ νέου σε κάρτα. Άσε που δεν μπορούν να το κάνουν από κατάστημα παρά μόνο από μέσα. Το γενικό συμπέρασμα είναι ότι με τη σημερινή διείσδυση της κινητής τηλεφωνίας, αν έχεις ήδη ή βρεις ένα καλό νουμεράκι, φροντίζεις να το διατηρείς πάση θυσία, και αναφέρομαι κυρίως σε καρτοκινητά τα οποία λήγουν αν δεν τα ταϊσεις 1 χρόνο. Καλύτερα βέβαια από παλιά που έπρεπε να βάζεις κάρτα των 2000 κάθε δίμηνο αν δεν κάνω λάθος... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Libero_Grande Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 Επροκειτο για αριθμο καθολου ευκολο στη απομνημονευση,αρα η διατηρηση του δεν ηταν σημαντικη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 E καλά κι εσύ για αριθμό COSMOKAPTAΣ λες;; Να λέγα ότι έχεις αριθμό απ'την Q της επιλογής σου και με φορητότητα το έφερνες στην ΚΟΣΜΟΤΕ και μετά το άφηνες στην τύχη του, τότε πραγματικά θα σου άξιζε βρισίδι!!! Αλλά τώρα τι χολοσκάς; Τι είχες, τι έχασες; Παράθεση Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 Γιατι της Q αξιζουν πιο πολυ τα νουμερακια; Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 Αν και αργησα 2 βδομαδες να το κανω να δουλεψει τωρα που τα σεταρα ολα (ta mms δεν εχω τεσταρει ακομα) οφειλω να πω οτι δεν εχω παραπονο και το σημα ειναι μια χαρα και το 3g εκει που υπαρχει ειναι καλο ;) .οσο για τις υπηρεσιες πιστευω οτι στη cosmote εχουν τη νοοτροπια δημοσιου υπαλληλου :( και αυτο δυσκολα θα αλλαξει :( :( Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bejo Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 H διαφήμιση που δείχνει το Χατζηγιάννη!!!!!! Παράθεση Music is my life!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 H διαφήμιση που δείχνει το Χατζηγιάννη!!!!!! Αυτή είναι του ΟΤΕ!! Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giamar Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 Μια θεία μου έχει Cosmoκάρτα. Έλαβε λοιπόν προχθές το μεσημέρι ότι έχει ένα μήνυμα στον προσωπικό της τηλεφωνητή και να καλέσει 123 για να το ακούσει. Το έκανε και αυτό που ακούει είναι απλά το τραγουδάκι της Cosmote! Και προφανώς την χρεώνει!!! Τί αίσχος είναι αυτό!!! Έχει συμβεί σε άλλους αυτό; Η εξυπηρέτηση πελατών είναι με χρέωση; Ποιό είναι το τηλέφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 1313, και ναι, χρεωνεται. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 Μαλλον καποιος την καλεσε και χτυπουσε μεχρι να βγει ο τηλεφωνητης αλλα παταλληλα την εβαλε σε αναμονη οπου η κοσμοτε στην υπηρεσια αναμονης και κρατησης εχει μουσικη. Δεν το εστειλε η κοσμοτε για να χρεωσει την θεια σου. Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giamar Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Μάλλον αυτό πρέπει να είναι Παναγιώτη, πρέπει να έχεις δίκιο. Δηλαδή μάλλον μόλις βγήκε ο τηλεφώνητης, αυτός που την καλούσε πάτησε αναμονή και γι'αυτό παίζει η μουσικούλα; Ξέρεις μήπως πώς γίνεται αυτή η αναμονή και κράτηση για να της πω να την προσέχει; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Αυτο το κανει ο καλων! Αρα η θεια σου δεν μπορει νακανει κατι (εκτος απο το να απενεργοποιησει τον τηλεφωνητη). Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts