Jump to content

Περί... Cosmote γενικά

dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πάντος απ'ότι βλέπω και η Κοτε έβγαλε τη δυνατότητα ενημέρωσης του καλούντα αλλά δεν το ανακοίνωσε...

Αυτη η δυνατοτητα υπαρχει αν οχι απο την αρχη τοτε σιγουρα απο πολυ παλια!

Αυτό με την πληροφορία κυψέλης είναι το πιο ωραίο από τις υπηρεσίες που υπάρχουν!Έχω ανοίξει και thread στα δίκτυα εξωτερικού για να αναφέρουν τις εμπειρίες τους χρήστες που είχαν εμπειρία με αυτήν την υπηρεσία!

Επίσης ωραίο ήταν παλιά που όταν καλούσες κινητο cosmote και είχε τηλεφωνητή έγραφε στο κινητο η κλήση σας προωθείται...στα νόκια και εκτροπή κλήσεων στα motorola με τα οποία είχα εμπειρία!

Επίσης τώρα όταν καλείς κάποιον και λέει το έχει κλειστό και θα ενημερωθεί με γραπτό μηνυμα... μετά κάνει ενα τουτ τουτ και δεν κλείνει η γραμμή!

Και τέλος όταν λέει η κλήση σας προωθείται τώρα δεν το λέει στα αγγλικά και ανοίγει απευθείας ο τηλεφωνητής!

Κάτι που είχα δει στην Ιταλία και μου άρεσε πολύ ήταν ότι όταν έχανες μια κλήση, το SMS που ερχόταν μετά δεν έλεγε (όπως εδώ) απλά ότι είχατε μια κλήση από το Χ νούμερο ώστε να πρέπει να ψάχνεις όλον τον κατάλογο να βρεις ποιός ήταν. Έστελνε το SMS έτσι που φαινόταν αποστολέας αυτός που πήρε τηλέφωνο οπότε γινόταν αυτόματα η ταυτοποίηση. Το (αυτόματο) SMS έγραφε μάλιστα σε πρώτο πρόσωπο: Σε πήρα τηλέφωνο την τάδε ώρα κλπ

Χεχε΄! :) :D

Αν είχες κινητό Siemens δεν θα έιχες πρόβλημα γιατί εμφανίζουν αυτόματα το όνομα του άλλου αν τον έχεις στον τηλεφωνικό κατάλογο! :p

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

υπηρχε απο την αρχη!

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Η COSMOTE ανακοινώνει ότι από 1-6-2005 θα τεθεί σε ισχύ ο νέος τρόπος

υπολογισμού και απόδοσης του «Bonus Εξερχόμενων Κλήσεων», για παλαιούς και

νέους κατόχους COSMOKAPTA, όπως αυτός αναγράφεται στον κατωτέρω πίνακα.

Κλιμάκιο μηνιαίας χρήσης (€)

Ποσοστό υπολογισμού Βonus κλιμακίου

από 0 έως και 7 € 3%

από 7 € έως και 15 € 5%

από 15 € έως και 30 € 8%

άνω των 30 € 15%

Το Βonus Εξερχόμενων Κλήσεων υπολογίζεται με βάση τη χρήση ανά ημερολογιακό

μήνα για όλες τις κλήσεις προς Εθνικά Δίκτυα.

Το σύνολο του μηνιαίου Βonus Εξερχόμενων Κλήσεων προκύπτει από το άθροισμα των

ποσών που αντιστοιχούν στα επιμέρους κλιμάκια και αποδίδεται εφόσον είναι

μεγαλύτερο ή ίσο των 0,15€.

Το Bonus που αντιστοιχεί στη χρήση του προηγούμενου ημερολογιακού μήνα

πιστώνεται αυτόματα στο υπόλοιπο του κατόχου COSMOKAPTA, μέσα στο πρώτο

δεκαήμερο του επόμενου μήνα.

Όλα τα ανωτέρω ποσά συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. 19%.

Για σύγκριση παραθέτω το Bonus όπως ισχύει σήμερα

€5 - €10 10 %

€10 – €20 12 %

>€20 15 %

Πηγές σχολίου

α)

http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?_pageLabel=L116_marketing_promotion_fullstory&path=/SCSDevRepository/content/el/sections/foryou/promotion/BONUSCK_ANAKOINOSHpromotion.xml&_nfpb=true

β) http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=L116_marketing_promotion_fullstory&path=%2FSCSDevRepository%2Fcontent%2Fel%2Fsections%2Fforyou%2Fpromotion%2FBONUS_CKpromotion.xml&_locale=el_GR

Προφανώς έχουμε μείωση του BONUS σε όλα τα κλιμάκια πάνω από 7 ευρώ και αυξηση σε όσους καταναλώνουν από 5 μέχρι 7 !

Παράδειγμα

χρήση 5 ευρώ . Με νέο τρόπο 0,15 με παλιό 0 . Αύξηση 0,15 ευρώ

Χρήση 6 ευρώ . Με νέο τρόπο 0,18 με παλιό 0,10 Αυξηση 80%

Χρήση 7 ευρώ . Με νέο τρόπο 0,21 με παλιό 0,20 Αυξηση 5%

χρήση 10 ευρώ . Με νέο τρόπο 0,36 με παλιό 0,50 μείωση 28%

χρήση 15 ευρω . Με νέο τρόπο 0,61 με παλιό 1,1 μείωση 45%

Χρήση 20 ευρώ . Με νέο τρόπο 1,01 με παλιό 1,7 μείωση 41%

Χρήση 30 ευρώ . Με νέο τρόπο 1,81 με παλιό 3,2 μείωση 43%

Χρήση 40 ευρώ . Με νέο τρόπο 3,31 με παλιό 4,7 μείωση32%

Χρήση 50 ευρώ . Με νέο τρόπο 4,81 με παλιό 6,2 μείωση 22 %

Αν είχες κινητό Siemens δεν θα έιχες πρόβλημα γιατί εμφανίζουν αυτόματα το όνομα του άλλου αν τον έχεις στον τηλεφωνικό κατάλογο! :p

Όπως λέει και ο Παλαντζίδης στην αγαπημένη μου διαφήμιση: "Καρφώθηκα ε;"

Είμαι αμετανόητος Νοκιάς. :D

Επιμένω πάντως γιατί με το Νοκια στην Ιταλία είχα την υπηρεσία που περιγράφω παραπάνω. Αυτοί γιατί την βάλανε, όλοι Νοκια έχουνε;;;

KCB

Δε με εκπλησσει. Στο τελος θα το καταργησουν τελειως.

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Σιγά το bonus είτε με τον παλιό τρόπο είτε με το νέο! Τα καρτοκινητά στην Ελλάδα είναι ληστεία, ειδικά η κοσμοκάρτα! Δεν τους κοστίζουν σε επιδότηση συσκευής και τους δίνουν σταθερά μεγάλα έσοδα μια και ο ελληνάρας προτιμά να χαλά μια κάρτα τη βδομάδα προκειμένου να «έχει τον έλεγχο»!

Δεν πάμε καλά !!!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Σιγά το bonus είτε με τον παλιό τρόπο είτε με το νέο! Τα καρτοκινητά στην Ελλάδα είναι ληστεία, ειδικά η κοσμοκάρτα! Δεν τους κοστίζουν σε επιδότηση συσκευής και τους δίνουν σταθερά μεγάλα έσοδα μια και ο ελληνάρας προτιμά να χαλά μια κάρτα τη βδομάδα προκειμένου να «έχει τον έλεγχο»!

Δεν πάμε καλά !!!

Συμφωνώ μαζί σου

Έχω καρτοκινητό σε χώρα του εξωτερικού της εταιρείας ORANGE .

Η χρέωση είναι 0,09 ευρώ/λεπτό για κλήσεις σε κινητό εντός της χώρας ( κάτι παραπάνω αν πάρεις προς άλλη εταιρεία) ...και 0,33 μαζί με το ΦΠΑ για κλήσεις από την συγκεκριμένη χώρα πρός την Ελλάδα.....( κλήση προς εξωτερικό). Εδώ δίνουμε 0,39 Για κλήση ΣΤΟ εσωτερικό.... Για κλήση στο εξωτερικό ...άσε καλύτερα !!!.. Άλλα και στην Ιταλία που είχα παέι με την κάρτα φίλου μου είχα WIND και πλήρωνα περίπου 0,07 για τα 30 δευτερόλεπτα ή 0,14 για τα 60! Στην Ελλάδα η καρτοκινητή παραμένει σε υψηλότατα επίπεδα λόγω της υψηλής τιμολογίων των συνδέσεων τα οποία δεν μπορούν να μειωθούν όσο υπάρχει υψηλή επιδότηση ... Πραγματικά Πρέπει να κάνουν κάτι οι εταιρείες και για τα καρτοκινητά... Αντιθέτως η τάση στην Ελλάδα είναι να αποκτήσουν όλοι σύνδεση !

Πάντως δεν δέχομαι αυτό που λές - ειδικά η κοσμοκάρτα .

Η κοσμοκάρτα έχει τα δύο μπόνους και επίσης έχει και το +10 % στην κάρτα των 30 ευρώ .. Πράγμα που δεν έχει η ΤΙΜ (η Τιμ στο forall που είναι αντίστοιχο πακέτο έχει απλά έκπτωση 20% προς δύο αριθμούς ) ενώ η Vodafone εχει αντίστοιχα το pointmania ( 11% μπόνους με κάθε κάρτα ανανέωσης ) ....άρα τουλάχιστον στις κλήσεις φωνής η κοσμοκάρτα είναι λίγο πιο φτηνή από τους άλλους.

Από τις data υπηρεσίες θα έλεγα ότι προέχει μια αναβάθμιση του mycosmos mail που στέλνεις και προσεύχεσαι σε 3 επίσημες θρησκείες και 2 αιρέσεις να φτάσει στον προορισμό του, καθώς και το internet over gprs! To τελευταίο μου κάνει εντύπωση που δεν το δίνουν, διότι παλιότερα μπορούσες να κάνεις σύνδεση interner over csd. Στα 9600 μεν αλλά γινόταν (όπως και στην ΤΙΜ). Δεν το διαφήμιζαν, αλλά γινόταν (και γίνεται)... Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να το δώσουν και σε gprs;;;

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Αυτό που λείπει είναι το ένα νούμερο σε δύο sim δηλ. 1in2. Θα σας θυμίσω ότι την υπηρεσία αυτή την προσφέρει εδώ και καιρό η ΤΙΜ.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμένα μου το εμφανίζει μόνο για τον πρώτο αριθμό.

Το πρόβλημα λύθηκε, πήρα το Helpdesk και ζήτησα τα νούμερα. Παίζει ρόλο το αν θα βάλεις το +30 μπροστά. Δεν το έβαζα και γι'αυτό έλεγε ότι έχω κάνει εκτροπή σε λάθος αριθμό...

Δηλαδή:

Εκεί που έλεγα στο παραπάνω μήνυμα:

"2. Με κλήση στο **67*697547ΧΧΧΧ"

έπρεπε να έχω γράψει **67*+30697547ΧΧΧΧ

KCB

Εγώ θα ήθελα να πω ότι στο περιοδικό κινητή τηλεφωνία μηνός μαρτίου 2005 σε ερώτηση στον διευθυντή της ερικσον για το πότε θα φέρει η έρικσον i-mode συσκευές απάντησε ότι η πρώτη i-mode συσκευή της έρικσον θα είναι 3G.

Ευχαριστα τα νεα παιδια,δεν συμφωνητε?Ποτε πιστευετε θα ερθει?Ακουσε κανεις κατι?

Ερωτηση: Εχω vodafone-60 το οποιο ληγει τον Νοεμβριο 2005. Μπορω να μεταφερω τον ιδιο αριθμο στην Cosmote;

Αν ναι τι υποχρεωσεις εχω απεναντι στη Vodafone αφου θα σπασω το συμβολαιο;

Επισης υπαρχει καποιο τηλεφωνο επικοινωνιας για να μιλησω με τη Cosmote οσον αφορα την φορητοτητα;

http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg

Ερωτηση: Εχω vodafone-60 το οποιο ληγει τον Νοεμβριο 2005. Μπορω να μεταφερω τον ιδιο αριθμο στην Cosmote;

Αν ναι τι υποχρεωσεις εχω απεναντι στη Vodafone αφου θα σπασω το συμβολαιο;

Επισης υπαρχει καποιο τηλεφωνο επικοινωνιας για να μιλησω με τη Cosmote οσον αφορα την φορητοτητα;

Οταν λήξει το συμβόλαιο σου στη Vodafone μπορείς να μεταφέρεις το νούμερο σου στην Cosmote με χρέωση κάπου 25 ευρώ.

Αν σπάσεις το συμβόλαιο θα πρέπει να πληρώσεις χρήματα πίσω στην Vodafone (αυτά που γλίτωσες απο την απόκτηση τερματικής συσκεύης) που ποικίλει ανάλογα σε ποιό μήνα είσαι!!

Το τηλέφωνο της Cosmote για την φορητότητα αν δεν κάνω λάθος είναι 13838 αλλά στο λέω με κάθε επιφύλαξη. Και είναι χωρίς χρέωση!! Είδες χουβαρντάδες!! :cool: :cool:

Οταν λήξει το συμβόλαιο σου στη Vodafone μπορείς να μεταφέρεις το νούμερο σου στην Cosmote με χρέωση κάπου 25 ευρώ.

Αν σπάσεις το συμβόλαιο θα πρέπει να πληρώσεις χρήματα πίσω στην Vodafone (αυτά που γλίτωσες απο την απόκτηση τερματικής συσκεύης) που ποικίλει ανάλογα σε ποιό μήνα είσαι!!

Το τηλέφωνο της Cosmote για την φορητότητα αν δεν κάνω λάθος είναι 13838 αλλά στο λέω με κάθε επιφύλαξη. Και είναι χωρίς χρέωση!! Είδες χουβαρντάδες!! :cool: :cool:

21.80 με ΦΠΑ κοστιζει η μεταφορα στη Cosmote. Για να μην θυμασαι ακριβως το ποσο εσυ που εχεις καταστημα, φανταζομαι ποσες αιτησεις φορητοτητας εχουν γινει γενικα :( Αλλα θα μου πεις, γιατι να τους πληρωσει καποιος για να γινει πελατης τους? Ή ακομα καλυτερα, γιατι να μεταφερθει απο το ενα συμβολαιο στο αλλο, αφου οι τιμες ειναι ιδιες :(

21.80 με ΦΠΑ κοστιζει η μεταφορα στη Cosmote. Για να μην θυμασαι ακριβως το ποσο εσυ που εχεις καταστημα, φανταζομαι ποσες αιτησεις φορητοτητας εχουν γινει γενικα :( Αλλα θα μου πεις, γιατι να τους πληρωσει καποιος για να γινει πελατης τους? Ή ακομα καλυτερα, γιατι να μεταφερθει απο το ενα συμβολαιο στο αλλο, αφου οι τιμες ειναι ιδιες :(

Δεν ήμουν σίγουρος για το ποσό γιατί η αιτήσεις φορητότητας γίνονται απευθείας απο την εκάστοτε εταιρία αλλά στην μεταφορά που έκανα εγώ στον πατέρα μου απο Q σε Cosmote πλήρωσα 25 ευρώ περίπου!!

Τώρα συμφωνούμε ότι όλες είναι μία απο τα ίδια απλά κάποιες φορές λόγω κάλυψης η χρέωσης είναι αναγκαία η μεταφορά!!

Δεν ήμουν σίγουρος για το ποσό γιατί η αιτήσεις φορητότητας γίνονται απευθείας απο την εκάστοτε εταιρία αλλά στην μεταφορά που έκανα εγώ στον πατέρα μου απο Q σε Cosmote πλήρωσα 25 ευρώ περίπου!!

Τώρα συμφωνούμε ότι όλες είναι μία απο τα ίδια απλά κάποιες φορές λόγω κάλυψης η χρέωσης είναι αναγκαία η μεταφορά!!

Ελπιζω να μη καταλαβες οτι το ανεφερα για να "στη πω" :O Απλα ηθελα να σε διορθωσω γιατι το ποσο ειναι 21.80 αλλα και να αρπαξω την ευκαιρια να σχολιασω τα περι φορητοτητας. :)

Στο παγιο που ειμαι ειτε μεινω στη Vodafone ειτε παω στο Cosmote τα ιδια χρηματα θα δινω, απλα καποιες ημερες τις εβδομαδας μετακινουμε σε ενα Χωριο (λογο επαγγελματος) και εκει εχει καλυψη μονο ο Cosmote, οποτε χαλαλι τα χρηματα που θα δωσω γιατι το τηλεφωνο μου ειναι ακρως απαραιτητο κατα την διαρκεια της δουλειας μου.

Το θεμα ειναι ποσα θα μου ζητησει η Vodafone τωρα για να φυγω.. :confused:

.... για την φορητότητα αν δεν κάνω λάθος είναι 13838 αλλά στο λέω με κάθε επιφύλαξη. Και είναι χωρίς χρέωση!! Είδες χουβαρντάδες!! :cool: :cool:

:) Φίλε μου,το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Cosmote (το 13838) έχει χρέωση 0,1Ε/min...δηλαδή πανάκριβο!!!

:)

this is how we do...

:) Φίλε μου,το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Cosmote (το 13838) έχει χρέωση 0,1Ε/min...δηλαδή πανάκριβο!!!

:)

Το τηλέφωνο για την φορητότητα (δεν το θυμάμαι) είναι χωρίς χρέωση από κάθε κινητό.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η χρεωση ειναι 17,65 + ΦΠΑ και ο αριθμος 13897 χωρις χρεωση εφαγα ολο το ιντερνετ το βραδυ αλλα τα βρηκα :cool:

Όσοι θέλουν να μεταπηδήσουν από άλλο δίκτυο σε Vodafone : 13894

Όσοι θέλουν να μεταπηδήσουν από άλλο δίκτυο σε Cosmote : 13897

Όσοι θέλουν να μεταπηδήσουν από άλλο δίκτυο σε TIM : 13846

Όσοι θέλουν να μεταπηδήσουν από άλλο δίκτυο σε Q-Telecom : 13822

Οι αριθμοί κλήσης είναι χωρίς χρέωση.

• The title was changed to Περί... Cosmote γενικά
  • The title was changed to Πως θα ξεφορτωθώ το παρακάτω spam μήνυμα της Cosmote?
  • The topic was pinned