satsok1979 Δημ. December 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2021 μου εχει συμβει και εμενα στο πατρικο μου (εκτος Αθήνας). εχω διαπιστωσει οτι σε συγκεκριμενα σημεια μεσα στο σπιτι ενω φαινεται οτι εχω σημα οταν με καλουν λεει οτι ειναι κατειλημενο. το τεσταρα και ο ιδιος απο το σταθερο. Παράθεση Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. December 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2021 On 25/11/2021 at 3:19 ΜΜ, doganos said: Απενεργοποιησε το volte και ξανα ενεργοποιησε το Τελικά το volte ήταν η λύση. Απλά έπρεπε να ενεργοποιηθεί ξανά από την Cosmote. Θα πρέπει να αναφερθώ και στο support όπου τα παιδιά εκεί αφιέρωσαν ώρες μέχρι να λύσουν το πρόβλημα. 1 Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2021 1 hour ago, jonos said: Τελικά το volte ήταν η λύση. Απλά έπρεπε να ενεργοποιηθεί ξανά από την Cosmote. Θα πρέπει να αναφερθώ και στο support όπου τα παιδιά εκεί αφιέρωσαν ώρες μέχρι να λύσουν το πρόβλημα. Γνωστο προβλημα της κοσμοτε.... γιατι το κανει ομως ....;; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hightmare Δημ. December 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2021 καλησπερα αυτη τη στιγμη ειμαι στο cosmote 50L με κοστος 64 ευρω το διμηνο και ειδα πως το 50L entry tv pack με το cosmote tv εχει κοστος 33,9 ευρω το μηνα. Δεδομενου οτι ειναι μικρη η διαφορα μπορω να αναβαθμισω ή υπαρχει καποια παγιδα(η συνδεση μου ληγει 10/22 η 24μηνη παραμονη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prometheus_ Δημ. January 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2022 εδω και εναμιση μηνα αντιμετωπιζω το εξης προβλημα..σε δευτερο αριθμο κινητης που κατεχω,ενω εχω αιτηθει απο αρχες δεκεμβριου αποστολη extra sim (δεν υπαρχει καταστημα στην περιοχη που βρισκομαι) εως και σημερα και μετα απο αρκετα τηλεφωνα οχι μονο δεν εχω λαβει κατι αλλα αντιθετως καθε φορα που καλω ανακαλυπτω οτι δεν τρεχει η διαδικασια...ενα συντομο ιστορικο..αρχες δεκεμβριου οπως προειπα εκανα την τηλεφωνικη παραγγελια,μου λενε θα λαβετε ενημερωση...περνανε σχεδον 2 εβδομαδες τους καλω και μου λενε δεν εγινε σωστη καταχωρηση...κατανοω,ανθρωπινο λαθος παμε απο την αρχη..πριν τα χριστουγεννα νεο τηλεφωνημα,τα ιδια...τους ρωταω που κολλαει η φαση,μου λενε οτι επειδη εχω ηδη μια εξτρα σιμ για τον πρωτο αριθμο και δεν γινεται να παρω δευτερη και να φαινονται δυο σε ενιαιο λογαρασμιο,πρεπει να τον σπασω σε δυο ξεχωριστους λογαριασμους...δινω το οκ και παρακαμπτω το γεγονος οτι κανεις δεν με ενημερωσε για τιποτα απο ολα αυτα..περιμενω περνανε γιορτες,ξαναπερνω 7 ιανουαριου,μου λενε το βαλανε το επειγον μπλα μπλα μπλα μια απο τα ιδια καμια ενημερωση....εν ολιγοις,παιρνω στις 15 , λεω το ιστορικο και αρχιζω και φορτωνω αλλα κοσμια...μου λεει η κοπελα οτι καπου ειχε κολλησει παλι και εκανε απο την αρχη τη διαδικασια και να μεινω ησυχος θα λαβω ενημερωση τη δευτερα....οπως καταλαβαινετε τιποτα...θελω καποια αποψη για το τι μπορω να κανω με αυτο το θεμα,η εστω αν γνωριζει καποιος καποιν αριθμο εκτος 13888 που μπορω να απευθυνθω..ειλικρινα πρωτη φορα αντιμετωπιζω τετοια κοροιδια απο κοσμοτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2022 Μετά από τηλεφώνημα με ΑΠΟΡΡΗΤΟ αριθμό 4:00 την νύχτα χτες θέλω να βάλω φραγή στα εισερχόμενα απόρρητα. Πως μπορώ να το κάνω? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. January 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2022 Γίνεται σε όλα τα δίκτυα καρτοκινητά η μη! 13888 και τελείωσες.Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2022 αλλιώς δεν γίνεται?? μέσω του cosmote app? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2022 Δες και τις ρυθμίσεις του dialer της συσκευής σου. Μπορεί να έχει σχετική επιλογή.Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. January 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2022 Edit : 0,62/μήναSent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2022 Oπως? Ενα κλασσικό Panasonic ασύρματο έχω που έχει η μισή Ελλάδα. Βλέπω ότι το χρεώνουν??? Καλά το βγάζω από την πρίζα. Ούτως ή άλλως δεν το χρησιμοποιώ. Μόνο για το ιντερνετ το έχω. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2022 Νόμιζα ότι μιλούσες για κινητό. Για το σταθερό σου λογικά μόνο στην εξυπηρέτηση.Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. January 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2022 3 ώρες πριν, zerokill said: Οχί το μόνο που σου δίνει επιλογή στην σταθερή σου μέσω cosmote app ειναι αυτά παρακάτω. Sent from my iPhone using Tapatalk Το απόρριψη ανώνυμων κλήσεων είναι 🙂 Οντως έχει χρέωση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anpegios Δημ. February 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2022 Θα εχω δεδομενα στην Ολλανδια με τον προνομιακο αριθμο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. February 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2022 Γραφει αν είναι διαθεσιμα θα ροαμινγκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
padelis_pq Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 Καλησπέρα, αυτές τις μέρες αντιμετωπίζω πρόβλημα με home speed booster είναι νεκρό εντελώς από ίντερνετ ενώ τα λαμπάκια του είναι αναμμένα κανονικά. Εκεί που δούλευε έπαψε να δουλεύει ξαφνικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2022 Στην Cosmote πήραν είδηση το χακάρισμα μόνο επειδή τους ήρθε μήνυμα που έλεγε ο σέρβερ «γέμισε». Μετά είδαν ένα αδέσποτο αρχείο 30 GB…διαβάστε αναλυτικά.. https://insidestory.gr/article/ti-mathame-gia-hakarisma-tis-cosmote-apo-tin-apofasi-tis-arhis-prostasias-dedomenon?token=6G7EQ4W461&ct=t(WeeklyUnregistered_2022_02_05 Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. March 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2022 Η ρύθμιση πάει από 30 sec έως 7200sec. Τι γίνεται όταν ξεπεραστεί ο χρόνος αδράνειας; Γίνεται αποσύνδεση του modem από την cosmote; Οπότε στο επόμενο request θα χρειαστεί λίγο περισσότερος χρόνος ώστε να επανασυνδεθεί; Η ρύθμιση αφορά 4g router (Huawei W5101) (Είναι της vodafone, αλλά λειτουργεί κανονικά με κάρτα της cosmote) Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. March 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2022 Καλημέρα ! Μόνο εγώ έχω πρόβλημα σήμερα και δεν μπορώ να κάνω login στο site της Cosmote; Λαμβάνω error: Χμμ.. αυτό το Cosmote id δεν αναγνωρίστηκε! Δοκίμασε να μπεις με άλλο λογαριασμό ή φτιάξε νέο! To παραπάνω μου το βγάζει και με το δικό μου και με το λογαριασμό της μητέρας μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prometheus_ Δημ. April 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2022 Μπορει καποιος να βοηθησει;ειναι απριλιος και μετα απο πολλα τηλεφωνα ακομα δεν εχω παρελαβει την extra sim.να κανω καταγγελια,και αν ναι,που;ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskor Δημ. April 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2022 Ξεκινησε σημερα Παροχες ειναι 1) Απεριοριστη ομιλια προς ολους 2) Απο 4 εως 6 GB (συν ακομα 2 με Cosmote one) 3) 50 SMS to all 4) 1 euro επιστροφη Τμες απο 16,90 εως 21 90/ μηνα Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2022 Μάλιστα. Unlimited δεδομένα με τίποτε δηλαδή εκτός gigamax. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user3365 Δημ. April 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2022 Οσοι είχαν Καρτοσυμβολαιο με τις ελεινες παροχές θα έχουν τις αντίστοιχες; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2022 (edited) Εκανα σημερα φορητοτητα απο Vodafone σε Cosmote και ενεργοποιηθηκε σε 3 αριθμους Αλαξα τις sim Δεχτηκα απο Vodafone πολυ καλυτερη προσφορα Με βαση αυτο τον πινακα που μου ειχαν στειλει απο Cosmote με τις συμβασεις ποσο ...πεναλτυ θα πληρωσω αν κανω διακοπη .Καπου εχω μπερδευτει Ο πινακς ειναι για την κυρια γραμμη .Για τις αλλες δυο τα ποσα ειναι πιο μικρα Συμβολαιο 24 μηνων Edited April 14, 2022 by Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. April 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2022 Σε ποιο μήνα ήσουν όταν διακόπηκε το συμβόλαιο και έγινε η φορητότητα;Poco X3 Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts