Arinos Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου On 10/1/2024 at 7:38 ΜΜ, sou_d said: Μούφα ανανέωση μου φαίνεται, αλλά σε συνδυασμό με την προσφορά που δίνει στο καρτοκινητό, με βάζει σε σκέψεις Expand Καθαρά η τιμή για 50 Mbps, νομίζω πως είναι οκ από την στιγμή που η Nova τα δίνει στα 26€ πλέον και για ανανέωση. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakis077 Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου Από όσα γνωρίζω ισχύει ακόμα η ανανέωση των 8€ στα καταστήματα cosmote και Γερμανός. Όσο δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για αλλαγές παραμένει σε ισχύ, το θέμα είναι για πόσο καιρό ακόμα θα το κρατήσει αυτό η cosmote.!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastorantza Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου παιδες ειχα βαλει την προσφορα cosmote tv για 1 μηνα δωρεαν στης 13/12/2023 και βλεπω οτι εως τωρα λειτουργει κανονικα, τι μπορει να συμβαινει? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου https://www.voria.gr/article/thessaloniki-apo-ton-aprilio-stin-olympiados-hub-tis-deutsche-telekom-750-oi-ergazomenoi-os 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου https://techmaniacs.gr/cosmote-tv-simantika-provlimata-se-oli-tin-ellada/#comments 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου https://onlinepress.gr/cosmote-anakoinothike-ektakti-allagi-gia-olous-tous-syndromites/ Nostalgia τελείως ο αρθρογράφος.. Μας γύρισε εποχές 2010 με το σήμα αυτό😛 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 25 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιανουαρίου Αρκετά click bait… και ένα άλλο site το έχει παραξηλώσει.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. 25 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιανουαρίου να ρωτήσω κάτι, έχω τηλε΄φωνο-internet και tv στην cosmote, στις 25/1 θα έληγε το συμβόλαιο της tv και τελικά το ανανένωσα στις 17/1 με 3€ αύξηση και ένα πάγιο δωρεάν. Στις 25/1 δηλαδή σήμερα μλυ έρχεται ο λογαριασμός κατά 4 € αυξημένος και στην ερώτηση μου για τον λόγο που έγινε αυτό, μου είπανε οτι είναι επειδή έκανα νέο συμβόλαιο, απόρησα μιας και μέχρι τις 25/1 έχει ισχύ το παλιό συμβόλαιο και αν είναι με αυτό το σκεπτικό θα έπρεπε να μου δώσουν το δωρεάν πάγιο. Μου απάντησαν οτι το δωρεάν πάγιο θα είναι τον επόμενο μήνα,αλλά την αύξηση βιάστηκαν να μου την βάλουν μέσα στον Ιανουάριο. Επέμενα οτι απο την στιγμή που στις 25/1 έληγε το παλιό συμβόλαιο δεν θα έπρεπε να μου βάλουν αύξηση και μάλιστα 4€ και όχι 3€ και τότε ήταν που μου απάντησε οτι αυτό έγινε αναλογικά απο τις 17/1 μέχρι τις 25/1 και απο τις 26/1 μέχρι τις 25/2.... και εκεί το έκαψα... μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει σας παρακαλώ πολύ? 1 Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 25 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιανουαρίου Μόνο αν ανεβάσεις τον λογαριασμό στην σελίδα οι χρεώσεις αναλυτικά, θα δούμε τι έγινε. Σβήσε στοιχεία όπως ΑΦΜ, τηλέφωνο ή κωδικό RF 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 25 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιανουαρίου On 25/1/2024 at 9:19 ΜΜ, guy_fawkes said: να ρωτήσω κάτι, έχω τηλε΄φωνο-internet και tv στην cosmote, στις 25/1 θα έληγε το συμβόλαιο της tv και τελικά το ανανένωσα στις 17/1 με 3€ αύξηση και ένα πάγιο δωρεάν. Στις 25/1 δηλαδή σήμερα μλυ έρχεται ο λογαριασμός κατά 4 € αυξημένος και στην ερώτηση μου για τον λόγο που έγινε αυτό, μου είπανε οτι είναι επειδή έκανα νέο συμβόλαιο, απόρησα μιας και μέχρι τις 25/1 έχει ισχύ το παλιό συμβόλαιο και αν είναι με αυτό το σκεπτικό θα έπρεπε να μου δώσουν το δωρεάν πάγιο. Μου απάντησαν οτι το δωρεάν πάγιο θα είναι τον επόμενο μήνα,αλλά την αύξηση βιάστηκαν να μου την βάλουν μέσα στον Ιανουάριο. Επέμενα οτι απο την στιγμή που στις 25/1 έληγε το παλιό συμβόλαιο δεν θα έπρεπε να μου βάλουν αύξηση και μάλιστα 4€ και όχι 3€ και τότε ήταν που μου απάντησε οτι αυτό έγινε αναλογικά απο τις 17/1 μέχρι τις 25/1 και απο τις 26/1 μέχρι τις 25/2.... και εκεί το έκαψα... μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει σας παρακαλώ πολύ? Expand Γενικότερα όλες έχουν αυτό το "βίτσιο" ενώ θες να μείνεις να σου λένε α θα μείνεις αλλά θα μας δίνεις κατι παραπάνω και να σε αναγκάζουν να ψάχνεσαι αλλου και αν βρεις κατι μετα να σου κάνουν μια καλύτερη προσφορά για να μη φυγεις. Είναι παράνοια και δυστυχως ολες ειναι ετσι. 5 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. 25 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιανουαρίου On 25/1/2024 at 9:27 ΜΜ, paanos said: Μόνο αν ανεβάσεις τον λογαριασμό στην σελίδα οι χρεώσεις αναλυτικά, θα δούμε τι έγινε. Σβήσε στοιχεία όπως ΑΦΜ, τηλέφωνο ή κωδικό RF Expand Θα το κάνω αύριο! 2 Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick.76 Δημ. 26 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιανουαρίου https://techmaniacs.gr/cosmote-tv-kai-nova-exetazoyn-fygi-apo-tin-ellada-logo-athemitoy-antagonismoy/ "Η κυβέρνηση βρίσκεται μπροστά στο ενδεχόμενο φυγής από την Ελλάδα των Cosmote TV και της Nova αλλάζοντας έδρα λόγω του αθέμιτου ανταγωνισμού. Ο φόρος συνδρομητικής τηλεόρασης και η πειρατεία επηρεάζουν τα οικονομικά τους σε τέτοιο βαθμό που εξετάζουν την αλλαγή φορολογικής έδρας, ενώ η United Media (Nova) εξετάζει να καταθέσει προσφυγή στην ΕΕ σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου για το καθεστώς αθέμιτου ανταγωνισμού. Οι εταιρείες έχουν εξοργιστεί από τις αποφασίσεις της Ελληνικής πολιτείας που προς το παρόν αφήνουν ελεύθερες εταιρείες όπως το Netflix να δραστηριοποιούνται χωρίς να πληρώνουν τον ανάλογο φόρο, τη στιγμή μάλιστα που Cosmote TV και Nova απασχολούν εργαζόμενους και πληρώνουν ακόμη περισσότερους φόρους και τέλη." 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 26 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιανουαρίου On 26/1/2024 at 4:39 ΜΜ, nick.76 said: https://techmaniacs.gr/cosmote-tv-kai-nova-exetazoyn-fygi-apo-tin-ellada-logo-athemitoy-antagonismoy/ "Η κυβέρνηση βρίσκεται μπροστά στο ενδεχόμενο φυγής από την Ελλάδα των Cosmote TV και της Nova αλλάζοντας έδρα λόγω του αθέμιτου ανταγωνισμού. Ο φόρος συνδρομητικής τηλεόρασης και η πειρατεία επηρεάζουν τα οικονομικά τους σε τέτοιο βαθμό που εξετάζουν την αλλαγή φορολογικής έδρας, ενώ η United Media (Nova) εξετάζει να καταθέσει προσφυγή στην ΕΕ σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου για το καθεστώς αθέμιτου ανταγωνισμού. Οι εταιρείες έχουν εξοργιστεί από τις αποφασίσεις της Ελληνικής πολιτείας που προς το παρόν αφήνουν ελεύθερες εταιρείες όπως το Netflix να δραστηριοποιούνται χωρίς να πληρώνουν τον ανάλογο φόρο, τη στιγμή μάλιστα που Cosmote TV και Nova απασχολούν εργαζόμενους και πληρώνουν ακόμη περισσότερους φόρους και τέλη." Expand Τι πιο σύνηθες η τωρινή κυβέρνηση να χαρίζει ουρανό και θάλασσα για να φέρει ξένες "επενδυσεις" και μετά να δίνει συγχαρητήρια στον εαυτό της. 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 26 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιανουαρίου Αφού είμαστε πρώτοι στην ανάπτυξη. Έτσι είπε η τηλεόραση. 3 5 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 26 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιανουαρίου On 26/1/2024 at 5:19 ΜΜ, p_k said: Αφού είμαστε πρώτοι στην ανάπτυξη. Έτσι είπε η τηλεόραση. Expand Είμαστε στο έχω ξαναπεί. Δουλεύω στον τομέα των οικονομικών. Απλά υπάρχουν αδικίες. Γιατί να μην πάρουν φόρο και οι πλατφόρμες τύπου Netflix;;;;Θα είχε ακόμα περισσότερα έσοδα το κράτος. Τώρα θα χάσουν και αυτά που είχαν από την TV. Ελπίζω με την φυγή τους στο εξωτερικό να μην χρεώνουν το τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 26 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιανουαρίου (edited) On 26/1/2024 at 5:27 ΜΜ, aektzhs 1 said: Είμαστε στο έχω ξαναπεί. Δουλεύω στον τομέα των οικονομικών. Απλά υπάρχουν αδικίες. Γιατί να μην πάρουν φόρο και οι πλατφόρμες τύπου Netflix;;;;Θα είχε ακόμα περισσότερα έσοδα το κράτος. Τώρα θα χάσουν και αυτά που είχαν από την TV. Ελπίζω με την φυγή τους στο εξωτερικό να μην χρεώνουν το τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης Expand Ανάπτυξη στους αριθμούς και η πραγματικότητα είναι τραγική. Όλοι οι νέοι δουλεύουν με ελαστικές μορφές εργασίας, ανύπαρκτα εργασιακά δικαιώματα, ο τενεκές λάδι των τεσσάρων λίτρων έχει φτάσει στα 57€... τέτοια ανάπτυξη τι να την κάνω; Μισθοί πείνας... Όχι φίλε μου, σέβομαι τις γνώσεις σου και τις απόψεις σου αλλά διαφωνώ στο ότι υπάρχει ανάπτυξη...αυτό δεν είναι ανάπτυξη. Τέλος το οφ τοπικ Edited 26 Ιανουαρίου by p_k 6 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 26 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιανουαρίου On 26/1/2024 at 5:30 ΜΜ, p_k said: Ανάπτυξη στους αριθμούς και η πραγματικότητα είναι τραγική. Όλοι οι νέοι δουλεύουν με ελαστικές μορφές εργασίας, ανύπαρκτα εργασιακά δικαιώματα, ο τενεκές λάδι των τεσσάρων λίτρων έχει φτάσει στα 57€... τέτοια ανάπτυξη τι να την κάνω; Μισθοί πείνας... Όχι φίλε μου, σέβομαι τις γνώσεις σου και τις απόψεις σου αλλά διαφωνώ στο ότι υπάρχει ανάπτυξη...αυτό δεν είναι ανάπτυξη. Τέλος το οφ τοπικ Expand Εσύ και συμφωνώ απόλυτα μιλάς για την λανθασμένη αξιοποίηση της ανάπτυξης. Τέλος off topic και από εμένα 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. 26 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιανουαρίου Ανάπτυξη. Σα να λες οι Έλληνες είμαστε πλούσιοι. Ναι, ποιοι όμως; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 26 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιανουαρίου Θα σας πω ένα γενικό μυστικό:την κάθε κυβέρνηση την συμφέρει να είναι ανεβασμένες οι τιμές καθώς η είσπραξη από τον Φόρο Προστιθέμενης Αξίας,τον κοινώς λεγόμενο ΦΠΑ,είναι μεγαλύτερες. Ένα απλό παράδειγμα: το χ προϊόν κοστίζει 10 ευρώ(με την αύξηση). Το κράτος θα εισπράξει 2,4 ευρώ. Το ίδιο προϊόν πριν από την αύξηση κόστιζε 7 ευρώ,το κράτος είσπραττε μόλις 1,69 ευρώ. Χοντρικά σχεδόν ένα ευρώ λιγότερο. Βάλτε αυτό να γίνεται στα περισσότερα προϊόντα. ΥΓ:τα παραδείγματα έγιναν με 24 τοις εκατό ΦΠΑ,αλλά το νόημα πιστεύω το πιάσατε 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 27 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιανουαρίου On 26/1/2024 at 5:30 ΜΜ, p_k said: Ανάπτυξη στους αριθμούς και η πραγματικότητα είναι τραγική. Όλοι οι νέοι δουλεύουν με ελαστικές μορφές εργασίας, ανύπαρκτα εργασιακά δικαιώματα, ο τενεκές λάδι των τεσσάρων λίτρων έχει φτάσει στα 57€... τέτοια ανάπτυξη τι να την κάνω; Μισθοί πείνας... Όχι φίλε μου, σέβομαι τις γνώσεις σου και τις απόψεις σου αλλά διαφωνώ στο ότι υπάρχει ανάπτυξη...αυτό δεν είναι ανάπτυξη. Τέλος το οφ τοπικ Expand True! 3 1 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 28 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιανουαρίου On 26/1/2024 at 4:39 ΜΜ, nick.76 said: https://techmaniacs.gr/cosmote-tv-kai-nova-exetazoyn-fygi-apo-tin-ellada-logo-athemitoy-antagonismoy/ "Η κυβέρνηση βρίσκεται μπροστά στο ενδεχόμενο φυγής από την Ελλάδα των Cosmote TV και της Nova αλλάζοντας έδρα λόγω του αθέμιτου ανταγωνισμού. Ο φόρος συνδρομητικής τηλεόρασης και η πειρατεία επηρεάζουν τα οικονομικά τους σε τέτοιο βαθμό που εξετάζουν την αλλαγή φορολογικής έδρας, ενώ η United Media (Nova) εξετάζει να καταθέσει προσφυγή στην ΕΕ σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου για το καθεστώς αθέμιτου ανταγωνισμού. Οι εταιρείες έχουν εξοργιστεί από τις αποφασίσεις της Ελληνικής πολιτείας που προς το παρόν αφήνουν ελεύθερες εταιρείες όπως το Netflix να δραστηριοποιούνται χωρίς να πληρώνουν τον ανάλογο φόρο, τη στιγμή μάλιστα που Cosmote TV και Nova απασχολούν εργαζόμενους και πληρώνουν ακόμη περισσότερους φόρους και τέλη." Expand Ακόμα αυτό το θέμα άλυτο το έχουν; Γιατι ο διαχωρισμός; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 28 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιανουαρίου On 28/1/2024 at 12:02 ΠΜ, hercoulis said: Ακόμα αυτό το θέμα άλυτο το έχουν; Γιατι ο διαχωρισμός; Expand Θεωρώ πως η κυβέρνηση θα έπρεπε να είχε λύσει αυτό το θέμα. Η αλλαγή έδρας τι αποτελέσματα θα μπορούσε να έχει; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 28 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιανουαρίου On 28/1/2024 at 4:56 ΠΜ, Gv2008 said: Θεωρώ πως η κυβέρνηση θα έπρεπε να είχε λύσει αυτό το θέμα. Η αλλαγή έδρας τι αποτελέσματα θα μπορούσε να έχει; Expand Δεν θα πληρώνει φόρο στην κυβέρνηση η κάθε Cosmote TV. Απλά εγώ πιστεύω ότι θα έπρεπε και σε αυτές που έχουν έδρα στο εξωτερικό να υπάρχει φόρος. Αν και νομίζω με την αποχώρηση Nova και Cosmote TV θα γίνει και αυτό. Βέβαια και εμείς κερδίζουμε αφού δεν θα πληρώνουμε τέλος συνδρομητικής TV 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 28 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιανουαρίου On 28/1/2024 at 8:18 ΠΜ, aektzhs 1 said: Δεν θα πληρώνει φόρο στην κυβέρνηση η κάθε Cosmote TV. Απλά εγώ πιστεύω ότι θα έπρεπε και σε αυτές που έχουν έδρα στο εξωτερικό να υπάρχει φόρος. Αν και νομίζω με την αποχώρηση Nova και Cosmote TV θα γίνει και αυτό. Βέβαια και εμείς κερδίζουμε αφού δεν θα πληρώνουμε τέλος συνδρομητικής TV Expand Αν φύγουν και οι δυο η κυβέρνηση δεν θα επιβάλλει φόρο και στις εταιρείες με έδρα τρίτες χώρες; Όπως π.χ. το Netflix 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 28 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιανουαρίου On 28/1/2024 at 8:22 ΠΜ, Gv2008 said: Αν φύγουν και οι δυο η κυβέρνηση δεν θα επιβάλλει φόρο και στις εταιρείες με έδρα τρίτες χώρες; Όπως π.χ. το Netflix Expand Αυτό λέω και εγώ ότι αν φύγουν οι δύο δίκες μας θα επιβάλλει φόρο και στις πλατφόρμες που έχουν έδρα το εξωτερικό πχ. Vodafone TV,ANT1+,Netflix,Disney+ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts